SAEEDSAMSUNG
05-12-2011, 00:31
سلام .
لطفا در این تاپیک فقط هدفون هایIn-ear بحث بشه و این نوع هدفونا فقط در این تاپیک بهش پرداخته بشه.
-------------------------------------------------------------
من خودم 2 تا هدفون رو داشتم که در موردشون توضیح میدم. هدفون اول creative ep-630 که چند سالی میشه دارمش و همیشه ازش راضی بودم بعد از این همه سال هنوز هم میتونید تو ویترینای بازار رضا و پایتخت ببینینش و قیمتش هم همون 18 تومن ثابت مونده. مدلای دیگه ای هم از این هدفون به نام های ep-630i که گردنبند داره و ep-650 که نقره ای رنگه موجوده که همشون کیفیت صدای یکسانی دارن.
هدفون دوم که دیروز خریدمش PHILIPS SHE 9800 که خریدمش 45 تومن . با گارانتی شکوفا الکترونیک. از علاالدین
------------------------
من تخصص ندارم ولی میتونم یه مقایسه بین این دو تا بزارم که اگه کسی خواست بخره بدونه چی به چیه!
اگه به باس هدفون EP-630 از 0 تا 10 نمره 5 بدم . به فیلیپس نمره 6 میدم.
اگه به شفافیت هدفون EP -630 از 0 تا 10 نمره 4 بدم . به فیلیپس نمره 5 شایدم 6 میدم.
اگه به بلندی صدای EP-630 از 0 تا 100 نمره 5 بدم . به فیلیپس نمره 7 میدم.
------------------------
دیروز که کلی بازار رضا و علاالدین و حتی بازار موبایل ایران رو گشتم! به هدفونای زیادی برخوردم.
مثلا SENHIESER Cx 271 رو دیدم که قیمتش 49 تومن بود
SENHIESER Cx300 II هم بود میگفت 85 تومن.
--------------------------
یه SENHIESER C300 II تقلبی هم دیدم که بسته بندی شکیلی داشت! قیمتش هم 32 تومن بود هرچی به فروشنده گفتم تستش کنم نزاشت! احتمالا میدونسته گندش در میاد!
Sony Mdr-Ex50LP هم دیدم که قیمتش 20 تومن بود و فروشنده نزاشت تست کنم
sony Mdr-Ex77LP هم دیدم 37 تومن بود .
CREATIVE EP 830 هم بود که 57 تومن بود و مدل فله ایش رو میداد 28 تومن .
----------------
کل تهران هم برای دو مدل سونی ای ایکس 90 و یه مدل پاناسونیک که تو انجمن زیاد ازش شنیده بودم گشتم ولی پیدا نکردم!
---------------------------
یه چیزی هم که فهمیدم اینه که بازار پر از مدلای تقلبیه. مخصوصا سونی و فیلیپس مدل تقلبی زیاد داره.
---------------------------------------
اینم تجربیاتم از یه روز کامل گشتن!
----------------------------------------------
خواهشا در ادامه بحث فقط در مورد مدلای IN-EAR صحبت کنید و سوال کنید.
لطفا در این تاپیک فقط هدفون هایIn-ear بحث بشه و این نوع هدفونا فقط در این تاپیک بهش پرداخته بشه.
-------------------------------------------------------------
من خودم 2 تا هدفون رو داشتم که در موردشون توضیح میدم. هدفون اول creative ep-630 که چند سالی میشه دارمش و همیشه ازش راضی بودم بعد از این همه سال هنوز هم میتونید تو ویترینای بازار رضا و پایتخت ببینینش و قیمتش هم همون 18 تومن ثابت مونده. مدلای دیگه ای هم از این هدفون به نام های ep-630i که گردنبند داره و ep-650 که نقره ای رنگه موجوده که همشون کیفیت صدای یکسانی دارن.
هدفون دوم که دیروز خریدمش PHILIPS SHE 9800 که خریدمش 45 تومن . با گارانتی شکوفا الکترونیک. از علاالدین
------------------------
من تخصص ندارم ولی میتونم یه مقایسه بین این دو تا بزارم که اگه کسی خواست بخره بدونه چی به چیه!
اگه به باس هدفون EP-630 از 0 تا 10 نمره 5 بدم . به فیلیپس نمره 6 میدم.
اگه به شفافیت هدفون EP -630 از 0 تا 10 نمره 4 بدم . به فیلیپس نمره 5 شایدم 6 میدم.
اگه به بلندی صدای EP-630 از 0 تا 100 نمره 5 بدم . به فیلیپس نمره 7 میدم.
------------------------
دیروز که کلی بازار رضا و علاالدین و حتی بازار موبایل ایران رو گشتم! به هدفونای زیادی برخوردم.
مثلا SENHIESER Cx 271 رو دیدم که قیمتش 49 تومن بود
SENHIESER Cx300 II هم بود میگفت 85 تومن.
--------------------------
یه SENHIESER C300 II تقلبی هم دیدم که بسته بندی شکیلی داشت! قیمتش هم 32 تومن بود هرچی به فروشنده گفتم تستش کنم نزاشت! احتمالا میدونسته گندش در میاد!
Sony Mdr-Ex50LP هم دیدم که قیمتش 20 تومن بود و فروشنده نزاشت تست کنم
sony Mdr-Ex77LP هم دیدم 37 تومن بود .
CREATIVE EP 830 هم بود که 57 تومن بود و مدل فله ایش رو میداد 28 تومن .
----------------
کل تهران هم برای دو مدل سونی ای ایکس 90 و یه مدل پاناسونیک که تو انجمن زیاد ازش شنیده بودم گشتم ولی پیدا نکردم!
---------------------------
یه چیزی هم که فهمیدم اینه که بازار پر از مدلای تقلبیه. مخصوصا سونی و فیلیپس مدل تقلبی زیاد داره.
---------------------------------------
اینم تجربیاتم از یه روز کامل گشتن!
----------------------------------------------
خواهشا در ادامه بحث فقط در مورد مدلای IN-EAR صحبت کنید و سوال کنید.