ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با next در jquery

farnaz.saeedi
30-11-2011, 23:38
با سلام
من همچین کدی تو برنامه ام دارم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیخوام وقتی روی پاسخ دادن کلیک کردم محتوای دایو javab که الان بصورت display:none هست نشون داده بشه
چون تعداد این کدهام بیشتر از یکی هست نمیتونم از این کد استفاده کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکدی که من الان نوشتم به اینصورته:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کد مثلا قراره خصوصیت اولین دایو با کلاس javab و عوض کنه ولی چون این دایو بیرون از دایوی هست که ایدیش answer هست کار نمیکنه
چطوری میتونم اولین دایو با کلاس javab و (حالا هر جای برنامه )دستکاری کنم؟

eAmin
01-12-2011, 21:39
با رعایت و درنظر گرفتن پدر و فرزندی المنتها مشکلتون حل میشه.
اول اینکه کلمه کلیدی this رو نباید به عنوان رشته به jQuery پاس بدید. بجای this باید کلاس div والد رو به jQuery پاس بدید، که میشه همون question_answer...
کد شما به اینصورت درست اجرا میشه. خط console.log رو میتونید حذف کنید، برای این گذاشته شده تا از تغییرات اعمال شده با خبر بشید.

farnaz.saeedi
01-12-2011, 22:35
با رعایت و درنظر گرفتن پدر و فرزندی المنتها مشکلتون حل میشه.
اول اینکه کلمه کلیدی this رو نباید به عنوان رشته به jQuery پاس بدید. بجای this باید کلاس div والد رو به jQuery پاس بدید، که میشه همون question_answer...
کد شما به اینصورت درست اجرا میشه. خط console.log رو میتونید حذف کنید، برای این گذاشته شده تا از تغییرات اعمال شده با خبر بشید.

ببینید کدهای من بصورت کامل به این شکله:

در واقع میخوام وقتی کاربر روی دکمه پاسخ دادن کلیک کرد یه کادر که همو ن کادر جواب هست زیر سوال باز بشه واسه جواب دادن
الان چون اسم همه یکیه(javab) وقتی رو پاسخ دادن کلیک میشه همه کادرهای زیر همه سوالات باز میشه