ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تصاویر برشهایی از مغز اینشتین نابغه قرن بیستم

erfana1
01-12-2011, 22:48
برشهایی از مغز یکی از نوابغ بزرگ قرن بیستم در موزه ای در فیلادلفیا به نمایش گذاشته شده است، برشهایی که بسیاری از محققان با مطالعه بر روی آن به اسراری از دلیل هوش بالای انیشتین پی برده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، درصورتی که علاقمندید بدانید مغز یک نابغه چه شکلی دارد، بهتر است سفری به فیلادلفیا داشته باشید، زیرا در آنجا می توانید برای اولین بار 46 قطعه از مغز آلبرت انیشتین، فیزیکدان نظری که نظریه نسبیت عمومی را مطرح کرد، از نزدیک ببینید.

این قطعات از مغز یکی از نابغه ترین فیزیکدانان جهان در موزه "موتر" و کتابخانه "پزشکی تاریخی" برای 9 روز به نمایش گذاشته خواهند شد. علاقمندان می توانند 46 قطعه از مغز این نابغه را به همان شکل که هست مشاهده کرده و بخشهایی از آن را نیز در زیر میکروسکوپ مشاهده کنند.

این برشها از مغز انیشتین از سال 1955 که وی در سن 76 سالگی دار فانی را وداع گفت، سفر طولانی و عجیبی داشته اند. "توماس هاروی" آسیب شناسی که کالبد شکافی انیشتین را انجام داد، طی یکی از مراحل استاندارد کالبد شکافی بخشی از مغز انیشتین را از جمجمه اش خارج کرد اما نتوانست آن را به جای خود بازگرداند. وی بعدها اظهار داشت که پسر انیشتین به وی اجازه داده تا این بخش از مغز را بردارد اما خانواده انیشتین این ادعا را رد کرده اند.

سفر عجیب بخشی از مغز یک نابغه

هاروی در افتضاحی که در پی این رویداد به بار آمد، کار خود را از دست داد اما مغز انیشتین را نگه داشت. طی سالها او بخشهایی از مغز را برای عصب شناسانی که تلاش در درک ساختار مغزی داشتند که انیشتین را به یک نابغه تبدیل کرده بود، ارسال می کرد.

هاروی برای آموزش تکنیک برش به فیلادلفیا سفر کرد و در آنجا بود که قطعه به جا مانده از مغز انیشتین در لابراتوار آسیب شناسی به نام "ویلیام اریک"برش خورده و به قطعات مختلفی تقسیم شدند. هاروی به عنوان تشکر از اریک که این فن را به او آموخته و نمونه مغز را در لابراتوارش برش داده بود، 46 برش از آن را به وی هدیه داد. ضخامت هر یک از این برشها 20 تا 50 میکرون است.

زمانی که اریک در سال 1967 درگذشت، همسرش قطعات را به پزشکی دیگر به نام "الن استینبرگ" اهدا کرد و در نهایت وی نیز برشها را به "لوسی رورک آدام" عصب-آسیب شناس بیمارستان کودکان فیلادلفیا سپرد. وی نیز به تازگی تصمیم گرفته است تا این برشها را به موزه موتر اهدا کند.

چرا انیشتین نابغه شد؟

محققانی که بر روی مغز این نابغه مطالعه کرده اند می گویند تعیین عاملی ویژه در مغز انیشتین که منجر به بروز نبوغ باورنکردنی اش شده بسیار دشوار است، با این همه شاید ساختار میکروسکوپی مغز انیشتین که پس از مرگش به صورت غیر طبیعی جوان به نظر می رسید یکی از این عوامل باشد.

بر اساس گزارش لایو ساینس، محققان بر این باورند که مغز او توان ساخت "لیپوفوسین"، پسماند سلولی که با سالخوردگی در ارتباط است را نداشته و عروق خونی در مغز او نیز از ساختار و شکل بسیار خوبی برخوردار بوده اند به طوری که محققان می گویند مغز او در زمان مرگ ساختار مغز فردی جوانتر از 76 سال را داشته است، عواملی که شاید در نبوغ انیشتین تاثیرگذار بوده اند.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویرایش شد

DΔRK
02-12-2011, 13:01
اینم از تصویر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 12:59 PM ----------

درضمن دوست عزیز لینک دادن برخلاف قوانین است

erfana1
02-12-2011, 13:19
چرا خلافه قوانینه؟
لینک همراه عکس و مطلب و منبع آن است.

DΔRK
02-12-2011, 15:51
چرا خلافه قوانینه؟
لینک همراه عکس و مطلب و منبع آن است.
شما باید اون مطلب را قرار بدی بعد در انتها منبع بذاری نه اینکه لینک بذاری که کاربرا برن اونجا ببینن
درضمن منبع عکس و خبر ، خبرگذاری مهره نه اون سایت
درسته؟

erfana1
03-12-2011, 17:58
نه خیر منبع اصلی خبر :
لایو ساینس هست
که خبرگزاری مهر از اونجا این مطلب رو گرفته
و آخر این تصویر فکر کنم معلوم باشه که از کجا میاد.
لطفا مدیر این بخش بگه که این کار مشکلی داره؟

SIMON137
04-12-2011, 15:16
نه خیر منبع اصلی خبر :
لایو ساینس هست
که خبرگزاری مهر از اونجا این مطلب رو گرفته
و آخر این تصویر فکر کنم معلوم باشه که از کجا میاد.
لطفا مدیر این بخش بگه که این کار مشکلی داره؟

22- کپی کردن مطالب سایر سایت ها صرفا به بهانه معرفی یک سایت یا انجمن به عنوان منبع بر خلاف قوانین بوده و به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد

23- ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد

erfana1
05-12-2011, 03:45
شما ابتدا به لینک زیر برید ( مربوط به همین انجمن میشه ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیبینید که اونجا لینک داده شده انجمن ها برای بحث درباره ی یک مطلب(موضوع یا از این قبیل) هستند که در همون لینک اینو میبینید.
وگرنه من در انجمن هوپا و تهران پاتوق و چندتای دیگه این کارو می کنم و تشکر هم می کنن و در انجمن درباره ی اون مطلب بحث می کنیم.
شما کاربر فعال هستید , درست
ولی اگه میشه مدیر جواب بده
که آیا این کار مشکلی داره؟
قوانین درسته ولی بگید کار من مشکلی داشته؟

AmirMomtaz
05-12-2011, 04:45
ای بابا چه مشکلی میتونه داشته باشه ؟
لینک معمولا برای تایید مطلب و اطلاعات اضافی هست
اگه مطلب مشکلی نداشته باشه لینک هم همون وضعیت رو داره دیگه ؟ منطقیش اینجوریه ...

حالا اینو گفتم یوقت بمغز من گیر ندینا ... لازمش دارم ... توش یه چندتا جدول ضرب گذاشتم واسه روز مبادا ... :31:
موفق باشید!

Mohammad
05-12-2011, 16:45
شما ابتدا به لینک زیر برید ( مربوط به همین انجمن میشه ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیبینید که اونجا لینک داده شده انجمن ها برای بحث درباره ی یک مطلب(موضوع یا از این قبیل) هستند که در همون لینک اینو میبینید.
وگرنه من در انجمن هوپا و تهران پاتوق و چندتای دیگه این کارو می کنم و تشکر هم می کنن و در انجمن درباره ی اون مطلب بحث می کنیم.
شما کاربر فعال هستید , درست
ولی اگه میشه مدیر جواب بده
که آیا این کار مشکلی داره؟
قوانین درسته ولی بگید کار من مشکلی داشته؟

سلام
قوانین ممکن در انجمن های مختلف متفاوت باشه . وقتی شما تاپیکی ایجاد می کنید و صرفا یه لینک قرار میدین این به منزله ی تبلیغ اون لینک می مونه که کاربر رو برای خوندن ادامه مطلب یا کل مطلب به جای دیگه ای ارجاع میده در حالی که می بایست مطلب بصورت کامل ( به انضمام لینک منبع ) در تاپیک قرار بگیره .
در صورتی هم که کاربران تمایل داشته باشن می تونن در مورد موضوع به بحث و تبادل نظر بپردازن .

لینکی که معرفی کردین مصداق صحبت های شما نیست چون لینک هایی که در ادامه قرار داده شده صرفا تکمیل کننده موضوع هستن .

به گزارش بخش فارسی خبرگزاری بی بی سی، دانشمندان در مرکز تحقیقات هسته ای سرن در شهر ژنو می‌گویند که پس از سنجش سرعت ذرات بنیادی پی برده اند که این ذرات سرعتی بیشتر از نور دارند، نتیجه ای که با یکی از قوانین اساسی فیزیک مغایرت دارد.

این نتیجه پس از آن به دست آمده است که ذرات بنیادی از مرکز تحقیقاتی سرن به یک آزمایشگاه دیگر واقع در هفتصد کیلومتری این آزمایشگاه پرتاب شد.

دانشمندان در مرکز تحقیقات هسته ای سرن می‌گویند که از این نتیجه تعجب کرده اند و از دیگر دانشمندان هم خواسته اند که مستقلا این آزمایش را مورد بررسی و تائید قراردهند.

اگر نتیجه این آزمایش تایید شود بخشی از تئوری نسبیت آلبرت انیشتن که می گوید سرعتی بالاتر از سرعت نور وجود ندارد، نقض خواهد شد.

متن تکمیلی خبر:

erfana1
06-12-2011, 21:23
یعنی باید خبر رو بنویسم بعد آخرش اون لینکرو قرار بدم درسته؟

pezhmantoop
06-12-2011, 21:32
آخر عکس چی شد...
بزارید ببینیم دیگه...:31:

DΔRK
07-12-2011, 00:55
آخر عکس چی شد...
بزارید ببینیم دیگه...:31:
پست دوم این تاپیک را ببینید
عکسو قرار دادم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]