PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درباره فشرده سازی فیلم

kambiz_mbi
05-12-2011, 18:47
سلام به همه دوستان

اول که معذرت میخوام بی خودی دارم یه تاپیک بابت این سوال میزنم چون نمیدونستم کجا برم

سوال من اینه که چجوری بعضی فیلما با کیفیت Full HD که 10gb رو مثلا با عنوان های 720p مثلا 500 مگابایت یه جا واسه دانلود میزارن که کیفیتش عالیه؟(منظورم اینه که چجوری این حجمش میاد اینهمه پایین از چی استفاده میکنن)

اگه روشی میدونید خواهش میکنم بگید تا همه استفاده کنیم
اگه نرم افزاری ترفندی چیزی هس یا یه چی تو این مایه ها پیدا کنید بهم بدید یا pm شخصی کنید

ممنون....

jafarian
05-12-2011, 22:27
اکثر فیلمهای الان فرمتش بصورت mkv هست اگر دقت کرده باشین برای کانورت فیلم خودتون به این فرمت از برنامه های AVS Video Converter یا که Freemake Video Converter یا RipBot264 میتونید استفاده کنید که حجم فیلم هم تا حدی پایین میاد اگر کیفیتم بخواین بالاتر ببرین باید ازتو قسمت تنظیمات دستکاری کنید فرمت تصویری فیلم خودتون :20:

alirezaasemani49
06-12-2011, 01:06
سلام,برای آنکه بتوانیم حجم یک فیلم را پایین بیاوریم,از نرم افزارهای مخصوص اینکار میشه استفاده کرد.در حال حاضر نرم افزارهایی آمده که حجم فیلم را فوق العاده کم میکند اما هیچ تاثیری روی کیفیت فیلم نمیگذارد.اگر در اینترنت سرچ کنی میتوانید یکی از خوبها را پیدا کنی.در همین سایت خودمان هم اگر سرچ کنی نرم افزارهای زیادی پیدا میکنی.اگر پیدا نکردین برام پیام بدین که چندتا را معرفی کنم.