ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظرتون قالب کدوم سایت زیباتره؟

am2
08-12-2011, 01:11
سلام
موضوع تایپیک مشخصه دیگه...به نظرتوت چه سایتی قالب خوب و زیبایی داره..

هدف از زدن این تایپیک کلا اینه که بدون کلا ما ایرانی ها چه نوع طرح بندی و .. رو میپسندیم و ...
فقط خواهشی که ازتون دارم سایتی که معرفی میکنید رو اگه اطلاعات زیر رو هم در موردش دارین بزارین:

موضوعش:
سیستمی که روی اون نصبه:(وردپرس،جوملا،انمن سازه فلان و ...)

فعلااا :40:

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

خودم شروع میکنم
پایگاه موبایل اول

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موضوع:موبایل و ..
سیستم:به نظرم وردپرسه

دلیل انتخاب:رنگ بندیش رو بیشتر پسندیدم ولی از نظر کاربردی بودن به نظرم زیاد مطالب بصورت کاربردی در اختیار من بیننده ساید قرار نگرفته...

m.m.m5651
08-12-2011, 01:23
سلام.
کار درستی نیست، زود تاپیک احتمالا به علت اسپم بسته میشه، به نظر من به جاش ویژگی های یک سایتی رو بذاریم که ما ایرانی ها دوست داریم، و ویژگیهای یک سایت ایده ال، و ویژگی های سایت های خارجی.
از خودم شروع:
سایت های ایرانی همیشه سنگینن، وحشتناک عکس استفاده می کنن برای قالبش، کاربراش متاسفانه بیشتر از مطالب، به قالب اهمیت میدن، ولی مهم در دسترس بودن اجزای مختلفه.
سایت های خارجی بیشتر اوقات زیادی سبکند. یعنی زیادی ساده اند. ولی از نظر دسترسی نسبتا منو های پرباری دارن. از کد های پیشرفته تر هم استفاده می کنند، از تکنولوژی های جدید مانند HTML 5 و CSS 3. البته این نظر شخصیم بود.
به هر حال، اینهارو گفتم که سازندگان سایت ها، کاربران رو به سمت محیط سنگین و فقط زیبا عادت ندن، کار خودشون سخت تر میشه. سبک بودن هم هنریست. :46:

resident2011
08-12-2011, 01:29
در مورد سایت های ایرانی و خارجی همچین چیزی که گفتید صحیح نیست چون کلاً بیشترشون از عکس استفاده می کنند ولی از خاصیت تکرار بهره می برند .دوم اینکه اتفاقاً سایتهای خارجی سبک بودند مثل ما ایرانی ها براشون مطرح نیست یا در اولویت پایین قرار داره به خاطر عدم محدودیت اینترنتشون

دوماً وقتی بیشتر کاربرای ایرانی از همون مرورگر IE6 استفاده می کنند به نظرتون استفاده از HTML 5 و CSS 3 کار درستیه؟

به هر حال، اینهارو گفتم که سازندگان سایت ها، کاربران رو به سمت محیط سنگین و فقط زیبا عادت ندن، کار خودشون سخت تر میشه. سبک بودن هم هنریست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این یکی موافقم .توی ایران باید جزءاولویتها باشه

m.m.m5651
08-12-2011, 01:40
خب، نباید کاربران رو به استفاده از مرورگر های عهد بوقی عادت بدیم! :دی
باید مجبورشون کنیم به روز شن.
همین به خود کاربران هم کمک می کنه!
سایت های خارجی هم مثلا ویکیپدیا رو اگر ببینید، خیلی سبک و بدون عکس های اضافی هست، گوگل همین طور، سنگین ترینشون دیگه یاهو هست.
ولی سایت های ایرانی مثلا یه هدر میذارن حجم همون هدر خودش 300 کیلوبایته.
توی خارج همهرچقدر سرعت ها بالا باشه، بازم سایت هارو معمولا طوری میسازن که سبک باشه و سریع لود شه.

am2
08-12-2011, 08:57
سلام.
کار درستی نیست، زود تاپیک احتمالا به علت اسپم بسته میشه، به نظر من به جاش ویژگی های یک سایتی رو بذاریم که ما ایرانی ها دوست داریم، و ویژگیهای یک سایت ایده ال، و ویژگی های سایت های خارجی.
از خودم شروع:
سایت های ایرانی همیشه سنگینن، وحشتناک عکس استفاده می کنن برای قالبش، کاربراش متاسفانه بیشتر از مطالب، به قالب اهمیت میدن، ولی مهم در دسترس بودن اجزای مختلفه.
سایت های خارجی بیشتر اوقات زیادی سبکند. یعنی زیادی ساده اند. ولی از نظر دسترسی نسبتا منو های پرباری دارن. از کد های پیشرفته تر هم استفاده می کنند، از تکنولوژی های جدید مانند HTML 5 و CSS 3. البته این نظر شخصیم بود.
به هر حال، اینهارو گفتم که سازندگان سایت ها، کاربران رو به سمت محیط سنگین و فقط زیبا عادت ندن، کار خودشون سخت تر میشه. سبک بودن هم هنریست. :46:
خب من بیشتر قصدم اینه بفهمم ما ایرانیها چه نمونه سایتی رو میپسندیم...حالا هرطوری که بگین قبوله :31:
ولی در کل قبول دارم سایتهای ایرانی همیشه حجم زیادیش تصاویرشه و ...

در مورد سایت های ایرانی و خارجی همچین چیزی که گفتید صحیح نیست چون کلاً بیشترشون از عکس استفاده می کنند ولی از خاصیت تکرار بهره می برند .دوم اینکه اتفاقاً سایتهای خارجی سبک بودند مثل ما ایرانی ها براشون مطرح نیست یا در اولویت پایین قرار داره به خاطر عدم محدودیت اینترنتشون

دوماً وقتی بیشتر کاربرای ایرانی از همون مرورگر IE6 استفاده می کنند به نظرتون استفاده از HTML 5 و CSS 3 کار درستیه؟

با این یکی موافقم .توی ایران باید جزءاولویتها باشه
خب به نظرم باید کاربرها رو مجبور کنیم که از بقیه مرورگرها استفاده کنن نه این که خودمون رو محدود به ie6 کنیم..بهتر نیست؟

یه چیز دیگه ای که خیلی توی سایتهای ایرانی دیدم حالت و layout اونهاست..دقت کرده باشین اکثرا قالبها سه ستونه هست :41: کم سایتی رو دیدم از این حالت استفاده نکنه...ردیف پسستها پشت سر هم عین یه وبلاگ...تنها تفاوتش سیل عظیم تبلیغاتشونه که باید ببینی تا به سه خط متن بدرد بخور که اون اخره برسیمممم
تبلیغات هم که به خودی خود سنگین میکنه سایت رو :19:

m.m.m5651
10-12-2011, 14:43
دلیل تبلیغات زیاد هم اینه:
متاسفانه بین سایت های سرویس های هاست دهی هیچ کدوم رو ما نمیتونیم استفاده کنیم (خارجی هاش) چون نیاز به paypal و visa card و ... داریم. اونها هم سیستم بانکی ما رو ساپورت نمی کنن. برای همین مجبوریم از سرویس های هاستینگ ایرانی استفاده کنیم که قیمت هاشون خیلی الکی زیاده و هم چنین امکاناتشون کم. پس مجبوریم زیاد تبلیغ کنیم تا ضرر نکنیم.
یکی اگر بیاد یه سرویس هاست دهی خوب راه بندازه ایران دگرگون میشه. :) :46:
=====================
=====================
یکی دیگه از مشکلات سایت های ما استفاده از تیبل هاست که تازگی ها داره نسلشون منقرض میشه ولی ما هنوز استفاده می کنیم. من خودم هم استفاده می کنم :دی ولی الان قالبم رو دارم با float ها درستش می کنم یا در واقع ترجمش می کنم. فکر کنم بهش میگن
Tableless
یعنی تیبل کمتر!

:دی
لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

raminramz
20-12-2011, 15:44
قالب سایت دانلود p30world عالیه
قالب سایت من هم تو همین مایه هاست