مشاهده نسخه کامل
: تبدیل شدن پوشه های درون به پوشه هایی با حجم 188Kb
aliahmadi22
01-12-2011, 13:58
سلام
من هر فلش و هارد اکسترنالی به سیستمم وصل میکنم(لپ تاپ مدل 53SN) پوشه های درون فلش اصلا باز نمیشه ولبی شورت کات هم نشدن
با آخرین ورژن نود32 هم امتحان کردم ولی بازم اصلا ویروسی نمیشناسه
کسی میدونه چه طوری میشه بدون عوض کردن ویندوز این ویروس رو حذف کنم؟
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
afceaglee2013
01-12-2011, 14:19
یه آنتی ویروس آپدیت شده ی دیگه نصب کنید .. و اگه دارید از دیسک نجات یه آنتی ویروس هم میتونید استفاده کنید
faraname
01-12-2011, 14:21
سلام به شما
من با این مدل ویروس ها زیاد سر و کار داشتم . واسه این کار فقط AVIRA است که حسابی به کار ات میاد. حتی اگر سیستم عامل ات از لحاظ REGISTERY داغون شده باشه , اون درست کار می کنه . بده اسکن تا حسابی آباد کنه سیستم ات رو . البته اگر از دوستان ات کسی NOD 5.0 آپدیت روز داره , تحت شبکه بده اسکن کنه . ولی اگر کسی رو نداری که از ش کمک بگیری واسه NOD همون AVIRA عالیه . برو از سایت اش دانلود کن . برو حالشو ببر. اگر باز مشکلی بود من در خدمت ات هستم . موفق باشی
برای دانلود نسخه رایگات آویرا به آدرس زیر برو :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aliahmadi22
01-12-2011, 14:25
آنتی ویروس کسپر اسکای خوبه؟
یکی از دوستام برام از ویندوزم بک آپ گرفته ولی نمیدونم چه طوری ازش استفاده کنم؟اگه از این بک آپ استفاده کنم این ویروسه از بین میره؟
آنتی ویروس کسپر اسکای خوبه؟
یکی از دوستام برام از ویندوزم بک آپ گرفته ولی نمیدونم چه طوری ازش استفاده کنم؟اگه از این بک آپ استفاده کنم این ویروسه از بین میره؟
سلام دوست خوبم پست پایین درست گفتن آویرا خوب هست
ولی روی ناد32 حساب نکنین با شناسایی خوب هست ولی پاک کردن اصلا اصلا قوی نیست
همون آویرا کار رو راه میندازه
کاسپر اسکای محشره به همراه + Kaspersky virus removal tool که پچ کاسپر هستش
ضمنا شما پست اول گفتین ShortCut نشده ؟!
همونطور که خودتون هم گفتین حجم شورتکاتی فولدرهاتون 188 هست
فولدرهای اصلیتون هم مخقی شدن که یک برنامه بهتون معرفی میکنم از شرش خلاص شین
از طریق توضیحات این پست عمل کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبنیم که How I met your mother تماشا میکنین چطوریه سبکش؟ داخل پروفایلم جوابمو بدین
Take Care:40:
aliahmadi22
02-12-2011, 17:05
آقا همچنان هر فلشی رو که به لپ تاپ وصل میکنم یه چنتا فایل داخلش درست میشه پوشه هامو هم هیدن میکنه ولی از طریق همون برنامه میتونم به حالت اولیه برگردونمشون ولی باز وقتی به لپ تاپ وصل میکنم همینطور میشه:41:
آقا همچنان هر فلشی رو که به لپ تاپ وصل میکنم یه چنتا فایل داخلش درست میشه پوشه هامو هم هیدن میکنه ولی از طریق همون برنامه میتونم به حالت اولیه برگردونمشون ولی باز وقتی به لپ تاپ وصل میکنم همینطور میشه:41:
آخه شما سورس ویروس رو هنوز منهدم نکردین به همین خاطر بازم کپی میشه
همونطور که گفتم با آویرا یا کاسپر + Kaspersky virus removal tool آپدیت شده ، از داخل Safe Mode باید اسکن کنین و ویروس یابی کنین
لینک آویرا :
لینک آپدیت امروز آویرا جدید :
یا اینکه کاسپر اسکای:
لینک کاسپر اسکای اینترنت سکوریتی :
لینک Kaspersky virus removal tool :
تا سورس از بین بره بعد دیگه با خیال راحت فلش وارد کنین
از safe mode اسکن انجام بدین دوست من
aliahmadi22
03-12-2011, 02:06
آقا میشه در مورد این حالت Safe Mode توضیح بدید
وقتی سیستم میخاد بیاد بالا باید F8 رو بزنم بعدش روی گزینه Safe Mode بزنم بعدش...؟
aliahmadi22
03-12-2011, 14:14
آقا من از طریق Safe Mode سیستم رو بالا آوردم و بعدش هم اسکن کردم و تمام شد
ولی هنوز همون ویروس باقی مونده!
چیکار کنم دیگه:41:
آقا من از طریق Safe Mode سیستم رو بالا آوردم و بعدش هم اسکن کردم و تمام شد
ولی هنوز همون ویروس باقی مونده!
چیکار کنم دیگه:41:
سلام
با چه آنتی ویروسی اسکن کرده بودید؟ آپدیت شده بود ؟
اگه ویروس از بین رفته باشه که تمومه دیگر نباید این مشکل باشه
سریع جواب بدید لطفا تا بگم
aliahmadi22
03-12-2011, 15:50
با آنتی ویروس Avira اسکن کردم.آپدیت هم همون فایلی که توی دو تا پست بالایی گذاشتید رو دانلود کردم بعدش وارد برنامه کردم.از طریق Safe mode هم وارد ویندوز شدم
کلا همه کارهایی رو که گفتید کردم
با آنتی ویروس Avira اسکن کردم.آپدیت هم همون فایلی که توی دو تا پست بالایی گذاشتید رو دانلود کردم بعدش وارد برنامه کردم.از طریق Safe mode هم وارد ویندوز شدم
کلا همه کارهایی رو که گفتید کردم
من تعجب میکنم اگه آویرا این ویروس Shortcut رو نشناخته باشه خیلی عجیبه من بارها با همین آویرا خودم این مشکل رو برطرف کردم... هیچ ویروسی هم نشناخت؟
ولی یک سری توصیه دیگه هم:
هیچ درایوی رو باز نکنین در حین و بعد از اسکن چون با وجود ویروس ، دوباره فعال میشه
بعد یک چیز دیگه وقتی هنوز اتوران کپی میشه فقط اتوران هست یا فایل ویروس هم همراهش هست؟
اگه هنوز فکر میکنین که آویرا ویروس رو پاک نکرده که من بعید میدونم ، با کاسپر اسکای امتحان کنین آخریش رو بگیرین
و بازهم اسکن کنین..
بهتره که یکبار Repair کنین ویندوز رو بعد از اسکن
در مورد Safe mode هم خواستین بدونین اینجا:
alikhafan123
19-12-2011, 20:02
سلام جناب Dr Smith
واقعا جای تشکر از شما که به همه دوستان کمک میکنید
من تو قسمت اورژانس سیستم های آلوده فقط پستهای شما را دنبال میکنم چون تو هرکدوم یه مطلب جدیدی هست که یاد میگیرم.
اگه ممکنه همه مطالب آموزندتونا جمع اوری کنید و در اختیار من و دوستان قرار بدین.
یه سوال هم داشتم.تفاوت kaspersky removal tools با kaspersky internet security با kaspersky PUREچیه؟
و اینکه از کدوم ورژن کسپرسکی استفاده کنم؟
سلام جناب Dr Smith
واقعا جای تشکر از شما که به همه دوستان کمک میکنید
من تو قسمت اورژانس سیستم های آلوده فقط پستهای شما را دنبال میکنم چون تو هرکدوم یه مطلب جدیدی هست که یاد میگیرم.
اگه ممکنه همه مطالب آموزندتونا جمع اوری کنید و در اختیار من و دوستان قرار بدین.
یه سوال هم داشتم.تفاوت kaspersky removal tools با kaspersky internet security با kaspersky PUREچیه؟
و اینکه از کدوم ورژن کسپرسکی استفاده کنم؟
سلام مهربان.
خواهش میکنم نظر لطفته ، ما کوچیک شماییم.
تفاوتهای اون ها رو یعنی PURE و Internet security رو بهتره که اینجا با نمودار نگاه کنین:
توزیع Pure یک سری خصیصه ها بیشتر داره ، فکر نمیکنم داخل ایران کسی بخواد استفاده کنه
ولی Internet security همون بهترینش هست از نظر من و کافی.
و اما گفتین Virus removal tool
ازین هم در موارد اضطراری استفاده میشه که سیستم ویروسی شده ، و رایگان هم هست ، و میشه گفت یکبار مصرف، شما باهاش ویروس کشی میکنین و کارتون که تموم شد باید پاکش کنین ، چون دیگه آپدیت نمیشه و باید پاک بشه و به ورژن Internet security تغییر داده بشه.
پس فقط در موارد اضطراری ازون استفاده میشه، خودش هم همه ی آپدیت های جدید رو به همراه داره.
ولی بهترین انتخاب برای ما و شما همون Internet security هستش
موفق باشین دوست من
alikhafan123
19-12-2011, 22:17
سلام مجدد
ممنون که اینقدر زود جواب دادین
کدوم ورژن از Internet Security را استفاده کنم؟
سلام مجدد
ممنون که اینقدر زود جواب دادین
کدوم ورژن از Internet Security را استفاده کنم؟
خواهش عزیز
این ورژن :
آپدیتش هم بکنین
amir-2012
02-07-2012, 14:22
سلام به همه دوستان
راستشو بخواین لب تاپم ویروس Autorun .infرو گرفته.اما با این تفاوت که به صورت سیستمیه و اصلا نمیشه پاکش کرد.
به نظر اساتید من باید چیکار کنم؟
یکی میگفت که avast میتونه مشکلتو حل کنه.بهترین راه چیه؟کمکم کنید.
راستی همراهش فایل های exeهم داره .
pouya86kh
02-07-2012, 14:45
دوست عزیز ممکن qouta (دیکتشو مطمئن نیستم) سیستمتون روشن باشه، از اون فولدر یا درایوتون که این مشکلو داره، propertis بگیرید ببینید اون قسمت تیک داره!
Sent from my iPhone using Tapatalk
amir-2012
02-07-2012, 21:27
با سلام
مشکل اینه که اصلا نمیدونم کجاس .اما چیزی که مسلمه میدونم که ویروس autorun.inf گرفته اونم از نوع سیستمیش که یا حذف نمیشه و یا بعضی وقتا هم که از فلش حذف میشه دوباره جایگزین میشه.چیزی هم که هست همراهشم چند تا فایل exeهست.
فایل های exeاز فلش زود پاک میشن و hideنیستن.اما 2 تا فایل همواره hide هستن که یکیش autorun.inf و دیگریش یه فایل از نوع applicationهستش.
فک کنم سورس اصلیش درایو c باشه.اماطریقه پاک کردنشو نمیدونم .چون هیچ آنتی ویروسی حتی aviraو node هم نمیتونن بشناسنش.واقعا کلافه شدم.
خواهش میکنم اساتید راهنماییم کنن
pouya86kh
03-07-2012, 00:56
دوست من چیزی که بهتون گفتم رو چک کردین؟
پ.ن: چک کردم درستش quota بود.
Sent from my iPhone using Tapatalk
amir-2012
03-07-2012, 11:30
دوست من چیزی که بهتون گفتم رو چک کردین؟پ.ن: چک کردم درستش quota بود.Sent from my iPhone using Tapatalkدوست من نگاه کردم.همشون غیرفعال بودن.
amir-2012
03-07-2012, 11:37
دوست من نگاه کردم.همشون غیرفعال بودن.
سلام.
این پست رو کامل انجام بده :
موفق باشی.
amir-2012
04-07-2012, 13:33
با سلام دوباره
میخواستم ازتون بخوام تا اگه براتون مقدوره لینک دانلود aviraبه همراه کلید های فعال سازیشو و طریقه آپدیت کردنشو برام بزارید.
ممنون از لطفتون
با سلام دوباره
میخواستم ازتون بخوام تا اگه براتون مقدوره لینک دانلود aviraبه همراه کلید های فعال سازیشو و طریقه آپدیت کردنشو برام بزارید.
ممنون از لطفتون
سلام.
Avira internet security 2012
آپدیت
فعلا نیاز به کلید ندارین از 30 روز خود برنامه استفاده کنید ، هر وفت که در حین تمام کردن این کلید بودین ،
برین به تاپیک آویرا و اونجا درخواست کلید میدین
اول خود آویرا رو بگیرین و نصب کنید ، بعد اکانت بسازین درحین نصب ، تا بهتون اکانت 30روزه رو بده،
بعد هم بعد از نصب به منوی Update برین و Manual update رو بزنید و آدرس اون فایل Vdf_fusebundle.zip
رو بدین و صبر کنید تا آپدیت بشه، بعد هم ریستارت کنید و اسکن انجام بدین.
برنامه ی MBAM فراموش نشه.
amir-2012
06-07-2012, 12:47
با سلام
با تشکر و قدردانی از شما دوستان و مخصوصا dr.smith.
مشکل حل شد.لازم میدونم تا این مطلب و بگم که دوستانی که به مشکل برخوردن مثل بنده استفاده کنن.
بنده طبق گفته dr.smithابتدا با کاسپر و ناد32آپدیت شده ویروس یابی کردم .
بعد با برنامه فوق العاده MBAMعمل اسکن رو انجام دادم.
در نهایت هم از autorun virus removerاستفاده کردم.
اما بعد از این همه کار در قسمت task manager-processمتوجه فعالیت یه فایل exeغیر عادی شدم.ابتدا به location فایل exeرفتم و پس از end procss کردن فعالیت آن اقدام به shift -deleteفایل مذکور نمودم.بعد از یک دور resetخبری از ویروس ها و فایل های مخرب در سیستم بنده تاکنون مشاهده نشده است .
اما ذکر این نکته را لازم میدانم که تمامی فعالیت های بنده در حالتی صورت گرفت که کلیه ی فایل های hiddenهمگی نمایان بودن که از folder optionsدوستان میتوانند این کار را با برداشتن تیک گزینه های مربوطه انجام دهند.فایل exe ای هم که بنده اقدام به حذف آن نمودم به صورت دستی به شکل hidden بود.
در آخر هم از کمک همگی شما دوستان عزیز و گرانقدر به خصوص جناب dr.smithتشکر و قدردانی میکنم و امیدوارم تا در تمامی مراحل زندگیتان خوش و خرم باشید و همواره زندگیتان تهی از هرگونه ویروس و اتفاقات ناخوش آیند باشد.
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.