ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت VPN client

hadi_en
29-11-2011, 18:29
سلام میخواستم بدونم درسیستم عامل CentOs با دستور چطوری میشه یه کانکشن برای ارتباط با سرور VPN ساخت؟

afterpc
12-01-2012, 11:53
بخاطر شما نشستم این مقاله رو نوشتم!:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Open-Source
12-01-2012, 14:08
سلام میخواستم بدونم درسیستم عامل CentOs با دستور چطوری میشه یه کانکشن برای ارتباط با سرور VPN ساخت؟

شما از چه دسکتاپی استفاده میکنی؟
نوع VPN که میخوای بهش متصل بشی چی هستش؟

afterpc
13-01-2012, 00:38
ایشون فکر کنم دیگه نیستن!
توی دسکتاپ گنوم، چطور از وی پی ان با پورت L2TP, SSTP و IP Sec استفاده میشه کرد؟

afterpc
13-01-2012, 16:59
لطفا سریعا بگین چطور میشه از sstp استفاده کرد؟ سرعت پورت pptp خیلی کم شده

Open-Source
13-01-2012, 19:02
لطفا سریعا بگین چطور میشه از sstp استفاده کرد؟ سرعت پورت pptp خیلی کم شده

شما باید پکیج sstp-client ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو باضافه network-manager-sstp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (برای استفاده در networkmanager) نصب کنید.

برای سایر پروتکل ها هم به همین صورت هستش که باید client اون رو نصب کنی بعد در صورت وجود پکیج networkmanager اون رو نصب کنی.

مثلا:

networkmanager-pptp + pptpclient
networkmanager-openvpn + openvpn
networkmanager-vpnc + vpnc
NetworkManager-l2tp + RP-L2TP or openl2

afterpc
13-01-2012, 21:40
من از مینت استفاده میکنم. ولی چیزی به اسم sstp-client و network-manager-sstp پیدا نکردم. حتی توی software manager (همون download center اوبونتو) سرچ کردیم، ولی هیچ نتیجه‌ای نداشت!

Open-Source
13-01-2012, 23:45
من از مینت استفاده میکنم. ولی چیزی به اسم sstp-client و network-manager-sstp پیدا نکردم. حتی توی software manager (همون download center اوبونتو) سرچ کردیم، ولی هیچ نتیجه‌ای نداشت!

خوب معلومه که پیدا نمیکنی.
این پکیج ها غیر رسمی هستند و فوق العاده unstable.

خودت بگیر و کامپایل کن.

:10:

afterpc
14-01-2012, 01:17
میتونین اونا رو آپلود بکنین بدین؟ چون من فقط لینک sourceforge رو پیدا کردم، که اونم ایرانو تحریم کرده.