مشاهده نسخه کامل
: error عجيب در نصب ويندوؤ
سلام..
دوستان من موقعي كه ميخوام ويندوز نصب كنم حالا هر چي (اين error براي همه ويندوز هايي كه ميخوام نصب كنم صدق ميكنه)
براي مثال 7..
در اون قسمت كه بايد نوع نصب رو انتخاب كرد مثلا custom و يا upgrade .وقتي كه ميزنم custom با اين error مواجه ميشم
an unexpected error encouret installation
حالا دليل چيه نميدونم اومدم درايو c رو فرمت كردم حذف كردم كل partion رو و دوباره ايجاد كردم بازم درست نشد
قبل از اون هم من partion بندي كرده بودم ولي به درايو c دست نزده بودم ..
مشكل كجاست؟
الان هم با سيستم قديمي اومدم post دادم چون اون يكي ويندوز نداره :13:
در اون قسمت كه بايد نوع نصب رو انتخاب كرد مثلا custom و يا upgrade .وقتي كه ميزنم custom با اين error مواجه ميشم
سلام
باید new install انتخاب کنید نه upgrade
تو 7 new install وجود نداره
براي نصب ويندوز جديد بايد customرو انتخاب كرد .بعدشم اين error براي نصب هر ويندوزي رخ ميده(حالا به شكل هاي مختلف)
masoud71
01-12-2011, 13:12
سلام
شما با سی دی های دیگه ای امتحان کن شاید حل شذ
اگر حل نشد با استفاده از نرم افزار Boot NJ هاردتو دوباره پارتیشن بندی کن
انشاالله حل میشه
یا علی
jafarian
01-12-2011, 14:32
اول ازهمه بایوس مین بروز کنید درمرحله بعد هارد با برنامه hdd regenerator 2011 تحت بوت زیر اسکن بزارین که ببینید بد سکتور داره یا که نه هردستگاهی که به پورت usb کیس وصل هست بطور موقت جدا کنید :20:
اول ازهمه بایوس مین بروز کنید درمرحله بعد هارد با برنامه hdd regenerator 2011 تحت بوت زیر اسکن بزارین که ببینید بد سکتور داره یا که نه هردستگاهی که به پورت usb کیس وصل هست بطور موقت جدا کنید :20:
اين قسمت بايوس مين بروز رو كه فرمودي رو متوجه نشدم!!
---------- Post added at 04:40 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
سلام
شما با سی دی های دیگه ای امتحان کن شاید حل شذ
اگر حل نشد با استفاده از نرم افزار Boot NJ هاردتو دوباره پارتیشن بندی کن
انشاالله حل میشه
یا علی
من server 2008 r2.xp و خود سون رو امتحان كردم نصب نشدند
jafarian
01-12-2011, 14:44
مدل مین مشخص کنید تا بگم با چه برنامه ای بایوس آپدیت کنید درضمن به غیر از بایوس اون روشهای دیگه رو هم به ترتیب تست کنید.
مدل مین مشخص کنید تا بگم با چه برنامه ای بایوس آپدیت کنید درضمن به غیر از بایوس اون روشهای دیگه رو هم به ترتیب تست کنید.
منظور از مين چيست؟
jafarian
01-12-2011, 15:36
منظورم از مین همون مادربورد سیستم شما هست که قطعاتی مثل cpu و ram مابقی قطعات روش قراردارن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.