PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره خرید هدفون in-ear مناسب

SAEEDSAMSUNG
05-12-2011, 00:31
سلام .
لطفا در این تاپیک فقط هدفون هایIn-ear بحث بشه و این نوع هدفونا فقط در این تاپیک بهش پرداخته بشه.

-------------------------------------------------------------

من خودم 2 تا هدفون رو داشتم که در موردشون توضیح میدم. هدفون اول creative ep-630 که چند سالی میشه دارمش و همیشه ازش راضی بودم بعد از این همه سال هنوز هم میتونید تو ویترینای بازار رضا و پایتخت ببینینش و قیمتش هم همون 18 تومن ثابت مونده. مدلای دیگه ای هم از این هدفون به نام های ep-630i که گردنبند داره و ep-650 که نقره ای رنگه موجوده که همشون کیفیت صدای یکسانی دارن.

هدفون دوم که دیروز خریدمش PHILIPS SHE 9800 که خریدمش 45 تومن . با گارانتی شکوفا الکترونیک. از علاالدین
------------------------

من تخصص ندارم ولی میتونم یه مقایسه بین این دو تا بزارم که اگه کسی خواست بخره بدونه چی به چیه!

اگه به باس هدفون EP-630 از 0 تا 10 نمره 5 بدم . به فیلیپس نمره 6 میدم.

اگه به شفافیت هدفون EP -630 از 0 تا 10 نمره 4 بدم . به فیلیپس نمره 5 شایدم 6 میدم.

اگه به بلندی صدای EP-630 از 0 تا 100 نمره 5 بدم . به فیلیپس نمره 7 میدم.

------------------------
دیروز که کلی بازار رضا و علاالدین و حتی بازار موبایل ایران رو گشتم! به هدفونای زیادی برخوردم.
مثلا SENHIESER Cx 271 رو دیدم که قیمتش 49 تومن بود
SENHIESER Cx300 II هم بود میگفت 85 تومن.
--------------------------
یه SENHIESER C300 II تقلبی هم دیدم که بسته بندی شکیلی داشت! قیمتش هم 32 تومن بود هرچی به فروشنده گفتم تستش کنم نزاشت! احتمالا میدونسته گندش در میاد!
Sony Mdr-Ex50LP هم دیدم که قیمتش 20 تومن بود و فروشنده نزاشت تست کنم
sony Mdr-Ex77LP هم دیدم 37 تومن بود .
CREATIVE EP 830 هم بود که 57 تومن بود و مدل فله ایش رو میداد 28 تومن .
----------------
کل تهران هم برای دو مدل سونی ای ایکس 90 و یه مدل پاناسونیک که تو انجمن زیاد ازش شنیده بودم گشتم ولی پیدا نکردم!
---------------------------
یه چیزی هم که فهمیدم اینه که بازار پر از مدلای تقلبیه. مخصوصا سونی و فیلیپس مدل تقلبی زیاد داره.
---------------------------------------
اینم تجربیاتم از یه روز کامل گشتن!

----------------------------------------------
خواهشا در ادامه بحث فقط در مورد مدلای IN-EAR صحبت کنید و سوال کنید.

p_samimi
27-05-2012, 00:11
سلام دوست عزیز.
فکر کنم اینجا زیاد طرفدار نداره ولی اگه کارمو راه بندازی خودم هر روز میام اینجا.
آقا من واسه پای کامپیوتر از هدفون بزرگ استفاده میکنم که البته مدل های بدی هم نیستند.
ولی یک مدتی گوش راستم بدجوری اذیت شده و وقتی هدفون رو میزنم لاله گوشم درد میگیره و میخوام یک مدت برم تو کار In-Ear.
دو سوال.
1:هدفون داخلی با خارجی چقدر تفاوت تو کیفیت داره (خیلی نمیخوام سفینه هوا کنم و فقط میخوام آهنگ با کیفیت مطلوب و البته تفکیک و باس خوب اجرا بشه)
2:یک مدل خوب هم بهم معرفی میکنی که هم جواب کارمو بده هم خیلی گرون نباشه.
در ضمن من هدفون رو میزنم به خروجی استریو رو اسپیکرم(امیدوارم مشکلی نباشه)