ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هارد اینترنال

Kurosh
02-12-2011, 22:01
سلام دوستان ...

من یه کیس دارم که هارد نداره، یه لپ تاپ هم دارم که جا نداره :دی
هاردی می‌خوام که واسه هر دو استفاده کنم ...

فکر نمی‌کنم اکسترنال مناسب باشه برام، چون

1- قیمتش خیلی بالا رفته
2- تا اون جایی که شنیدم، نصب ویندوز و استفاده از اون به عنوان هارد درایو اصلی، چندان منطقی نیست

یکی از دوستان می‌گفت ساختار هارد اکسترنال و اینترنال یکی هست، و برای اینترنال میشه کیس تهیه کرد و با یه تبدیل به USB به جای اکسترنال استفاده کرد ...

حالا اگه این موضوع مشکلی پیش نمیاره، پیشنهادتون واسه یه اینترنال خوب از 40 تا 60 تومن چیه ؟!
500 یا دیگه حداقل 300 هم قبوله، اگه یه ترا نشد :دی

یه توضیحی هم در مورد نکاتی که باید موقع خرید توجه کنم، میدین ؟!
مثلاً این cache هارد چیه دقیقاً ؟! سرعتشه ؟! همونیه که واحدش RPM (دور در دقیقه) هست؟!‌
چه عواملی در اختلاف قیمت هاردهای اینترنال تأثیرگذارن ؟!‌

ممنون میشم بهترین مدل‌های موجود رو پیشنهاد بدید ...

اگر هم اصلاً با این بودجه ارزش نداره چیزی بگیرم، بگید تا از نون شبمون بزنیم بودجه رو ببریم بالا‌ :دی

ولی ترجیحاً تو همین رنج باشه ... :11:

M o h a m m @ d
02-12-2011, 22:41
مگه اینترنال 40 تا 60 تومنم وجود داره ؟؟؟؟؟
مثل اینکه دوست عزیز خبر نداری قیمت کجاها نرفته

sourena
02-12-2011, 23:16
الان برای خرید هارد 1ترا ... باید حدود 160 تومن هزینه کنی!

ata.royalfalcon
03-12-2011, 08:51
سلام
با توجه به اينكه براي استفاده مشترك بين pc و laptop ميخواهيد و همچنين اگر لپتاپ شما پورت esata داشته باشه (احتمال 90 درصد داره) بهتره كه روي هارد اكسترنال با اينترفيس esata فكر كنيد . اصولا جابجا كردن هارد اينترنال بين دو سيستم از پايه متفاوت كار صحيحي به نظرم نميرسه ضمن اينكه تبديل هارد اينترنال به اكسترنال با توجه به آداپتور برق كاملا غير استاندارد آن ، كار نامعقولي هست . خودم يه دونه از اين تبديلها دارم كه حتي آداپتور برق آن قادر به روشن كردن هارد نيست كه مجبورم از پاور كيس استفاده كنم .
احتمالا pc شما اينترفيس esata نداره كه براي حل اين مشكل ميتونين از كابل تبديل sata به esata مثل عكس زير استفاده كنين . ولي به احتمال زياد hot-plug نخواهد بود بعبارت ديگه pc رو بايد خاموش كنيد و سپس كابل آن رو متصل كنيد .
(ويرايش : جديداً متوجه شدم كه اين تبديل sata يه esata فاقد جريان برق براي روشن كردن هارد هست !!! :31:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

براي حل اين مشكل عدم وجود جريان برق در تبديل فوق ميتونين از تبديل زير استفاده كنيد كه پين و پورتهايي براي متصل نمودن كابل برق به آن وجود دارد .

يا كارتهاي مشابه .

دلايل خريد هارد اكسترنال با اينترفيس esata

1. سرعت بالا در حد usb3 يا sata
2. قابليت بوت از پورت esata چون بعضي از پورتهاي usb3 و usb2 قابليت بوت رو ندارن .

مدل پيشنهادي
سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه از حجم 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده و تا حجم 750 گيگ ضخامت اين هارد 14.5 ميليمتر هست و بالاتر ضخامتش 22 ميليمتر ميشه و RPM اين مدل از هاردها 5400 دور هست با 8 مگابايت كش . مهمترين مزيتي كه سري گوفلكس دارن انعطاف پذيري بالاي اون هست يعني انتهاي اين هاردها (كارتريج) قابل جدا شدن هست مثل عكس زير

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين باعث ميشه كه شما بتونين انواع اينترفيس رو به اين هارد متصل كنين مثلا usb2 يا usb3 يا esata يا firewie و حتي ميتونين با كندن اين كارتريج از ساتاي هارد به طور مستقيم مثل هارد اينترنال استفاده كنين .
عكسي از انواع كارتريج

انتهاي خود هارد بدون كارتريج

نكته مهم اين هست كه در داخل جعبه اين مدل هارد فقط يه جور كارتريج هست مثلا كارتريج usb2 يا usb3 كه روي جعبه اش مينويسه ، براي ساير كارتريج ها بايد جداگانه خريداري بشه پس قبل از خريد اين مدل از هارد با مراجعه حضوري به شركت سازگار از موجود بودن كارتريج esata مطمئن بشيد . بعباررت ديگه اول كارتريج esata رو بخريد و بعد خود هارد رو !!!

انتخاب با خودتون هست كه اينترنال بخريد يا اكسترنال

توضيح خيلي خلاصه در مورد cach : مكاني هست موقتي ، براي اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشود تا هارد مجبور نشود براي اطلاعات جزئي كل فضاي پلتر رو جستجو كند ، اين باعث دسترسي سريعتر به اطلاعات ميشود .
مسلمه كه هرچه اين فضاي موقتي بيشتر باشه امكان ذخيره نمودن اطلاعاتي كه به دفعات زياد فراخواني ميشه بيشتر هست و در نتيجه براي اون اطلاعات هارد كمتر مجبوره كل فضا رو بگرده و اين باعث افزايش سرعت خواهد شد .rpm هم به تعداد دور هايي كه در هر دقيقه ميزند مثلا 7200 دور يعني در هر دقيقه 7200 دور ميزند !!! :دی

Kurosh
03-12-2011, 11:22
سلام عطای عزیز (امیدوارم درست گفته باشم :دی)

ممنون بابت پاسخ جامع و مفیدتون ...
فقط چند نکته :

خودم يه دونه از اين تبديلها دارم كه حتي آداپتور برق آن قادر به روشن كردن هارد نيست كه مجبورم از پاور كيس استفاده كنم .
استفاده از پاور کیس مگه چه مشکلی ایجاد می‌کنه واسه هارد ؟!

اگر لپتاپ شما پورت esata داشته باشه (احتمال 90 درصد داره)
متأسفانه جز اون ده درصده لپ تاپ من، اما خب کارتریج USB رو بگیرم که مشکلی نداره؟! وصل میشه دیگه ؟!

اصولا جابجا كردن هارد اينترنال بين دو سيستم از پايه متفاوت كار صحيحي به نظرم نميرسه
البته قصدم هم این نیست که روزی چهار بار جابه‌جا کنم، در کل گفتم به هر دو بخوره که واسه انتقال اطلاعات مشکلی نباشه

سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه از حجم 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده و تا حجم 750 گيگ ضخامت اين هارد 14.5 ميليمتر هست و بالاتر ضخامتش 22 ميليمتر ميشه و RPM اين مدل از هاردها 5400 دور هست با 8 مگابايت كش . مهمترين مزيتي كه سري گوفلكس دارن انعطاف پذيري بالاي اون هست يعني انتهاي اين هاردها (كارتريج) قابل جدا شدن هست
خیلی مدل خوبی به نظر می‌رسه ...
320 اش رو قیمت دارین ؟! جایی هست بشه غیرحضوری پرسید؟!

بابت توضیحات ممنون، فقط با این اوصاف، من دو تا کارتریج esata و USB باید بگیرم دیگه ؟!

ata.royalfalcon
03-12-2011, 14:42
سلام عزيز ، بلي اسمم عطاست :31:

استفاده از پاور کیس مگه چه مشکلی ایجاد می‌کنه واسه هارد ؟!

منظورم ، آداپتور برق براي تبديل هارد اينترنال به هارد اكسترنال هست . در عكس زير اين آداپتور مشخصه (سمت راستي-مشكي رنگ) . قيمت كلي اين پكيج 10 هزارتومن هست . مثل همين مدل رو دارم كه متاسفانه كيفيت آداپتور آن اصلا خوب نيست و نميتواند هارد رو روشن كند . پس من از پاور كيس مدل گرين (كه اضافه دارم) هارد رو روشن ميكنم .
ضمن اينكه اين آداپتورهاي برق تنها 12 ولت و 5 ولت توليد ميكنن در صورتيكه هاردهاي 3.5 اينچي جديد و مدرن امروزي علاوه بر 12 و 5 ولت به برق 3.3 ولت هم نياز دارن . گرچه هارد 3.5 اينچي با برق 5 و 12 ولت هم روشن ميشه و كار ميكنه اما عمر كوتاه تري خواهد داشت و زودتر معيوب خواهد شد.

متأسفانه جز اون ده درصده لپ تاپ من، اما خب کارتریج USB رو بگیرم که مشکلی نداره؟! وصل میشه دیگه ؟!
بلي مشكلي نيست و connect ميشود . ولي با توجه به usb2 بودنش نصب كردن ويندوز و اجراي برنامه ها از روي آن فكر نميكنم كار جالبي باشه به خاطر كند بودن بيش از حد. مطمئناً كه لپتاپتون usb3 هم ندارد .

البته قصدم هم این نیست که روزی چهار بار جابه‌جا کنم، در کل گفتم به هر دو بخوره که واسه انتقال اطلاعات مشکلی نباشه

اگر ميخواهيد به هر دو بخوره اجبارا بايد مدل 2.5 اينچي بخريد كه قابل نصب بر روي لپتاپ باشه و براي نصب روي كيس هم بايد يه تبديل 2.5 اينچي به 3.5 اينچي بخريد . ضمن اينكه اينو هم بدونيد كه هاردهاي 2.5 اينچي براي روشن شدن فقط به برق 5 ولت نياز دارن پس قبل از اتصال كابلها سيم زرد كه 12 ولت هست رو قطع كنيد .

عكس زير نمونه اي از اين تبديل 2.5 اينچي به 3.5 اينچي هست .

خیلی مدل خوبی به نظر می‌رسه ...
320 اش رو قیمت دارین ؟! جایی هست بشه غیرحضوری پرسید؟!

320 گيگ فكر نكنم تو بازار پيدا بشه ، از 500 گيگ به بالا تو بازار بيشتر هست .

بابت توضیحات ممنون، فقط با این اوصاف، من دو تا کارتریج esata و USB باید بگیرم دیگه ؟!

لپتاپتون كه esata نداره پس كلا قضيه كارتريج esata منتفي ميشه . يا بايد هارد 2.5 اينچي اينترنال بخرين يا هارد اكسترنال با اينترفيس usb2

گرچه براي مجهز كردن لپتاپتون به esata راهكارهايي وجود دارد مثل خريد اسلات esata براي شكافهاي express card يا pcmcia ، مشروط بر اينكه لپتاپتون حداقل يه شكاف 3 سانتي يا 5 سانتي براي نصب داشته باشه . (كلا به دردسرش نميارزه)

Kurosh
04-12-2011, 00:12
عطا جان ممنونم ازت ...

بايد هارد 2.5 اينچي اينترنال بخريد
پیشنهادتون واسه اینترنال چیه ؟!
320 موجود !!
اگه نبود، 500 خوب ... (قیمت هم داشتین ممنون میشم بدین)

من اگه اینترنال بگیرم، تبدیل Sata به USB درست کار می‌کنه ؟!‌ سرعتش چقدر افت پیدا می‌کنه ؟!

ضمن اينكه اين آداپتورهاي برق تنها 12 ولت و 5 ولت توليد ميكنن در صورتيكه هاردهاي 3.5 اينچي جديد و مدرن امروزي علاوه بر 12 و 5 ولت به برق 3.3 ولت هم نياز دارن . گرچه هارد 3.5 اينچي با برق 5 و 12 ولت هم روشن ميشه و كار ميكنه اما عمر كوتاه تري خواهد داشت و زودتر معيوب خواهد شد.
با توجه به این موضوع، پس باید همون 2.5 اینچی بگیرم ... حالا 2.5 با آداپتور درست کار می‌کنه ؟! اون پکی که گفتید خوب نبوده و گرفتین، استثنا بوده یا کلاً مشکل دارن این آداپتورها؟! :دی

اگه با آداپتورش روشن نشه یا به مشکل بخوره، باید از پاور مجزا استفاده کنم ؟!

ata.royalfalcon
04-12-2011, 08:58
عطا جان ممنونم ازت ...

پیشنهادتون واسه اینترنال چیه ؟!
320 موجود !!
اگه نبود، 500 خوب ... (قیمت هم داشتین ممنون میشم بدین)

من اگه اینترنال بگیرم، تبدیل Sata به USB درست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید می‌کنه ؟!‌ سرعتش چقدر افت پیدا می‌کنه ؟!

با توجه به این موضوع، پس باید همون 2.5 اینچی بگیرم ... حالا 2.5 با آداپتور درست کار می‌کنه ؟! اون پکی که گفتید خوب نبوده و گرفتین، استثنا بوده یا کلاً مشکل دارن این آداپتورها؟! :دی

اگه با آداپتورش روشن نشه یا به مشکل بخوره، باید از پاور مجزا استفاده کنم ؟!

قابل شما رو نداره .
والا هارد لپتاپم سيگيت 5400 دور هست يكسالي هست كه بدون مشكل كار ميكنه ولي اگر برند سيگيت رو نمي پسنديد ميتونين هارد وسترن مدل blue رو بخريد البته مدل blue دور 5400 هستند و 8 مگ كش دارند .

اما اگر سرعت بالاتر ميخواهيد ميتونين وسترن مدل black رو بخريد كه 16 مگ كش و 7200 دور هستند ولي به خاطر RPM بالا استهلاك بيشتري نسبت به blue هم دارند . ضمن اينكه وقتي قراره بصورت usb ازش استفاده بشه خريد هارد rpm بالا و كش زياد پول دور ريختن هست .

هيچ وقت usb2 رو با sata مقايسه نكنيد ، سرعت usb2 به حدي پايينه كه عمر نوح و صبر ايوب لازم هست (شايد من توقعاتم زياده چون من با usb3 يا esata كار ميكنم). متاسفانه قيمت دقيق هاردها رو هم ندارم .

عزيز دلم 2.5 اينچي ها نياز به آداپتور برق ندارن و برق مورد نياز رو از همون پورت usb تامين ميكنن (عموماً و بطور رايج) چون همانطوري هم كه قبلا گفتم 2.5 اينچي ها با برق 5 ولت راه ميافتند و نيازي به برق 12 ولت ندارن ولي هاردهاي 3.5 اينچي نياز به آداپتور برق جداگانه دارند . ولي اگر بخواهيد هارد 2.5 اينچي رو به pc هم ببنديد (بصورت مستقيم و ساتا) سيم 12 ولت زرد رنگ پاور بايد قطع بشه . بهتره كه يه باكس بخريد و هارد رو داخل اون بذاريد . مثل عكس زير

قبل از خريد هم به فروشنده تاكيد كنيد كه باكس رو براي هارد 2.5 اينچي ميخواهيد . نكته ديكه اين هست كه كابل usb اين باكس ها ممكنه از نوع دو سر باشه يعني اگر هارد با كابل اصلي راه نيافتاد با متصل كردن سر دوم كابل به پورت ديگر سيستم ، هارد راه اندازي شود .
عكسي از كابل دو سر

ببخشيد كه توضيحاتم خيلي پيچيده هست و ممكنه شما بيشتر هم سردرگم بشيد :31::31:
سوالي بود در خدمتم:20:

sourena
04-12-2011, 09:10
کوروش ... چرا خودت و این عطــا رو اینقدر اذیت میکنی؟

من جای تو بودم یا صبر میکردم پولم زیاد بشه .... یا صبر میکردم قیمت کذایی هارد بیاد پایین!

من الان 4 ترا بلو ری دستمه .... طرف یکماهه میگه هارد رو پس بفرست .... من نمیفرستم! چـــرا؟ چون جا ندارم اینارو کپی کنم!

منتظرم هــارد ارزون بشه برم بخرم :دی

Kurosh
04-12-2011, 10:23
ببخشيد كه توضيحاتم خيلي پيچيده هست و ممكنه شما بيشتر هم سردرگم بشيد
نه بابا، خوب بود، کاملاً گویا :20:
ممنون

عزيز دلم 2.5 اينچي ها نياز به آداپتور برق ندارن و برق مورد نياز رو از همون پورت usb تامين ميكنن (عموماً و بطور رايج) چون همانطوري هم كه قبلا گفتم 2.5 اينچي ها با برق 5 ولت راه ميافتند و نيازي به برق 12 ولت ندارن
آها، خب پس ...
سوءتفاهم شد : دی

هيچ وقت usb2 رو با sata مقايسه نكنيد ، سرعت usb2 به حدي پايينه كه عمر نوح و صبر ايوب لازم هست
خب آره، اما از هیچی هم بهتره ! : دی
همون طوری که گفتم، قرار نیست صبح تا شب هارد با USB به لپ تاپ وصل باشه، فقط گاهی برای انتقال اطلاعات از کیس بیرون میارمش ...
حالا اگه من اسلات esata برای لپ تاپم بگیرم، تبدیل Sata به esata وجود داره ؟! اگه وجود داره، سرعتی که دریافت می‌کنم، در حد esata مستقیم هست دیگه ؟!

من جای تو بودم یا صبر میکردم پولم زیاد بشه .... یا صبر میکردم قیمت کذایی هارد بیاد پایین!
سوری مورد اول مشکلی نیست، صبر می‌کنم
اما واسه پایین اومدن قیمت چقدر باید صبر کرد ؟‌! آخرش چقدر قراره پایین بیاد ؟! مثلاً یه سوم می‌خواد کم بشه ؟!‌

sourena
04-12-2011, 10:25
سوری مورد اول مشکلی نیست، صبر می‌کنم
اما واسه پایین اومدن قیمت چقدر باید صبر کرد ؟‌! آخرش چقدر قراره پایین بیاد ؟! مثلاً یه سوم می‌خواد کم بشه ؟!‌

الان قیمتها حدود 3 برابر قیمت واقعی هستش ! خودت بشین حساب کن کوری!

من شهریور ماه 2 تا 2 ترا خریدم دونه ای 104 تومن! الان ببین چند شده!

ata.royalfalcon
04-12-2011, 11:19
همون طوري که گفتم، قرار نيست صبح تا شب هارد با USB به لپ تاپ وصل باشه، فقط گاهي براي انتقال اطلاعات از کيس بيرون ميارمش ...
حالا اگه من اسلات esata براي لپ تاپم بگيرم، تبديل Sata به esata وجود داره ؟! اگه وجود داره، سرعتي که دريافت مي‌کنم، در حد esata مستقيم هست ديگه ؟!
؟!‌

پيشنهادم اينه كه مسئله رو پيچيده تر نكني و كارت esata هم نخري ، ضمن اينكه به احتمال 99 درصد هم خود pc شما هم پورت esata نداره كه جداگانه بايد براش كارت بخري (هم براي pc و هم براي لپتاپ). عمده اين دردسر به خاطر خريد يه هارد براي استفاده در هر دو سيستم pc و laptop هست .
به نظر من بهتره كه كه يه هارد اينترنال 2.5 اينچي بخري همراه با يه تبديل 2.5 اينچي به 3.5 اينچي (كه عكسشو در صفحه قبل گزاشتم)كه بتوني توي كيس اسمبل كني و هم بتوني داخل لپتاپ نصب كنين و به خاطر sata بودن خيلي راحت ميتونين ويندوز هم نصب كنيد .
بعدا اگر هم خواستي ميتونين يه باكس بخري و هارد رو به اكسترنال تبديل كني .

tiyam 01
20-01-2012, 12:06
ميخواهيد به هر دو بخوره اجبارا بايد مدل 2.5 اينچي بخريد كه قابل نصب بر روي لپتاپ باشه و براي نصب روي كيس هم بايد يه تبديل 2.5 اينچي به 3.5 اينچي بخريد . ضمن اينكه اينو هم بدونيد كه هاردهاي 2.5 اينچي براي روشن شدن فقط به برق 5 ولت نياز دارن پس قبل از اتصال كابلها سيم زرد كه 12 ولت هست رو قطع كنيد .

تو سایت نوتبوک ریویو یه جا گفته بودن کابل و پاور هارد 3.5 اینچی روی 2.5 اینچی هم جواب میده فقط اون تبدیل 2.5 به 3.5 کافیه. یه جا هم این رو پشنهاد داده بودن

مدل پيشنهادي
سيگيت مدل FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive كه از حجم 320 گيگ الي 1.5 ترابايت موجوده و تا حجم 750 گيگ ضخامت اين هارد 14.5 ميليمتر هست و بالاتر ضخامتش 22 ميليمتر ميشه و RPM اين مدل از هاردها 5400 دور هست با 8 مگابايت كش . مهمترين مزيتي كه سري گوفلكس دارن انعطاف پذيري بالاي اون هست يعني انتهاي اين هاردها (كارتريج) قابل جدا شدن هست مثل عكس زير

اين باعث ميشه كه شما بتونين انواع اينترفيس رو به اين هارد متصل كنين مثلا usb2 يا usb3 يا esata يا firewie و حتي ميتونين با كندن اين كارتريج از ساتاي هارد به طور مستقيم مثل هارد اينترنال استفاده كنين .
عكسي از انواع كارتريج

انتهاي خود هارد بدون كارتريج

روش خوبیه. قیمت هارد اکسترنال از هارد اینترنال ارزونتره :دی

koury
01-02-2012, 19:37
سلام دوستان

نخواستم برای سوالم تاپیک جدا باز کنم، در حال حاضر برای خرید هارد اینترنال ساتا 250 یا 500 گیگ چقدر باید کنار گذاشت؟

mohsenfhm
01-02-2012, 20:13
دوستان بالاخره امروز قیمت ها تو سرازیری افتاد !!!!

امروز هارد ۵۰۰ به ۱۶۵۰۰۰ رسید و طبق گفته شرکت سازگار پایین تر هم میاد .

bayern
03-02-2012, 11:12
ایشالله دو ترا هم قیمتش پایین تر بیاد

majidli
29-02-2012, 03:48
قیمت هارد sagate 500&1tb رو میخاستم

poonel
29-02-2012, 07:28
قیمت هارد sagate 500&1tb رو میخاستم

همه قیمت ها اینجا هست :

imanpod
18-03-2012, 20:49
حذف شود .
اشتباهی توی این تاپیک پست زدم.

internet-forum
28-03-2012, 18:38
دوستان منم نياز به راهنمايي دارم
الان يه سيستم حرفه اي جمع كردم بدون هارد , يدونه هارد اكسترنال Seagate Freeagent 500G دارم , آيا ميشه اينو باز كنم كاورشو و توي كيس بعنوان اينترنال اضافه كنم يا خير؟ سايز هاردم 3.5 اينچه با آدابتور

يكي از دوستان پيشنهاد داد يه هارد 80 كاركرده بگيرم فقط براي ويندوز

majidli
28-03-2012, 19:23
الان يه سيستم حرفه اي جمع كردم بدون هارد , يدونه هارد اكسترنال Seagate Freeagent 500G دارم , آيا ميشه اينو باز كنم كاورشو و توي كيس بعنوان اينترنال اضافه كنم يا خير؟ سايز هاردم 3.5 اينچه با آدابتور

به نظر من یه هار ssd 32g بگیر تقریبا 100 تومنه/بنداز برا ویندوزت/سیستم سه سوت میاد بالا

ata.royalfalcon
28-03-2012, 20:47

سلام
این کار شدنی هست . پیشنهادم اینکه قبل از باز کردن باکس ، با نحوه انجام اینکار از طریق یـوتـیـوبـــ آشنا بشید تا آسیبی به باکس و هارد وارد نشه .

majidli
01-06-2012, 20:05
سلام دوستان/کسی میدونه الان هاردای سیگت رو کدوم کشور تولید میکنه؟ من یک هارد اینترنال یه ترا گرفتم منتها برا چینه/به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

ata.royalfalcon
01-06-2012, 20:28
سلام دوستان/کسی میدونه الان هاردای سیگت رو کدوم کشور تولید میکنه؟ من یک هارد اینترنال یه ترا گرفتم منتها برا چینه/به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟

سلام دوست من
خب چند کشور هستند که خط تولید هارد رو دارند . مثلا دوتا هارد سیگیت باراکودا 7200.11 دارم که ساخت تایلند هست .
به نظر من تفاوت چندانی در کیفیت بین هاردهایی که در چند کشور مختلف ساخته میشه وجود ندارد چون همگی تحت لیسانس کمپانی مادر فعالیت میکنند .
اگر میخواهید مشکلی برای هارد پیش نیاد حتماً از پاور مناسب استفاده کنید و ضربه وارد نکنید و دمای هارد رو پایین نگه دارید و .....

majidli
01-06-2012, 20:48
سلام دوست من
خب چند کشور هستند که خط تولید هارد رو دارند . مثلا دوتا هارد سیگیت باراکودا 7200.11 دارم که ساخت تایلند هست .
به نظر من تفاوت چندانی در کیفیت بین هاردهایی که در چند کشور مختلف ساخته میشه وجود ندارد چون همگی تحت لیسانس کمپانی مادر فعالیت میکنند .
اگر میخواهید مشکلی برای هارد پیش نیاد حتماً از پاور مناسب استفاده کنید و ضربه وارد نکنید و دمای هارد رو پایین نگه دارید و .....
ممنون بابت راهنماییت/خودم یه 500 دارم که برا تایلنده گفتم این چینیه یوقت قلابی نباشه چون موقع خرید حواسم نبود/پاورم هم گرین 535 هستش/امیدوارم که مشکلی پیش نیاد/ممنون دوست عزیز