ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید بهترین LED از نوع Local Dimming غیر سه بعدی!

arash_a59
30-11-2011, 20:28
با سلام خدمت تمامی دوستان و اساتید محترم
می خواستم در سه برند ، مدل هایی که قابلیت های زیر رو داشته باشند معرفی کنید:
1- Led Edge Local dimming
2- 3D نباشه
3- 100 هرتز به بالا باشه
4- 46 اینچ باشه
از برند های Lg ، Samsung Sony
اگه دوستان با این مشخصات مدلهایی در بازار سراغ دارند ممنون میشم معرفی بفرمایند.:11:

arash_a59
01-12-2011, 12:38
آقا یکی نیست جواب بده؟؟؟

unepus
01-12-2011, 13:11
2- 3D نباشه
3- 100 هرتز به بالا باشه
4- 46 اینچ باشه
اگه دوستان با این مشخصات مدلهایی در بازار سراغ دارند ممنون میشم معرفی بفرمایند.:11:

سامسونگ کلا local dimming نمیزنه
ال جی و سونی هم فقط بعضی مدل های بالاشون که 3D هستن local dimming می باشند وتنها یک مدل قدیمی ال جی (2010) دو بعدی بود وlocal dimming هم بود (47LED8600) که فکر نکنم تو بازار باشه و تازه اگر هم باشه توصیه نمی کنم بخریش .

arash_a59
01-12-2011, 19:13
سامسونگ کلا local dimming نمیزنه
ال جی و سونی هم فقط بعضی مدل های بالاشون که 3D هستن local dimming می باشند وتنها یک مدل قدیمی ال جی (2010) دو بعدی بود وlocal dimming هم بود (47LED8600) که فکر نکنم تو بازار باشه و تازه اگر هم باشه توصیه نمی کنم بخریش .
ممنون دوست عزیز از پاسختون
اما edge که میگن از LCD هم کیفیتش پایین تره!
شما یه Led 46 اینچ با مشخصات(حالا edge) بالا و یه LCD 46 اینچ چی پیشنهاد میدید؟
واسه گیم میخوام و برام مهمه 100 هرتز به بالا
ضمنا اصلا از تصویر پلاسما(حتی پاناسونیک) خوشم نمیاد.:13:
ممنون میشم پاسخ بدید:11:

mzy
01-12-2011, 21:34
سامسونگ: d5550-d5950

kia.Tahamtan
01-12-2011, 22:31
2- 3D نباشه
3- 100 هرتز به بالا باشه
4- 46 اینچ باشه
دوست عزیز اگه کیفیت تصویر برات مهمه در ایران در حال حاضر و حتی دنیا برند SHARP از همه جلوتره
مدل Full LED LE700M کیفیت تصویر عالی داره 40 و 46 داره 120Hz فقط USB نمی خوره که قابل چشم پوشی چون رسیورها و پلیرها این موضوع را پوشش میدن
مدل های EDGE هم LE820 و 3ِِD 8300 که پنل 4رنگ RGB-Y دارن و البته USB / Blu-ray (gift) /DLNA / ----t /240Hz در مدل سه بعدی

die my darling
01-12-2011, 22:57

ال ای دی edge خوبم داریم مثل d25 پاناسونیک شما یه نگاهی به پلاسماهای st30 و vt30 پاناسونیک بنداز بعد راجبه تصویر پلاسما نظر بده پلاسما داریم تا پلاسما داداش وقتی روی یه پلاسما ننه بابا دار مثل همین دو تا مدل که گفتم گیم بازی کنی یا یه فیلم hd ببینی اونوقت میفهمی قدرت پلاسما چیه.

arash_a59
01-12-2011, 23:43
دوست عزیز اگه کیفیت تصویر برات مهمه در ایران در حال حاضر و حتی دنیا برند SHARP از همه جلوتره
مدل Full LED LE700M کیفیت تصویر عالی داره 40 و 46 داره 120Hz فقط USB نمی خوره که قابل چشم پوشی چون رسیورها و پلیرها این موضوع را پوشش میدن
مدل های EDGE هم LE820 و 3ِِD 8300 که پنل 4رنگ RGB-Y دارن و البته USB / Blu-ray (gift) /DLNA / ----t /240Hz در مدل سه بعدی
دوست خوبم آره کیفیت شارپ رو دیدم و میدونم چیه اما بسیار گرون هست، الان یه Led 46 شارپ زیر 2/400 نیست!:18:

ال ای دی edge خوبم داریم مثل d25 پاناسونیک شما یه نگاهی به پلاسماهای st30 و vt30 پاناسونیک بنداز بعد راجبه تصویر پلاسما نظر بده پلاسما داریم تا پلاسما داداش وقتی روی یه پلاسما ننه بابا دار مثل همین دو تا مدل که گفتم گیم بازی کنی یا یه فیلم hd ببینی اونوقت میفهمی قدرت پلاسما چیه.
عزیزم توی نت و خیلی جاهای دیگه در مورد پلاسمای vt30 و st30 دیدم و خوندم و شنیدم که فوق العادست اما توی بازار موفق به زیارت این شاهکار پاناسونیک نشدم و تا نبینم نمیتونم بگم میپسندم. در کل تمامی پلاسماهای موجود در بازار (شیراز) از جمله سری U پاناسونیک رو دیدم و متاسفانه اصلا نپسندیدم:11:

mzy
02-12-2011, 10:16
دوست خوبم آره کیفیت شارپ رو دیدم و میدونم چیه اما بسیار گرون هست، الان یه Led 46 شارپ زیر 2/400 نیست!:18:

عزیزم توی نت و خیلی جاهای دیگه در مورد پلاسمای vt30 و st30 دیدم و خوندم و شنیدم که فوق العادست اما توی بازار موفق به زیارت این شاهکار پاناسونیک نشدم و تا نبینم نمیتونم بگم میپسندم. در کل تمامی پلاسماهای موجود در بازار (شیراز) از جمله سری U پاناسونیک رو دیدم و متاسفانه اصلا نپسندیدم:11:
1راهنمایی دیگه؛ سری vt,st پاناسونیک با سری u زمین تا آسمون فاصله تصویری دارن:11:

*Alucard*
02-12-2011, 11:28
2- 3D نباشه
3- 100 هرتز به بالا باشه
4- 46 اینچ باشه

الان همه مدلهای بازار که Local dimm باشن سه بعدی هم هستن مدل LE8500 ال جی بهترین ال ای دی غیر سه بعدی مجهز به لوکال دایم هست که فکر نمیکنم پیدا کنی دنبال Edge local dimm هم نباش که مشکلات زیادی دارن مخصوصا عدم یکنواختی شدت نور بهترین Local dimm موجود تو بازار ایران هم سونی HX925 هست.

arash_a59
02-12-2011, 15:24
1راهنمایی دیگه؛ سری vt,st پاناسونیک با سری u زمین تا آسمون فاصله تصویری دارن:11:
عزیزم vt30 رو بانه داره اما قبول کن ندیده نمیشه خرید! متاسفانه توی شیراز نیست و من میترسم 2 تومن هزینه کنم اونوقت به دستم که رسید با تصویرش حال نکنم!
به هرحال ممنون از وقتی که برای راهنمایی من گذاشتید.:11:

arash_a59
02-12-2011, 15:39
الان همه مدلهای بازار که Local dimm باشن سه بعدی هم هستن مدل LE8500 ال جی بهترین ال ای دی غیر سه بعدی مجهز به لوکال دایم هست که فکر نمیکنم پیدا کنی دنبال Edge local dimm هم نباش که مشکلات زیادی دارن مخصوصا عدم یکنواختی شدت نور بهترین Local dimm موجود تو بازار ایران هم سونی HX925 هست.
من ابتدا نظرم روی 3 بعدی بود و رفتم 3 بعدی الجی - سونی و سامسونگ رو با دقت تست کردم:
سونی : (از دید من) افتضاح ترین 3 بعدی رو داشت بقدری تصویر لرزش داشت(جلوی چشم شاتر میزد) که بعد از چند دقیقه سردرد عجیبی گرفتم با اون عینک گنده و سنگینش که مثل عینک غواصی میموند(این نظر شخصی من هست، مدلی که من تست کردم ex720 بود)
سامسونگ : تصویرش لرزش داشت اما نه به شدت سونی ولی اصلا جالب نبود و حال نکردم مدلی که تست کردم D6XXX بود(یادم نیست دقیقا شش هزار و چند بود:31:)
ال جی: واقعا عالی بود، من ابتدا ال جی بعد سونی و در نهایت سامسونگ رو تست کردم در واقع اولین باری که تصویر 3 بعدی با تلوزیون میدیدم همون موقع بود در نمایشگاه ال جی با مدل lw5700 عینک بسیار سبک و معمولی تصویر سه بعدی بدون لرزش(اون موقع اصلا نمیدونستم 3 بعدی اینقدر لرزش ممکنه داشته باشه ازونجا که اومدم بیرون رفتم نمایشگاه سونی و 3بعدی سونی رو که دیدم :2: ) کلا با تصویر این مدل حال کردم اما اصلا از طراحیش خوشم نیومد خصوصا قاب رنگ تیتانیومیش!:41: دیگه کلا بیخیال 3 بعدی شدم
حالا به نظر شما تا سقف یک میلیون 800( بدون گارانتی) و سایز 46 چی میشه خرید که طراحیش زیبا ، مناسب برای گیم و تصویر فوق العاده داشته باشه؟ اون مدل ال جی هم که فرمودید نیست تو بازار:41:

kia.Tahamtan
03-12-2011, 20:30
من ابتدا نظرم روی 3 بعدی بود و رفتم 3 بعدی الجی - سونی و سامسونگ رو با دقت تست کردم:
سونی : (از دید من) افتضاح ترین 3 بعدی رو داشت بقدری تصویر لرزش داشت(جلوی چشم شاتر میزد) که بعد از چند دقیقه سردرد عجیبی گرفتم با اون عینک گنده و سنگینش که مثل عینک غواصی میموند(این نظر شخصی من هست، مدلی که من تست کردم ex720 بود)
سامسونگ : تصویرش لرزش داشت اما نه به شدت سونی ولی اصلا جالب نبود و حال نکردم مدلی که تست کردم D6XXX بود(یادم نیست دقیقا شش هزار و چند بود:31:)
ال جی: واقعا عالی بود، من ابتدا ال جی بعد سونی و در نهایت سامسونگ رو تست کردم در واقع اولین باری که تصویر 3 بعدی با تلوزیون میدیدم همون موقع بود در نمایشگاه ال جی با مدل lw5700 عینک بسیار سبک و معمولی تصویر سه بعدی بدون لرزش(اون موقع اصلا نمیدونستم 3 بعدی اینقدر لرزش ممکنه داشته باشه ازونجا که اومدم بیرون رفتم نمایشگاه سونی و 3بعدی سونی رو که دیدم :2: ) کلا با تصویر این مدل حال کردم اما اصلا از طراحیش خوشم نیومد خصوصا قاب رنگ تیتانیومیش!:41: دیگه کلا بیخیال 3 بعدی شدم
حالا به نظر شما تا سقف یک میلیون 800( بدون گارانتی) و سایز 46 چی میشه خرید که طراحیش زیبا ، مناسب برای گیم و تصویر فوق العاده داشته باشه؟ اون مدل ال جی هم که فرمودید نیست تو بازار:41:

دوست عزیز همچنان نظر من روی 3D Sharp برو 40" بگیر بلوری 3Dهم بهت میده. عینکش هم خوبه
در ضمن 46" و 40"با توجه به بلوری 3D که میده میصرفه به هر حال وقتی TV 3D میگیری باید یه پلیر داشته باشی که 3D نشون بده وگرنه آقای ضرغامی که برات فیلم و برنامه سه بعدی نمیذاره

mzy
03-12-2011, 23:46
عزیزم vt30 رو بانه داره اما قبول کن ندیده نمیشه خرید! متاسفانه توی شیراز نیست و من میترسم 2 تومن هزینه کنم اونوقت به دستم که رسید با تصویرش حال نکنم!
به هرحال ممنون از وقتی که برای راهنمایی من گذاشتید.:11:
حق باشماست دوست من. آخه یکی از بچه ها نوشته بود تو خ وحدت پاساژ داریوش یا شاید هم برعکس vt30،st30 اوردن. شایدهم اشتباه میکنم. بهرحال موفق باشی:11:

arash_a59
05-12-2011, 09:26
حق باشماست دوست من. آخه یکی از بچه ها نوشته بود تو خ وحدت پاساژ داریوش یا شاید هم برعکس vt30،st30 اوردن. شایدهم اشتباه میکنم. بهرحال موفق باشی:11:
سلام دوست من
دیروز تهران بودم و در خیابان شریعتی موفق به دیدن این پدیده پاناسونیک شدم!
از لحاظ طراحی واقعا زیبا بود(vt30) از دید من هیچی کم نداشت
تصویر: در کنار vt30 یه LED و یک LCD پاناسونیک هم روشن کرد و به مقایسه این 3 پرداختیم
از لحاظ کیفیت رنگ و طبیعی بودن، اون دو پیش vt30 حرفی برای گفتن نداشتن و VT30 اون دو رو قورت میداد
اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشت:41: تصویرش نسبت led و lcd کم نور تر بود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورش رو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...:13:
راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

poonel
05-12-2011, 09:55
...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...
:18::18::18:

kia.Tahamtan
05-12-2011, 10:31
سلام دوست من
دیروز تهران بودم و در خیابان شریعتی موفق به دیدن این پدیده پاناسونیک شدم!
از لحاظ طراحی واقعا زیبا بود(vt30) از دید من هیچی کم نداشت
تصویر: در کنار vt30 یه LED و یک LCD پاناسونیک هم روشن کرد و به مقایسه این 3 پرداختیم
از لحاظ کیفیت رنگ و طبیعی بودن، اون دو پیش vt30 حرفی برای گفتن نداشتن و VT30 اون دو رو قورت میداد
اما...همچنان مشکل شفافیت تصویر یا براقی تصویر رو داشت:41: تصویرش نسبت led و lcd کم نور تر بود به بیان دیگه LCD و LED بسیار شفاف و براق بود تصاویرشون اما vt30 انگار نورش رو کم کرده باشی و یه هاله جلو تصویرش باشه...:13:
راستش خیلی خوشم اومد از vt30 اما شفافیت تصویر و جیغ بودن آن برام جذاب و دارای اهمیته...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

دوست عزیز همچنان نظر من روی 3D Sharp برو 40" بگیر بلوری 3Dهم بهت میده. عینکش هم خوبه.بسیار شفاف هم هست
در ضمن 46" و 40"با توجه به بلوری 3D که میده میصرفه به هر حال وقتی TV 3D میگیری باید یه پلیر داشته باشی که 3D نشون بده وگرنه آقای ضرغامی که برات فیلم و برنامه سه بعدی نمیذاره :27::31:

arash_a59
05-12-2011, 10:58
:18::18::18:
عزیزم نسل جدید تلوزیون های ال جی که دارای تکنولوژی cinema 3d هستند واقعا تصاویر 3d جذابی دارند البته این نظر من هست، تصاویر 3d بدون لرزش و عینک بسیار سبک و مناسب.

ghafas man
05-12-2011, 22:18
آیا ال ای دی ex520 با توجه به عقب افتادن تصویر گزینه خوبی برای خرید هست با توجه به قیمت 1000000 در مرز ؟
لطفا راهنمایی کنید

die my darling
05-12-2011, 22:25
آیا ال ای دی ex520 با توجه به عقب افتادن تصویر گزینه خوبی برای خرید هست با توجه به قیمت 1000000 در مرز ؟
لطفا راهنمایی کنید

آقا تورو جون هر کی دوست داری این پستو فط توی یه تاپیک راهنمایی بزن والا بلا اگه کسی بلد باشه یا بدونه میاد جواب میده هر جا میری این پستو زدی.

ghafas man
05-12-2011, 22:37
آخه بدجوری عجله ایی، باشه به روی چشم

die my darling
06-12-2011, 22:25
...ضمنا سه بعدی اونرو هم چک کردم هرچند به پای ال جی نمیرسید اما خوب بود و خوشم اومد...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

infernal_a
07-12-2011, 12:58

.................................................. ......................... هنوز نمیدونم چی بگم

اول اینکه من فعلا توو کما هستم تا اطلاع ثانوی .:18::18::18::18:
دوم اینکه از مدیر انجمن خواهش میکنم تا این مطلب این دوست عزیز رو بصورت زرنگار و طلا کوب ، قاب کنن و سر دره p30 world نصب بشه تا مایه عبرت اوون عزیزانی بشه که در مورد برند پانی اطلاعات اشتباه دست مردم میدنننننننننننننننننننننن نننننن . معلومه 3d ال.جی از پانی بهترههههههههه
من اصلا موندم چرا تاپیکای پاناسونیک حذف نمیشه که باعث تخریب افکار عمومی نشه .
راستی پسر تو فوق العاده ای ............ خدا خیرت بده که جو تاپیک ها رو عوض میکنی و مایه نشاط دوستان میشی .

ramincybran
07-12-2011, 13:44

.................................................. ......................... هنوز نمیدونم چی بگم

دوم اینکه از مدیر انجمن خواهش میکنم تا این مطلب این دوست عزیز رو بصورت زرنگار و طلا کوب ، قاب کنن و سر دره p30 world نصب بشه تا مایه عبرت اوون عزیزانی بشه که در مورد برند پانی اطلاعات اشتباه دست مردم میدنننننننننننننننننننننن نننننن . معلومه 3d ال.جی از پانی بهترههههههههه
راستی پسر تو فوق العاده ای ............ خدا خیرت بده که جو تاپیک ها رو عوض میکنی و مایه نشاط دوستان میشی .

wtf :39::16:

خداااااااااااااا :31: دهنتون ..... قیژ :دی

arash_a59
07-12-2011, 16:11

عکس جالبیه اما دلیل این عکس رو...:5:

عزیزم مدلی که من تست کردم (از ال جی) lw5700 دارای تکنولوژی cinema 3d ال جی بود با عینک passive خودتون حتما از من بهتر میدونید این چیزارو...من در تست پانا - سونی و سامسونگ در حین دیدن تصویر 3 بعدی لرزش شدید میدیدم توی سونی بقدری لرزش داشت که بعد از 2-3 دقیقه سرم درد گرفت اما توی ال جی نه لرزشی دیدم و نه سر درد گرفتم، کاری به کیفیت تصویر 3 بعدی عمق تصاویرش و....ندارم اولین نکته از دید من برای دیدن تصاویر 3 بعدی اینه که تصویر لرزش نداشته باشه و آدم دچار سردرد نشه که فقط ال جی این قابلیت رو داشت البته بگم که منظور نتیجه کلی برای برند ها نیست من ال جی lw5700 و سونی ex720 و سامسونگ D6XXX(شش هزارو چند بود یادم نیست) و پانا ST30(مغازه دار گفت رو VT30 سه بعدی ندارم الان بیا رو ST30 چک کن مثل VT30 هست فرقی نداره)رو چک کردم و ممکنه سونی HX925 خدای تصاویر 3 بعدی باشه یا دیگر مدل های 2011 سامسونگ یا حتی VT30 ! اما بین مدلهایی که من تست کردم ال جی از دید من از همه بهتر بود.

wtf :39::16:

خداااااااااااااا :31: دهنتون ..... قیژ :دی
عجب!

mzy
07-12-2011, 16:54
اینجا ایرانه! عجیبه،همه شادن:18:

manutd2009
10-12-2011, 11:38
سلام دوست عزیز
پیشنهاد بنده اگر بتونی گیر بیاری lg lx9500

فوق العادست