ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ زیر 800 دانشجویی

sokote mordab
01-12-2011, 10:20
سلام

لطفا یک لپ تاپ زیر 800 برای کارهای دانشجویی معرفی کنید.

سبک باشد چون زیاد جابه جا میشم
می خواهم نرم افزار های مربوط به رشته برق را روش نصب کنم.

faraname
01-12-2011, 11:02
سلام

سلام به شما دوست عزیز
حقیقت اینه که در حال حاضر شرکت های معروف خیلی عملکرد جالبی ندارند و صادقانه بهتنون بگم اگر دنبال این هستید که از برندهای به ظاهر معروف محصولی بگیرید سخت در اشتباه هستید. در حال حاضر در کنار برند های معروفی چون سونی , دل , اچ پی و ... شرکت های سازنده ایی چون fujitsu و ASUS هستند که دارن چراغ خاموش میان جلو و عجبا که خوب محصولاتی هم تولید کردند. در عین کارایی با قیمت مناسب و گارانتی قوی.
پیشنهاد من یا یک مدل از ASUS هست یا یک مدل از FUJITSU . هم پشتیبانی خوبی دارن هم قیمت های مناسبی دارن.قیمت ها رو هم از مراجع روز قیمت و قطعه مثل کیمیا آنلاین بگیرید.

سوای انچه گفتم موقع انتخاب هر مدل به نکاتی که در ذیل اومده توجه کن :

1.گول نام ها و برند ها رو نخورید و کیفیت و کارایی واستون مهم باشه.
2.سعی کنید نقد نگیرید , چون تجربه نشون داده کسی که نقد می خره , بعدا چون از پیش تسویه حساب کرده , خیلی دلشون نمی سوزه که بهش خدمات خوبی بدن ( به یاد داشته باشید لپ تاپ ها تو همون یکی دو ماه اول هر چی ضعف داشته باشن رو نشون میدن ) و اگر شما هنوز تسویه حساب نکرده باشید اونها از ترس اینکه پولشون نسوزه بیشتر دنبال کارتون میرن ( تجربه شخصی من هست )
3.سعی کنید حتما فن آوری پردازش گر تون sandy bridge از سری تولیدات اینتل باشه ( حسابی باز سرعت اش بهتر شده ) از فروشنده بخواهید بهتون بگه که پردازش گر این فن آوری رو داره یا نه .
4.در لپ تاپ ها مانیتورهای 14 خیلی زیباتر هستند تا سایز های بالاتر ( سعی کنید لپ تاپ جمع و جوری بگیرید) البته این امر تا حد زیادی هم به سلیقه شما ربط داره
5.حتما گوشه های لپ تاپ تون گرد باشه و لپ تاپ هایی که گوشه هاشون تیز هست رو انتخاب نکنید. چون هنگام ضربه پذیری گونه های گوشه تیز بسیار آسیب پذیر تر از گونه های لبه گرد هستند
6.ترجیحا رنگ لپ تاپ مشکی باشه . رنگ های متفرقه به ویژه توسی بعد یک مدت کوتاه سیاه میشن و جلوه ظاهری دستگاه بهم میرزه.
7.خروجی hdmi و wlan و bluetooth رو چک کنید که داشته باشه
8.ترجیحا لپ تاپی بگیرید که دگمه های عدد جداگانه ( مثل کیبرد های استاندارد )داشته باشه . چون رقم نویسی با کلید های عدد بالای حروف واقعا سخت و اعصاب خورد کن هست.
9. لپ تاپ های براق زیبایی خاصی دارن به این مطلب هم توجه کنید
10. دستگاه رو روی فرش نزارید و فن زیر لپ تاپ ( اگر لپ تاپ خروجی هوا از زیر داره) رو از یاد نبرید که خیلی به عمر دستگاه تون اضافه می کنه
11. واسه لپ تاپ کوله بگیرید ( من کیف دستی رو به علت فشرده شدن لپ تاپ و خطر سرقت بیشتر توصیه نمی کنم ) کوله ها تو این مورد امن تر هستند و معمولا فضای بیشتری برای قرار گیری لپ تاپ دارن .
12. کار خوبی می کنی که واسه لپ تاپ خیلی هزینه نمی کنی. من 1.5 میلیون دادم یک مدل گرفتم که خدایش اش نمیشه از 20 قدرت اش استفاده کرد. حقیقت اینه که لپ تاپ ها با توجه به ساختار شون نمی تونن در مدل های سخت افزار مختلف در مقایسه با همون سخت افزار در سیستم های خانگی عملکردی مشابه داشته باشن. مثلا یک پردازش گر COREI 5 در لپ تاپ عملکردی به مراتب ضعیف تر از یک سیستم خانگی با این
پردازش گر رو داره. به گفته یکی از دوستان که متخصص امر سخت افزار هستن , مسائل مربوط به برق و میزان مصرف عامل کاهش بازده قطعات در لپ تاپ هاست . پس اینکه مثلا گرافیک لپ تاپ حتما NVIDIA باشه و نه ATI و نه Intel توی لپ تاپ خیلی معنی نداره ولی تو pc خیلی فرق می کنه . تو PC هر چی پول بدی بیشتر آش می خوری ولی تو لپ تاپ پول میدی ولی آش که خوبه , ماش هم بهت نمیدن.
و آخرین نکته و مهم ترین نکته . اگر لپ تاپ رو بیشتر در خانه استفاده می کنی , باتری اش رو در بیار و مستقیم از برق شهر استفاده کن و هر وقت میری بیرون باتری رو بهش وصل کن. این طوری عمر باتری تون بسیار بیشتر میشه. تا باتری در حالت low battery قرار نگرفت شارژ نکنید . ترجیحا موقع شارژ دستگاه خاموش باشه. و یک محافظ برق کوچک سیم دار هم واسه خودت بگیر. یک محافظ با 2 خروجی قیمتی حدود 6 هزار تومان بیشتر نداره ولی سلامت سیستم برقی لپ تاپ تون رو موقع اتصال مستقیم به برق شهر و شارژ باتری تضمین می کنه .

biostar
02-12-2011, 23:59
13 اینچی های خوبی در این محدوده قیمت گیر نمیاد ، روی 14 اینچی ها متمرکز شو

سری G 460 یا G470 از لنوو و همچنین سری Aspire 47 از ایسر برای خرید شما مناسب هستند
ایسوس هم با سری X و K در این محدوده قیمت حضور داره که مناسب هستند

دیگر برند ها چندان تعریفی ندارن (در این قیمت و 14 اینچ)

bahmanpk
04-12-2011, 10:29
سلام

برای کارای سبک و دانشجویی تا 800 من بهت Acer Aspire 5750G-C و Dell Vostro 3350-C و Fujitsu LifeBook AH-531-A رو معرفی می کنم . و بیشتر من بهت Acer رو پیشنهاد می کنم چون دارای کیفیت بهتری است توی این مدل ها .

mehrdad21
05-12-2011, 13:37
13 اینچی تو این رنج هست ولی گرافیکش اینتله
Lenovo Z370/i3 2310/3Gb/500/Intel HD 3000 /13.3/1.9KG/W7 hp/ price:780