مشاهده نسخه کامل
: دانلود پلاگین های ادیوس 6
دوستان عزیز برای دانلود پلاگین های ادیوس 6 به این آدرس یه سری بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر یادتون نره
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
دوستان عزیز یه سری هم به این ساینت بزنید خالی از لطف نیست
تشکر یادتون نره ها
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
از دوستان محترم هرکی آدرس پلاگین های ادیوس 6 رو داره اینجا بزاره
البته تو این دوتا سایت اکثر پلاگین های ادیوس 6 هست
ولی بازم پلاگین برای ادیوس 6 هست مانند Boris red
kheyli bishoorin chera vaghte adamo migirin pdf amoozeshe edius bezarid joonetoon dar miad??? khak toosaretoon
kheyli bishoorin chera vaghte adamo migirin pdf amoozeshe edius bezarid joonetoon dar miad??? khak toosaretoon
دوست مهربان ممنون از پست مفیدتون امیدوارم خجالت کشیده باشید :41:
یه سری از دوستان که میان اینجا یه سری پلاگین ها و نرم افزار ها و خلاصه هرکاری که از دستشون بر میاد میزارن دارن لطف میکنن و اینکارا رو انجام میدن مگر نه شما باید بری چقدر پول بدی تا یکم از همین آموزش هارو تو بیرون ببینی حالا یه چیز هم طلب داری واقعا متاسفم برات برای تو و امثال تو :41:
ا
majid0307
20-12-2011, 00:10
ادیوس مال ادمای بیشعوری مثل تو نیست
سلام لینک های دانلود سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hp) کار نمی کنن! لطفا یه نبع دیگه معرفی کنید من که هر چی گشتم نبود !
mahyarbadry
04-02-2012, 23:30
پلاگینهای vst در ادیوس
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تشکر ؟
mahyarbadry
04-02-2012, 23:37
پلاگینهای افتر افکت در ادیوس 6
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بازم خواستید بگید
ممنون دوست عزیز البته که باز هم میخوام :دی اگه زحمتی نیست
(اگه می تونید titlemotion رو بزارید)
mahyarbadry
07-02-2012, 18:42
موسیقی های میهنی جهت ساخت وله
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:40 PM ----------
آموزش تصویری ادیوس 5.12 (زبان اصلی)
DOWNLOAD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من خيلي دنبال پلاگين هاي مخصوص اديوس6 گشتم سايت تدوين هر ايراني هم لينك دانلودش خراب هست من نمي دونم اين همه كاربر چه جوري مي تونند دانلود كنند. شما نمي تونيد يك سايت ديگه كه بشه دانلود كرد را معرفي كنيد راستش و بخواين من از 4روز پيش كه اديوس 6 را خريداري و نصب كردم تا الان نتونستم كار ميكسم و پيش ببرم چون هم همه پروژه را بايد از اول مرور كنم تا افكت هايي كه در اديوس 5.50 بود و در اين نيست را جايگذاري كنم
يك اشكال مهم ديگه هم پيدا كردم كه اديوس هر جا افكت سنگين هست مثل استفاده از ويتاسين بسته مي شه كه ديگه كم كم دارم به اين فكر مي افتم كه هر چند از اديوس 6 خوشم امده برگردم به اديوس 5.50
كسي هست كه انصافا كمكم كنه؟؟؟
majid0307
01-05-2012, 23:58
سلام من خيلي دنبال پلاگين هاي مخصوص اديوس6 گشتم سايت تدوين هر ايراني هم لينك دانلودش خراب هست من نمي دونم اين همه كاربر چه جوري مي تونند دانلود كنند. شما نمي تونيد يك سايت ديگه كه بشه دانلود كرد را معرفي كنيد راستش و بخواين من از 4روز پيش كه اديوس 6 را خريداري و نصب كردم تا الان نتونستم كار ميكسم و پيش ببرم چون هم همه پروژه را بايد از اول مرور كنم تا افكت هايي كه در اديوس 5.50 بود و در اين نيست را جايگذاري كنم
يك اشكال مهم ديگه هم پيدا كردم كه اديوس هر جا افكت سنگين هست مثل استفاده از ويتاسين بسته مي شه كه ديگه كم كم دارم به اين فكر مي افتم كه هر چند از اديوس 6 خوشم امده برگردم به اديوس 5.50
شما باید ادیوس 5.5 را هم نصب کنی چون خیلی از پروژه های ساخته شده در 5.5 توی ادیوس 6 درست جواب نمیده مخصوصا اگر از اکسپلود هم استفاده شده باشد
نصب کردم ولی کار نکرد الان که این را دارم می نویسم تقریبا 4 روز روی این مشکل کار کردم ولی بالاخره امروز خسته شدم و ادیوس قبلی را نصب کردم ولی بازم ممنون که وقت گذاشتید و جواب دادید
mehdi.mahmoudzadeh
15-05-2012, 14:00
سلام خدمت اساتید محترم :11:
من با edius ver 6.02 کار میکنم. ترنزیشن های کارتونی می خاستم. مثل برنامه عمو پورنگ هست که از بالای تصویر گل میریزه، یا از وسط تصویر شکلکای کارتونی میاد، از این ترنزیشن ها می خواستم..
ممنون میشم راهنماییم کنید....
به شدت نیاز دارم بهش..
:42::42::42:
mahyarbadry
15-05-2012, 18:46
مشکل سایت حل شده باز می توانید به بانک تدوین مراجعه کنید
سلام خدمت اساتید محترم :11:
من با edius ver 6.02 کار میکنم. ترنزیشن های کارتونی می خاستم. مثل برنامه عمو پورنگ هست که از بالای تصویر گل میریزه، یا از وسط تصویر شکلکای کارتونی میاد، از این ترنزیشن ها می خواستم..
ممنون میشم راهنماییم کنید....
به شدت نیاز دارم بهش..
:42::42::42:
از ادوريج سري فانتزي استفاده كنيد . مت كه خودم با نصب كردنش مشكل دارم .
mehdi.mahmoudzadeh
18-05-2012, 21:42
از دوستان کسی هست که در این باره کمک کنه!!!
:19:
Ramin Zare
29-08-2012, 16:50
با سلام اول اديوس از كجا خريدي؟دوم سيستمت جوابگوي اديوس هست يا نه ؟سوم پيشنهاد من اينكه براي خريد از شركت نور نگار خريد كني چون در حال حاضر اصلي ترين نرم افزار ميتوني از اونجا تهيه كني سوالي در مورد اديوس داري ببرسيد تا راهنماي كنم
معادل پلاگین twitch افتر در ادیوس چیه؟؟؟ یکی راهنمایی کنه
پلاگین معروف heroglyph ورژن 4 هم با کلی تغییرات اومده میتونید از اینجا دانلود کنید هم ورژن 32 و هم ورژن 64 بیتی که ورژن 32 بیتیش برای ادیوس هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-heroglyph-4-برای-ادیوس-6
در ضمن ورژن جدید مرکالی هم هست برای گرفتن لرزش دوربین
منتظر پلاگین های دیگه باشید :40:
معادل پلاگین twitch افتر در ادیوس چیه؟؟؟ یکی راهنمایی کنه
mohammad_87
25-01-2013, 21:00
پلاگین معروف heroglyph ورژن 4 هم با کلی تغییرات اومده میتونید از اینجا دانلود کنید هم ورژن 32 و هم ورژن 64 بیتی که ورژن 32 بیتیش برای ادیوس هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-heroglyph-4-برای-ادیوس-6
در ضمن ورژن جدید مرکالی هم هست برای گرفتن لرزش دوربین
من لینک 32 بیتی رو دانلود کردم ولی موقع اکسترکت در آخرین مرحله،پیغام میده که mesmerize.r00 رو پیدا نمیکنه.کسی دانلود کرده؟
--------------
من ادیوس 6 دارم و افکت صوتی و تصویری اصلا نداره.بهترین و کاملترین پک برای ادیوس 6 کدومه؟لینک هم اگه دارید بذارید.
omidqafari
06-02-2013, 10:31
خاک بر سرتون چرا از سایتهای دیگه خود تون یه چیزی بزارین
باز باید بریم به سایتهای دیگه عضو بشیم
دوستان من یک پک کامل پلاگین های ادیوس رو گرفتم . pro DAD 2 رو نصب کردم ولی توی ادیوس نمیاد چکار باید بکنم.
ادیوس 6.01 و pro DAD 2 هم مخصوص ادیوس 6.
:n03::n03:دوست عزیز لینک خراب است
لطفا کمک کنید
من که هر کاری کردم نتونستم دانلود کنم .
عبدلرحمن خلیلی
16-05-2013, 12:18
داونلود نمی شه
عبدلرحمن خلیلی
16-05-2013, 12:19
لطفا برسی کنید
Mehdi0936
29-05-2013, 16:37
دوستان عزیز برای دانلود پلاگین های ادیوس 6 به این آدرس یه سری بزنید
تشکر یادتون نره
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
دوستان عزیز یه سری هم به این ساینت بزنید خالی از لطف نیست
تشکر یادتون نره ها
---------- Post added at 12:51 PM ---------- Previous post was at 12:47 PM ----------
از دوستان محترم هرکی آدرس پلاگین های ادیوس 6 رو داره اینجا بزاره
البته تو این دوتا سایت اکثر پلاگین های ادیوس 6 هست
ولی بازم پلاگین برای ادیوس 6 هست مانند Boris red
سایت خراب هست پلاگین از کجا دانلود کنیم حالا؟:n24::n07:
دوستان عزیز این سایت رو بهتون پیشنهاد میکنم میتونید پلاگین های مورد نظر خودتون رو از اینجا دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :n20:
Fahimeh123
06-09-2013, 23:01
دوستان من یک پک کامل پلاگین های ادیوس رو گرفتم . pro DAD 2 رو نصب کردم ولی توی ادیوس نمیاد چکار باید بکنم.
ادیوس 6.01 و pro DAD 2 هم مخصوص ادیوس 6.
من که خواستم Pro Dad =>Vitascene 1.0.45 رو نصب کنم به این مشکل برخوردم :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و درحالی که مشخصات گرافیک سیستم من اینه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما این پلاگین نصب نمی شه !
elena 2020
23-12-2013, 12:26
سلام این سایت بانک تدوین هر ایرانی هیچکدوم از لینکاش باز نمیشه واسه من که اینطوریه نمیدونم چرا؟ میشه لینک پلاگینهای ادیوئس6رو تو سایت خودتون قرار بدید؟
دوسته عزیز من چند وقته به اینجا سر میزنم وخیلی راضیم اگه میشه بگید چجوری میشه فایل PSD رو فیلم قرار داد و سایزش رو تغیر داد خیلی مهمه واسم:n03:
lida123l
16-04-2014, 18:46
سلام من تازه گی ها عضو شدم خودم کار میکس انجام میدم ولی نیو بلوم غیر فعال شده نیو بلو جدید میخوام لطفا:n01:
lida123l
16-04-2014, 18:48
جی اف ایکس باید پول بدی ماهیانه اصلا هم لینک جدید نمیزاره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.