مشاهده نسخه کامل
: ويروس جديد
ali20111
03-12-2011, 12:49
با سلام
من يه ويروس گرفته ام كه
اول مموري كه داخل گامپوتري قرار ميدي بايد فرمت بشه
دوم مموري نو كه داخل كامپوتر بزني فايل usbcp}ll مياد داخل پاك نميشه نود32با ابديت هم پيداش نميكنه كمك كنيد
حجم فايل 3.866.642كيلو بايت
با سلام
من يه ويروس گرفته ام كه
اول مموري كه داخل گامپوتري قرار ميدي بايد فرمت بشه
دوم مموري نو كه داخل كامپوتر بزني فايل usbcp}ll مياد داخل پاك نميشه نود32با ابديت هم پيداش نميكنه كمك كنيد
حجم فايل 3.866.642كيلو بايت
سلام دوست من
البته یک تاپیک کافی بود!
و همینطور اگه میگشتی نیاز به تاپیک زدن نبود برادر عزیزم
اول به این تاپیک برو و کسپر رو ازونجا بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد به این تاپیک اگه فایلهای سیستمت مخفی شدن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام
Take Care:40:
samasara
24-09-2012, 22:44
تایید میشه
اما اگه مثل من نمی خواهی از هیچ آنتی ویروسی اتفاده کنی از نرم افزار autoruns استفاده کن!! اوجا هر برنامi ای که می خواهی هنگام بالا اومدن ویندوز حذف بشه رو می تونی حذف کنی(ویروس رو از نام و ناشرش و آدرسش می شه فهمید اگه مطمئین نیستی فقط تیکشو بردار!!) بعد رستارت کن قبل از رستارت هم باید در داخل run تایپ کنی gpedit.msc از پنجره باز شده بری بهTemplate Administrative بعد system دابل کنی از پنجره ی مقابل گزینه ی turn off autoplay رو در حالت all drive به enable بدی !!!
حالا می تونی سیستم رو رستارت کنی !!!!
حالا سیستم آمادست اول باید تمام هیدن های سیستم رو برداری (مایکامپیوتر رو باز کن برو توی tools بعد folder option هر ذو هیدن رو بردار) از طرق folders وارد فلش می شی بی بعد هرچی اضافه دیدی پاک می کنی!!!
اصلا پیچیده نیست !!یکم جابه جاییش زیاده اما اگه عادت کنی 50 ثانیه کافیه !!!
لینک نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که به تب loggin نرم افزار هم سر بزن چون من هرچی ویروس دیدم علاوه بر تب everthing اونجا هم بوده !!! به آدرس فایل ها هم نگاه کن بعد فایل اصلی رو هم اگه مطمئنی پاک کن !!!
samasara
25-09-2012, 01:50
در ضمن نرم افزار هم ۵۰۰کیلو هست میتونی خیلی راحت دان کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.