مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاپ تا سقف حداکثر 1200 تومان
Eblis 2011
04-12-2011, 21:02
با سلام خدمت دوستان محترم
لطفا چند مورد لپ تاپ معرفی کنید . . . انتظاراتم از خرید لپ تاپ :
1) داشتن سرعت بالا
2) فضای زیاد ( هارد )
3) در زمینه های اینترنت و کارهای معمولی ( اجرای بازی ها زیاد در اولویت نیست ) استفاده میشود
4)شارژ خوب نگه دارد
5) سبکی و زیبایی
دیگه موردی به ذهنم نمیاد اگه چیز خاصی هست که در خرید کمک میکنه لطفا بیان کنید . . .
در حال حاضر کدام مارک ها معروف ترند . . .
Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 21:05
سلام
بهترین موردی که برای شما میشه پیشنهاد داد . 4830 از برند ایسر هست که کیفیت بدنه خیلی خوبی داره ، باتری خیلی قوی هم داره ، حدود 6 ساعت جواب میده .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو لپ تاپها معروف بودن برند جایی نداره . الان رقابت بالاس ، و تک و توک تو برند های ناشناس مدل های خیلی خوبی پیدا میشه و . . .
Eblis 2011
04-12-2011, 21:09
لطف میکنید مشخصات لپ تاپ رو ذکر کنید
Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 21:13
لطف میکنید مشخصات لپ تاپ رو ذکر کنید
چ . خ میکنم .
Eblis 2011
04-12-2011, 21:31
دوستان نظرتون راجع به این لپ تاپ چیه ؟
Dell Inspiron 5110-N
Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 21:48
دوستان نظرتون راجع به این لپ تاپ چیه ؟
Dell Inspiron 5110-N
نمیدونم چرا همه میرن این مدل رو انتخاب میکنن ، شاید به خاطر قیمتشه .
این مدل از سری اینسپایرون برند دل هست که کیفیت خوبی نداره و بچه هایی که خریدن ناراضی بودن ، میتونی تو همین فروم یه سرچ کنی .
نظرت در مورد 4830 ؟
Eblis 2011
04-12-2011, 21:59
1) تک رنگ است ( آبی )
2) مشخصات سخت افزاری بالایی نداره
3) قیمتش از قیمت پیشنهادی ما بالاتر است
شما مدلی دیگه پیشنهاد کنید . . .
Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 23:18
1) تک رنگ است ( آبی )
3) قیمتش از قیمت پیشنهادی ما بالاتر است
شما مدلی دیگه پیشنهاد کنید . . .
باشه .
مدل دیگه U41 SV از برند ایسوس هست که با باتری 8 سل تهیه کنید تا شارژ بیشتری داشته باشید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل سبکترین مدل تو 14 اینچی ها هست .
من هنوز متوجه نشدم ، سبک بودن تو دیدگاه شما یعنی چی ؟ اگر سبک بخوایی باید زیر 14 ببری ولی شما تو پست بالا 15 اینچ (5110) پرسیدی !!!!
بالاتر از این مشخصات نمیتونی پیدا کنی که سبک هم باشه .
Eblis 2011
04-12-2011, 23:38
فروم ایرادات Dell Inspiron 5110-N این لپ تاپ رو لطف میکنید
Mr.Mazmamfi
05-12-2011, 00:17
فروم ایرادات Dell Inspiron 5110-N این لپ تاپ رو لطف میکنید
فروم ایرادات که نداریم !!!!!!
ولی یه تاپیک داریم که طرفداران 5110 میان و در موردش بحث و گفتگو میکنن . میتونی از اونا بپرسی .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من خودم به شخصه تو پست های خیلی زیادی در مورد ایرادات این مدل خوندم . (جمع آوری این پست ها سخت و زمانبره ، ولی بهتره تو همون تاپیکش بپرسی )
من رو هم در جریان بذار . :46:
Mr.Mazmamfi
05-12-2011, 13:10
سلام رفیق .
اول یه نکته » وقتی یه با تجربه (تُف به ریا :46:) ، حرفی رو میزنه دنبال دلیلش نگرد ، چون اون راهی رو که تو تازه میخوایی بری رو رفته ، وداره تجربشو در اختیارت میذاره ، هیچ منفعتی هم براش نداره .
ولی ازت خوشم اومد ، که دنبال دلیلش گشتی و منو وادار کردی که دلایل مُتقَن بیارم .
بیخیال . . . .
این پستو نگاه کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید" امین لفتافی" کاربریه که 5110 رو خریده و همه جا تبلیغشو میکرد . (اینجا تعریف 5110 رو کرده ، ودر جواب سوالهای من چیزی نگفت )
اینم تاپیکیه که وقتی خواست بخره ، نظر همه رو پرسید .
بلا استثنا بیشتر کاربرا (حدود 90% گفتن نخر ) ولی گوش نداد و رفت خرید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا آخر تاپیک بخون .
خب . . . گذشت و این کابر (امین لفتافی) رفت خرید .
تایانکه یکی اومد در مورد 5110 پرسید .
اینم تاپیکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست شماره 4 رو به دقیت بخون .
خواهش همه ی تاپیک هارو کامل بخون ، چون برای پیدا کردن اینا زخمت زیادی کشیدم . :11:
Highbury
06-12-2011, 02:08
آفرین مسترمزمفلی
----
سری اینسپایرون دل کیفیت خوبی نداره اما وسترو و مخصوصا XPS خوبه.
خیلی ها دل اونم سری اینسپایرون میگیرن و گول قیمتش رو میخورن اما هر ارزانی دلیل بهتر بودن نیست.
-----
آقای [ابلیس2011 من یه مثال برای شما میزنم.
فرض کنید شما پنجره سازید و دوپنجره میسازید (در یک زمان) که هنر دست خودتونه، خودتون بهتر از هرکسی میدونید از چه موادی استفاده کردید و چقد زحمت کشید، چقد ریزه کاری تو هر کدوم به کار بردید. این تفاوتها را شاید یک خریدار معمولی متوجه نشه. آیا شما هر دو پنجره را به یک قیمت میفروشید؟ نه مسلما اونی که بیشتر روش زحمت کشیدید، با کیفیت تره و از مواد بهتری استفاده شده را کمی گرانتر میدید. از این مثال میخواستم به اینجا برسم :
کمپانی دل همزمان دو مدل اینسپایرون 5110 و وسترو 3550 را وارد بازار میکنه. با اینکه به نظر من 5110 ظاهر بهتری داره اما با کانفیگی مشابه، مدل 3550 حدود صد هزارتومان گرانتره. چرا ؟ خودش ساخته و بهتر میدونه اونا رو با چه کیفیتی ساخته و از چه موادی استفاده کرده در غیر این صورت 3550 را ارزانتر و یا 5110 را گرانتر میداد.
------------------------
نمیگم دل بد هست اما ترجیحا سری اینسپایرون را نخرید. منم نمیگم تمام اینسپایرون ها مشکل داره چون باید در شرکت تخته میشد اما ممکنه از هر 100 تا 1 مورد مشکل دار باشه. در صورتیکه لنوو از هر 5هزارتا مشکل جزئی داشته باشه.
==============
شما گفتید لبتاب ترجیحا سبک باشه اما 5110 را پیشنهاد دادید در صورتیکه 15 اینچ هست. به نظر من ایسر 4755 و 4830 و ایسوز u41sv لبتابهای خوبی هستن. من باشم انتخابم را بین 4830 و یو41 انجام میدم. بهتره بازار برید و از نزدیک این دو مدل را ببینید. تصمیمتون را در بازار عوض نکنید چون هر کسی جنس خودش رو تبلیغ میکنه.
bahmanpk
07-12-2011, 10:42
با سلام خدمت دوستان محترم
لطفا چند مورد لپ تاپ معرفی کنید . . . انتظاراتم از خرید لپ تاپ :
1) داشتن سرعت بالا
2) فضای زیاد ( هارد )
3) در زمینه های اینترنت و کارهای معمولی ( اجرای بازی ها زیاد در اولویت نیست ) استفاده میشود
4)شارژ خوب نگه دارد
5) سبکی و زیبایی
دیگه موردی به ذهنم نمیاد اگه چیز خاصی هست که در خرید کمک میکنه لطفا بیان کنید . . .
سلام , با کانفیگی که شما در بالا گفتید و پولی که برای خرید دارید من بهتون مدل های Acer AS 4830TG 2434G50 , و مدل Gigabyte Q2532N رو پیشنهاد می کنم.
ارسال لینک فروشنده ممنوع
Pami
amir....s
25-12-2011, 21:09
سلام به همه ی عزیزان
من دانش آموز رشته ی کامپیوتر هستم،دنبال یه لپ تاپ میگردم که باهاش کار هایی مثل:1-کار با بعضی نرم افزار ها مثل فتو شاب،ویژوال بیسیک و هر نرم افزاری که به رشته ی کامپیوتر مربوط میشه2-اینترنت 3-یه کم بازی مثل pes2012 وفیلم و موسیقی.
در ضمن قیمتش از یک و نیم میلیو ن تومن بیشتر نباشه.
ایول.سوال پست قبل سوال منم هست.لطفا یکی جواب بده
سلام به همه ی عزیزان
من دانش آموز رشته ی کامپیوتر هستم،دنبال یه لپ تاپ میگردم که باهاش کار هایی مثل:1-کار با بعضی نرم افزار ها مثل فتو شاب،ویژوال بیسیک و هر نرم افزاری که به رشته ی کامپیوتر مربوط میشه2-اینترنت 3-یه کم بازی مثل pes2012 وفیلم و موسیقی.
در ضمن قیمتش از یک و نیم میلیو ن تومن بیشتر نباشه.
تو اون رنج قیمت میتونی HP مدل G6-1250SE بخری یا Acer 5760G .
majid4mi
07-05-2012, 16:41
سلام رفیق .
اول یه نکته » وقتی یه با تجربه (تُف به ریا :46:) ، حرفی رو میزنه دنبال دلیلش نگرد ، چون اون راهی رو که تو تازه میخوایی بری رو رفته ، وداره تجربشو در اختیارت میذاره ، هیچ منفعتی هم براش نداره .
ولی ازت خوشم اومد ، که دنبال دلیلش گشتی و منو وادار کردی که دلایل مُتقَن بیارم .
بیخیال . . . .
این پستو نگاه کن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید" امین لفتافی" کاربریه که 5110 رو خریده و همه جا تبلیغشو میکرد . (اینجا تعریف 5110 رو کرده ، ودر جواب سوالهای من چیزی نگفت )
اینم تاپیکیه که وقتی خواست بخره ، نظر همه رو پرسید .
بلا استثنا بیشتر کاربرا (حدود 90% گفتن نخر ) ولی گوش نداد و رفت خرید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا آخر تاپیک بخون .
خب . . . گذشت و این کابر (امین لفتافی) رفت خرید .
تایانکه یکی اومد در مورد 5110 پرسید .
اینم تاپیکش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپست شماره 4 رو به دقیت بخون .
خواهش همه ی تاپیک هارو کامل بخون ، چون برای پیدا کردن اینا زخمت زیادی کشیدم . :11:
لب تاب قبلی من هم اولین سری XPS بود که بعد از 5 سال خودم از دستش خسته شدم زدم! شکستمش!!
دو سال پیش هم دوستم برا خواهرش میخواست لب تاب بگیره-گفت همه میگن DEll بده(مثل الان!)-به پیشنهاد من گرفت-هنوز هم داره مثل ساعت واسش کار میکنه
پارسال هم برای خودش یه dell گرفتیم که خدارو شکر اونم بدون مشکله
از قدیم گفتن تجربه پدر علم بیده!!!
تمام دوستام مثل شما به من گفتند Dell 5110 نخر
منم عد رفتم Dell n5110 گرفتم
خدارو شکر تا الان (5ماه) هیچ مشکلی باهم نداریم!
شما جنبه خالی لیوان رو میبینید
شما دارین همه چیرو با BMW می سنجین ولی عزیز من خیابون ها رو نگاه کن لبریز از پرایده!!!
FC.Barcelona
08-05-2012, 21:48
یک نگاهی به تاریخ تاپیک بندازید تاپیک مال چند ماهه پیشه الان دیگه خریدند
سلام علیکم
من متوجه نشدم الا این تعریف بود از برند دل و مدل5110 یا تکذیب
اگه دل به پراید شبیه و ایسر به بی ام و
ما بی ام و رو ترجیه میدیم :27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.