مشاهده نسخه کامل
: off line
يك مدتي است نمي توانم صفحات وب را off line بررسي كنم چطور مشكلم حل مي شود مرورگر IE و Avant
توي IE اگه کامپیوترت یکدفعه ریستارت بشه فایل های موقت رو از دست میدی . یا اینکه حجم ذخیره اونها رو کم کردی که میتئنی از tools\internet option\temporary internet file\setting مقدار اونو بیشتر کنی .
اگه یه سایت خاص مدنظرت باشه که بخواهی به صورت offline چک کنی پیشنهاد میکنم از httrack استفاده کنی برنامه خوبیه، توی download.com هم هست و رایگانه .
امیدوارم به دردت خورده باشه .
یکـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــی کمک کنه
DarkWizard
29-06-2006, 21:15
shahedi جان همه ی صفحات که امکان مشاهده به صورت آفلاین رو ندارند ! اونهایی رو هم که بصورت آفلاین میشه دید در پوشه ی temporary هم ذخیره میشن.اگه نیاز دارید صفحه ای رو بخونید اما وقتش رو ندارید اونو سیو کنید و بعد سر فرصت به سراغش برید.
هیچ کدام از صفحات offlineکار نمکند در صورتی که قبلا کار می کرد
DarkWizard
01-07-2006, 00:29
shahedi جان همونجور که عرض کردم راه بهتر سیو کردن صفحه هست.در ضمن خیلی از سایت ها سیستمشون رو تغییر دادن..شاید به این دلیل باشه..اگه هم احتمال میدید اشکال از خود IE هست Unistall کنید و دوباره نصبش کنید.
اين مشكل قبلا وجود نداشت غير از ذخيره كردن راه ديگري داريد
تنظيمات را هم به حالت اوليه برگرداندم ولي درست ندشد يكي كمك كنه بابا مرديم!
mohammad hamed
05-07-2006, 08:59
ببين اين تيكي رو كه توي عكس پايين ميبيني رو نزاشته باشي.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه اينطور گزينه اي رو نديدم ولي به نكته خوبي اشاره كرديد در سيستم مكانيك يك گزينه اي شبيه اين را فعال كرده بودم ممنون حل شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.