مشاهده نسخه کامل
: »»مشاوره برای خرید دوربین فیلم برداری برای مصرف خانگی««
mehdisatss
30-11-2011, 21:33
سلام
با تشکر از حامد جان برای راهنمایی خوبشون
این تاپیک برای مشاوره برای خرید دوربین فیلم برداری ایجاد میشود!
حالا خودم اولین سوال رو مطرح میکنم!!
من میخوام یه دوربین فیلم برداری بگیرم برای مصارف سفر خانگی و مسافرت های چند روزه
امکاناتی که میخوام اینه:
تا اونجا که ممکنه کوچیک و سبک و جمع و جور باشه
همه امکاناتش عالی باشه
علاوه بر فیلم برداری باکیفیت بالا امکان عکس گرفتن عالی داشته باشه که دیگه دوربین دیجیتال عکاسی همرام نباشه
حافظه داخلیش طوری باشه که برای یه مسارفت چندین روزه جواب بده و نیاز به تخلیه ترجیحا نداشته باشه (بعلت عدم دسترسی به کامپیوتر شخصی در مسافرت)
ترجیحا هارد HDD نداشته باشه و مموریش از نوع فلاش درایو باشه(شنیدم موقع فیلم برداری صدای چرخش هارد رو میکروفن میافته)
قیمت برام مهم نیست میخوام عالی باشه برا مصرف خانگی و مسافرت
اگه ممکنه 2-3 مورد به ترتیب اولویت با حدود قیمتش بهم معرفی کنید یه دنیا ممنون میشم چون من اصلا نمیدونم در زمینه فیلم برداری چه برند هایی تاپ هستند؟ سونی خوبه؟ پاناسونیک چی؟
بازم ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
30-11-2011, 21:40
مهدی جان سلام.
اگر ممکنه یک سقف قیمت مشخص کنید؟؟؟
گرچه گفتین مهم نیست!ولی بهتره یه سقف
قیمت بدین تا با توجه به اون بشه بهتر تصمیم گرفت.
mehdisatss
30-11-2011, 21:49
با سلام مجدد و تشکر از پاسخ
نمیدونم حدود قیمت ها چیه تو چه رنجی برای مصرف شخصی و خانگی داریم
نمیدونم چی بگم والا نمیخوام آپشن های اضافه ای که لازم ندارم داشته باشه ولی شما بگیر 800/900/ یا کم و بیش ولی مهم اینه که اون چیزایی که گفتم رو داشته باشه و دوربین برام بمونه نه بعد دو سال مجبور شم عوضش کنم
مرسی حامد عزیز
Hamed DC
30-11-2011, 21:57
با سلام مجدد و تشکر از پاسخ
نمیدونم حدود قیمت ها چیه تو چه رنجی برای مصرف شخصی و خانگی داریم
نمیدونم چی بگم والا نمیخوام آپشن های اضافه ای که لازم ندارم داشته باشه ولی شما بگیر 800/900/ یا کم و بیش ولی مهم اینه که اون چیزایی که گفتم رو داشته باشه و دوربین برام بمونه نه بعد دو سال مجبور شم عوضش کنم
مرسی حامد عزیز
قربونت.
مهدی جان برای اینکه تمام نیازهای شما رو مرتفع کنه من VIXIA HF S21 رو پیشنهاد میدم.
قیمت این مدل 1.400.000تومن هست.
اگر فکر میکنید کمی گرونه میتونید LEGRIA HF-S 200 رو در نظر بگیرین.
قیمت این مدل 1.160.000تومنه.
هر کدوم رو میخواین بگید تا روشون بحث کنیم.
mehdisatss
30-11-2011, 22:13
قربونت.
مهدی جان برای اینکه تمام نیازهای شما رو مرتفع کنه من VIXIA HF S21 رو پیشنهاد میدم.
قیمت این مدل 1.400.000تومن هست.
اگر فکر میکنید کمی گرونه میتونید LEGRIA HF-S 200 رو در نظر بگیرین.
قیمت این مدل 1.160.000تومنه.
هر کدوم رو میخواین بگید تا روشون بحث کنیم.
فکر نمیکردم قیمت ها انقدر بالا باشه !
اون اولی که هیچی! اون دومی قابل تحمل تره ولی اگه یه رده بیایم پایین تر چی میشه؟
Hamed DC
30-11-2011, 22:30
فکر نمیکردم قیمت ها انقدر بالا باشه !
اون اولی که هیچی! اون دومی قابل تحمل تره ولی اگه یه رده بیایم پایین تر چی میشه؟
پایینتر هم هست.
ولی همه گزینه هایی که شما فرمودین رو نداره.
در ضمن اگر توی این بخش چند پست رو نگاه کنید میبینید که چندین نفر به بهانه دادن پول کمتر برای خرید دوربین الان
متحمل ضرر بسیاری شدن. چون اون کیفیتی رو که میخواستند رو ندیدن و مجبور به فروشش شدن.
تا 800 تومان دوربین هست که 1080p کیفیتش باشه
mehdisatss
30-11-2011, 22:47
پایینتر هم هست.
ولی همه گزینه هایی که شما فرمودین رو نداره.
در ضمن اگر توی این بخش چند پست رو نگاه کنید میبینید که چندین نفر به بهانه دادن پول کمتر برای خرید دوربین الان
متحمل ضرر بسیاری شدن. چون اون کیفیتی رو که میخواستند رو ندیدن و مجبور به فروشش شدن.
بله درسته من تو همین فاصله رفتم مشخصاتشونو یه نگاه انداختم البته من زیاد حرفه ای نیستم ولی دیدم ظاهر فرق این دو مدل که شما فرمودید فقط حافظه 64 گیگی داخل دوربین و viewfinder هستش که این دومی من اسمش تا حالا نشنیده بودم نمیدونم اصلا چی هستش!!!
سوال بعدی اینه که آیا مدل های سونی HDR-CX560V و CX700V که من تو خود سایت سونی پیدا کردم تو این رده ها و قابل مقایسه هستندبا این مدل هایی که معرفی کردید وآیا اصلا در بازار ما در ایران وجود داره و قیمتشون تو همین حدود میباشد ؟
در ضمن فکر پس با توجه به صحبت شما کانن ها در مجموع نسبت به سونی در فیلم برداری هم بهتر هستند؟
چون تو عکاسی واقعا به نظرم کانن خیلی سر تره ولی نمیدونستم تو فیلم برداری هم کانون بهتره؟؟
یه سوال دیگه :
این vixia و legria از لحاظ برندی چه فرقی باهم منظورم اینه که اصولا کانن اسم سری رو برای مصرف خاصی گذاشته یا زیاد مهم نیست چون بعضی سایتا اسم رو ننوشته و فقط نوشته s200 / s21
Hamed DC
01-12-2011, 00:46
تا 800 تومان دوربین هست که 1080p کیفیتش باشه
ببخشید جملتون سوالی هست یا خبری؟!؟!؟!
اگر سوالی باشه، باید بگم که هست.
اگر هم خبری باشه، بهتر بود مدل کامل و برند رو معرفی میکردین.
Hamed DC
01-12-2011, 01:02
بله درسته من تو همین فاصله رفتم مشخصاتشونو یه نگاه انداختم البته من زیاد حرفه ای نیستم ولی دیدم ظاهر فرق این دو مدل که شما فرمودید فقط حافظه 64 گیگی داخل دوربین و viewfinder هستش که این دومی من اسمش تا حالا نشنیده بودم نمیدونم اصلا چی هستش!!!
سوال بعدی اینه که آیا مدل های سونی HDR-CX560V و CX700V که من تو خود سایت سونی پیدا کردم تو این رده ها و قابل مقایسه هستندبا این مدل هایی که معرفی کردید وآیا اصلا در بازار ما در ایران وجود داره و قیمتشون تو همین حدود میباشد ؟
در ضمن فکر پس با توجه به صحبت شما کانن ها در مجموع نسبت به سونی در فیلم برداری هم بهتر هستند؟
چون تو عکاسی واقعا به نظرم کانن خیلی سر تره ولی نمیدونستم تو فیلم برداری هم کانون بهتره؟؟
یه سوال دیگه :
این vixia و legria از لحاظ برندی چه فرقی باهم منظورم اینه که اصولا کانن اسم سری رو برای مصرف خاصی گذاشته یا زیاد مهم نیست چون بعضی سایتا اسم رو ننوشته و فقط نوشته s200 / s21
مهدی جان viewfinder همون منظره یاب چشمی هست که میشه به جای LCDازش استفاده کرد.
در این سریهــــــــاسعی شده که viewfinder از کیفیت مطلوبی برخوردار باشه تا هنگام افت باطری
بشه به بهترین نحو ازش استفـــــادهکرد. حافظه این مدلها در کل 128گیگ هست که 64گیگ به
صورت داخلی از نوع فلش دیسک و همچنین دو مموریکارتبا ظرفیتهای32گیگ میتونید داخل خشاب
این دوربین کار بگذارید.
دوربینهای کانن چه عکاسی و چه فیلم دارای کیفیت بالاتری از سونی است. این امر دلایل زیادی
داره که به چند مورد اشاره میکنم. اول اینکه خود کانن در زمینه ساخت لنزهای با کیفیت بسیار بالا
سابقه ای طولانی داره و هرفیلمبردار یا عکاس(مثل خودم)آرزوی گرفتن فیلم وعکس با این لنزهارو
داره.کانن از چندین فناوری در لنزهاش استفاده میکنه که انحصاری این شرکت هست.
بگذریم...خیلی به حاشیه رفتم!!!
من کانن رو فقط با نیکون مقایسه میکنم(برای عکس) و در فیلم برداری هم سونی رو در رده سوم
یا چهارم میدونم. سونی در حال حاضر داره پول برندش رو میخوره و فقط روی وسایل خاصی متمرکر
شده که دوربین فیلمبرداری ازاون جمله نیست.
این دو سری کمی با هم اختلاف دارن.vixia برای کشورهایآمریکایی هستش و legria برای کشورهای اروپایی.
کارایی و کیفیت مشابهی دارن. فقط سریهای متفاوتی دارن!
mehdisatss
01-12-2011, 15:17
مهدی جان viewfinder همون منظره یاب چشمی هست که میشه به جای LCDازش استفاده کرد.
در این سریهــــــــاسعی شده که viewfinder از کیفیت مطلوبی برخوردار باشه تا هنگام افت باطری
بشه به بهترین نحو ازش استفـــــادهکرد. حافظه این مدلها در کل 128گیگ هست که 64گیگ به
صورت داخلی از نوع فلش دیسک و همچنین دو مموریکارتبا ظرفیتهای32گیگ میتونید داخل خشاب
این دوربین کار بگذارید.
دوربینهای کانن چه عکاسی و چه فیلم دارای کیفیت بالاتری از سونی است. این امر دلایل زیادی
داره که به چند مورد اشاره میکنم. اول اینکه خود کانن در زمینه ساخت لنزهای با کیفیت بسیار بالا
سابقه ای طولانی داره و هرفیلمبردار یا عکاس(مثل خودم)آرزوی گرفتن فیلم وعکس با این لنزهارو
داره.کانن از چندین فناوری در لنزهاش استفاده میکنه که انحصاری این شرکت هست.
بگذریم...خیلی به حاشیه رفتم!!!
من کانن رو فقط با نیکون مقایسه میکنم(برای عکس) و در فیلم برداری هم سونی رو در رده سوم
یا چهارم میدونم. سونی در حال حاضر داره پول برندش رو میخوره و فقط روی وسایل خاصی متمرکر
شده که دوربین فیلمبرداری ازاون جمله نیست.
این دو سری کمی با هم اختلاف دارن.vixia برای کشورهایآمریکایی هستش و legria برای کشورهای اروپایی.
کارایی و کیفیت مشابهی دارن. فقط سریهای متفاوتی دارن!
ممنون حامد جان
پس با این اوصاف فوکوسم رو رو همون کانن میگذارم
بازم چند تا سوال
آیا نظر شخصی شما اینه که حتما از همین الان بیشتر به خودم فشار بیارم! و s21 رو تهیه کنم یا s200 هم به اندازه کافی مناسب هستش. با توجه به این که فرمودید حدود 250 اختلاف قیمت داره . آیا :
-اون viewfinder جدا از تعریفش در تئوری که شما فرمودید معمولا به طور روتین و عملا هنگام فیلم برداری استفاده خواهد شد یا همانطور که گفتید فقط وقتی باطری محدود باشه ازش استفاده میشه؟ و الان که بحث باطری شد حدودا بطور متوسط باطریشون تا چند ساعت فیلم بردای رو ساپورت میکنه؟
-سوال بعدی اینکه آیا با توجه به این که مدل s200 هیچ حافظه ای نداره و حتما باید مموری براش تهیه بشه اگر در عمل بخوایم دو تا مموری 32 سرعت بالا بندازیم داخلش تا تازه بشه مثل s21 از لحاظ قیمتی چقدر بهش اضافه میشه(بطور خلاصه 2 تا مموری 32 سرعت بالا چند در میاد ؟) و آیا این مموری ها با توجه به این که اکسترنال به حساب میان کاراییشون ازلحاظ ضبط فیلم hd و سینک بودن صدا و تصویر به اندازه مموری اینترنال مدل s 21 هستش یا مقداری افت کیفیت خواهد داشت؟
Hamed DC
01-12-2011, 16:28
ممنون حامد جان
پس با این اوصاف فوکوسم رو رو همون کانن میگذارم
بازم چند تا سوال
آیا نظر شخصی شما اینه که حتما از همین الان بیشتر به خودم فشار بیارم! و s21 رو تهیه کنم یا s200 هم به اندازه کافی مناسب هستش. با توجه به این که فرمودید حدود 250 اختلاف قیمت داره . آیا :
-اون viewfinder جدا از تعریفش در تئوری که شما فرمودید معمولا به طور روتین و عملا هنگام فیلم برداری استفاده خواهد شد یا همانطور که گفتید فقط وقتی باطری محدود باشه ازش استفاده میشه؟ و الان که بحث باطری شد حدودا بطور متوسط باطریشون تا چند ساعت فیلم بردای رو ساپورت میکنه؟
-سوال بعدی اینکه آیا با توجه به این که مدل s200 هیچ حافظه ای نداره و حتما باید مموری براش تهیه بشه اگر در عمل بخوایم دو تا مموری 32 سرعت بالا بندازیم داخلش تا تازه بشه مثل s21 از لحاظ قیمتی چقدر بهش اضافه میشه(بطور خلاصه 2 تا مموری 32 سرعت بالا چند در میاد ؟) و آیا این مموری ها با توجه به این که اکسترنال به حساب میان کاراییشون ازلحاظ ضبط فیلم hd و سینک بودن صدا و تصویر به اندازه مموری اینترنال مدل s 21 هستش یا مقداری افت کیفیت خواهد داشت؟
خواهش میکنم.
مهدی جان مت خودم s21داشتم. دستت رو بازکن. به اندازه کف دستت هست!با یه مونیتور بسیار بسیار با کیفیت.
من هم نظرم رویs21هست. چون علاوه بر این اماکن آپشنهای بسیار خوبی هم داره. باتری این مدل میتونه حداکثر
1:30فیلم برداری کنه. و با حداکثر کیفیت،یعنی1080Pمیتونی 5ساعت فیلم بگیری. که این رقم با 720p
بالاتر هم میره!فکر میکنم قیمت دو تا مموری 32 با سرعت خوب 100.000تومنی بشه. البته این قیمت مال یک ماه
پیشه و در حال حاضر قیمت دقیق ندارم. این مدل دارای فناوری SDHDهست که میتونه با نهیت کیفیت تصویر وصدا
رو روی مموری کلرت ظبط کنه. این درحالیه که این دوربین قابیت ضبط صدا در حالت DolbyDigitalرو داره.و میتونی
با یه میکروفون کانن مدل 5.1-Channel Surround Microphone SM-V1 صدای 5.1کاناله رو با نهایت جزییات ضبط
کنی. این مدل همچنین قابلیت پشتیبانی از میکروفونهای استریوی کانن رو داره که میتونی صدا رو با کیفیت عالی
ضبط کنی.میکروفونهای مدلDirectional Stereo Microphone DM-100 که به راحتی روی دوربین سوار میشن.
و یا فلشهایی که میتونی روی دوربین سوار کنی و از کیفیت بالای عکاسی این دوربین استفاده کنی.
از قطعه قطعه این دوربین خیالت راحت.خدوم تستش کردم و به جرات میتونم بگم هیچ مدلی به G10که قصد خرید
اون رو دارم به S21نمیرسه.
در مورد S21هر سوالی داری بپرس داداش گلم.
mehdisatss
01-12-2011, 18:21
خواهش میکنم.
مهدی جان مت خودم s21داشتم. دستت رو بازکن. به اندازه کف دستت هست!با یه مونیتور بسیار بسیار با کیفیت.
من هم نظرم رویs21هست. چون علاوه بر این اماکن آپشنهای بسیار خوبی هم داره. باتری این مدل میتونه حداکثر
1:30فیلم برداری کنه. و با حداکثر کیفیت،یعنی1080Pمیتونی 5ساعت فیلم بگیری. که این رقم با 720p
بالاتر هم میره!فکر میکنم قیمت دو تا مموری 32 با سرعت خوب 100.000تومنی بشه. البته این قیمت مال یک ماه
پیشه و در حال حاضر قیمت دقیق ندارم. این مدل دارای فناوری SDHDهست که میتونه با نهیت کیفیت تصویر وصدا
رو روی مموری کلرت ظبط کنه. این درحالیه که این دوربین قابیت ضبط صدا در حالت DolbyDigitalرو داره.و میتونی
با یه میکروفون کانن مدل 5.1-Channel Surround Microphone SM-V1 صدای 5.1کاناله رو با نهایت جزییات ضبط
کنی. این مدل همچنین قابلیت پشتیبانی از میکروفونهای استریوی کانن رو داره که میتونی صدا رو با کیفیت عالی
ضبط کنی.میکروفونهای مدلDirectional Stereo Microphone DM-100 که به راحتی روی دوربین سوار میشن.
و یا فلشهایی که میتونی روی دوربین سوار کنی و از کیفیت بالای عکاسی این دوربین استفاده کنی.
از قطعه قطعه این دوربین خیالت راحت.خدوم تستش کردم و به جرات میتونم بگم هیچ مدلی به G10که قصد خرید
اون رو دارم به S21نمیرسه.
در مورد S21هر سوالی داری بپرس داداش گلم.
ممنون که هر دفعه توضیحات خیلی کاملی میدید
پس با این اوصاف که فرمودید باید مجبورم حتی اگه شده یه مدت کم صبر کنم ولی همین مدلو بخرم !
راستش فکر نمیکردم برا مصرف خانگی ولی چیز خوب تا این حد دیگه گرون بشه
خودم ماکسیمم حدود دور و بر 1/100 اینا فکر میکردم بشه
حالا منم قیمت دقیق دقیق رو نمیخوام حدود قیمت هم که تو پست های قبل فرمودید خوبه
سه تا سوال دیگه هم دارم حامد جان میدونم خیلی دارم اذیتت میکنم شرمنده
-همون s 21 رو اگه بخوام بگیرم نهایت هزینه فقط همون دوربین هست؟
منظورم اینه لوازم جانبی ضروری که تقریبا صد در صد بهشون نیاز داشته باشم چی اونا چی هست و چقدر حدودا به قیمت افزوده میشه. مثلا کیف حتما لازم میشه؟ حدودا چنده؟ کابل و اینا همه چی کامل داره خودش؟ hdmi داره تو پکش؟ شارژر اضافه چیزی لازم نداره؟
-باطری دوربین چقدر طول میکشه تا شارژش فول شه حدودا؟ ( اینو میپرسم آخه داداشم یه دوربین عکاسی سونی hx5v داره. از همه چیزش تقریبا راضیه حدودا فقط باتریش آدمو دق مرگ میکنه !!! ازین ور تا یه خورده فیلم برداری hd میکنه یا عکس میگیره زودی باطریش کم میشه از اون ور جون آدم بالا میاد تقریبا یه نصف روز کامل طول میکشه تا فول شارژ بشه . یکی گفته بود واسه شارژ سریعتر باید شارژر قویترشو جدا بخرید)
- در مورد اون viewfinder هم نفرمودید کلا کاربردی هستش عملا یا نه بیشتر جنیه فانتزی داره!! دی یه سوال دیگه اینکه به نظر این ویو فایندره یخورده اندازه دوربین رو بزرگتر کرده! سرپوشش قابل جدا شدن هستش یا نه؟ اصلا من نمیدونم چرا با این ویو فایندره مشکل دارم! خوشم نمیاد ازش!!!
ممنون حامد جان فعلا سوالام برطرف شده اگه بازم کار داشتم همین جا مزاحمت میشم:11:
Hamed DC
01-12-2011, 19:04
ممنون که هر دفعه توضیحات خیلی کاملی میدید
پس با این اوصاف که فرمودید باید مجبورم حتی اگه شده یه مدت کم صبر کنم ولی همین مدلو بخرم !
راستش فکر نمیکردم برا مصرف خانگی ولی چیز خوب تا این حد دیگه گرون بشه
خودم ماکسیمم حدود دور و بر 1/100 اینا فکر میکردم بشه
حالا منم قیمت دقیق دقیق رو نمیخوام حدود قیمت هم که تو پست های قبل فرمودید خوبه
سه تا سوال دیگه هم دارم حامد جان میدونم خیلی دارم اذیتت میکنم شرمنده
-همون s 21 رو اگه بخوام بگیرم نهایت هزینه فقط همون دوربین هست؟
منظورم اینه لوازم جانبی ضروری که تقریبا صد در صد بهشون نیاز داشته باشم چی اونا چی هست و چقدر حدودا به قیمت افزوده میشه. مثلا کیف حتما لازم میشه؟ حدودا چنده؟ کابل و اینا همه چی کامل داره خودش؟ hdmi داره تو پکش؟ شارژر اضافه چیزی لازم نداره؟
-باطری دوربین چقدر طول میکشه تا شارژش فول شه حدودا؟ ( اینو میپرسم آخه داداشم یه دوربین عکاسی سونی hx5v داره. از همه چیزش تقریبا راضیه حدودا فقط باتریش آدمو دق مرگ میکنه !!! ازین ور تا یه خورده فیلم برداری hd میکنه یا عکس میگیره زودی باطریش کم میشه از اون ور جون آدم بالا میاد تقریبا یه نصف روز کامل طول میکشه تا فول شارژ بشه . یکی گفته بود واسه شارژ سریعتر باید شارژر قویترشو جدا بخرید)
- در مورد اون viewfinder هم نفرمودید کلا کاربردی هستش عملا یا نه بیشتر جنیه فانتزی داره!! دی یه سوال دیگه اینکه به نظر این ویو فایندره یخورده اندازه دوربین رو بزرگتر کرده! سرپوشش قابل جدا شدن هستش یا نه؟ اصلا من نمیدونم چرا با این ویو فایندره مشکل دارم! خوشم نمیاد ازش!!!
ممنون حامد جان فعلا سوالام برطرف شده اگه بازم کار داشتم همین جا مزاحمت میشم:11:
خواهش میکنم داداش.
ببینید دوست من، به شخصه معتقدم که نباید پول رو با خریدن اجناس بی کیفیت و نازل دور ریخت. چینیها میگن من
اینقدر پول دار نیستم که جنس ارزون بخرم!!! پس به گفته خیلی از افراد دیگه که میگن این به دردت نمیخوره مگه
میخوای کار حرفه ای انجام بدی، توجه نکن. چون ارزش خرید رو داره. و در مورد قیمت باید بگم که از این گرونتر هم
هست!!!مدلG10که اگر خدا بخواد میخوام بخرمش، بالای 1.600.000هست!!!
بگذریم...
دو ساعتی طول میکشه شارژ بشه ولی برای خالی شدنش 1.30زمان لازمه.در مورد خرید شارژ هم به هیچ وجه
این حرف درست نیست، و قطعا باعث از بین رفتن باتری و حتی آتش سوزی میشه!!! باید از همون شارژری که
توی بستش هست، استفاده کن. از لحاظ کابل و محتویات هم کاملا بی نیازی و پک کاملی داره. البته باید یه کیف
بخری که فکر میکنم حدود 10.000تومن باشه. مموری هم نیاز نیست بندازی چون 64گیگ حافظه داخلی داره.اگر
هم خواستی بخری میزاری سر یه فرصت دیگه.پس به هیچ کابل و شارژری نیاز نداره.خیالت راحت.
viewfinder هم قابلیتی هست که شما با چشمی فیلم برداری میکنی. که در اصل زیاد استفاده نمیشه. ولی
وجودش یک امتیاز محصوب میشه. چون میشه در عکاسی هم استفاده کرد. سرپوشش رو میشه جدا کرد ولی
این کار نکنی بهتره. چون یه گیره پلاستیکی داره و اگر بشکنه کلی میری توی دردسر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس بزار یه خورده بیشتر وسوست کنم.شاید زودتر خریدیش:31:
مشخصات کامل این مدل:
قابلیت پشتیبانی از لنز واید و تله:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$%28KGrHqYH-DYEs+7I3I6+BLSoLJZ6qg%7E%7E_35.JPG
چند شات از این مدل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] QmR8kGKDCML3U
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iN4dNpdZlLZ8lWbxBLEtBpdjBvwWi8Do8RarHjnMcTj0QuVLkK 5gFf7H4H-AjM3xSSHEorINW2VnbzSIcxPFlDWZvMCOEE_kiD
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4_maLPTgDgrMU8uY2CIXMX9ZxKsQxrwm9b_XqN7jCk7SH6QAXw b1abxidJFWIdlWxiSA9xtU5UjbyoaaHrFoag2Ng7KiZGxg2H
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] BDylNYtpaCqALyxJQ7mg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] pguu8xHRSePRAjOfUMb0ceB5WmU0vcwel0Zk7Krqww4PZ4h7wz NW1aBf7tTfCD4v4kDSWjbK0UN_YYgVCagcE_JpTjX0YdxMBA
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] R9odQFk5PIdr8JGBuxxMiJdRTUSYsXbH4d1kAujUW4yA_XmqMp n-EcMapLuNFHKYfEQPLa5ZUi8OrcsIXauD_PAeyHEU14vR1X
پشتیبانی از انواع کفشکها :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] niversal_hot_shoe_adapter-SS80MWhuZk9XOER1TC5qcGc=.jpg
اندازه ای کاملا مناسب:
و.........
حامد:11:
ببخشید جملتون سوالی هست یا خبری؟!؟!؟!
اگر سوالی باشه، باید بگم که هست.
اگر هم خبری باشه، بهتر بود مدل کامل و برند رو معرفی میکردین.
شرمنده حواسم نبود ؟ بگزارم
من می خوام یه دوربین بخرم ولی هیچی نمی دونم اگه میشه تو ا رنج تا 800 معرفی کنید اگه ارزونتر که بهتر
ممنون
Hamed DC
02-12-2011, 21:02
شرمنده حواسم نبود ؟ بگزارم
من می خوام یه دوربین بخرم ولی هیچی نمی دونم اگه میشه تو ا رنج تا 800 معرفی کنید اگه ارزونتر که بهتر
ممنون
خواهش میکنم دوست گلم.
اگر بتونید کمی بودجه رو افزایش بدین بسیار عالی میشه. مثلا 60.000تومن. با این افزایش بودجه
من مدلLEGRIA HF M36 رو پیشنهاد میدم. این مدل کارایی و کیفیت بسیار مطلوبی داره. که به
یکی از دوستان معرفی کردم، و کاملـــــــاراضی هست. این مدل یه حافظه داخلی از نوع فلش
با ضرفیت8گیگ داره و میتونه یه فلش32گیگی هم پشتیبانی کنه.اگر مورد پسند بود بگین تا
روش بحث کنیم. در غیر اینصورت مدل ارزونتری رو معرفی خواهم کرد.
چند عکس از این مدل:
sami_1985
03-12-2011, 02:22
آقا حامد تا حالا کجا بودی؟
من حدود 3 هفته پيش هرچی راهنمايی خواستم کسی جوابم رو نداد!آخر خودم خريد کردم و زياد چيز خوبی از آب در نيومد!يعنی تو نور اطاق راضيم نکرد!پاناسونيک مدل TM-80
16 گيگ حافظه داخلی داره.باطريش هم حدود 1 ساعت و 45 دقيقه به صورت ممتد جواب ميده.قيمتی هم که خريدم 780 تومان بود.البته 1 تومان پول برده بودم،اما نميدونستم چی بخرم!
اميدوارم که زيادی اشتباه نکرده باشم!اگه ممکنه نظرتون رو دربارش بگيد.البته تمام حقيقت ،هرچند که برام سخت باشه:31:
خواهش میکنم دوست گلم.
اگر بتونید کمی بودجه رو افزایش بدین بسیار عالی میشه. مثلا 60.000تومن. با این افزایش بودجه
من مدلLEGRIA HF M36 رو پیشنهاد میدم. این مدل کارایی و کیفیت بسیار مطلوبی داره. که به
یکی از دوستان معرفی کردم، و کاملـــــــاراضی هست. این مدل یه حافظه داخلی از نوع فلش
با ضرفیت8گیگ داره و میتونه یه فلش32گیگی هم پشتیبانی کنه.اگر مورد پسند بود بگین تا
روش بحث کنیم. در غیر اینصورت مدل ارزونتری رو معرفی خواهم کرد.
چند عکس از این مدل:
مدل خوبیه
خشوم اومد فکر می کردم کننون دوربین عکاسیهای خوبیه داره
راستی تو برند های دیگه مدل خوبی پیدا میشه البته این مدل رو پسندیدم اگه میشه مشخصاتش رو بگید
راستی اون 8گیگ حافظه داخلی به صورت رم هست یا جداست اگه بتونم تا 100 بودجه بکشم بالا چون می ترسم حافظش کم بیاد چه مدلی پیشنهاد میدید
بازم ممنون
Hamed DC
03-12-2011, 17:48
آقا حامد تا حالا کجا بودی؟
من حدود 3 هفته پيش هرچی راهنمايی خواستم کسی جوابم رو نداد!آخر خودم خريد کردم و زياد چيز خوبی از آب در نيومد!يعنی تو نور اطاق راضيم نکرد!پاناسونيک مدل TM-80
16 گيگ حافظه داخلی داره.باطريش هم حدود 1 ساعت و 45 دقيقه به صورت ممتد جواب ميده.قيمتی هم که خريدم 780 تومان بود.البته 1 تومان پول برده بودم،اما نميدونستم چی بخرم!
اميدوارم که زيادی اشتباه نکرده باشم!اگه ممکنه نظرتون رو دربارش بگيد.البته تمام حقيقت ،هرچند که برام سخت باشه:31:
سلام و درود.
به دلیل پاره ای از مشکلات درسیم، یه چند ماهی فروم نبودم!!!
دوربین خوبی هست اما فکر میکنم معایب زیادی داشته باشه!!!!
اولین نکته ای که به چشم میخوره نوع پردازنده و هسته مرکزی این مدل هست که اصلا برای نور کم ساخته
نشده!درحالتی که میشد آپشنهای بیشتری برای جبران نوردهی برای این نقیصه در نظر گرفت. نکته بعد
حساسیت ماثـــــــــراین مدل هست که در جای خودش خیلی پایین هست! نکته بعد پایین بودن فراوانی کیفیت
تصویر و محدود بودن به دو کیفیت 1080 و 540هست که این امر میتونه به شدت دست فیلم بردار رو ببنده.
سنسوری هم که برایعکاسی این مدل در نظر گرفته شده نمیتونه عکسهای باکیفیتی رو خلق کنه. مشکل بعدی
پشتیبانی ضعیف این مدل ازحافظه فلش هست که به 16گیگ محدود شده. و این میتونه هزینه جانبی زیادی رو به
شما تحمیل کنه.و......
شاید بهترین ویژگی این مدل رو بشه زوم بالای اون دونست.
چون گفتین همه حقایق رو بگم، گفتم.
Hamed DC
03-12-2011, 17:57
مدل خوبیه
خشوم اومد فکر می کردم کننون دوربین عکاسیهای خوبیه داره
راستی تو برند های دیگه مدل خوبی پیدا میشه البته این مدل رو پسندیدم اگه میشه مشخصاتش رو بگید
راستی اون 8گیگ حافظه داخلی به صورت رم هست یا جداست اگه بتونم تا 100 بودجه بکشم بالا چون می ترسم حافظش کم بیاد چه مدلی پیشنهاد میدید
بازم ممنون
حافظه فلش هست به صورت داخلی. میتونید از حافظه خارجی هم استفاده کنید.
آخرین هزینه ای که میتونید بکندی چقدر هست؟؟؟آخرین حد؟؟؟
sami_1985
04-12-2011, 18:56
سلام و درود.
به دلیل پاره ای از مشکلات درسیم، یه چند ماهی فروم نبودم!!!
دوربین خوبی هست اما فکر میکنم معایب زیادی داشته باشه!!!!
اولین نکته ای که به چشم میخوره نوع پردازنده و هسته مرکزی این مدل هست که اصلا برای نور کم ساخته
نشده!درحالتی که میشد آپشنهای بیشتری برای جبران نوردهی برای این نقیصه در نظر گرفت. نکته بعد
حساسیت ماثـــــــــراین مدل هست که در جای خودش خیلی پایین هست! نکته بعد پایین بودن فراوانی کیفیت
تصویر و محدود بودن به دو کیفیت 1080 و 540هست که این امر میتونه به شدت دست فیلم بردار رو ببنده.
سنسوری هم که برایعکاسی این مدل در نظر گرفته شده نمیتونه عکسهای باکیفیتی رو خلق کنه. مشکل بعدی
پشتیبانی ضعیف این مدل ازحافظه فلش هست که به 16گیگ محدود شده. و این میتونه هزینه جانبی زیادی رو به
شما تحمیل کنه.و......
شاید بهترین ویژگی این مدل رو بشه زوم بالای اون دونست.
چون گفتین همه حقایق رو بگم، گفتم.
خيلی لطف کردی که همه رو گفتی:11:
راستش من ک خيلی دلم ميخواست نيکون D5100 بخرم،اما ازينکه کسی جز خودم نتونه استفاده کنه تو خونه،انجام ندادم.
آخه به نظرم فيلمبرداری اون بهتر از اين هست،در صورتی که عکاسیش هم حرف نداشت.
ايشالا بتونم عوضش کنم فيلمبرداری رو:13:
شاد باشيد
Hamed DC
04-12-2011, 20:13
خيلی لطف کردی که همه رو گفتی:11:
راستش من ک خيلی دلم ميخواست نيکون D5100 بخرم،اما ازينکه کسی جز خودم نتونه استفاده کنه تو خونه،انجام ندادم.
آخه به نظرم فيلمبرداری اون بهتر از اين هست،در صورتی که عکاسیش هم حرف نداشت.
ايشالا بتونم عوضش کنم فيلمبرداری رو:13:
شاد باشيد
خواهش میکنم.
البته D5100 از لحاظ فیلمبرداری درسته از مدل دوربین شما کاراتر هست! ولی در کل برای فیلمبرداری عالی، فاقد
مولفه های لازم هست!
Hamed DC
06-12-2011, 19:27
دیگه آخرش 900
پس همون LEGRIA HF M36 براتون مناسبه.
پس همون LEGRIA HF M36 براتون مناسبه.
دستت درد نکنه
Hamed DC
09-12-2011, 16:11
دستت درد نکنه
خواهش میکنم.
اگر مایل بودی میتونیم روی مشخصاتش بحث کنیم.
p_plusplus
31-12-2011, 08:13
با سلام. منم قصد دارم دوربینی با مشخصاتتی که دوستمون در ابتدای تاپیک گفتن رو بخرم واز اطلاعات خوبی که در این تاپیک گذاشتین استفاده کردم. ممنون.
سوالی که داشتم اینه که به نظرتون اگه بخوایم یه دوربین برای فیلمبرداری و عکاسی خوب بگیریم بهتره یا دو تا دوربین جدا یکی برای فیلمبرداری و یکی برای عکاسی؟ (چون شنیدم اکثرا" میگن دوربینی که فیلمبرداری است نمی تونه عکسهای حرفه ای و خیلی خوبی بگیره و بالعکس!)
میخواستم بدونم مثلا" همین S21 رو اگه بگیرم آیا نیاز منو برای دوربین عکاسی کاملا" برطرف می کنه یا در نهایت مجبورم یه دوربین عکاسی هم بگیرم؟؟؟؟
p_plusplus
31-12-2011, 09:07
اینم بگم من نهایتا" میتونم یه تومن هزینه کنم.
حالا اگه قرار باشه یه دوربین فیلمبرداری جدا و یه عکاسی جدا بخرم. شما چه مدلهایی رو بهم پیشنهاد می کنین که مجموع قیمتاشون در همین حدود باشه؟
Hamed DC
01-01-2012, 13:09
با سلام. منم قصد دارم دوربینی با مشخصاتتی که دوستمون در ابتدای تاپیک گفتن رو بخرم واز اطلاعات خوبی که در این تاپیک گذاشتین استفاده کردم. ممنون.
سوالی که داشتم اینه که به نظرتون اگه بخوایم یه دوربین برای فیلمبرداری و عکاسی خوب بگیریم بهتره یا دو تا دوربین جدا یکی برای فیلمبرداری و یکی برای عکاسی؟ (چون شنیدم اکثرا" میگن دوربینی که فیلمبرداری است نمی تونه عکسهای حرفه ای و خیلی خوبی بگیره و بالعکس!)
میخواستم بدونم مثلا" همین S21 رو اگه بگیرم آیا نیاز منو برای دوربین عکاسی کاملا" برطرف می کنه یا در نهایت مجبورم یه دوربین عکاسی هم بگیرم؟؟؟؟
سلام.
باید دقیقا مشخص کنید که برای عکاسی چه کاربردی دارین. اگر کاملا حرفه ای عکاسی میکنید، به هیچ وجه پاسخ
گوی شما نخواهد بود. اما اگر به صورت حرفه ای عکاسی نمیکنید کاملا برای شما مناسبه. . برای مصارف خانگی جوابگوی شما خواهد بود.
ولی اگر عکاسی حرفه ای میکنید باید یک مدل SLRتهیه کنید.
اینم بگم من نهایتا" میتونم یه تومن هزینه کنم.
حالا اگه قرار باشه یه دوربین فیلمبرداری جدا و یه عکاسی جدا بخرم. شما چه مدلهایی رو بهم پیشنهاد می کنین که مجموع قیمتاشون در همین حدود باشه؟
نوع کاربرد رو مشخص کنید؟؟؟
Samet-22
03-01-2012, 20:26
سلام به همگی
من میخوام تا قبل از عید یه دوربین بخرم . ترجیحاً Handycam باشه
درباره دوربین xr160 سونی تحقیق کردم . ولی هنوز اونو از نزدیک ندیدم که بتونم باش کار کنم .
اگر از دوستان کسی این دوربین را دارد ، خواهشمندم که چند ثانیه فیلم و عکس های که باهاش گرفته رو بزاره من ببینم .
پیشاپیش تشکر می کنم .
Hamed DC
03-01-2012, 23:56
سلام به همگی
من میخوام تا قبل از عید یه دوربین بخرم . ترجیحاً Handycam باشه
درباره دوربین xr160 سونی تحقیق کردم . ولی هنوز اونو از نزدیک ندیدم که بتونم باش کار کنم .
اگر از دوستان کسی این دوربین را دارد ، خواهشمندم که چند ثانیه فیلم و عکس های که باهاش گرفته رو بزاره من ببینم .
پیشاپیش تشکر می کنم .
سلام.
بهتره شتابزده عمل نکنی دوست من.
بودجه شما چقدره؟؟؟ شاید مدل بهتر از این مدل مد نظر شما بشه معرفی کرد.
Samet-22
06-01-2012, 20:27
سلام ، حدوداً هفتصد هزار تومان
ولی دوست عزیز تحقیقاتم کامل شد . به انتخاب شایسته ی خودم رسیدم .
بالاخره تونستم یه کلیپ ازش ببینم . کیفیتش فوق العاده بود . واقعاً می ارزه .
p_plusplus
08-01-2012, 15:42
ممنون از جوابتون آقا حامد.
کاربرد من برای مصارف خانگی (بچه و خونواده - مسافرت و طبیعت) هست.
اگه بخوام یه دوربین فیلمبرداری جدا و یه عکاسی جدا بخرم. با توجه به کاربردم و اینکه نمیخوام بیشتر از یه تومن هزینه کنم شما چه گزینه هایی رو پیشنهاد می کنین؟
آیا واقعا" میتونم دستگاهی بخرم که هردونیازمو در حد خانگی برآورده کنه؟
ممنون از وقت و حوصله ای که میزارین.
Hamed DC
09-01-2012, 20:37
سلام ، حدوداً هفتصد هزار تومان
ولی دوست عزیز تحقیقاتم کامل شد . به انتخاب شایسته ی خودم رسیدم .
بالاخره تونستم یه کلیپ ازش ببینم . کیفیتش فوق العاده بود . واقعاً می ارزه .
درود.
با این بودجه همین انتخاب گزینه مناسبی هست.
Hamed DC
09-01-2012, 20:55
ممنون از جوابتون آقا حامد.
کاربرد من برای مصارف خانگی (بچه و خونواده - مسافرت و طبیعت) هست.
اگه بخوام یه دوربین فیلمبرداری جدا و یه عکاسی جدا بخرم. با توجه به کاربردم و اینکه نمیخوام بیشتر از یه تومن هزینه کنم شما چه گزینه هایی رو پیشنهاد می کنین؟
آیا واقعا" میتونم دستگاهی بخرم که هردونیازمو در حد خانگی برآورده کنه؟
ممنون از وقت و حوصله ای که میزارین.
خواهش میکنم دوست عزیز.
برای کاربرد خانگی و با این بودجه میشه مدلی رو خرید که هم عکاسی و هم فیلم برداری رو در حد قابل قبولی براتون
به همراه داشته باشه. البته در شرایط فعلی و با نوسانات بسیار شدید دلار(در مملکتمون!) بهتره که اگه عجله ندارین،
بهتره کمی صبر کنید تا دلار به قیمت واقعی برگرده. برای شروع من مدل LEGRIA HF-S 200هست که قیمتی بین 1.060.000تا1.100.000داره که در حال حاظر اصلا قیمت واقعی نداره!
p_plusplus
10-01-2012, 10:08
نه زیاد عجله ای ندارم آقا حامد. راستش یکی از دوستام این چند روز کیشه. گفتم اگه قیمتای اونجا مناسبه بگم برام از اونجا بیاره...
حالا به نظرتون اگه چند ماه صبر کنم ممکنه قیمت این دلار کذایی از حالت حبابی دربیاد؟
میشه راجع به S200 کمی بیشتر توضح بدین؟ من نمیخوام فردا یه دوربین فیلمبرداری با قیمت بالا بخرم به هوای اینکه دیگه نیازی به خرید دوربین عکاسی ندارم. و بعدش ببینم حالت عکاسیش زیاد جالب نیست و مجبور بشم هزینه دیگه ای بابت خرید دوربین عکاسی بکنم.
ممنون از دقت نظرتون.
Hamed DC
11-01-2012, 17:45
نه زیاد عجله ای ندارم آقا حامد. راستش یکی از دوستام این چند روز کیشه. گفتم اگه قیمتای اونجا مناسبه بگم برام از اونجا بیاره...
حالا به نظرتون اگه چند ماه صبر کنم ممکنه قیمت این دلار کذایی از حالت حبابی دربیاد؟
میشه راجع به S200 کمی بیشتر توضح بدین؟ من نمیخوام فردا یه دوربین فیلمبرداری با قیمت بالا بخرم به هوای اینکه دیگه نیازی به خرید دوربین عکاسی ندارم. و بعدش ببینم حالت عکاسیش زیاد جالب نیست و مجبور بشم هزینه دیگه ای بابت خرید دوربین عکاسی بکنم.
ممنون از دقت نظرتون.
معرفی کانن مدلVIXIA HF S200:
این دوربین یکی از دوربین های رده حرفه ای در سریهای هندیکم این برند هست که حقا به لحاظ جا دادن امکانات قابل قبول
و بسیار مفید و کارا، جثه این کوچک این مدل رو به دستگاهی پرقدرت در همه شرایط تبدیل کرده است. حسگر1.6اینچی
این دوربین برای ثبت عکسهایی با قدرت 8مگاپیکسل عکسهایی با کیفیت قابل قبول رو به شما ارائه خواهدداد. همچنین
این دوربین با کیفیت مطلوب 6مگاپیشکسل قابلیت فیلمبرداری رو در حالت FullHDداره. این مدل مجهز به یه لنز 45.5-
435میلیمتری هست که زوم 10برابر رو در حالت دیجیتال و زوم200برابر رو در حالت اوپتیکال به همراه خواهد داشت.
مشخصات کلی این مدل در عکس زیر اومده.
باز هم سوالی بود.من در خدمتم:40:
p_plusplus
12-01-2012, 12:45
ممنون از توضیحات بسیار خویتون.
حالت عکاسیش لرزشگیر داره؟ تنظیمات مربوط به عکاسی رو داره؟
اندازه اش چقدره؟
Hamed DC
12-01-2012, 13:41
ممنون از توضیحات بسیار خویتون.
حالت عکاسیش لرزشگیر داره؟ تنظیمات مربوط به عکاسی رو داره؟
اندازه اش چقدره؟
خواهش میکنم.
بله.مجهز به ISهست.
تنظیمات عکاسی رو در حد دوربینهای کامپکت داره. با حالات عکاسی.
اگر منظورتون اندازه عکس هست، باید بگم که در بالاترین کیفیت 3264X1840هستش.
اگر منظورتون جثه دوربین هست:
(W x H x D) 3.0 x 2.9 x 5.5in. (75 x 74 x 140mm)
460g
halgheye_bidast
13-01-2012, 14:14
سلام
فوجی فیلم hs20 خوبه؟
Hamed DC
13-01-2012, 14:35
سلام
فوجی فیلم hs20 خوبه؟
سلام.
این تاپیک مختص دوربینهای فیلمبرداری هست نه عکاسی!!!!
بهتره به تاپیک زیر مراجعه کنید:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.