PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیم کشی امپیلی فایر

Ali_locker
30-11-2011, 12:06
سلام من سیم باکسم یکیش به +ch1 و اون یکیش به - ch2 وصل کسی که نصب کرده این کارو کرده اشکال نداره ؟؟عکسش هم گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کار این کابل چیه ؟؟ (عکس)

قبلا این کابل وصل بود که از اون دوتا کابل خروجی ضبط یکش به این میخورد و دو سر این کابل یه امپیلی و اون یکی کابل که از ضبط اومده یه سرش ازاد بود (برای اسپیکر ها هست) (عکس)

من این کابل ورداشتم و او دوتا کابلی که ار خروجی ضبط امده بود صندوق عقب رو وصل کردم (عکس)

این کار اشکال داره ؟؟؟؟؟؟

این کلید رو کدوم وضعیت بهتره باشه ؟؟

golbehi
30-11-2011, 12:53
سلام
1. نه ایرادی نداره ساب ووفرتو بریج بسته
سابت لوله ایه؟
سوال 2 و 3 رو نمیدونم باید اساتید بگن
و سوال آخر هم فکر کنم فیلتر های کراس اوور باشه که نرمال باشه یا زیرگذر یا بالا گذر

Ali_locker
30-11-2011, 13:37
سلام منونن که جواب دادین :10: نه باکسم لولهای نیست مکعبی هست
لوله بهتره یا مکعبی ؟؟ ساب ووفرو بریج ببندم بهتره یا معمولی ؟؟ برای اسپیکرا چی ؟؟؟
اساتید لطفا کمک کنید
QUOTE=Ali_locker;6666632]سلام من سیم باکسم یکیش به +ch1 و اون یکیش به - ch2 وصل کسی که نصب کرده این کارو کرده اشکال نداره ؟؟عکسش هم گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکار این کابل چیه ؟؟ (عکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلا این کابل وصل بود که از اون دوتا کابل خروجی ضبط یکش به این میخورد و دو سر این کابل یه امپیلی و اون یکی کابل که از ضبط اومده یه سرش ازاد بود (برای اسپیکر ها هست) (عکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن این کابل ورداشتم و او دوتا کابلی که ار خروجی ضبط امده بود صندوق عقب رو وصل کردم (عکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کار اشکال داره ؟؟؟؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE]

golbehi
30-11-2011, 14:20
سلام منونن که جواب دادین :10: نه باکسم لولهای نیست مکعبی هست
لوله بهتره یا مکعبی ؟؟ ساب ووفرو بریج ببندم بهتره یا معمولی ؟؟ برای اسپیکرا چی ؟؟؟
اساتید لطفا کمک کنید

شکل باکس مهم نیست،مهم اینه که اصولی ساخته شده باشه یعنی تمامی پارامترهای ساب مورد استفاده توی باکس رعایت شده باشه

ساب ووفر هم بستگی به کویلش داره،دلبخواه نیست!اگه اشتباه ببندی سابت میره روی هوا
معمولا وقتی که آمپ مونو برای ساب نداری یا بودجه کمه دوتا از کانال های آمپ رو میدن به ساب تا راش بندازن
(البته نه هر سابی با هر قدرتی!)
اسپیکرها هم اونقدری قدرت نمیخوان که بریج ببندی
البته فکرکنم اگه بریج ببندی صدای اسپیکرت تبدیل به مونو میشه!

Ali_locker
30-11-2011, 14:37
سابم 4 کویلش هستش :11:

---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------

کسی در مورد اون سیما نمیدونه ؟؟ کار خطرناکی نکردم ؟؟

hamidR15
30-11-2011, 22:07
سلام من سیم باکسم یکیش به +ch1 و اون یکیش به - ch2 وصل کسی که نصب کرده این کارو کرده اشکال نداره ؟؟عکسش هم گذاشتم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکار این کابل چیه ؟؟ (عکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقبلا این کابل وصل بود که از اون دوتا کابل خروجی ضبط یکش به این میخورد و دو سر این کابل یه امپیلی و اون یکی کابل که از ضبط اومده یه سرش ازاد بود (برای اسپیکر ها هست) (عکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن این کابل ورداشتم و او دوتا کابلی که ار خروجی ضبط امده بود صندوق عقب رو وصل کردم (عکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین کار اشکال داره ؟؟؟؟؟؟

سلام دوست من،من استاد نیستم ولی سعی میکنم آموخته هام رو خدمتتون ارائه نمایم:
کابلی که شما داری به کابل RCA یک به دو معروف هست. یعنی یه طرفش محل ورودی سیگنال از PRE AMP پخش هست و دو سر دیگر به کانالهای ورودی آمپلیفایر متصل میشود.
مورد مصرف این کابل در زمانی هست که شما یه آملیفایر چهار کانال دارید با درایورهای مربوطش ولی خروجی PRE پخشتون یک جفت هست.به کمک این کابل از هر کدام از خروجیهای پخش(یکیش برای اسپیکرهای سمت راست خروجی میده و دیگری برای چپ) دو تا خروجی میگیریم. دوتا برای کانالهای چپ ،جلو و عقب دوتای دیگر برای کانالهای راست و جلو و عقب.
حالا اگر سیستم ساب ووفر داشته باشیم برای گرفتن قدرت بیشتر از آمپلیفایرمون، میاییم از قانون پل زدن یا همون بریج کردن استفاده میکینم. یعنی یک منفی از یک کانال(مثلا چپ)و یک مثبت از کانال دیگر(مثلا راست) میگیریم و کابلمون رو بهش وصل میکنیم.در این حالت قدرت خروجی روی هر کانال با هم جمع میشوند.
در مورد استفاده از کلید کراس اوور.برای اسپیکرها باید روی High Pass Filter و فرکانس کات اف 80 هرتز باشه و برای ساب ووفر کلید روی حالت Low Pass Filter و فرکانس کات آف هم 80 هرتز تنظیم بشه.

10688
20-01-2012, 19:53
سلام من یه مقاله در مورد آمپیلی فایر یا سیستم ماشیم میخواستم دارین؟

hamidR15
21-01-2012, 12:24
سلام من یه مقاله در مورد آمپیلی فایر یا سیستم ماشیم میخواستم دارین؟
سلام
چه مقاله اي؟شما هر سوالي داري بپرس بيشتر دوستان ميتوانند پاسخ بدن.

test14
29-02-2012, 14:04
بين دو تا آهنگ تو فضاي خالي نويز داره آمپلي مشكل از سيم كشي ميتونه باشه؟

hamidR15
01-03-2012, 19:53
سلام دقیق توضیح بده ببین منظورتون چیه؟

mohamad reza_2010
02-03-2012, 00:17

سلام اون نویز یا خش خش خیلی خفیفی که مشنوی در اصل برا پخش هست

اگه خیلی نویز زیاده ببین سیمهاتون سالم هستن
حمید جان ایشون به احتمال زیاد همون لحظه ای رو میگن که میخوان track رو عوض کنند و این بین 1 تا 2ثانیه پخش بدون صدا در حال پردازش track بعدی میباشد برای پخش.:8: