ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره جهت خرید لپ تاب برای انجام امور حسابداری

MITAJOON
01-12-2011, 14:29
سلام یکی از آشنا ها ازم خواسته براش لب تاپی رو پیدا کنم که برای امور حسابداری ازش استفاتده کنه.سایز مانیتورش بزرگ باشه بهتره.البته بیشتر از 17 اینچ هم نه!!قراره رو میز بمونه و خیلی زیاد هم حمل نشه،شاید در کنارش یه فیلم و موزیک رو هم ببینه.پس اسپیکر و تصویرش هم خوب باشه.سرعت پردازش و حجم هارد براش مهمه.بین 900ـــ 1 میلیون هم بودجه در نظر گرفته.برند براش مهم نیست ولی گارانتی و عمر مفید قطعات براش مهمه.ترجیحاً یه کم خوشگل هم باشه!!نرم افزار حسابداری رافع استفاده میکنه ولی از نرم افزار های سند زنی و ... هم استفاده میکنه.ممکنه چند تا برنامه رو همزمان اجرا کنه.
لطفاً یه لب پات خوب بهم معرفی کنید و گارانتی رو هم اعلام بفرمائید از چه شرکتی بگیریم؟همچینین تو تهران از کجا میتونم پیاش کنم؟

Mr.Mazmamfi
02-12-2011, 11:33
سلام
تا یه تومن مدل 17 اینچ پیدا نمیشه .
باید 15 اینچ برداری :
از برند ایسر مدل های 5750 و 5755 و 5752 .
از برند HP مدل 4530
از برند لنوو مدل G570 و V570
از برند فوجیتسو هم AH 531 رو میتونی بخری .

گارانتی های لنوو و ایسر سازگاره .
گارانتی HP ، معتبرترینشون فالنیک و مای HP
گارانتی فوجیتسو هم بهین .

مدل پیشنهادی من 5755 از برند ایسر هست .

MITAJOON
02-12-2011, 14:31
آقا ممنون حدود قیمت رو هم میفرمائید؟و اینکه با توجه به نوسان نرخ دلار،الان قیمت این لپ تاپ acer5755 تو چه وضعیتیه؟خرید همین الان میصرفه یا بهتر کمی صبر کنم؟
منتهی چون برند ACER رو نمیشناسم محبت میکنید مشخصات فنی کامل این مدل رو بفرمائید و دیگه اینکه اگه بخواهیم بعد چند مدت استفاده بفروشیمش خریدار داره؟
بازم ممنون.
چون اینجور که تو نت پیدا کردم با سه تا پردازنه CI3,CI5,CI7 و با هارد و رم مختلف موجوده.منظور شما با توجه به بودجه دوست من کدومشونه؟

Mr.Mazmamfi
02-12-2011, 14:44
قیمت دقیقشو ندارم ، بین 950 تا یه تومنه .

اینکه با توجه به نوسان نرخ دلار،الان قیمت این لپ تاپ acer5755 تو چه وضعیتیه؟
الان کلا همه ی برند ها افزایش قیمت بالایی داشتن و ایسر هم از این موضوع مستثنی نبوده .
ولی باز با این حال قیمت خوبی داره و در عین حال کانفیگ و کیفیت خوبی ارایه داده .
تاپیک مخصوصش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونی اطلاعات دقیق ترو از بچه های همون قسمت بپرسی .

خرید همین الان میصرفه یا بهتر کمی صبر کنم؟
بازار چیزیرو مشخص نمیکنه ، ولی بعید میدونم به این زودیا قیمت ها افت داشته باشه و به حالت طبیعیش برگرده .

منتهی چون برند ACER رو نمیشناسم محبت میکنید مشخصات فنی کامل این مدل رو بفرمائید و دیگه اینکه اگه بخواهیم بعد چند مدت استفاده بفروشیمش خریدار داره؟
مشخصاتشو برات پ . خ میکنم .
رو قطعات الکترونیکی (مخصوصا لپ تاپ ) که هر روز با پیشرفت زیادی روبرو هست نباید انتظار داشته باشی که بعد 2 سال ، پول خوبی بابتش بدن . زیاد رو این موضوع فکر نکنی بهتره .

چون اینجور که تو نت پیدا کردم با سه تا پردازنه CI3,CI5,CI7 و با هارد و رم مختلف موجوده.منظور شما با توجه به بودجه دوست من کدومشونه؟
مسلما core i5 ش .

MITAJOON
02-12-2011, 14:49
ممنونم.تصمیم همین شد.ظاهرش مورد پسند واقع گردید:5:
انشالله تا یکی دو روز دیگه خریده میشه.مبارک صاحابش باشه.منتهی لذت نصب برنامه ها و تست اولیه ش واسه خودمه:8:
از راهنماییتون ممنونم.