ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب بین 3 مدل LED چهل اینج 3D

sm.khalili
06-12-2011, 14:47
سلام میخواستم بین این سه مدل یکی رو انتخاب کنم

40ex720 sony 40hx800 sony 40d6000 samsung

(به پیشنهاد دوست عزیزم poonel یک گزینه ی دیگه هم به لیست انتخابم اضافه شد 42st30 panasonic )

اگه میشه محبت کنید راهنماییم کنید...

میخوام کیس و xbox بهشون وصل بشه و تو بازیهای اکشن که سرعت تغییر تصویر زیاده کم نیاره کیفیتشم خیلی خیلی واسم مهمه!

داخل اینترنت خیلی گشتم ولی نتونستم متوجه تفاوتاشون بشم... و اینکه این مدل 40ex720 sony داخل عکساش غیر از پایه خودش یه پایه دیگه هم داشت که به صورت طولی زیر tv قرار میگرفت این چیه؟؟ روشه یا باید خریدش جدل؟ به چا کار میاد؟

پیشاپیش متشکرم:11:

mzy
08-12-2011, 01:35
سلام میخواستم بین این سه مدل یکی رو انتخاب کنم

40ex720 sony 40hx800 sony 40d6000 samsung

اگه میشه محبت کنید راهنماییم کنید...

میخوام کیس و xbox بهشون وصل بشه و تو بازیهای اکشن که سرعت تغییر تصویر زیاده کم نیاره کیفیتشم خیلی خیلی واسم مهمه!

داخل اینترنت خیلی گشتم ولی نتونستم متوجه تفاوتاشون بشم... و اینکه این مدل 40ex720 sony داخل عکساش غیر از پایه خودش یه پایه دیگه هم داشت که به صورت طولی زیر tv قرار میگرفت این چیه؟؟ روشه یا باید خریدش جدل؟ به چا کار میاد؟

پیشاپیش متشکرم:11:
دوست گرامی واسه بازی که پلاسما بهنره. بابقیه پولت لپ تاپتو وصل کن به 1ال سی دی سامسونگ 150تومنی هست جواب میده

meka-1360
08-12-2011, 09:30
حرف دوستمون تایید میشه ... اگر برای بازی می خواین پلاسما گزینه بهتریه (مثل سری ST30 پاناسونیک) ... اما اگه براتون دیزاین TV هم اهمیت داره و مولتی مدیا بودنش ... سری 6 سامسونگ (مدل 6940 به بالا) رو بهتون پیشنهاد میکنم هم دیزاین زیبایی داره و هم Clear Motion 400Hz داره که تو تصویر های سریع عملکرد خوبی داره ... تنها ایرادی که سری 6 سامسونگ داره حالت ابری بودن که توی تصویرهای تیره خصوصا تو محیط تاریک میشه اون رو دید. که این مشکل اکثر LED هاست.

sm.khalili
11-12-2011, 16:57
حرف دوستمون تایید میشه ... اگر برای بازی می خواین پلاسما گزینه بهتریه (مثل سری ST30 پاناسونیک) ... اما اگه براتون دیزاین TV هم اهمیت داره و مولتی مدیا بودنش ... سری 6 سامسونگ (مدل 6940 به بالا) رو بهتون پیشنهاد میکنم هم دیزاین زیبایی داره و هم Clear Motion 400Hz داره که تو تصویر های سریع عملکرد خوبی داره ... تنها ایرادی که سری 6 سامسونگ داره حالت ابری بودن که توی تصویرهای تیره خصوصا تو محیط تاریک میشه اون رو دید. که این مشکل اکثر LED هاست.

والا دیروز این مدل هارو داخل فروشگاه دیدم سامسونگ از همشون قشنگتره و خدایی تصویر سونی چیز دیگه بود و اینکه عینکای سامسونگم یجورایی اسباب بازی بود... تصمیم گرفتم یکی از سونی هارو انتخاب کنم ولی هنوز نمیدونم کدومو... :41:

---------- Post added at 06:57 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

دوست گرامی واسه بازی که پلاسما بهنره. بابقیه پولت لپ تاپتو وصل کن به 1ال سی دی سامسونگ 150تومنی هست جواب میده

اخه میگن پلاسما بعد یه مدت خراب میشه و نمیدونم گازش فلان میشه.... کیفیت پلاسما خوب هست؟ من اصلا به پلاسما فکرم نکردم...

hayat
11-12-2011, 21:25
سلام دوست عزيز
بنظر من صددرصد مدل سوني hx800 از اون 2تاي ديگه سرتره وكيفيت بي نظيري داره. اون مشكل سامسونگ رو كه دوستمون فرمودن من تا حالا تو اين مدل سوني نديدم ضمنا hx800 از ex720 به خاطر دايناميك بودن و سرعت موشن فلو بالاي 200htz بهتره و براي پخش تصاوير sd هم تنظيمات داره

poonel
11-12-2011, 22:26
اخه میگن پلاسما بعد یه مدت خراب میشه و نمیدونم گازش فلان میشه....
با کسب اجازه از die my darling عزیز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sm.khalili
12-12-2011, 00:41
سلام دوست عزيز
بنظر من صددرصد مدل سوني hx800 از اون 2تاي ديگه سرتره وكيفيت بي نظيري داره. اون مشكل سامسونگ رو كه دوستمون فرمودن من تا حالا تو اين مدل سوني نديدم ضمنا hx800 از ex720 به خاطر دايناميك بودن و سرعت موشن فلو بالاي 200htz بهتره و براي پخش تصاوير sd هم تنظيمات داره

من هم راستش یجورایی بیخیال سامسونگ شدم... الان فقط بین دو مدل سونی موندم...
اخه موشن فلورو تو سایت سونی زده که ex720 هم داره جلوش یه pro هم اضافه کرده... موتور ex720 رو هم زده x-reality و از hx800 رو زده bravia engine 3 که من نمیدونم کدوم بهتره؟؟ فقط حدس میزنم چون ex720 مدل 2011 هست و اون 2010 باید پیشرفته تر باشه... یا مثلا بکلایت در ex720 ،از نوع Edge LED ولی در hx800 از نوع Dynamic LED که فرق این دوتاروهم نمیدونم...

---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------

با کسب اجازه از die my darling عزیز

راستش حرفاییه که از قدیم پشت سر این پلاسماها شنیدم که البته صحتشو نمیدونم والا... تو رنج قیمت همین LED ها که زدم کدوم مدلشو پیشنهاد میکنید که راجعش تحقیق کنم؟؟

poonel
12-12-2011, 01:47
راستش حرفاییه که از قدیم پشت سر این پلاسماها شنیدم که البته صحتشو نمیدونم والا... تو رنج قیمت همین LED ها که زدم کدوم مدلشو پیشنهاد میکنید که راجعش تحقیق کنم؟؟

درست و غلط صحبتهایی که درباره پلاسما میگن از پست قبلیم معلومه.

دوست عزیز من از سال 2005 دارم رو TVها تحقیق می کنم و با تجربه و تحقیقاتی که دارم بطور کلی از نظر کیفیت تصویر و امکانات و دیزاین، امسال این مدلها رو پیشنهاد می کنم :

PLASMA Panasonic VT30 42 50 65 inch
PLASMA Panasonic ST30 42 50 55 inch
LED-LCD SONY HX925 46 55 inch
LED-LCDSAMSUNG D8000 55 60 65 inch
LED-LCDSAMSUNG D7000 46 55 60 inch

بودجتون رو با یکی از این مدلها متناسب کنید و سپس خرید کنید.

sm.khalili
12-12-2011, 01:52

دوست عزیز من از سال 2005 دارم رو TVها تحقیق می کنم و با تجربه و تحقیقاتی که دارم بطور کلی از نظر کیفیت تصویر و امکانات و دیزاین، امسال این مدلها رو پیشنهاد می کنم :

بودجه من حدود 1.700.000 تومانه فکر نمیکنم این پیشنهاد های شما در این رنج قیمت باشند درسته؟

poonel
12-12-2011, 02:08
بودجتون به 42ST30 نزدیکه. 1.860.000 که با کارت هدیه حدود 100 تومنی کم میشه.
اینو بگم مدلهایی که معرفی کردم گلچین شده تمام سایتهای رویو هست.
شما علاوه بر بودجه ببینید تصویر کدومشون باب میلتون هست:
پلاسما با رنگهای طبیعی ، کنتراست و سرعت پاسخدهی بالا
یا LED LCD با رنگهای نه چندان طبیعی و نور بسیار زیاد

sm.khalili
12-12-2011, 02:20
بودجتون به 42ST30 نزدیکه. 1.860.000 که با کارت هدیه حدود 100 تومنی کم میشه.
اینو بگم مدلهایی که معرفی کردم گلچین شده تمام سایتهای رویو هست.
شما علاوه بر بودجه ببینید تصویر کدومشون باب میلتون هست:
پلاسما با رنگهای طبیعی ، کنتراست و سرعت پاسخدهی بالا
یا LED LCD با رنگهای نه چندان طبیعی و نور بسیار زیاد

اینها که شما فرمودید که همش مزیته!! با این حال چرا همه سراغ LED و LCD میرن؟؟ :blink: با این حساب فردا حتما یه سر میزنم نمایندگی تا این مدل رو هم ببینم!!

poonel
12-12-2011, 02:38
والا از بس تبلیغ LED سامسونگ و ال جی گوش فلک رو پر کرده.
تبلیغ پلاسما هم که اصلاً نیست.

تو فروشگاهها که اغلب محیط پرنوری دارند بخاطر اینکه LED ها نور زیادی دارند خیلی تو چشم میخورن و بطور لحضه ای واسه عوام الناس تصویرشون چشمگیرتره.
اما تو خونه که نور محیط متعادل و کمتر از فروشگاهه تصویر پلاسما خیلی چشم نوازه.

البته این مدلهای جدید پلاسما یعنی ST30 و VT30 نورشون خیلی زیاد شده و دستکمی از نور LED ندارند.

mzy
12-12-2011, 23:09
ازقدیم گفتن پلاسما بگیر کشتی بگیر خوردی زمین دوباره بگیر:31:

sm.khalili
13-12-2011, 10:45
ازقدیم گفتن پلاسما بگیر کشتی بگیر خوردی زمین دوباره بگیر:31:

والا از بس تبلیغ LED سامسونگ و ال جی گوش فلک رو پر کرده.
تبلیغ پلاسما هم که اصلاً نیست.

تو فروشگاهها که اغلب محیط پرنوری دارند بخاطر اینکه LED ها نور زیادی دارند خیلی تو چشم میخورن و بطور لحضه ای واسه عوام الناس تصویرشون چشمگیرتره.
اما تو خونه که نور محیط متعادل و کمتر از فروشگاهه تصویر پلاسما خیلی چشم نوازه.

البته این مدلهای جدید پلاسما یعنی ST30 و VT30 نورشون خیلی زیاد شده و دستکمی از نور LED ندارند.

اقا این مدل st30 رو رفتم دیدم خداییش از لحاظ کیفیت و هرتز بالا و همه چی عالیه چند تا نکته یکی اینکه خیلی طراحیش ضایعه!! من چون واسه خونه میخوام یکم طراحیش حرص در بیاره!! :13:چیزه دیگه ای هم که بود تصویرش به مراتب بیشتر از lcd و led دون دونی میشه که از جلو که ببینی خیلی تابلو میزنه!! البته این مدل نسبت به بقیه پلاسماها مثلا پلاسماهای سامسونگ از نظر کنتراست خدایی میکنه ولی بااین که خیلی خوب شده هنوز به پای led نمیرسه (مثلا led رو بگیریم 100 این حدود 85 درصد کنتراست اونو داره)..

die my darling
13-12-2011, 11:01
اقا این مدل st30 رو رفتم دیدم خداییش از لحاظ کیفیت و هرتز بالا و همه چی عالیه چند تا نکته یکی اینکه خیلی طراحیش ضایعه!! من چون واسه خونه میخوام یکم طراحیش حرص در بیاره!! :13:چیزه دیگه ای هم که بود تصویرش به مراتب بیشتر از lcd و led دون دونی میشه که از جلو که ببینی خیلی تابلو میزنه!! البته این مدل نسبت به بقیه پلاسماها مثلا پلاسماهای سامسونگ از نظر کنتراست خدایی میکنه ولی بااین که خیلی خوب شده هنوز به پای led نمیرسه (مثلا led رو بگیریم 100 این حدود 85 درصد کنتراست اونو داره)..

دون دونی نمیشه اون pwm نویزه که از فاصله 30-40 سانتی دیده نمیشه کسی که نمیره بشینه 39 سانتی تی وی فیلم ببینه :18:
این تاپیکو خوب نگاه کن راجب کنتراست پلاسما تو نور زیاد مطالب خوبی داره توی همون فروشگاه اگه بگی نور محیطو کم کنن متوجه خدایی تصویر پلاسما میشی.
اینو حتما ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تا یادم نرفته یه چیز دیگه ام بهت بگم تصویر پلاسمای st30 و vt30 وقتی میخوای نگا کنی اگه ارتفاع پنل از سرت پائینتره دلا شو نگا کن واسه اینکه فیلتر کنتراست اینا از بالا برایتنس تصویرو کم میکنه اگه سرت روبروی پنل باشه برایتنسشون با ال ای دی یکیه.اگرم از ظاهر st30 خوشت نمیاد به vt30 یه نگاهی بنداز.

poonel
13-12-2011, 11:43

دوست عزیز تصویر پلاسما و LED تو خونه 180 درجه عوض میشه.
تو خونه کنتراست و عمق مشکی کاملاً به نفع پلاسماست.
تصویر پلاسما رو تو نور متعادل و ملایم (مثل خونه) ببینی برق از چشات می پره.
تصویر پلاسما رو تو نور متعادل با اون کنتراست و رنگ طبیعی ببینی دیگه حالت از هر چی LED بهم میخوره.
خواستی تصویر پلاسما رو تو فروشگاهها ببینی حتماً عصر برو که نور متعادله و اگه فروشگاه خیلی روشنه بگو چند تا لامپش رو خاموش کنه تا بقول دوستمون ببینی چطور خدایی میکنه.

اگه از دیزاین ST30 بدت میاد ( که منم بدم میاد) مدل VT30 پاناسونیک هست که آخر دیزاینه. فقط باید بیشتر هزینه کنی.

kisiya
13-12-2011, 12:41
POONEL جان سلام چطورید اخرین مدل ال ای دی پاناسونیک کهتو نمایندگیها هست چیه وقیمتش چنده؟

poonel
13-12-2011, 13:28
علیک سلام
بالاترین مدلش سزی DT میشه که سه بعدیه و 32 و 37 اینچه.
بعدش مدل E30 هست که 32 و 42 داره ولی سه بعدی نیست.
سری DT نمی دونم ایران اومده یا نه اما E30 موجوده.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر کل LED-LCD های پاناسونیک زیاد شاخ نیستند. LED-LCD سامسونگ و سونی انتخاب بهترین.

kisiya
13-12-2011, 13:54
سلام پونل جان من خودم یک ال سی دی نایاب C650 دارم سامسونگ 46 اینچ اون خوبه وایا این ال ای دیهای پاناسونیک تو ایران ----T دارند یا خیر ؟ از چه جهتی ال ای دی پاناسونیک خوب نیست ایا بافلش USB فیلم پخش میکنند؟

sm.khalili
13-12-2011, 14:37
واااااااااااااااااااییییی یییییی که این فروشنده ها چقدر دری وری میگــــن................ :42::42:

نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!! :18::18:

نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!! :18::18: واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!! :18:

نماینده ال جی: چند تا tv گذاشته دورش قاب زده که برنداش معلوم نباشه و تا تونسته رنگ و کیفیتشو عمدی گند زده توش یه ال جی هم گذاشته کنارش که مردم مقایسه کنند!! :18: یعنی جان پدرم اوناهم ال جی بود!!!

sm.khalili
13-12-2011, 15:32
امروز نهایتا یک بار دیگه با خانواده به نمایندگی ها رفتم تا شانس دیدن این TVها رو تو روز هم داشته باشم!!

نتیجتا:
در بین تمام TV ها دو مدل 42VT30 و 42ST30 از برند Panasionic بهترین انتخاب ها هستند!! و اینو بگم که با مقایسات زیادی که کردم کیفیت این دو مدل فوق العادست و جای هیچ حرفی رو نمیذاره!! و همچنین دیزاین VT30 در بین TV ها یکه یکه!!

پس اگه کسی میخواد حدودا 2.000.000 تومان خرج tv کنه بدون شک 42VT30 بهترین انتخابه!!

ولی متاسفانه باید بگم به دلیل قیمت VT30 که بالاتر از بودجه من هست و دیزاین خیلی بد ST30 که مورد پسند نشد علی رقم میل باطنیم باید ازین دو مدل چشم پوشی کنم!! (اگه برا اتاقم میخاستم حتما ST30 میگرفتم) گزینه ی سامسونگم که خیلی وقته حذفش کردم از بین گزینه هام!!

سوالی که هنوز واسم مونده فرق بین دو مدل LED سونیه 40ex720 و 40hx800 :
فرق موشن فلور تو این دو مدل.. موتور ex720 رو زده x-reality و از hx800 رو زده bravia engine 3 که من نمیدونم کدوم بهتره؟؟ فقط حدس میزنم چون ex720 مدل 2011 هست و اون 2010 باید پیشرفته تر باشه... یا مثلا بکلایت در ex720 ،از نوع Edge LED ولی در hx800 از نوع Dynamic LED که فرق این دوتاروهم نمیدونم...

در ضمن امروز صبح که رفتم مدل 46CX520 رو هم دیدم رنگاش خیلی با شب فرق داشت خیلی بهتر شده بود (کنار LED ها که بود حس میکردم اونا فقط الکی زیادی روشن ترن و تو چشم میزنن) یجورایی این مدلم داره وسوسم میکنه به خاطر سایز بزرگترش.. که البته تنها مشکلی که میدونم داره مشکل هرتزه پایینه!!

poonel
13-12-2011, 18:23
سلام پونل جان من خودم یک ال سی دی نایاب C650 دارم سامسونگ 46 اینچ اون خوبه وایا این ال ای دیهای پاناسونیک تو ایران ----T دارند یا خیر ؟ از چه جهتی ال ای دی پاناسونیک خوب نیست ایا بافلش USB فیلم پخش میکنند؟

والا من زیاد تو نخ LED پاناسونیک نیستم.
پاناسونیک میخواین پلاسماهاش خوبن نه LED LCD ش.
صرف نظر از مدل و بطور کل از نظر کنتراست و کیقیت رنگ و امکانات LED-LCD سامسونگ خیلی بهتر از پاناسونیک هست.
بخصوص C650 که دارید از بهترین LCD هاست.

----T رو خبر ندارم.
پلاسماهاش که همشون جدیداً گیرنده دیجیتال دارن. قاعدتاً باید LEDهاش هم گیرنده داشته باشن.
از نظر مدیا ، پاناسونیک ها فیلم پخش می کنند ولی نه مثل سامسونگ.

poonel
13-12-2011, 18:46
امروز نهایتا یک بار دیگه با خانواده به نمایندگی ها رفتم تا شانس دیدن این TVها رو تو روز هم داشته باشم!!

نتیجتا:
در بین تمام TV ها دو مدل 42VT30 و 42ST30 از برند Panasionic بهترین انتخاب ها هستند!! و اینو بگم که با مقایسات زیادی که کردم کیفیت این دو مدل فوق العادست و جای هیچ حرفی رو نمیذاره!! و همچنین دیزاین VT30 در بین TV ها یکه یکه!!

پس اگه کسی میخواد حدودا 2.000.000 تومان خرج tv کنه بدون شک 42VT30 بهترین انتخابه!!

ولی متاسفانه باید بگم به دلیل قیمت VT30 که بالاتر از بودجه من هست و دیزاین خیلی بد ST30 که مورد پسند نشد علی رقم میل باطنیم باید ازین دو مدل چشم پوشی کنم!! (اگه برا اتاقم میخاستم حتما ST30 میگرفتم) گزینه ی سامسونگم که خیلی وقته حذفش کردم از بین گزینه هام!!

سوالی که هنوز واسم مونده فرق بین دو مدل LED سونیه 40ex720 و 40hx800 :
فرق موشن فلور تو این دو مدل.. موتور ex720 رو زده x-reality و از hx800 رو زده bravia engine 3 که من نمیدونم کدوم بهتره؟؟ فقط حدس میزنم چون ex720 مدل 2011 هست و اون 2010 باید پیشرفته تر باشه... یا مثلا بکلایت در ex720 ،از نوع Edge LED ولی در hx800 از نوع Dynamic LED که فرق این دوتاروهم نمیدونم...

در ضمن امروز صبح که رفتم مدل 46CX520 رو هم دیدم رنگاش خیلی با شب فرق داشت خیلی بهتر شده بود (کنار LED ها که بود حس میکردم اونا فقط الکی زیادی روشن ترن و تو چشم میزنن) یجورایی این مدلم داره وسوسم میکنه به خاطر سایز بزرگترش.. که البته تنها مشکلی که میدونم داره مشکل هرتزه پایینه!!

اگه HX800 از نوع Dynamic LED هست جاش تو محصولات سونی یه Level بالاتر از Edge Led هست.
البته Dynamicش در واقع همون Edge است.
از اون گذشته سری HX سونی بالاتر از سری EX هست.

تو سایتهای رویو واست سرچ کردم ، تنها مقایسه که پیدا کردم از سری اروپایی این دو تا است :
EX720 = EX723

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHX800 = HX803

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولش رو خوندم نوشته HX803 تصویر دو بعدی عالی داره و بطور یقین بهترین تصویریه که از مدلهای Edge تا این تاریخ دیده ایم.
EX723 تصویر دو بعدیش رو متوسط گفته.

sm.khalili
13-12-2011, 18:57
اگه HX800 از نوع Dynamic LED هست جاش تو محصولات سونی یه Level بالاتر از Edge Led هست.
البته Dynamicش در واقع همون Edge است.
از اون گذشته سری HX سونی بالاتر از سری EX هست.

تو سایتهای رویو واست سرچ کردم ، تنها مقایسه که پیدا کردم از سری اروپایی این دو تا است :
EX720 = EX723

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHX800 = HX803

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداولش رو خوندم نوشته HX803 تصویر دو بعدی عالی داره و بطور یقین بهترین تصویریه که از مدلهای Edge تا این تاریخ دیده ایم.
EX723 تصویر دو بعدیش رو متوسط گفته.

واقعا مرسی دوست عزیز!! :11: معادل cx520 رو هم اسمشو میدونی؟ که تو همین سایت trustedreviews سرچ کنم؟؟

poonel
13-12-2011, 19:11
واقعا مرسی دوست عزیز!! :11: معادل cx520 رو هم اسمشو میدونی؟ که تو همین سایت trustedreviews سرچ کنم؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه اگر چه با کیفیت عالی فاصله داره اما بطور کلی خوبه.

ببخشید لینک 40 اینچ EX723 اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلی که گذاشتم 32 بود که رویو متفاوتی داشت.واسه 40EX73 از کیفیت دو بعدی و SDش خیلی تعریف کرده و گفته عالیه.

sm.khalili
13-12-2011, 19:31
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیگه اگر چه با کیفیت عالی فاصله داره اما بطور کلی خوبه.

ببخشید لینک 40 اینچ EX723 اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلی که گذاشتم 32 بود که رویو متفاوتی داشت.واسه 40EX73 از کیفیت دو بعدی و SDش خیلی تعریف کرده و گفته عالیه.

پس با این تفاسیر باز به نتیجه نرسیدم خودت بودی hx800 رو انتخاب میکردی یا ex720 رو؟ اون cx520 هم با توجه به اینکه سالنومون یکوچولو بزرگه گزینه بدی نباید باشه!! (راستی این review جدید هم مال 40 اینچه cx520 هست نه 46 اینچش اینام تفاوت دارن؟)

poonel
14-12-2011, 01:28
والا من اگه باشم فقط VT30 می خرم یا اگه LED-LCD بخوام با بودجه متوسط، D7000 می گیرم. اصلاً به EX720 و HX800 فکر نمی کنم.

عزیز از ساعت 11 شب تا الآن که 1:30 هست دارم براتون سرچ می کنم و کلی کاتالوگ سونی که داشتم رو زیر و رو کردم. آخرش به نتیجه نرسیدم!
می ترسم یکی رو بگم باب میلتون در نیاد فردا آه و نفرینش بمونه واسم.
شرمندام، نمی دونم.

sm.khalili
14-12-2011, 11:23
والا من اگه باشم فقط VT30 می خرم یا اگه LED-LCD بخوام با بودجه متوسط، D7000 می گیرم. اصلاً به EX720 و HX800 فکر نمی کنم.

عزیز از ساعت 11 شب تا الآن که 1:30 هست دارم براتون سرچ می کنم و کلی کاتالوگ سونی که داشتم رو زیر و رو کردم. آخرش به نتیجه نرسیدم!
می ترسم یکی رو بگم باب میلتون در نیاد فردا آه و نفرینش بمونه واسم.
شرمندام، نمی دونم.

ایرادی نداره خیلیم ممنون!! انشالا بتونمو جبران کنم واست داداش :46::11:

mzy
14-12-2011, 22:37
واااااااااااااااااااییییی یییییی که این فروشنده ها چقدر دری وری میگــــن................ :42::42:

نماینده سونی: پلاسما قدیمیترین نسل تلویزیونه و از رده خارجه!! به دلیل گازی بودنش تصویری که امروز ازش میبینی با تصویری که دو روز بعد (لاکردار حداقل نمیگه 2 ماه بعد) ازش میبینی فرق داره و بعد چند ماه کلا کیفیتش داغون میشه!!! :18::18:

نماینده سامسونگ: اگه هر کدوم پنل تلویزونای سونی رو باز کنی روش نوشته made by samsung!!! :18::18: واسه همینه که سونی سایز 42 نداره!! چون سامسونگ این سایزو نمیزنه!! :18:

نماینده ال جی: چند تا tv گذاشته دورش قاب زده که برنداش معلوم نباشه و تا تونسته رنگ و کیفیتشو عمدی گند زده توش یه ال جی هم گذاشته کنارش که مردم مقایسه کنند!! :18: یعنی جان پدرم اوناهم ال جی بود!!!
منم رفتم 1نمایندگی سونی واسه همکارم میخواست بخره،گفتم این مدل چند هرتزه؟ گفت مثلا 200. گفتم مصرف برقشو روش نزده چندواته؟ گفت نه مهم نیست کمه اون پلاسماست که مصرفش بالاس. گفتم ولی فکرکنم تصویرش بهتر باشه. گفت پلاسما قدیمی شده سونی 10-15ساله تولید نمیکنه. تازه پاناسونیک فقط واسه کشورهای خاورمیانه مثل ایران افغانستان پاکستان عراق و... میزنه. گفتم فکرنکنم اینجور باشه هااااااااا! گفت چرا آقا همینجوره........ منم معذرت خواهی کردمو فرارو برقرار ترجیح دادم.

kisiya
17-12-2011, 19:16
دوستان وپونل جان سلام میخواستم کسی میدونه مدا ال ای دی پاناسونیک مدل TH-L42E3R ایا ----T داره ویا خیر وچرا مدل
TH-L42E30 پاناسونیک ال ای دی 200 تومن گرونتره منتظر جوابم خیلی لازم دارم؟

kisiya
18-12-2011, 07:29
منتظر جوابم دوستان

poonel
18-12-2011, 12:00
دوستان وپونل جان سلام میخواستم کسی میدونه مدا ال ای دی پاناسونیک مدل TH-L42E3R ایا ----T داره ویا خیر وچرا مدل
TH-L42E30 پاناسونیک ال ای دی 200 تومن گرونتره منتظر جوابم خیلی لازم دارم؟

این مقایسش هست :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدDVB-T رو نمی دونم. پلاسماهای 2011 پاناسونیک که ----T دارن، قاعدتاً LED-LCDهاش هم باید داشته باشند.

meysamnekahi
28-01-2012, 15:23
من این مدل تلویزیون LED خریدم راضی نیستم چون در فاصله یک متری تصویر رو با کیفیت پایین نشون میده میخواستم بدونم برای شما هم همینه ؟ رنگها رو در این فاصله بیکیفیت نشون میده در حالیکه سامسونگ اینطور نیست
کسی از دوستان میتونه در مورد مزایای این مدل LED توضیحی بده.

با تشکر

LED TV..TH_L42E3R مدل پاناسونیک

test14
30-01-2012, 12:52

دمت گرم پونل جان
اگه بتوني يه همچين ليستي براي تلويزيون هاي زير دو ميليون تومان بدي قومي رو از سرگرداني نجات دادي اوليش خود من (البته من ميخواستم st30 بگيرم يكي دو ماه پيش ميشد 1200 از بانه گرفت 42 رو دست دست كردم الان ديگه بانه نميارن نمايندگي هاي بي انصافم بالاي دو تومان ميگن الان كه خيلي زور داره اين كارشون)

capitan prise
30-01-2012, 18:38
عزيزم من مدل سوني hx800 رو دارم و به مدل ex 720 دوستم داره ترجيح مي دم
اگه من بودم درانتخاب hx800 شك نمي كردم

silvanaboy
03-08-2012, 01:30
سلام به همه دوستان من یه سوال واسم پیش اومده من led پاناسونیک مدل L42e3R رو چند وقت پیش از نماینده پاناسونیک گرفتم امروز بطور اتفاقی داشتم پشتش پورت hdmi رو میزدم از سوراخ های پشت فریمش چشمم به یه برچسب داخلش افتاد واسم جالب شد که روش چی نوشته رفتم چراغ قوه اوردم انداختم از لای سوراخ ها روی برچسب . متن روی برچسب این بود : :18:
LC420eun
factory id LG DGZ
LG DISPLAY Made in China
این یعنی چی ؟؟؟؟
من اگه اینطوری بود خوب میرفتم خود lg رو میخریدم و یه سوال داشتم ازتون به نظرتون فروشنده نباید این رو توضییح میداد ؟؟؟ برم اونجا سر صدا راه بندازم ؟؟ میشه راهنماییم کنید ؟؟؟