مشاهده نسخه کامل
: stop explorer در مواقع لود کردن پوشه ها
errornima
06-12-2011, 01:06
سلام به همه
اقا من الان چند وقته زمانی که میخوام وارد پوشه سریالهام بشم و یا وارد پوشه دانلود ها بشم ... سرعت کامپیوتر خیلی کند میشه و این ارور رو میده که براتون پیوست کردم ... با یکی صحبت کردم گفت مشکل از رم پایینه.... راستش من pc مو تازه گرفتم و فقط رمش 2گیگ هست.هارد 2ترا .اگه کسی میدونه کمک کنه. تشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
06-12-2011, 15:56
برای پوشه فایلهای تصویری خودتون اینکارکنید تو منوی سرچ استارت دستور cmd رو تایپ کنید بعشدم وقتی که پیدا شد روش کلیک راست کنید گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدم این دستور regsvr32 /u shmedia.dll ازهمینجا کپی بگیرین اونجا paste کنید با کلیک راست موس اگر فایلهای خودتون به یک درایو دیگه غیر ازاین درایو خودتون انتقال بدین بعدش اون درایور کامل فرمت کنید باز فایلها رو ازنوع کپی کنید اگر بازم مشکلی داشتین طبق سایت پایین عمل کنید اون قسمت که نوشته Windows Explorer crashes when browsing a folder that contains video files :20:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
errornima
06-12-2011, 17:44
برای پوشه فایلهای تصویری خودتون اینکارکنید تو منوی سرچ استارت دستور cmd رو تایپ کنید بعشدم وقتی که پیدا شد روش کلیک راست کنید گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدم این دستور regsvr32 /u shmedia.dll ازهمینجا کپی بگیرین اونجا paste کنید با کلیک راست موس اگر فایلهای خودتون به یک درایو دیگه غیر ازاین درایو خودتون انتقال بدین بعدش اون درایور کامل فرمت کنید باز فایلها رو ازنوع کپی کنید اگر بازم مشکلی داشتین طبق سایت پایین عمل کنید اون قسمت که نوشته Windows Explorer crashes when browsing a folder that contains video files :20:
با سلامدوست عزیز
من دقیقا متوجه نشدم باید چیکار کنم ... اگه میشه یه خورده قدم به قدم توضیح میدید
شرمنده به خدا
jafarian
07-12-2011, 01:08
برای مورد اول همینطور که گفتم از طرق پنجره cmd تایپ دستور مورد نظر داخل اون پنجره اقدام کنید اگربا اون روشهایی که گفتم جواب نگرفتین برنامه k-Lite Codec Pack آخرین ورژنش نصب کنید ببینید درست میشه اگر بازم جواب نداد با نصب این برنامه بعد از نصبش تو استارت این دستور Codec Tweak Tool بنویسین و سپس در اون گزینه Thumbnail Settings برروی Select None بزارین سیستم ریستارت کنید اگ بازم جواب نگرفتین طبق سایتی که پایین گذاشتم عمل کنید.
تاپیک k-Lite Codec Pack
errornima
07-12-2011, 16:00
فکر کنم مشکلم باید حل شده باشه .... تشکر فراوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.