ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیده نشدن تصویر در مونیتورedius (فقط صدا رو پخش میکنه)

86majid86
01-12-2011, 18:40
سلام خدمت دوستان

من به تازگی edius 6.1 را در ویندوز xp servise pack 3 خود نصب نموده ام و مطمئنم همه راههای نصب رو به درستی انجام داده ام ، لازم به ذکر است کارت میکس هم ندارم و زمانی که وارد برنامه می شوم و در قسمت bin فایلهای تصویری خودم با فرمتهای avi wmv mpg را insert می کنم ،ولی زمانی که هر کدام از آنها را به time line درگ می کنم و در مانیتور برنامه play می کنم ، فقط صدای اون فایل پخش میشه و هیچ تصویری از فیلم دیده نمی شه(لازم به ذکر است تصویر ابتدای فیلم فقط در قسمت bin برنامه دیده میشه و بعد از اون موقع پخش فیلم در مونیتور نه؟) لطفا مرا سریعا راهنمایی کنید و یا اگر کسی به edius مسلط است ایمیل و یا شماره موبایل خودش رو به من بده ، ممنون میشم و این هم ایمیلمه ma_zed86@yahoo.com

mnh40
02-12-2011, 11:42
باسلام به دوست
منظورتون رو خوب متوجه نشدم ولی اگر برنامه quik time رو سیستمتون نصب نیست اونرو نصب کنید و اگرم نصب هست یکبار اونرو unistall کنید و جدیدترین ور÷نش رو نصب کنید و یکبار هم قبل از این که این کارا رو کنید تو خود برنامه ادیوس ببینید شاید دگمه ÷خش تصویرتون قطع هست خلاصه این کارا رو بکنید اگر درست شد که هیچ اگر درست نشد حتما سی دی ادیوست ایراد دراه تو یه کام÷یوتر دیگه نصب کن ببین اگه اونجا هم این مشکل هست باید با یه سی دی ادیوس دیگه نصب کنی
موفق باشی:10:

faraname
02-12-2011, 12:02
سلام خدمت دوستان

من به تازگی edius 6.1 را در ویندوز xp servise pack 3 خود نصب نموده ام و مطمئنم همه راههای نصب رو به درستی انجام داده ام ، لازم به ذکر است کارت میکس هم ندارم و زمانی که وارد برنامه می شوم و در قسمت bin فایلهای تصویری خودم با فرمتهای avi wmv mpg را insert می کنم ،ولی زمانی که هر کدام از آنها را به time line درگ می کنم و در مانیتور برنامه play می کنم ، فقط صدای اون فایل پخش میشه و هیچ تصویری از فیلم دیده نمی شه(لازم به ذکر است تصویر ابتدای فیلم فقط در قسمت bin برنامه دیده میشه و بعد از اون موقع پخش فیلم در مونیتور نه؟) لطفا مرا سریعا راهنمایی کنید و یا اگر کسی به edius مسلط است ایمیل و یا شماره موبایل خودش رو به من بده ، ممنون میشم و این هم ایمیلمه ma_zed86@yahoo.com
سلام
این ایراد در بیشتر مواقع مربوط به فرمت داده ورودی هست. پیشنهاد می کنم فرمت داده ورودی تون رو عوض کنید . بطور مثال اگر mpeg هست فقط avi بزارید اون هم با bitrate های استاندارد. یک حالت کلی در بسیاری از نرم افزارهای مونتاژی وجود داره که هر کدوم استاندارد های خاص خودشون رو دارن. برای ساخت یک داده Avi استاندارد از نرم افزارهای مبدلی چون wondershare یا xillisoft استفاده کنید. برای خود من چند بار چنین چیزهایی پیش اومده بود این جوری حل شد. استاندارد سازی داده ویدویی می تونه مشکل شما رو حل کنه . موفق باشید

mnh40
02-12-2011, 18:00
سلام
این ایراد در بیشتر مواقع مربوط به فرمت داده ورودی هست. پیشنهاد می کنم فرمت داده ورودی تون رو عوض کنید . بطور مثال اگر mpeg هست فقط avi بزارید اون هم با bitrate های استاندارد. یک حالت کلی در بسیاری از نرم افزارهای مونتاژی وجود داره که هر کدوم استاندارد های خاص خودشون رو دارن. برای ساخت یک داده Avi استاندارد از نرم افزارهای مبدلی چون wondershare یا xillisoft استفاده کنید. برای خود من چند بار چنین چیزهایی پیش اومده بود این جوری حل شد. استاندارد سازی داده ویدویی می تونه مشکل شما رو حل کنه . موفق باشید

دوست مهربان داره میگه فرمت avi ,mpg هم وارد میکنه نشون نمیده اون بحثی که شما داری میگی درست برای خود من هم ÷یش اومده بود ولی نه برای فرمت avi

86majid86
02-12-2011, 20:18
چند بار فرمتها را عوض کردم ، فکر نکنم مشکل از فرمتها باشه ، نکته مهمی که هست و من اولین بار هم گفته بودم اینه که پس از اینکه فیلمی رو در قسمت bin وارد می کنم ، شکل ابتدای فیلم ،در همون قسمت bin دیده میشه ، اما پس از درگ در تایم لاین فقط صدا پخش میشه و هیچ تصویری دیده نمیشه (اینکه تصویر ابتدای فیلم در قسمت bin دیده میشه ، به نظرم مهمه و پیام خاصی داره؟!) در option برنامه نباید تغییراتی بدهم؟لطفا هر راه حل و ترفندی به ذهنتون میرسه ، بیان کنید،در ضمن از پاسخهای فوری قبلیتان بی نهایت متشکرم.

mnh40
02-12-2011, 21:01
دوست مهربان اون کارایی که گفتیم انجام دادی که نتیجه نداده اول اونارو انجام بده بعد بیا نتیجه رو بگو اگه درست نشد بیا بازم پیام بزار ببینیم مشکلت از چیه؟؟؟:5:

86majid86
05-12-2011, 21:57
سلام مجدد
من سیدی edius را در کامپیوتر دیگری نصب کردم و تصویر آمد و هیچ مشکلی نداشت ، پس سیدی مشکلی ندارد ،تمام راهنمایی های شماها را انجام دادم و جواب نداد ،دقیقا همان فیلمی که در کامپیوتر دیگری باز شد و دیده شد، در کامپیوتر خودم امتحان کردم و تصویری نداشت و فقط صدا بود ،دیگر چه چیز مشکل دارد ، نمی دانم.
اگر راه حل جدیدی می دانید لطفا کمکم کنید؟؟؟؟؟

mh2002ir
06-12-2011, 19:23
سلام دوست عزیز
احتمالا فیلمت اچ دی هست
کلیه کدک های ویندوز ایکس پی را نصب کنید
اگر مانیتور شما در حالت کلون است اون رو خارج کنین
و در نهایت که قطعا مشکل شما حل می شود به دنبال یک فایل canopus.ini معتبر باشید تا در پوشه ویندوز کپی یا به عبارتی اوررایت کنین

hamed_aa
10-12-2011, 16:29
دوست عزیز مشکل شما بر میگرده به تنظیمات نرم افزار که من آموزشش رو دادم تو همین انجمن
بگرد و پستش رو پیدا کن ( آموزش video overlay )

farhang63
20-08-2012, 17:59
احتمالن سیستم کارت گرافیکت رو نمیشناسه چک کن ببین کارت گرافیکتو نصب کردی یا نه؟

azadeh28
26-01-2016, 17:05
لطفا راهنمایی کنید تصویر درمانیتور 6.2 نمایش داده نمی شود درون پست های قبلی پیدا نکردم

mostafa1090
17-04-2016, 12:13
درایورهای کارت گرافیکت و مادربورد رو نصب کن درست میشه :n18: