مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید دستگاه 3 کاره اسکن،پرینت و...
سلام دوستان
لطفا یه دستگاه چند کاره رنگی اسکنر،پرینت و... ک قیمتش نهایتا تا 200 تومن باشه بهم معرفی کنید. برای کار های خونگی هست و زیاد باهاش کار نمیشه برای همین نهایتش تا 200 تومن کافیه.
با تشکر
Hamed DC
01-12-2011, 20:42
سلام دوستان
لطفا یه دستگاه چند کاره رنگی اسکنر،پرینت و... ک قیمتش نهایتا تا 200 تومن باشه بهم معرفی کنید. برای کار های خونگی هست و زیاد باهاش کار نمیشه برای همین نهایتش تا 200 تومن کافیه.
با تشکر
سلام.
سجاد جون اصلا سه کاره توصیه نمیکنم. چون کیفیت زیاد جالبی ندارن. شما میتونی یه پرینتر و یه اسکنر با قیمت
پایین بخری که کارایی و خرابیش هم کمتره و میتونی به عنوان یه دستگاه سه کاره ازش استفاده کنی.
Ship Storm
02-12-2011, 12:29
سلام.
سجاد جون اصلا سه کاره توصیه نمیکنم. چون کیفیت زیاد جالبی ندارن. شما میتونی یه پرینتر و یه اسکنر با قیمت
پایین بخری که کارایی و خرابیش هم کمتره و میتونی به عنوان یه دستگاه سه کاره ازش استفاده کنی.
از چه نظر میگید کیفیت جالبی ندارن ؟
منظور کیفیت چاپ و یا اسکن هست یا کیفیت قطعات ؟
سلام.
سلام
راستش حامد جان طی همون سیستمی ک تو جریانش بودی و سفارشش دادم، دستم خالی شده و فعلا امکان خرید دیگه ندارم ، اما هدف از 3 کاره خریدن برای این بود ک زیاد باهاش کار نمیکنم نهایتش ماهی 5 تا 10 برگ چاپ و 2-3 تا اسکن. و همچنین نمیخواستم جای زیادی بگیره.
ممنون.
Hamed DC
02-12-2011, 14:27
از چه نظر میگید کیفیت جالبی ندارن ؟
منظور کیفیت چاپ و یا اسکن هست یا کیفیت قطعات ؟
منظورم کیفیت ساخت قطعات هست. البته منظورم سریOfficeنیست!!!
معمولا دستگاه هایی با قیمت پایین اگر یکی از از این قسمتها مشکل پیدا کنه، باید تقریبا قید تعمیر رو زد!!!
این تجربه بد رو من یک بار پشت سر گذاشتم.
سلام
راستش حامد جان طی همون سیستمی ک تو جریانش بودی و سفارشش دادم، دستم خالی شده و فعلا امکان خرید دیگه ندارم ، اما هدف از 3 کاره خریدن برای این بود ک زیاد باهاش کار نمیکنم نهایتش ماهی 5 تا 10 برگ چاپ و 2-3 تا اسکن. و همچنین نمیخواستم جای زیادی بگیره.
ممنون.
سلام سجاد جان.
پس حتما قبل خرید خبرم کن تا یه جنس خوبی رو با هم پیدا کنیم.
راستی سیستم جدید رو خریدی؟؟؟
شیرینی فراموش نشه:31:
Ship Storm
02-12-2011, 17:45
منظورم کیفیت ساخت قطعات هست. البته منظورم سریOfficeنیست!!!
معمولا دستگاه هایی با قیمت پایین اگر یکی از از این قسمتها مشکل پیدا کنه، باید تقریبا قید تعمیر رو زد!!!
این تجربه بد رو من یک بار پشت سر گذاشتم.
من میخوام یک پرینترلیزری سیاه و سفید بگیرم برای مصارف خانگی و خیلی کم(حداکثر سالی 500 برگ پرینت دارم)
HP - LaserJet P1102 رو دیدم و به نظرم خوب باید باشه
اما پرینتر سه کاره Samsung SCX-3200 و هم دیدم خوشم اومد چون اسکن و کپی هم تو کارام دارم گفتم این مدل سه کاره بیشتر به کارمون میاد
میخوام بدونم این پرینترهای سامسونگ از نظر کیفیت چطور پرینترهایی هستند ؟ (کارتریج: تونر به شماره MLT-D1042S )
کاتریج هاشون مثل کاتریج های HP لیزری هست یا فرق داره ؟ قیمت هاش چطوره؟ چند صفحه TXT A4 رو با یک بار شارژ کاتریج میشه باهاش زد ؟
CANON - i-SENSYS MF4430 رو هم دیدم ولی قیمتش یکم بالاتره
به نظرتون کدوم مدل رو بخرم ؟
این مدل سامسونگ هم موجوده Samsung SCX-4623FH به قیمت 238 تومنکه 4 کاره هست و فکس هم داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hamed DC
02-12-2011, 17:58
مدل Samsung SCX-3200مدل خوبیه.
Samsung SCX-3200...151.000
ولی به شخصه از برند سامسونگ در این زمینه، دل خوشی ندارم. قیمتهای سامسونگ معمولا پایین و کیفیت جالبی هم ندارن.
سامسونگ رو باید در حد همون مانیتور نگهداشتت!!!
برای خرید پرینتر و کارایی بالا و عمر طولانی برنهای Canon,HPبیشتر توصیه میشه. این دو برند هم قطعات یدکی خوبی دارن و
هم اینکه کیفیت بهتری دارن. مشخصات کامل این مدل:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/COLOR]
سلام سجاد جان.
پس حتما قبل خرید خبرم کن تا یه جنس خوبی رو با هم پیدا کنیم.
راستی سیستم جدید رو خریدی؟؟؟
شیرینی فراموش نشه:31:
باشه حتما.
سیستم هم سفارش دادم ببینم قطعاتی ک میخواک پیدا میشه یا نه، انشالله ک فردا همش پیدا میشه. فقط چون سیستم مقداریشو قسطی گرفتم یه کم اذیت میکنه فروشنده.
شیرینی هم حامد جان حتما، شما فقط امر کن .
Ship Storm
02-12-2011, 18:22
مدل Samsung SCX-3200مدل خوبیه.
Samsung SCX-3200...151.000
ولی به شخصه از برند سامسونگ در این زمینه، دل خوشی ندارم. قیمتهای سامسونگ معمولا پایین و کیفیت جالبی هم ندارن.
سامسونگ رو باید در حد همون مانیتور نگهداشتت!!!
برای خرید پرینتر و کارایی بالا و عمر طولانی برنهای Canon,HPبیشتر توصیه میشه. این دو برند هم قطعات یدکی خوبی دارن و
هم اینکه کیفیت بهتری دارن. مشخصات کامل این مدل:
کانن و hp قیمت هاشون خیلی بالاتر از سامسونگ هست
مدل CANON - i-SENSYS MF4430 فکر میکنم حدود 280 قیمتش باشه اگر اشتباه نکرده باشم
مدل Canon I-Sensys MF-4410 فکر میکنم 250 باشه
HP LaserJet P1102 رو هم 130 میشه گیر آورد
HP 1212 هم هست که قمتش خیلی بالاس و از 300 هم بیشتره
HP LaserJet Pro M1132 هم هست حدود 240 تومن فکر کنم
در مورد این موارد که گفتم نظرتون چیه ؟
حالا بنظر شما
Hamed DC
02-12-2011, 20:44
کانن و hp قیمت هاشون خیلی بالاتر از سامسونگ هست
مدل CANON - i-SENSYS MF4430 فکر میکنم حدود 280 قیمتش باشه اگر اشتباه نکرده باشم
مدل Canon I-Sensys MF-4410 فکر میکنم 250 باشه
HP LaserJet P1102 رو هم 130 میشه گیر آورد
HP 1212 هم هست که قمتش خیلی بالاس و از 300 هم بیشتره
HP LaserJet Pro M1132 هم هست حدود 240 تومن فکر کنم
در مورد این موارد که گفتم نظرتون چیه ؟
حالا بنظر شما
برای خرید سه کاره ها اگر از سریهای Officeبرای کاربرد خانگی اصلا توجیه اقتصادی نداره. اندازه بزرگشون هم میشه
یه مشکل. به نظر من اگر شما به اسکنر و پرینتر احتیاج دارین بهتره که به صورت جدا اونهارو تهیه کنید. کارایی دستگاه
و خرابی اون کمتره. مدلهای شما هم خوبه.
حالا اگر با نظر من موافقید اعلام کنید تا روی اون بحث کنیم و در غیر ایصورت روی یکی از مدلهای پیشنهادی شما.
Ship Storm
02-12-2011, 21:08
برای خرید سه کاره ها اگر از سریهای Officeبرای کاربرد خانگی اصلا توجیه اقتصادی نداره. اندازه بزرگشون هم میشه
یه مشکل. به نظر من اگر شما به اسکنر و پرینتر احتیاج دارین بهتره که به صورت جدا اونهارو تهیه کنید. کارایی دستگاه
و خرابی اون کمتره. مدلهای شما هم خوبه.
حالا اگر با نظر من موافقید اعلام کنید تا روی اون بحث کنیم و در غیر ایصورت روی یکی از مدلهای پیشنهادی شما.
توجیه اقتصادی که نمیشه گفت نداره و اندازشون هم جمع و جور تر از اینه که بخوای یک اسکنر جدا بخری و یک پرینتر هم جدا
الان 3 کاره پرینت اسکن و کپی مثلا میشه با 250 کانن گرفت که فکر میکنم خوب باشه حالا جدا بخوای بخری 130 باید پرینتر رو بخری و 80 هم اسکنر رو و کپی رو هم که میمونی و مجبوری از نرم افزار برای این منظور استفاده کنی
حالا با این تفاسیر اگر بخوایم جدا بخریم پیشنهادتون چیه؟
اگر بخوایم بین مدل های سه کاره انتخاب کنیم پیشنهادتون چیه ؟
Hamed DC
02-12-2011, 21:49
توجیه اقتصادی که نمیشه گفت نداره و اندازشون هم جمع و جور تر از اینه که بخوای یک اسکنر جدا بخری و یک پرینتر هم جدا
الان 3 کاره پرینت اسکن و کپی مثلا میشه با 250 کانن گرفت که فکر میکنم خوب باشه حالا جدا بخوای بخری 130 باید پرینتر رو بخری و 80 هم اسکنر رو و کپی رو هم که میمونی و مجبوری از نرم افزار برای این منظور استفاده کنی
حالا با این تفاسیر اگر بخوایم جدا بخریم پیشنهادتون چیه؟
اگر بخوایم بین مدل های سه کاره انتخاب کنیم پیشنهادتون چیه ؟
منظور من از لحاظ توجیح اقتصادی استحلاک بالای این دستگاه هاست! چون اگر برد اصلی تغذیه برق این دستگاه
آسیب ببینه یا لامپ اسکنر اون یا موتورش آسیب ببینه عملا باید تعمیرش رو بسیار پر هززینه دونست. مضاف بر
اینکه باید استحلاک رو هم در خرید پرینتر در نظر گرفت.
برای سه کاره:
Canon i-SENSYS MFA 4410...225.000
پرینتر و اسکنر جدا:
Canon Laser Shot LBP 3250...160.000
HP Scanjet G2410 Flatbed Scanner...70.000
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.