مشاهده نسخه کامل
: اسپری ای که خودش باعث سرفه می شه
قله بلند
01-12-2011, 16:17
سلام
دکترم جدیداً اسپری ای برام در نظر گرفتند به نام
symbicort
با قدرت 60 دوز
هر 12 ساعت باید مصرف کنم. خارجی است
حاوی پودری سفید رنگ است که من باید اون رو با دمی نسبتاً محکم به درون ریه ببرم. ولی سرفه ام می گیره.
زمان ملاقات بعدی ام هم 2 ماه دیگه است. نمی دونم والا چه جوریه؟
هیچ طعمی هم نداره.
دقیقا نمیدونم این که شما فرمودین جیه ولی همه اسپری ها تقریبا باعث سرفه میشن....... عادیه گمان میکنم
سلامت و سربلند باشید
قله بلند
02-12-2011, 12:27
سلام
نه، اینجوری نبوده. این اسپری برای عجیبه و تولید سرفه می کنه و من هم از اون استفاده نمی کنم
part gah
02-12-2011, 12:36
دو تا راه داری دیگه یا بری داروخونه بهش بگی اونم یا دوز پایین بهت میده یا میگه ایراد از کجاست.بعدم خود دکتر حتما خودش باید ازت بپرسه شما حساسیت دارویی دارین یا نه.بعضی از اسپری ها باید با دوز کم استفاده بشن و گرنه باعث تشدید بیماری میشن.من خودم اینجوریم.باید اسپری تنفسیمو محدود و کم استفاده کنم.و گرنه به جای بهبود باعث بدتر شدن حالم میشه.
سلام
دکترم جدیداً اسپری ای برام در نظر گرفتند به نام
symbicort
با قدرت 60 دوز
هر 12 ساعت باید مصرف کنم. خارجی است
حاوی پودری سفید رنگ است که من باید اون رو با دمی نسبتاً محکم به درون ریه ببرم. ولی سرفه ام می گیره.
زمان ملاقات بعدی ام هم 2 ماه دیگه است. نمی دونم والا چه جوریه؟
هیچ طعمی هم نداره.
سرفه شما بعلت تحریک فیزیکی مخاط تنفسی توسط اسپری می باشد . اگر سرفه بسیار شدید و کلافه کننده است و تاثیر دارو از نظر شما کمتر از سرفه آن می باشد بهتره که با پزشکتون مشورت کنید .
قله بلند
03-12-2011, 20:17
سلام
من از وقتی شروع کردم به استفاده این اسپری، سرفه و نفس تنگی ام بیشتر شده و مجبورم از شربت تئوفیلین بیشتر استفاده کنم. متاسفانه دکترم رو هم نمی تونم ببینم مگر اینکه یک روز پاشم برم و بین مریض ها ایشون رو ببینم که اون ها نمی دونم می تونم برم یا نه.
در حال حاضر هم سینه ام داره خس خس می کنه.
سلام
من از وقتی شروع کردم به استفاده این اسپری، سرفه و نفس تنگی ام بیشتر شده و مجبورم از شربت تئوفیلین بیشتر استفاده کنم. متاسفانه دکترم رو هم نمی تونم ببینم مگر اینکه یک روز پاشم برم و بین مریض ها ایشون رو ببینم که اون ها نمی دونم می تونم برم یا نه.
در حال حاضر هم سینه ام داره خس خس می کنه.
در هر صورت بعد از زمان مختصری که برای تاثیر دارو صبر کردید و اگر احساس کردید خود بیماری رو به بهبود نیست و علائم تنگی نفس و آسم بیشتر شده است حتما با پزشکتون مشورت کنید .
من 2سال پیش به طور مداوم از این اسپری ها استفاده میکردم ....
یه مقدار کمی صرفه میاره ..... ولی نه زیاد!
به نظرم با دتکترت تماس بگیر.... شاید حساسیت داری به اون اسپری خــاص!
قله بلند
04-12-2011, 15:13
من 2سال پیش به طور مداوم از این اسپری ها استفاده میکردم ....
یه مقدار کمی صرفه میاره ..... ولی نه زیاد!
به نظرم با دتکترت تماس بگیر.... شاید حساسیت داری به اون اسپری خــاص!
سلام
یعنی شما هم از هیمن اسپری استفاده کردید؟ همیشه این سرفه کم رو داشتید یا اینکه بعد از مدتیف این سرفه رفع شد؟
این اسپری، پودر سفید رنگی است که با دم عمیق، وارد ریه می شه
قله بلند
04-12-2011, 17:30
اسپری رو بردم داروخانه و سوال کردم که گفتند این اسپری خودش ضد حساسیته و اگر سرفه برات تولید می کنه باید به دکترت بگی.
خلاصه همه راه ها ختم می شه به دکتر که بهش دسترسی ندارم
من از این اسپری استفاده نمی کنم. می ترسم وضعیت ریه رو بدتر کنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.