مشاهده نسخه کامل
: مشکل در افزایش و کاهش حجم پارتیشن
Eblis 2011
06-12-2011, 15:25
میخوام حجم دراوی c رو زیاد کنم اما نمیشه با نرمافزار MiniTool Partition Wizard Pro دوستان توانا راهنمایی کنن . . .
jafarian
06-12-2011, 15:39
شما ایتدا درایو d خودتون کلا اطلاعاتش تخلیه کنید بعدش برنامه ای که من معرفی کردم اجرا کنید بعدش روی درایو d کلیک راست کنیدگزینه Merge رو انتخاب کنید درایو d رو به c اتصال بدین بعد ازاینکار که اتصال دادین روی درایو c کلیک کنید گزینه move/resize انتخاب کنید تو پنجره ای که باز میشه اونمقدار فضایی رو که میخواین برای c انتخاب کنید مابقی رم برای ساخت درایو d بکارببرین بعدم گزینه اوکی بزنید ازآخرم برای ساخت درایو d روی پارتیشنی که به اسم unallocated ایجاد شده کلیک کنید بعدشم گزینه create رو انتخاب کنید تا ساخته بشه درایو d شما ازنوع .
Eblis 2011
06-12-2011, 15:44
واقعا ممنون از راهنماییت دیگه چرا تایپک زدم اینجا . . . همونجا همینو میگفتی دیگه . . . گفتم که تو درایو D کلی بازی و نرم افزار نصب دارم . . .
jafarian
06-12-2011, 16:33
تنها راهش همینه که گفتم شما باید از درایو کناری بگیری به درایو خودتون اضاف کنید چون درایو کناری c میشه d شما بایددرایور d رو به c اتصال بدین تا بتونید حجم c رو افزایش بدین تنها راهم همینه با تغییر نام درایور دیگه هم مثلا بیایین f بکنید d نمیشه اینکار انجام داد .
Eblis 2011
06-12-2011, 16:40
چون تو درایو D کلی نرم افزار و بازی نصب دارم نمیتونم این کارو انجام بدم پس بیخیالش میشم
jafarian
06-12-2011, 16:42
دوست عزیز شما الان میخواین حجم c رو افزایش بدین یا که درایو d رو ؟ درضمن ویندوز شما تو درایو c نصبه ؟
Eblis 2011
06-12-2011, 16:46
ببخشید اشتباه تایپی شد در پست بالا
درایو c رو میخوام افزایش بدم ویندوز هم درایو c نصبه اما چون باید فقط و فقط از درایو D بگیرم و چون درایو D پر بازی و نرم افزار نصبه پس مسلما باید بیخیالش بشم
jafarian
06-12-2011, 16:51
اگراونطوریه که آره مگه اینکه برنامه های درایو d روبطور موقت به داخل یک درایو دیگه کپی کنید بازیهای خودتونم اگر فایل ستاپش هست که به همین صورت انتقال بدین اگر هم که نصبه که باید پاکشون کنید یا هم که فعلاهمونطور که خودتون اشاره کردین فعلا با همین مقداری فضایی که تو درایو c دارین بسازین البته پیشنهاد میدم از برنامه پست پایین حتما استفاده کنید که برنامه هایی که از درایو شما فضا زیاد اشغال کردن نمایش میده بعدش میتونید پاکشون کنید طرز کارشم ساده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.