مشاهده نسخه کامل
: مشاوره براي يك كيس حداكثر تا 400 تومان
سلام دوستان
اگه ميشه يه كيس خوب معرفي كنيد كه بشه زير 400 تهيه اش كرد فقط اگه ميشه نكات زير رو هم در نظر داشته باشيد :
- سيستم براي بازي مناسب باشه ( يعني تقريبا بهترين سيستم براي بازي تو اين رنج قيمت) كه البته بتونه 3d max رو هم اجرا كنه .
- مادربوردش طوري باشه كه بعدا بتونم سي پي يو و رم و گارت گرافيك رو بدون اووركلاك ارتقا بدم ( فقط حتما بگيد تا چقدر قابليت ارتقا داره )
- و همين طور جوري باشه كه نياز به اووركلاك و اپديت بايوس و اين جورچيزا نداشته باشه .
- راستي دي وي دي رايتر هم دارم كه نميدونم به سيستم پيشنهادي شما ميخوره يا نه ؟ فقط ميدونم كه sata2 هستش .
- يه مانيتور samsung syncmaster mb1765 دارم كه نميدونم به سيستم پيشنهادي ميخوره يا نه ؟
خيلي خيلي ممنون
تازه الان فهميدم كه هارد سر به فلك كشيده ! و من نميخوام پول زياد به هارد بدم .
چون خودم يه هارد اكسترنال يك ترا وسترن ديجيتال دارم كه روش نوشته usb3 compatible usb2 .
پس اگه ميشه و هارد خودم به سيستم پيشنهادي شما ميخوره ? يه كيسي پيشنهاد بديد حداكثر 370 تومان كه هارد نداشته باشه و البته نكات بالا رو هم در نظر بگيريد ( يعني همون بهترين سيستم براي بازي تو اين رنج )
ممنون
pouyasony
01-12-2011, 14:12
تازه الان فهميدم كه هارد سر به فلك كشيده ! و من نميخوام پول زياد به هارد بدم .
چون خودم يه هارد اكسترنال يك ترا وسترن ديجيتال دارم كه روش نوشته usb3 compatible usb2 .
پس اگه ميشه و هارد خودم به سيستم پيشنهادي شما ميخوره ? يه كيسي پيشنهاد بديد حداكثر 370 تومان كه هارد نداشته باشه و البته نكات بالا رو هم در نظر بگيريد ( يعني همون بهترين سيستم براي بازي تو اين رنج )
ممنون
بابا یکی به این بدبخت جواب بده اخه از دیروزه انگار اینجا تعطیله
Ultra_Black
01-12-2011, 17:47
سلام
CPU:AMD Athlon II X3 445=85
M.B:Asrock 870iCafe R2.0=98
RAM:Elixir 4Gb 1333 (2x2Gb)=28
VGA:Sapphire 5570 1Gb=75
DVD RW:LiteOn 24X=25
Power:TSCO TP 700W=30
Case:Green MD121=32
All:373
قابلیت ارتقا به سری بولدوزر رو هم در آینده خواهید داشت...
خيلي ممنون از كمكتون فقط پنج تا سوال دارم :
1- اگه دي وي دي رايتر رو حذف كنيد ( چون دارم ) و بودجه رو تا 410 بالا ببرم يعني 70 تومن بيشتر بشه كارت گرافيك و سي پي يو يا هر چيز ديگري سراغ نداريد كه براي بازي خوب باشه ؟
2- اين مينبوردي كه معرفي ميكنيد تا چند گيگ گرافيك و چند گيگ رم و يا سي پي يو ساپورت ميكنه ؟ ( چون راستش نميدونم سري بولدوزر چيه و شامل چيه .)
3- سي پي يواي كه معرفي كرديد و يا ميخواهيد معرفي كنيد ميشه بگيد چند هسته اي و چند گيگاهرتزيه ؟
4- نميشه يه رم 4 گيگ يه جا بندازه ؟ بهتر نيست ؟
5- و اخر اينكه يه هارد ارزون و كم ظرفيت كه به سيستم بخوره قيمتش چنده ؟
خيلي ببخشيد اگه سوالام زياد شد
بازم ممنون
جواب سوالهاي بالا كه موند ولي من يه كم با توجه به كمي افزايش بودجه چند تا تغيير تو پيشنهاد دوستمون Ultra_Blac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ايجاد كردم :
CPU:AM3 Athlon II X3 460=...
M.B:Asrock 870iCafe R2.0=98
RAM:Elixir 4Gb 1333 (1x4Gb)=...
VGA:Sapphire 5570 2Gb=...
Power:TSCO TP 700W=30
Case:Green MD121=32
فقط اگه ميشه بگيد كه همچين سيستمي شدنيه ؟ و ايا بهترين سيستم براي بازي تو اين رنج قيمت همينه يا ميشه سيستم بهتري انتخاب كرد ؟ و اگه قيمت نقطه چين ها رو هم بگيد خيلي ممنون ميشم ؟(خودم كه حساب كردم تقريبا شد 400 تومن )
بازم ممنون
:13:
راستي يه نكته كه يادم رفت بگم اينه كه من زياد با كامپيوتر بازي ميكنم پس سيستمي كه پيشنهاد ميديد تا چندين سال بتونه مقاومت كنه ؟
براي بازي پردازنده icore i3 2100 اينتل بهتر نيست تا پردازنده هاي پست هاي بالا ؟ اگه بهتره يه سيستم بر پايه اين پردازنده تو اين رنج قيمت پيشنهاد بدين ؟
ممنون
دوستان چرا هيچكي جواب پست هام رو نميده ؟
EXXTREME
02-12-2011, 11:34
سیستم جناب اولترا بلک خیلی خوبه بودجت هم برای i3 کمه.
اگه بخوام براي گرافيك و سي پي يو يه كم بيشتر پول بدم چيز بهتري براي بازي پيدا نميشه كرد ؟
EXXTREME
02-12-2011, 11:59
اگه بخوام براي گرافيك و سي پي يو يه كم بيشتر پول بدم چيز بهتري براي بازي پيدا نميشه كرد ؟
دوست عزیز چرا 20 سوالی طرح میکنی شما بگو چقدر میخوای اضافه کنی تا بیخودی اسپم داده نشه.
دوست عزیز چرا 20 سوالی طرح میکنی شما بگو چقدر میخوای اضافه کنی تا بیخودی اسپم داده نشه.
اقا بفرما تو اين تاپيك خيلي خلاصه گفتم كه 400 تومن براي 6 قطعه ( يعني 60 تومن بيشتر براي گرافيك و سي پي يو هر مثلا كدوم 30 تومن بيشتر )
مشاوره فوري فوري خريد 6 قطعه در كيس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.