مشاهده نسخه کامل
: نحوه داینامیکی کردن منو ها در php
turkughly
02-12-2011, 13:49
سلام بر اساتید
من تو این داینامیکی کردن منو ها خیلی مشکل دارم اگه میشه یکی از اساتید یه جورایی توضیح بده تا من مشکلم برطرف بشه.
مثلا این که من یه منو استاتیکی دارم میخوام اون رو داینامیکی کنم ولی نمیدونم با این <li> ها , <ul> ها چیکار کنم.
خوشحال میشم بهم جواب بدید
turkughly
02-12-2011, 21:57
میدونم وقت میگیره ولی لطفا بگید
m.m.m5651
03-12-2011, 01:28
سلام.
منظورتون اینه که از دیتابیس بگیرینشون منو هارو؟
moein_ak
03-12-2011, 02:26
سلام بر اساتید
من تو این داینامیکی کردن منو ها خیلی مشکل دارم اگه میشه یکی از اساتید یه جورایی توضیح بده تا من مشکلم برطرف بشه.
مثلا این که من یه منو استاتیکی دارم میخوام اون رو داینامیکی کنم ولی نمیدونم با این <li> ها , <ul> ها چیکار کنم.
خوشحال میشم بهم جواب بدید
دوست عزیز منظورت از استاتیک و داینامیک چیه؟
اگه منظورت از داینامیک اینه که تو دیتابیس باشه و بشه با یه سیستم عوضش کرد من به شخصه تا حالا به غیر اسکریپت ها سایت دیگه ای ندیدم که منوی داینامیک داشته باشه
اسکریپت ها هم واسه این داینامیک میذارن چون کسایی که برنامه نویسی بلد نیستن باید این امکانو داشته باشن
turkughly
03-12-2011, 11:23
منظورم از داینامیکی اینه که ما الان یه منو داریم که جاوا یا سی اس اس و ... هست که نمیشه اون رو کاربر خودش مدیریت کنه یا غیر اینه؟
ولی اگه داینامیکی کنیم با استفاده از کدهای پی اچ پی اون وقت کاربر میتونه خودش مدیریت کنه و مطلبی رو حذف یا ااضافه کنه
moein_ak
03-12-2011, 18:04
منظورم از داینامیکی اینه که ما الان یه منو داریم که جاوا یا سی اس اس و ... هست که نمیشه اون رو کاربر خودش مدیریت کنه یا غیر اینه؟
ولی اگه داینامیکی کنیم با استفاده از کدهای پی اچ پی اون وقت کاربر میتونه خودش مدیریت کنه و مطلبی رو حذف یا ااضافه کنه
خب حالا شد
این که بخوای یه منو رو داینامیک کنی باید خیلی چیزا رو در نظر داشته باشی
اول از همه باید ببینی ارزش این کارو داره؟
دوما خود کاربر اصلا مایل منوشو عوض کنه؟
وقتی جواب اینا رو داشتی اون وقت تازه باید ببینی چقدر آزادی بدی به کاربر، لینکا چطوری انتخاب میشن و ....
تو دیتابیس یه جدول میسازی به اسم categorys
با این دوتا فیلد
cat_name , id
اونوقت وقتی یوزر میخاد کتگوری یا همون منو بسازه مثلا اسم منو ها رو وارد کرد میریزی توی این جدول و البته باید فیلد id رو هم رو A_I بزاری
بعد توی وبسایت قسمت کنار منو ها رو میخای نمایش بدی از توی دیتابیس اینها رو میکشی بیرون و نمایش میدی
حالا مثلا کاربر میخاد یه مطلب بفرسته
تیبل مطالب رو اینجوری میسازی
id , cat_id , title , text
این
cat_id
کلید خارجی تیبل هست که این تیبل رو با تیبل منو ها متصل میکنه
وقتی میخای مطلب بفرسته اول میگی منوش رو انتخاب کنه مثلا منو طراحی وب رو انتخاب میکنه
بعد میگی حالا مطلب رو وارد کن
وقتی میخای ثبتا کنی مطلب رو توی دیتابیس
توی فیلد cat_id میای آیدی اون منویی که انتخاب کرده رو میزاری
حالا موقع نمایش مطالب منو ها
مثلا وقتی روی منو طراحی وب کلیک کرد تا مطالبش روببینه اول id منوی طراحی وب رو از دیتابیس جدول منو ها میکشی بیرون
بعد
میای از دیتابیس جدول مطالب تمام مطلب هایی رو که cat_id برابر با id اون منو دارن رو میکشی بیرون و نمایش میدی
این یه مدل خیلی ساده بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.