مشاهده نسخه کامل
: خواندن فیلدهای دیتا بیس
سلام دوستان
من با متد loadresultفقط اولین فیلد را دسترسی دارم دستوری که بتوانم به هر فیلدی در دیتا بیس دسترسی داشته باشم چیست؟
ممنون
neopersia
02-12-2011, 17:53
سلام
اصلاً این متد loadresult از کجا اومده؟ من همچین متدی ندیدم تا حالا!
moein_ak
03-12-2011, 02:37
سلام دوستان
من با متد loadresultفقط اولین فیلد را دسترسی دارم دستوری که بتوانم به هر فیلدی در دیتا بیس دسترسی داشته باشم چیست؟
ممنون
دوست عزیز همیشه وقتی سوال میکنن اول یه کم توضیح میدن
اگه توی کوئریت تو قسمت SELECT فیلدتو بنویسی مقدار همون فیلدو برمیگردونه
در ضمن به جا این که مستقیم بیای بپرسی(البته ببخشیدا!! اسمش تنبل بازیه) یه سرچ تو اینترنت اولین نتیجه دقیقا چیزیه که میخوای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منی که حتی نمیدونستم loadresult واسه جوملاست تونستم به جواب برسم:46:
دوست عزیز همیشه وقتی سوال میکنن اول یه کم توضیح میدن
اگه توی کوئریت تو قسمت SELECT فیلدتو بنویسی مقدار همون فیلدو برمیگردونه
در ضمن به جا این که مستقیم بیای بپرسی(البته ببخشیدا!! اسمش تنبل بازیه) یه سرچ تو اینترنت اولین نتیجه دقیقا چیزیه که میخوای
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنی که حتی نمیدونستم loadresult واسه جوملاست تونستم به جواب برسم:46:
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما
شما اگر به سوال من دقت کنید من هم در مورد این متد از شما سوال نکردم خودم درموردش توضیح دادم و سرچ هایی که شما قرار دادید مطلب جدیدی نداده ودر تایید مطلب من است ولی در پاسخ قسمت اول که گفتید ازتون ممنونم. در ضمن این انجمن ها برای کمک به یکدیگر است اگر هرکسی سوال کند شما بخواهید این طور پاسخ دهید فکر نمیکنم دوست خوبم دیگر کسی انگیزه ای برای سوال کردن داشته باشد .
به هر حال از شما ممنونم و امیدوارم موفق باشید
golbarg73
04-12-2011, 22:59
موافقم باهات==رایان
moein_ak
07-12-2011, 01:51
سلام دوست عزیز
ممنون از پاسخ شما
شما اگر به سوال من دقت کنید من هم در مورد این متد از شما سوال نکردم خودم درموردش توضیح دادم و سرچ هایی که شما قرار دادید مطلب جدیدی نداده ودر تایید مطلب من است ولی در پاسخ قسمت اول که گفتید ازتون ممنونم. در ضمن این انجمن ها برای کمک به یکدیگر است اگر هرکسی سوال کند شما بخواهید این طور پاسخ دهید فکر نمیکنم دوست خوبم دیگر کسی انگیزه ای برای سوال کردن داشته باشد .
به هر حال از شما ممنونم و امیدوارم موفق باشید
دوست عزیز من اصلا قصد بی احترامی نداشتم
ولی چیزی که میخوام بگم اینه که الان تو تمام فرومایی که من سوال جواب میدم(اسپانیایی و انگلیسی) وقتی یکی میاد سوال میپرسه اول از همه توی اینترنت تحقیق کرده و چون به هر دلیلی(مشکلش خیلی خاصه یا ...) نتونسته به جواب برسه میاد توی فروم میپرسه
مثلا من خودم بار ها پیش اومده از برادرم پرسیدم معنی فلان کلمه انگلیسی چیه میگه تنبل بازی در نیار تو گوگل ترنسلیتور بزن میاد:27:
امیدوارم از دست من ناراحت نشده باشی
در ضمن من آخرش نفهمیدم مشکل دقیقا چی بود اصلا حل شد یا نه؟:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.