مشاهده نسخه کامل
: یه چیزی راه گلوم رو گرفته
قله بلند
05-12-2011, 19:31
سلام
دو ماهی می شه که احساس می کنم نمی تونم غذا رو خوب قورت بدم. شاید تیروئید هست که ورم کرده و راه گلوم رو به این حالت مسدود کرده.
راستش می ترسم برم دکتر بگن جراحی کن.
دو سه ساعتی می شه که احساس بیشتری از این انسداد رو می کنم.
احساس می کنم که چیزی رفته توی گلوم و گیر کرده و پایین هم نمی ره
دو ماهی هست که از غذا خوردن هم وحشت دارم و هم لذت نمی برم.
ایا حدس من درسته و از تورم تیروئیده؟ چون یک سالی می شه که پیش دکترم نرفتم. یکسال پیش گفتند که هنوز اورژانسی نیست و می تونیم به حرف مریض گوش کنیم و ید خوردن رو به تاخیر بندازیم.
حالا چرا می ترسی بری دکتر اگه احیانا تیروید باشه بهتره سریعتر بری دکتر
قله بلند
06-12-2011, 14:57
دیگه مجبور برم
چون دیشب کارم به بیمارستان کشید
سلام
دو ماهی می شه که احساس می کنم نمی تونم غذا رو خوب قورت بدم. شاید تیروئید هست که ورم کرده و راه گلوم رو به این حالت مسدود کرده.
دو سه ساعتی می شه که احساس بیشتری از این انسداد رو می کنم.
احساس می کنم که چیزی رفته توی گلوم و گیر کرده و پایین هم نمی ره
دو ماهی هست که از غذا خوردن هم وحشت دارم و هم لذت نمی برم.
ایا حدس من درسته و از تورم تیروئیده؟ چون یک سالی می شه که پیش دکترم نرفتم. یکسال پیش گفتند که هنوز اورژانسی نیست و می تونیم به حرف مریض گوش کنیم و ید خوردن رو به تاخیر بندازیم.
گاهی اوقات تیروئید میتونه این علائم را داشته باشه و بهتره که یک بررسی و یا حداقل یک معاینه اولیه بشید . البته به احتمال بیشتر این علائم می تونه مربوط به حالات عصبی باشه .
قله بلند
07-12-2011, 21:08
سلام
آقای دکتر، این حالت عصبی چیه؟ چون متخصص اورژانس هم همین رو گفتند و دو تا آمپول زدند که اسمشون رو یادم نیست ولی گفتند که ضد حساسیت بودند.
ایشون هم گفتند که تشخیص من حالت عصبی است ولی این حالت عصبی از کجا اومده و چرا توی گلوم ظاهر شده؟
امروز بعد از چند روز تونستم کمی غذا بخورم ولی باز هم از غذا خوردن می ترسم. احساس می کنم که راه گلوم رو یک چیزی گرفته.
چند روز طول می کشه که این حالت از بین بره؟
ایا می تونه از ویروس باشه؟
چه علائمی دارید؟..................
قله بلند
08-12-2011, 20:10
علامتی که هست فقط وجود یک چیزی در گلوست. دقیقاً جایی که برآمدگی گردن وجود داره.
moslem47
09-12-2011, 00:48
علامت نه علائم.............یعنی تب و لرز و سرفه و...............
قله بلند
09-12-2011, 10:03
نه. اینجور علائم رو ندارم
فقط وقتی راه نفس خیلی گرفته شد و احساس ورم زیاد توی گلوم کردم و کارم به اورزانس کشید، به خاطر استرسی که ایجاد می کرد دچار لرزش بدن، سردی بدن و گرفتگی عضلات شدم که بعدش رفع شد
سلام
آقای دکتر، این حالت عصبی چیه؟ چون متخصص اورژانس هم همین رو گفتند و دو تا آمپول زدند که اسمشون رو یادم نیست ولی گفتند که ضد حساسیت بودند.
ایشون هم گفتند که تشخیص من حالت عصبی است ولی این حالت عصبی از کجا اومده و چرا توی گلوم ظاهر شده؟
امروز بعد از چند روز تونستم کمی غذا بخورم ولی باز هم از غذا خوردن می ترسم. احساس می کنم که راه گلوم رو یک چیزی گرفته.
چند روز طول می کشه که این حالت از بین بره؟
ایا می تونه از ویروس باشه؟
حالات عصبی مانند استرس و اضطراب و یکی از مناطق بروز آن می تواند گلو باشد . حالتی شبیه بغض که فرد احساس گرفتگی و فشار می کند . ترس نداشته باشید و معمولا کاملا بی خطر می باشد .
خب شاید از معده ات باشه مثلا رفلاکس معده. همیشه اینجوری هستی؟ یا وقتی ورزش میکنی؟ غذا میخوری؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.