PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : msi cx480 یا asus x44 lyکدومو بخرم

mamalikhan65
03-12-2011, 13:20
سلام میخوام یه لپ تاپ بگیرم بیشتر واسه سرچ تو اینترنت مشاهده پی دی اف و گاهی هم فیلم.بدم نمی یاد بعضی وقتا هم که نیاز باشه کارای دیگه مثل ویرایش عکس و فیلم و...انجام بدم
میخوام حتما14 اینچ بگیرم الان رسیدم به این 2مدل.آی تری رم4 گیگ.زیر امیلیون
نمایندگی msiآشناست و به شدت سفارش میکنه اچ پی و دل نگیر.میگه چون گارانتیش خودمم msi بگیر.
شک دارم می ترسم خراب بشه یا به مشکل بر بخوره.ممنون می شم راهنمایی کنید

mamalikhan65
03-12-2011, 13:33
از نظر ایشون طراحی ضعیف سری xدر اسوز،کارت گرافیک ضعیف تر،وجود فقط یک پورت usb3 و بدنه بی ریخت جزو نقاط ضعف x44 ly هست
در عوض گارانتی خوب msi،طراحی خوب پورت usb3،وب کم 1.3 مگا پیکسل،اسپیکر قوی تر،bt3که نمیدونم چی هست!!،هارد ایر بگ و دکمه جک آپ که نمیدونم چیه و سنسور نور صفحه از نقاط قوت 480 هست.قیمتش حدود60تومنی باید بیشتر باشه.از طرفی یه خورده به msi اعتماد ندارم میخوام برام چند سال کاربکنه.چه کار کنم بنظرتون؟میخوام تا آخر این هفته پروندشو ببندم!

SAJAD0936
03-12-2011, 17:34
سقف بودجتونو مشخص کنید تا بهتر راهنماییتون کنم

Mr.Mazmamfi
03-12-2011, 21:15
سلام
کدوم کانفیگشونو میخوایی بخری ؟
قیمتشونم بگو .

همه جوره مدل Msi از ایسوس سرتره .
یکی از ایراد های بزرگی که ایسوس داره اینه که Hdmi نداره !!!
حواست باشه ایسوس رو با باتری 6 سل بخری نه 4 سل !!!

mamalikhan65
04-12-2011, 00:13
سلام
کدوم کانفیگشونو میخوایی بخری ؟
قیمتشونم بگو .

همه جوره مدل Msi از ایسوس سرتره .
یکی از ایراد های بزرگی که ایسوس داره اینه که Hdmi نداره !!!
حواست باشه ایسوس رو با باتری 6 سل بخری نه 4 سل !!!

ممنون از راهنماییهاتون
'گفتم که واسه چی لپ تاپ میخوام بخرم.اهل فیلم و بازی به اونصورت نیستم بیشتر دنبال اینترنت و فایل های متنی ام.

واسه همین cor i 3میخوام بگیرم با یه رم 4گیگ.مانیتور هم 14اینچ با شه کوچکتر نمی خوام.
قیمتشم msi رو حدود 930بهم میده ایسوز رو هم حدود870(چون آشناست زیر قیمت بازار)البته دقیق نیست چون فعلا msiنداره بودجه منم همین حدوده
از امکانات جانبی هم hdmi و ...
1-به نظرتون msi بگیرم کیفیت بهتری داره یا ایسوز؟منظورتون اینه که کلا msi از ایسوز بهتره یا فقط بین این دو مدل
2-چقدر به امکاناتی مثله usb3و b3و اهمیت بدم؟
3-اینکه میگن cori3 های 3رقمی مثله 380و390نسل قدیمی ان واز جهاتی مثله مصرف باطری و... چقدر مهمه؟
برام مهمه که بیخود پول ندم بعدشم ظاهرا hdmi رو اسوز داره.

Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 01:27
1-به نظرتون msi بگیرم کیفیت بهتری داره یا ایسوز؟منظورتون اینه که کلا msi از ایسوز بهتره یا فقط بین این دو مدل
منظورم بین این دو مدل بود رفیق .

2-چقدر به امکاناتی مثله usb3و b3و اهمیت بدم؟
بستگی به خودت داره ، اگر میبینی هارد USB 3 داری و یا ممکنه بخری ، بهتره usb 3 داشته باشه . سرعتش از usb 2 بالاتره .

3-اینکه میگن cori3 های 3رقمی مثله 380و390نسل قدیمی ان واز جهاتی مثله مصرف باطری و... چقدر مهمه؟
وقتی یه تکنولوژی جدید وارد بازار میشه وقیمتش حدود 30 الی 40 تومن تفاوت داره ، عقل حکم میکنه که آدم یه مقدار بیشتر هزینه کنه و مدل جدید تر رو بگیره .
مهمترین عامل تو خرابی فقطعات لپ تاپ """ گرما """ هست .
پس
وقتی cpu های جدید کمتر داغ میکنن ، به مراتب عمرشون بیشتر از مدل های قدیمیشونه .
و . . .

بعدشم ظاهرا hdmi رو اسوز داره.
خیر ، این مدل Hdmi نداره ، اینم مشخصات این مدل تو سایت ایسوس :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مدل K43 SJ که اصلا ارزش خرید نداره و الکی قیمتش بالاس . (این مدل قبل گرونی ها به 790 الی 820 تومن رسیده بود!!!! )
K42 JP هم که قدیمیه .

mamalikhan65
04-12-2011, 11:02
ممنون قطعا از جدید ها میگیرم.ببخشید ولی آخرش نگفتید msi بگیرم یا نه منظورم بابت کیفیتشه که مطمئن باشرامم قد ایسوز کار میکنه برام
2تو این رنج قیمت حدود950 چیز بهتری با این مشخصات(آی تری 14 اینچ با hdmi) سراغ ندارید؟
در مورد hdmi هم حق با شما بود عجب از این سایتهای ایرانی معرفی کالا
3سوال آخر ممنون میشم اگه نظرتون رو راجع به hp4305هم بگید یکی از دوستام داره میخره و اونم مثله من آشنا به لپ تاپ نیست

Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 11:20
2تو این رنج قیمت حدود950 چیز بهتری با این مشخصات(آی تری 14 اینچ با hdmi) سراغ ندارید؟
تو این رنج قیمتی ایسر گزینه های مناسبی داره .
4750 و 4752 و 4755 .
پیشنهاد من مدل 4755 هست .

در مورد hdmi هم حق با شما بود عجب از این سایتهای ایرانی معرفی کالا
الان تو لیست هایی که از پایتخت و ایران و . . . میگیریم ، کلی ایراد داره ، چه برسه با سایت های اینترنتی . !!!

3سوال آخر ممنون میشم اگه نظرتون رو راجع به hp4305هم بگید یکی از دوستام داره میخره و اونم مثله من آشنا به لپ تاپ نیست
از نسل قبلیه و گرافیک ضعیفی داره ، تا چقدر میخواد هزینه کنه ؟

mamalikhan65
04-12-2011, 15:57
تو این رنج قیمتی ایسر گزینه های مناسبی داره .
4750 و 4752 و 4755 .
پیشنهاد من مدل 4755 هست .

؟

والا ایسر از جنسش مطمئن نیستم ایضا از گارانتیش البته اگه شما پیشنهاد میدیش پس حتما قبولش داری ولی آخرش یکی به ما نگفت این MSI خوبه یا بده!:42::42::

در مورد دوستم هم
والا دقیق نمی دونم ولی حول وحوش همین قیمت4305 میخواد هزینه کنه البته بهش میگم کارت گرافیک ضعیفشو

Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 16:55
والا ایسر از جنسش مطمئن نیستم ایضا از گارانتیش
ایسر کیفیت خوبی داره ، فقط یه مقداری تو صفحه نمایش از برند های دیگه ضعیفتره . همین !
در ضمن گارانتی معتبری هم داره ؛ گارانتیش سازگاره .

اگه شما پیشنهاد میدیش پس حتما قبولش داری
من خودم ایسر 5742 دارم .

ولی آخرش یکی به ما نگفت این MSI خوبه یا بده![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همون اول تو پست شماره 4 گفتم که این مدل Msi بهتره !!!
msi کیفیت قابل قبولی داره ، و گارانتی معتبر ، پس با اطمینان بخر .

والا دقیق نمی دونم ولی حول وحوش همین قیمت4305 میخواد هزینه کنه البته بهش میگم کارت گرافیک ضعیفشو
آره ، اگر cpu ی نسل قدیمشو بیخیال بشیم ، کارت گرافیک ضعیفی داره ،
بنچمارک کارت های گرافیک :

میتونی 6370 رو سرچ کنی و بازی ها و قدرتی که داره رو مقایسه کنی .

والا منم دقیق نمی دونم میگن به درد تی وی میخوره خوب به هر حال اگه نداشتنش نقص محسوب بشه ترجیح میدم داشته باشه گذشته از این که خیلی ها دل رو توصیه نمی کنن قیمتشم بالا هست فکر کنم حتی بتونم یه سونی آی تری بگیرم بجاش.

سجاد "دل" رو توصیه نکرده . مدلی که گفته از برند ایسوس هست . مدل با کفیت و خوبی هست ولی متاسفانه تو بازار کمیاب شده وقیمتش رفته بالا (به بودجتون نمیخوره )

Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 17:25
ب
حدود 2 ماه پیش 1 تومن بود
یک ماه پیش شد 1 و صد
و الان بین 1 و 220 تا 1 و 250 قیمت داره!

ادامه جمله . . . .
ماه بعد 1 و 300
ماه بعدش 1و 400
و . . .
.
.
.
:18:

ولی خدا کنه که این جوری نشه !!! :42::45::37:

hidden-knight
04-12-2011, 17:28
نه داداش :41:
میدونی چیه؟ نمیدونی؟ خودم میگم!
من اگر تصمیمم رو مبنی بر خرید لپ تاپ عوض کنم و بگم که قید خرید رو زدم، قیمت ها برمیگرده سره جاش و همه چی تعدیل میشه!!! :13:
این شانس منه! :5:
بدبختم! :5:

mamalikhan65
04-12-2011, 18:37
ایسر کیفیت خوبی داره ، فقط یه مقداری تو صفحه نمایش از برند های دیگه ضعیفتره . همین

من همون اول تو پست شماره 4 گفتم که این مدل Msi بهتره !!!
msi کیفیت قابل قبولی داره ، و گارانتی معتبر ، پس با اطمینان بخر .

البته من خودمم چند سال پیش acer خریدم که هنوز دارمش ولی باطریش و نصف lcdایش شهید شد! مدل 5738zg.یه جورایی گوشت کوبه.دلم قرص شد(یعنی سفت محکم...)خوب با این حساب می رم همون msi رو میگیرم کهhdmi هم داره مانیتورش هم با کیفیته فقط چون فعلا حتی شرکت ماتریس هم نداره باید 10 روز یا بیشتر صبر کنم .ماه قبل 880 بود الان980 .بار
جدید که بیاد الله اعلم

آره ، اگر cpu ی نسل قدیمشو بیخیال بشیم ، کارت گرافیک ضعیفی داره ،
میتونی 6370 رو سرچ کنی و بازی ها و قدرتی که داره رو مقایسه کنی
سرچ کردم نوشته بودن میتونید کلی بازی روش نصب کنید مثل فیفا 2011حالا شماها لپ تاپ سبک حدود2 کیلو آی5 که بتونم بهش پیشنهاد کنم چی سراغ دارید؟چون براش مهمه سبک باشه

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------

نه داداش :41:
میدونی چیه؟ نمیدونی؟ خودم میگم!
من اگر تصمیمم رو مبنی بر خرید لپ تاپ عوض کنم و بگم که قید خرید رو زدم، قیمت ها برمیگرده سره جاش و همه چی تعدیل میشه!!! :13:
این شانس منه! :5:
بدبختم! :5:

من که همین که بیاد میرم میخرم مهم نیست چون گرون تر میشه که ارزونتر نمیشه

Mr.Mazmamfi
04-12-2011, 19:06
لپ تاپ سبک حدود2 کیلو آی5 که بتونم بهش پیشنهاد کنم چی سراغ دارید؟
همون U41 SV میشه که اینم کمیاب شده .

مدل های 14 اینچ دیگه از برند های دیگه :

مدل 3350 از برند دل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل 3750 از برند ایسر :

قیمتاشونم نمیدونم ولی حول و حوش یه تومنه . (شایدم بیشتر )