ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تغیر ایکون برنامه ها

kamron_devil
01-12-2011, 16:56
سلام دوستان من خودم تو کامپیوتر خیلی ادعا دارم ولی یک مشکل باحال دارم. فرض کنید یک فایل رو وقتی مثلا باز می کنید شکلش مثل اون برنامه میشه. منظورم اگر تو پرو پرتیز یک فایل ویدئو برنامه jet audio رو بزارید اون ایکون فایل های تصویری تو محیط ویندوز شبیه اون برنامه میشه خوب؟! حالا فرض کنید شما می خواید این ایکون فایل رو تغیر بدید و با برنامه دیگه ای باز کنید که شبیه اون برنامه بشه. خوب دوبره همون propertis فایله میریم همین کارو می کنیم درسته. حالا من این کارو کردم ولی فرض کنید ایکون اصلی برنامه این شکلیه :5: بعد من با فایل اجرایی که تو فولدر برنامه که ایکونش این شکلی بود باز کردم :46: خوب سوالم حالا این هستش که اصلا چه کار کنم این فایل من به شکل دیفالت که انگار برنامه مورد نظرش رو نصب نکردم در بیاد. از گزینه های توی organize و folder & search option نشد. حالا کسی می دونه کمک کنه. مرسی

jafarian
02-12-2011, 13:19
ازطریق گزینه default programs با تایپش درمنوی سرچ استارت میتونید آیکونهای خودتون بصورت دیفالت اولیه دربیارین یا اینکه از فایل رجیستری پایین استفاده کنید:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kamron_devil
02-12-2011, 19:04
با تشکر از شما دوست عزیزم این روش که گفتید رو پیدا کردم ولی با این روش میشه انتخاب کرد که فایل با چه برنامه ای باز بشه و اون فایل هایی که میشه دیفالت کرد این برنامه من جزوش نیست. چون اون برای دیفالت کردن فایل های خود ویندوز مثل notepad هستش نه فرمت .max ولی در کل از راهنماییت خیلی خیلی ممنون. موفق باشی

jafarian
02-12-2011, 22:55
شما چه فایلی دارین که بصورت دیفالت میخواین به سیستم تعریفش کنید میشه بیشتر توضیح بدین درموردش.

kamron_devil
03-12-2011, 19:48
فایل من فرمت برنامه 3d max هستش . ببین الان فایلمو اجرا کنم میره تو برنامه ولی شکلش فرق می کنه. می خواستم شکلش اونحوری بشه. در کل از کمکت خیلی ممنون همین که جواب دادی خیلی برای من :40:

saeed774
03-12-2011, 20:23
سایت زیر یه چیزایی در مورد تعویض آیکون ها گفته منتهی باید یه عکس از آیکون برنامه 3Dmax تهیه کنی .

تو سایت زیر هم میتونی آیکون با پسوند ico رو براش دانلود کنی :

jafarian
04-12-2011, 01:19
اگر آیکن برنامه ها روبخواین تغییر بدین کلیپ پایین از youtube ببینید بکارتون میاد به احتمال زیاد.

kamron_devil
04-12-2011, 11:41
از هر دو دوست خوبم خیلی خیلی مچکرم که کمک کردید بلاخره برنامه filetypesman رو که گفته بودید سعید جون دانلود کردم و یک ایکون از برنامه هم پیدا کردم و با اون برنامه تغیر دادم. بازم خیلی مچکر از هر 2 شما :40: