مشاهده نسخه کامل
: 206 v9 خریدم چیکار کنم ؟ ردش کنم بره؟
Black Water
07-12-2011, 18:08
سلام
من یه 206 v9 صفر محصول 90 خریدم بعد که حرفایی شنیدم نگرانم کرد .مثلا اینکه تو سبقت ها اذیت میکنه؟ مثلا رو دنده 3 هستی حالا که رفتی تو سبقت دیر دنده عوض میکنه و سبقتو نمیرسه؟
عملکرد نامناسب تو سربالایی؟
لطفا کسی که جدیدا اینو کامل تست کرده نظر بده
پیشاپیش ممنون
Black Water
07-12-2011, 22:21
مثله اینکه تا حالا کسی اصلا اسم این ماشین به گوشش نخورده
mohamad skystar
07-12-2011, 22:30
سلام
من یه 206 v9 صفر محصول 90 خریدم بعد که حرفایی شنیدم نگرانم کرد .مثلا اینکه تو سبقت ها اذیت میکنه؟ مثلا رو دنده 3 هستی حالا که رفتی تو سبقت دیر دنده عوض میکنه و سبقتو نمیرسه؟
عملکرد نامناسب تو سربالایی؟
لطفا کسی که جدیدا اینو کامل تست کرده نظر بده
پیشاپیش ممنون
سلام دوست من.
اینو بگم که گیربکس اتوماتیک 206 های چه SD و چه تیپ 6 اصلا مشکلی نداره.
اگر تو سبقت یا سربالایی کم میاره اون دیگه خصلت گیربکس اتوماتیک هست
چون به هر حال مثل گیربکس دستی که نمیهش تند تند معکوس کشیده سبقت گرفت.
در کل بگم عملکرد گیربکس اتوماتیک هیچ مشکلی نداره و بیشترین امار خرابی گیربکس
اتوماتیگ 206 به دلیل آشنا نبودن راننده با چگونگی عملکرد گیربکس اتوماتیک هست.
SD V9 به نظر من بهترین نوع 206 هست که رانندگی با آسودگی و لذت رو براتون فراهم خواهد کرد
اگر میبینی خیلی به شتاب و معکوس کشیدن خلاصه کم نیاوردن تو جاده ها فکر میکنی بفروش
و تیپ V8 را انتخاب کن.
Black Water
08-12-2011, 00:20
این حالت تیپ ترونیک تو سربالاییا بدرد نمیخوره؟
وقتی دنده رو رو دور 6عوض میکنه این یعنی که تو سربالایی کم نمیاره دیگه نه؟
حالا این وقتی میخواد معکوس کنه تو دور موتور چند دنده رو کم میکنه؟مثلا الان سربالاییه و ما با دنده 4 رو دور 5 میریم خب و میبینیم که دیگه مثله اینکه یواش یواش گازو پر نمیکنه و کم کم دور موتور به 4 برمیگرده .تو همون لحظه عوض میکنه دنده رو یا نه تا 3 و 2 میاد بعد عوض میکنه؟(این خیلی برام مهمه .یعنی سرعت عملش مهمه)
یه جورایی سردرگم شدم به خدا هم میخوام چیزی باشه که تو ترافیک به دردم بخوره هم اینکه تو سربالایی و سبقت اصلا کم نیاره مخصوصا اینکه از پارس و سورن و ال نود عقب نمونه
الانم که نمیتونم تستش کنم چون هم کارکرد کیلومترش میره بالا هم تو آب بندیش تاثیر بدی میذاره و این یعنی افت قیمت
مازیار شاهکوهی
08-12-2011, 11:36
سلام دوستم
ما یه تیپ 6 داریم و باید خدمتت عرض کنم که همه چی به رانندگی و آشنایی شما با گیربکس اتومات داره
اگه کسی میگه که سر بالایی هم خوب راه نمیره نتونسته از قدرت گیربکس و موتور به نسبت مناسب استفاده کنه. ولی برای شهر و رانندگی بدون خستگی و با امکانات تقریبا مناسبش و با این بودجه که تعریف کردی رضایتت را بوجود میاره.
mohamad skystar
08-12-2011, 12:29
دوست من الان مباحث فنی 206 رو تو تاپیک خودش مطرح کنید چون اینجا بخش مشاوره خرید خودرو هست.
اینجا دوستان منتظر شما هستن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.