PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش آپدیت Galaxy fit به ورژن 2.3.4 رسمی

DJ.Mamal
29-11-2011, 13:54
با سلام
امیدوارم این مطلب مفید واقع بشه

پسورد فایلهای زیپ

samsung-firmwares.com یا samfirmware.com

ابتدا درایور مربوطه رو دانلود کنید
از این لینک

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا همون نرم افزار Samsung Kies که مربوط به گوشیهاس رو نصب کنید..

بعد نرم افزار فلشر گوشی
دانلود

حالا نوبت دانلود فیرم ورهاست

فیرم ور فارسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و فایل OPS
دانلود

میریم سراغ فلش..

اول اطمینان حاصل کنید که بالای 75 درصد شارژ باطری داشته باشید..

خوب..حالا نرم افزار Odin رو اجرا کنید و اون فایل OPS رو که دانلود کرده بودین رو انتخاب کنید
این بخش خیلی مهمه مواظب باشین و طبق چیزی که مینویسم فایل ها رو توی نرم افزار انتخاب کنید
فیرم ور رو هر جا دوست دارین اکسترکت کنید و بروش زیر انتخاب کنید..(نمونه اسامی بعد اکسترکت و بخش قرمز باید به اون اسم فایل رو انتخاب کنید

-APBOOT_S5570XXKPI_CL260130_REV02_user_low_true.tar .md5 goes into BOOT
-MODEM_S5570XXKPI_CL260130_REV02.tar.md5 goes to PHONE
-CODE_S5570XXKPI_CL260130_REV02_user_low_true.tar.m d5 goes to PDA
-and CSC_S5570SERKPI_CL260130_REV02_user_low_true.tar.m d5 to CSC

بازم چک کنید و مطمئن بشد که درست انتخاب کردین..ممکنه گوشیتون رو آجر(بریک) کنید

خوب حالا گوشی رو خاموش کنید و با نگهداشتن دکمه Volume down+ok+end وارد حالت دانلود میشید..(عکس روبات مشغول بیل زدنه)..حالا گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید..توی Odin باید یه کادر زرد دیده بشه که Com 5 یا یه چیزی مث این نوشته..
حالا چک کنید که گزینه های AUTO REBOOT و RESET TIME و PROTECT OPS تیک خورده باشن..حالا رو دکمه Start کلیک کنید و منتظر بمونید تا کادر آبی رنگ بشه و بنویسه Pass ..هنوز کابل رو نکشید و منتظر بشید تا گوشی بالا بیاد و مطمئن بشید..

در آخر هم با کد #1234#** از ورژن گوشیتون مطمئن بشید

DJ.Mamal
29-11-2011, 17:15
فایل زیر رو دانلود کنید

و فایل رو بهمون صورت به مموری کارتتون انتقال بدید..داخل فولدر نریزید..بعد به حالت ریکاوری برید(دکمه پاور و اوکی رو فشار بدید و گوشی رو روشن کنید)

گزینه دوم apply sd card update رو بزنید و فایل مورد نظر رو انتخاب و اوکی کنید..بعد از چند ثانیه تموم میشه و باید گوشی رو ریبوت کنید..
در آخر هم باید آیکون Super user به منو اضافه شده باشه..

kiooo
31-01-2012, 23:02
سلام dj.mamal لينك ----- شده لطفا يه كاريش كنين ممنون

DJ.Mamal
02-02-2012, 09:02
سلام dj.mamal لينك ----- شده لطفا يه كاريش كنين ممنون
سلام کدوم لینک چیز شده؟

amyleeworld
16-02-2012, 14:57
سلام
فایل اسیا رو انلود کردم و فقط تو فایل زیپش یک فایل بود و خبری از اون 4 فایلی که شما نوشتین نیست

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

DJ.Mamal
17-02-2012, 17:44
سلام
فایل اسیا رو انلود کردم و فقط تو فایل زیپش یک فایل بود و خبری از اون 4 فایلی که شما نوشتین نیست

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

یه فایل با پسوند Tar باید باشه
توی Odin فلشر روی قسمت One package تیک بزنید...فایل OPS و همین فایل رو انتخاب کنید و بقیه رو به روش بالا انجام بدید

mehran6587
25-03-2012, 15:54
سلام دوست عزیز . من گوشی گالکسی دارم و میخوام آپدیت کنم ولی اصلا تو این لینکهایی که شما گذاشتی اصلا چنین فایلهایی وجود نداره

نکته دوم ایمکه این گ.شی به جر دکمه Home یا منو و کم و زیاد صدا و خاموش روشن دکه دیگه ای نداره که شما نوشتی end , ok
منظور از این 2 کلید چه کلید هایی هست؟

---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

سلام دوست عزیز . من گوشی گالکسی دارم و میخوام آپدیت کنم ولی اصلا تو این لینکهایی که شما گذاشتی اصلا چنین فایلهایی وجود نداره

نکته دوم ایمکه این گ.شی به جر دکمه Home یا منو و کم و زیاد صدا و خاموش روشن دکه دیگه ای نداره که شما نوشتی end , ok
منظور از این 2 کلید چه کلید هایی هست؟

ارشک
23-04-2013, 16:12
درود
دوست من ممنون از آموزشتون. نمیدونم این تاپیک چقد قدیمیه و من از زیر گرد و خاک کشیدمش بیرون یا نه. ولی خب من امروز گوشیمو روت کردم و همه چیز هم اوکی بود، باکس زرد رنگ هم آبی شد و نوشت PASS. گوشی هم بالا اومد و الان داره بدون هیچ مشکلی کار میکنه، تنها مورد اینکه وقتی کد #1234#** رو میزنم ارور میده و میزنه مشکل اتصال یا کد MMI غیر معتبر.
اگه میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
با سپاس