ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نمیشه رو سیستم ویندوز نصب کرد!

gis0o0
30-11-2011, 10:35
سلام دوستان

یه سیستمی رو فرمت کردم و می خوام ویندوز روش نصب کنم ولی تا مرحله installing windows پیش میره
و این پیغام رو میده :

پنجره ی: d:\windows\system323\grpconv.exe

windows cannot access the specified device,path or file . you may not have the appropriate permissins to access the item.

بعد از ok کردن به نصب ادامه میده و تو مرحله فاینال یه صفحه آبی وا میشه که میگه سخت افزار یا برنامه جدیدی که رو سیستم نصب شده بردارید . ممکنه به اون دلیل دچار مشکل شدید!!

من یه بار بایوس رو دیفالت کردم و تغییری نکرده. از طرفی ویندوزی رو سیستمم ندارم که بخوام برنامه ای رو حذف کنم.

مرسی از کمکتون

EXTREME
30-11-2011, 11:52
با یک سی دی ویندوز دیگه و درایو اپتیک دیگه تست کنید درست نشد
اتصالات هارد رو چک کنیدو کابل هارد رو بکنید و روی یه پورت دیگه بزارین یعنی جاشو عوض کنید همچنین هارد رو هم چک کنید
به نظر من مشکل اصلی شما در پارتیشن بندی هارد باشه یک بار دیگه هارد رو پارتیشن بندی بکنید و نتیجرو بگین
درست نشد باید برین سراغ رم

amd>intel
30-11-2011, 13:06
طبق تاييد صحبتهاي دوست خوبم اين فايل هم امتحان كنيد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

gis0o0
07-12-2011, 21:28
با یک سی دی ویندوز دیگه و درایو اپتیک دیگه تست کنید درست نشد
اتصالات هارد رو چک کنیدو کابل هارد رو بکنید و روی یه پورت دیگه بزارین یعنی جاشو عوض کنید همچنین هارد رو هم چک کنید
به نظر من مشکل اصلی شما در پارتیشن بندی هارد باشه یک بار دیگه هارد رو پارتیشن بندی بکنید و نتیجرو بگین
درست نشد باید برین سراغ رم

مرسي دوستم. مشكل از رم بود . اسلاتشو تغيير دادم نشد. بعد كه تميزش كردم و جا انداختم درست شد :11: