PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : MVM 530 یا SOREN ELX یا LIFAN 620

dash_mehdi
04-12-2011, 01:33
لطفا هر دوستی که در باره این سه ماشین چیزی میدونه بنویسه

خودرویه فعلی 405

dash_mehdi
07-12-2011, 10:17
هدف اصلی من خرید سورن ای ال ایکس هست اطلاعات کافی درباره ی این سه ماشین دارم حالا اگر دوستان نقطه نظراتی دارند حتما بنویسند

mohamad skystar
07-12-2011, 13:29
سورن ELX گزینه خیلی خوبی هست برای شما.
تغییرات خیلی خوبی درش ایجاد شده امکاناتشم به روز هست.
خودرویی جدید حساب میشه و تنها عیبش موتور XU7 هست.
تو بقیه موارد از MVM530 و لیفان برتره.

dash_mehdi
08-12-2011, 12:09
دوست عزیز از لحاظ موتور/راحتی رانندگی/امکانات رفاهی شما کدام یک از این خودرو ها را انتخاب میکنید اگه گزینه ی بهتری هم دارید بنویسید چون تو ایران دیگه خیلی بشه تند رفت 150-160 تا هست که دیگه پرایدش هم میره . شتابه ماشین هم که بدرد مسابقه میخوره که به کاره ما نمی یاد پس 2 چیز میمونه اون هم راحتی رانندگی و امکانات رفاهی البته اینم بگم کارم با ماشین خیلی زیاده الان 3 ساله پژو 405 دارم نزدیک 160 هزار تا کارکردم
با تشکر از نظراتان:10:

mohamad skystar
09-12-2011, 00:02
دوست عزیز از لحاظ موتور/راحتی رانندگی/امکانات رفاهی شما کدام یک از این خودرو ها را انتخاب میکنید اگه گزینه ی بهتری هم دارید بنویسید چون تو ایران دیگه خیلی بشه تند رفت 150-160 تا هست که دیگه پرایدش هم میره . شتابه ماشین هم که بدرد مسابقه میخوره که به کاره ما نمی یاد پس 2 چیز میمونه اون هم راحتی رانندگی و امکانات رفاهی البته اینم بگم کارم با ماشین خیلی زیاده الان 3 ساله پژو 405 دارم نزدیک 160 هزار تا کارکردم
با تشکر از نظراتان:10:

با توجه به صحبت های شما من بازم سورن ELX رو پیشنهاد میدم.
شما میگی کار زیاد ازش میکشی پس خدایی نکرده اگر هم عیبی بکنه سورن رو راحت تر میتونی
تعمیرش کنی و کلا خدماتش بهتره تا این خودروهای تازه وارد.
امکاناتشم مناسبه

dash_mehdi
09-12-2011, 14:55
با توجه به صحبت های شما من بازم سورن ELX رو پیشنهاد میدم.
شما میگی کار زیاد ازش میکشی پس خدایی نکرده اگر هم عیبی بکنه سورن رو راحت تر میتونی
تعمیرش کنی و کلا خدماتش بهتره تا این خودروهای تازه وارد.
امکاناتشم مناسبه

من خودم دلم می خواد ای ال ایکس بخرم اما همین امروز یک 530 رو از نزدیک برسی کردم خیلی خوشم اومد هم موتورش خیلی پر قدرت تره هم ظاهرش جذاب تره از اتاقش و مخصوصا فرمونش هم خیلی خوشم اومد دریچه تهویه قابل تنظیم و استاندارد برای سرنشینان عقب هم داره از سانروف برقیش هم نمیشه گذشت که معرکست

اینم عکسش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

human2011
09-12-2011, 15:21
درسته شاید در مورد کارکرد خیل زیاد سورن بهتر باشه ولی خود من هم بین این خودرو موندم و احتمالاً mvm530 رو میگیرم چون از نظر فنی به نظر میاد قوی تره و هم از نظر رفاهی. امکانات رفاهی سورن elx رو mvm530 داره بعلاوه اینکه هم توش قشنگ تره وهم سانروف داره و هم قابلیت تصب ضبط LCD و DVD رو هم داره و در کامپیوتر سفریش فاصله سنسور دنده عقب هم نشون میده و رو صندلی و دسته فرمان چرمی داره بعنی داخلش هیچ چیزی لازم نیست اضافه کنی ولی سورن اینا رو باید بگیری . از نظر فنی موتور 2000 با قدرت 139 اسب داره که سورن 1800 با 110 اسب هست . بقیه امکانات فنی و ایمنی هردو یکسان هست . حتی تست تصادف سورن و MVM530 رو هم دیدم هردو خوب و قوی عمل می‌کتند نشان میده هردو شاسی قوی دارند . بعلاوه من توی هردو نشستم . MVM530 موتورش خیلی نرم و کم صدا تر از موتور XU7 کار میکنه( حداقل داخل کابین اینجوریه) . یه چیز دیگم هست که منو به خرید MVM530 ترقیب میکنه اینکه : وقتی از خود مسئولین و نماینگی های ایران خودرو میپرسی خودشون میگن همه قطعاتشون چینیه و یعضی ها میگن که چینی درجه 5 و 6 هست ولی MVM530 که همان CHERY A5 هست از قطعات درجه 1 و 2 چینیه و CHERY بزرگترین کارخانه خودرو سازی چین هست پس باید بهترین جنساش رو براش بذاره. توی تاپیک های MVM530 رو ببینید کسانیکه حدود یکسال هست که از MVM530 استفاده میکنن ازش راضی هستند. بازهم اگر دوست دیگری اطلاعاتی داره خوشحال میشم بدونم. راستی به هیچ عنوان سراغ لیفان 620 نرو . خیلی ضعیف تر از سورنELX و MVM530 هست.

dash_mehdi
09-12-2011, 23:20
عکس هایی از خودروی MVM 530

اینم تسته تصادفش

dash_mehdi
10-12-2011, 11:38
درسته شاید در مورد کارکرد خیل زیاد سورن بهتر باشه ولی خود من هم بین این خودرو موندم و احتمالاً mvm530 رو میگیرم چون از نظر فنی به نظر میاد قوی تره و هم از نظر رفاهی. امکانات رفاهی سورن elx رو mvm530 داره بعلاوه اینکه هم توش قشنگ تره وهم سانروف داره و هم قابلیت تصب ضبط LCD و DVD رو هم داره و در کامپیوتر سفریش فاصله سنسور دنده عقب هم نشون میده و رو صندلی و دسته فرمان چرمی داره بعنی داخلش هیچ چیزی لازم نیست اضافه کنی ولی سورن اینا رو باید بگیری . از نظر فنی موتور 2000 با قدرت 139 اسب داره که سورن 1800 با 110 اسب هست . بقیه امکانات فنی و ایمنی هردو یکسان هست . حتی تست تصادف سورن و MVM530 رو هم دیدم هردو خوب و قوی عمل می‌کتند نشان میده هردو شاسی قوی دارند . بعلاوه من توی هردو نشستم . MVM530 موتورش خیلی نرم و کم صدا تر از موتور XU7 کار میکنه( حداقل داخل کابین اینجوریه) . یه چیز دیگم هست که منو به خرید MVM530 ترقیب میکنه اینکه : وقتی از خود مسئولین و نماینگی های ایران خودرو میپرسی خودشون میگن همه قطعاتشون چینیه و یعضی ها میگن که چینی درجه 5 و 6 هست ولی MVM530 که همان CHERY A5 هست از قطعات درجه 1 و 2 چینیه و CHERY بزرگترین کارخانه خودرو سازی چین هست پس باید بهترین جنساش رو براش بذاره. توی تاپیک های MVM530 رو ببینید کسانیکه حدود یکسال هست که از MVM530 استفاده میکنن ازش راضی هستند. بازهم اگر دوست دیگری اطلاعاتی داره خوشحال میشم بدونم. راستی به هیچ عنوان سراغ لیفان 620 نرو . خیلی ضعیف تر از سورنELX و MVM530 هست.

دوست عزیز تازه قدرت سورن 100 اسب بخاره همون طور که گفتید از مزایای اصلی ام وی ام داشتن ضبط پهن با شش بلند گوی استریو سانروف برقی و موتور خیلی پر قدرت تر از سورنه تو عکسی که واه تسته تصادفش گذاشتم معلومه که ام وی ام قوی تره

این تست تصادف سمند که مطمعن باشید فرقی با سورن ای ال ایکس نداره

اینم تست تصادف ام وی ام 530
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

dash_mehdi
10-12-2011, 12:01

---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

دوستان حتما در نظر سنجی شرکت کنید

dash_mehdi
10-12-2011, 21:48

حتما این عکس رو ببینید

human2011
11-12-2011, 00:55
دوست عزیز تازه قدرت سورن 100 اسب بخاره همون طور که گفتید از مزایای اصلی ام وی ام داشتن ضبط پهن با شش بلند گوی استریو سانروف برقی و موتور خیلی پر قدرت تر از سورنه تو عکسی که واه تسته تصادفش گذاشتم معلومه که ام وی ام قوی تره

این تست تصادف سمند که مطمعن باشید فرقی با سورن ای ال ایکس نداره

اینم تست تصادف ام وی ام 530
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روی LCD و DVD Player که خود نمایندگی نصب میکنه میتونید GPS هم فعال کنید وهم درویبین دید در شب برای عقب هم میتونه روش نصب شه به نظر من در این رده قیمتی mvm530 انتخاب خوبی هست . و اساس اطلاعاتی که تا الان بدست اوردم فکر می کنم افت قیمت کمتری نسبت به سورن داشته باشد.

pesare1404
20-12-2011, 10:42
درسته تجهیزات ماشین های چینی بیشتر و امکانات بیشتری دارند اما کیفیت اونها ایده عال نیست خوب به نظرتون چرا یک ماشینی که 60 در صد تعرفه خورده و بعد تو ایران مونتاژ شده هم قیمت سورن شده تازه حداقل باید 5 یا 6 میلیون بالاتر میبود اینجاست که ادم میگه شاید کیفیت ایده عالی ندارن که اینقدر ارزون شده ؟

سورن ای ال ایکس تا چند وقت دیگه روی موتور ای اف 7 عرضه میشه فعلا بصورت ازمایشی عرضه شده من چند تا تو خیابون دیدم با این موتور زمینو میکنه

human2011
21-12-2011, 00:12
درسته تجهیزات ماشین های چینی بیشتر و امکانات بیشتری دارند اما کیفیت اونها ایده عال نیست خوب به نظرتون چرا یک ماشینی که 60 در صد تعرفه خورده و بعد تو ایران مونتاژ شده هم قیمت سورن شده تازه حداقل باید 5 یا 6 میلیون بالاتر میبود اینجاست که ادم میگه شاید کیفیت ایده عالی ندارن که اینقدر ارزون شده ؟

سورن ای ال ایکس تا چند وقت دیگه روی موتور ای اف 7 عرضه میشه فعلا بصورت ازمایشی عرضه شده من چند تا تو خیابون دیدم با این موتور زمینو میکنه
اتفاقا اصلا ارزون نیست چه این ماشین و چه سورن در مقیاس قیمت ماشین در دنیا اینجا قیمت ماشین خیلی بالاست . همین سورن و سمند رو ایران خودرو در کشورهای دیگه باقیمت های خیلی پایین تر میده. قیمت این ماشین براساس قابلیت و در مقایسه و رقابت با هم طرازهای خودش در اینجا قیمت گذاری شده. بعلاوه بدلیلی پیشینه بدی که از جنس چینی داریم فکر میکنیم اینم بده . اجناس چینی لزوما بد نیستند در کشورهای دیگه اجناس درجه یک چین واقعا میتونن رقابت کنن. mvm530 جزء مجصولات خوب چینی بوده. راستی من تو بعضی سایت ها خوندم که احتمالا سورن elx با موتور ef7 نمی یاد چون میخوان اونو روی خودروی دنا بذارن.