ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا با نرم افزارهای ویندوز مجازی میتوان درایور xp هم نصب کرد؟

ساحل 1
06-12-2011, 13:12
سلام.من ویندوز 7 دارم.کارت کپچر من مخصوص xp هست وهر کاری کردم براش درایور سون پیدا نکردم.
سوالی که دارم اینه که با کدوم یکی از نرم افزارهای virtual pc,virtual box ,vmware,xp mode میشه درایور xp نصب کرد؟یا اصلا فقط باید 2 تا ویندوز رو سیستم نصب کنم؟ خیلی حیاتیه .وممنون

jafarian
06-12-2011, 13:15
با برنامه xp mode میتونید تو محیط ویندوز سون از اکس پی هم استفاده کنید اما بهترین روش برای شما استفاده از ویندوز xp کنار ویندوز 7 هستش که برای اینکارم ابتدا باید ویندوز xp رو نصب کنید بعدشم 7 تا تو منوی تداخل بوجود نیاد :20:

ساحل 1
06-12-2011, 13:38
یعنی میخواستم ببینم با هیچ کدوم از نرم افزارهای بالا نمیتونم درایور نصب کنم؟
ویندوز xp هم رو سیستمم نصبه.اما بعد از چند ماه که ازش استفاده نکردم نمیدونم چرا وقتی میرم توش فقط عکس دسکتاپ میاد و دیگه هیچ ایکنی وجود نداره ! با راست کلیک هم هیچ اتفاقی نمیفته.

jafarian
06-12-2011, 13:43
اگر هیچ آیکنی روی دسکتاپ الان ندارین طبق سایت پایین گزینه RESOLUTION ببینیدعمل کنید اگر رفع مشکل نشد پنجره تک منیجر باز کنید گزینه new task انتخاب کنید بعدشم دستور explorer.exe رو داخلش تایپ کنید اینتر کنید اگر بازم رفع مشکل نشد پیشنهاد میکنم ویندوز xp خودتون repair کنید تو اون برنامه هایی هم که معرفی کردین فقط xp mode بکارتون میاد بین اونا .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

asa2000
06-12-2011, 13:51
سلام.من ویندوز 7 دارم.کارت کپچر من مخصوص xp هست وهر کاری کردم براش درایور سون پیدا نکردم.
سوالی که دارم اینه که با کدوم یکی از نرم افزارهای virtual pc,virtual box ,vmware,xp mode میشه درایور xp نصب کرد؟یا اصلا فقط باید 2 تا ویندوز رو سیستم نصب کنم؟ خیلی حیاتیه .وممنون

خیر دوست عزیز .

jafarian
06-12-2011, 13:55
با xp mode میشه برنامه های تحت xp رو تو محیط مجازی نصب کرد اما بهترین راه همونی هست که گفتم یعنی نصب دو ویندوز بصورت جدا شما برای ویندوز خودتونم اون روشهایی رو که گفتم انجام بدین درضمم درایورکارت کپچر خودتونم یک سرچ تو نت بزنید شاید درایورش باشه یا که بصورت شکل زیر درایور برای ویندوز 7 تعریف کنید که روی فایل exe خودتون کلیک راست طبق شکل عمل کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ساحل 1
06-12-2011, 15:56
خیر دوست عزیز .
متوجه نشدم جواب خیر شما برای کدوم سوال من بود.

با xp mode میشه برنامه های تحت xp رو تو محیط مجازی نصب کرد اما بهترین راه همونی هست که گفتم یعنی نصب دو ویندوز بصورت جدا شما برای ویندوز خودتونم اون روشهایی رو که گفتم انجام بدین درضمم درایورکارت کپچر خودتونم یک سرچ تو نت بزنید شاید درایورش باشه یا که بصورت شکل زیر درایور برای ویندوز 7 تعریف کنید که روی فایل exe خودتون کلیک راست طبق شکل عمل کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس یعنی شما میگید با xp mode نمیشه درایور نصب کرد؟چون اینجا هم هچمچین چیزی خونده بودم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینقدر من برای کپچرتو نت گشتم که پیر شدم مدل kw-tv 878rf-pro از شرکت kworld هست حتی بیرون هم دادم برام نتونستن پیدا کنن.
ولی این روشی که شما گفتین رو تا حالا ندیده بودم.یعنی این طوری میشه درایور xp رو تو سون فعال کرد؟
آخه تو فلش 2 ویندوز 7 رو که نداره؟! پس چه جوری میشه؟
ببخشی سوالام زیاد شد اما یه بدبختیه دیگم هم اینه که کامپیوتر رو که ریستارت میکنم موقعی که میخوام ویندوز xp رو انتخاب کنم کیبردم که یو اس بی هست اصلا اونجا کار نمیکنه.یک کیبرد ps2 هم زدم که اونم باز اونجا کار نمیکنه.نمیدونم چیکار کنم؟
ممنون از راهنماییهاتون

jafarian
06-12-2011, 16:02
رو محیط xp mode تااونجاکه من میدونم درایوربنظرم نشه نصب کردطبق اون شکلی هم که گذاشتم شاید درایورخوردتون تو 7 بتونید تعریق کنید یا کعه از پنجره have disk که داخل دیوایس منیجر هست کمک بگیرین برای نصب درایور شاید شناسایی بشه برای فعال کردن کیبوردم تو ستاپ دنبال گزینه ای به اسم USB Legacy باید بگردین بعدش enable کنید این گزینه رو اونکه که کیبورد کارنمیکنه مربوط میشه به تنظیمات ستاپ .

ساحل 1
06-12-2011, 16:58
برای فعال کردن کیبوردم تو ستاپ دنبال گزینه ای به اسم USB Legacy باید بگردین بعدش enable کنید این گزینه رو اونکه که کیبورد کارنمیکنه مربوط میشه به تنظیمات ستاپ .

بله .الان بطور اتفاقی یکدفعه کار کرد enable هم بود نمیدونم چرا بعی وقتا قاط میزنه.ممنون