مشاهده نسخه کامل
: کمک برای انتخاب گیرنده دیجیتال
سلام دوستان
میخوام یک گیرنده دیجیتال برای تلویزیون تهیه کنم
تلویزیون ما پلاسما 42 اینچ پاناسونیک هست
اچ دی اما فول نیست
ورودی hdmi داره
دستگاهی می خوام که با hdmi متصلش کنم و یو اس بی بخوره ، ضبط کنه و mkv و.. رو پخش هم کنه چه بهتر!
چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟
هم قیمت هم اینکه زیاد اذیت نکنه ( هنگ و داغ و ... )
ممنون
faraname
29-11-2011, 22:10
سلام دوستان
میخوام یک گیرنده دیجیتال برای تلویزیون تهیه کنم
تلویزیون ما پلاسما 42 اینچ پاناسونیک هست
اچ دی اما فول نیست
ورودی hdmi داره
دستگاهی می خوام که با hdmi متصلش کنم و یو اس بی بخوره ، ضبط کنه و mkv و.. رو پخش هم کنه چه بهتر!
چه مدلهایی رو پیشنهاد میکنید؟
هم قیمت هم اینکه زیاد اذیت نکنه ( هنگ و داغ و ... )
ممنون
سلام
لینک زیر رو ببینید , من این رو پیشنهاد می کنم ( البته من با ست تاپ باکس های زیادی کار کردم ولی این یکی به نظر یه چیز دیگه اس , مخصوصا پشتیبانی از ویژگی 1080p که تو کمتر باکسی من دیدم. ) یه نکته مهم که لازم هست بگم اینه که کمپانی پروویژن اساسا کارش سخت افزارهای صوتی تصویری و ساخت کارت های کپچر و تبدیل هست و رو همین حساب محصولاتی که تولید می کنه از لحاظ فنی نسبت به شرکت های دیگه می تونه قوی تر باشه . البته نمونه هایی از اشکال در بعضی مدل هاش دیده شده که خب طبیعی هست. ( تو این محصول پیش روی شما تا حالا چنین مشکلی گزارش نشده و مشکل مربوط به مدل های قبلی بوده ) قیمت اش هم 75 هزار تومان هست. اشتباه نکنم خرید آنلاین هم داره . وارد کننده اش شرکت فولاد رایانه است که از تکتا صدا و سیما هم مجوز داره. صادقانه بگم من واسه خونه خودم می خرم اش ولی هنوز گیر نیاوردم .یه چیز مهم دیگه قابلیت نمایش زیر نویس فارسی SRT هست که واسه من یکی خیلی مهمه. در ضمن mkv رو پشتیبانی می کنه و از همه مهم تر درگاه usb هم جلوی دستگاه است نه پشت . بقیه ویژگی هاش رو هم خودت بخوون . راستی یادم رفت بگم از لحاظ طراحی هم خیلی زیباست. بر خلاف اغلب ست تاپ باکس ها که ظاهر زیبایی ندارن این یکی بدک نیست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.