ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب آفیس

yaghob.boss
02-12-2011, 00:25
با سلام هیچ ورژنی از آفیس روی سیتمم نصب نمیشه مراحل نصب تا نیمه میره و بعد ارور میزنه ارورر طولانیه نتونستم بنویسم ویندوزم 7 هست کمک کنید خیلی لازم دارم

worldm
02-12-2011, 07:23
یه عکس میذاشتی خوب
یا با نرم افزاری مدیریت برنامه حذفش کن ببین بعدش درست میشه یا نه

faraname
02-12-2011, 11:53
با سلام هیچ ورژنی از آفیس روی سیتمم نصب نمیشه مراحل نصب تا نیمه میره و بعد ارور میزنه ارورر طولانیه نتونستم بنویسم ویندوزم 7 هست کمک کنید خیلی لازم دارم
سلام به شما
معمولا چنین خطاهایی بیشتر زمانی دیده میشه که شما پیش از نصب نسخه آفیس جدید تون یک نسخه قدیمی آفیس رو روی سیستم نصب کرده بودید و بنا به دلایلی یا بد unistall شده یا یک مشکلی از اون به جا مونده که به نسخه جدید اجازه نصب نمیده. البته اگر از روی دیسک نصب می کنید بعضی مواقع صحت و سلامت دیسک آفیس جدید هم شرط هست که ممکنه درایو تون موقع خوندن دیسک دچار اشکال بشه. به یاد داشته باشید همیشه برای اینکه به سلامت یک نسخه نرم افزاری مطمئن بشید اون رو بر روی چند سیستم دیگه تست کنید. اگر از روی هارد یا فلش نصب می کنید اون رو بر روی سیستم دیگه تست کنید و اگر دید در همه ی سیستم ها همین خطا رو می بینید مطمئن بشید نسخه آفیس مورد نظر شما مشکل داره. اگر روی سیستم دیگه نصب شد بعد وارد مراحل بعد عیب یابی میشیم. شما حالا تست کنید , نتیجه رو بگید که من و دوستان برای مراحل بعد راهنمایی تون کنیم . موفق باشید