مشاهده نسخه کامل
: بوجود اومدن یک نقطه قرمز در مانیتور
سلام به همه
چند وقت پیش یک کرک برای یک بازی گرفتم و پس از اینکه رفتم رو بازی یک صفحه ی سیاه اومد و بعد از اون یک نقطه ی قرمز در دسکتاپ به وجود آمد سیستم رو ریستارت کردم مشکل بر طرف شد تا امروز که باز اون نقطه بوجود اومده باز از موقعی که سیستم رو روشن میکنم این نقطه هست
با کسپر اسکی و SUPERAntiSpyware Professional سیستم رو چک کردم هیچ ویروس یا تروجانی رو هم نشون نداد
کسی میدونه این مشکل چه جوری برطرف میشه؟
با سپاس فراوان:11:
اینم اضافه کنم که وقتی از دسکتاپ عکس میگیرم تو عکس معلوم نیست
سلام به همه
چند وقت پیش یک کرک برای یک بازی گرفتم و پس از اینکه رفتم رو بازی یک صفحه ی سیاه اومد و بعد از اون یک نقطه ی قرمز در دسکتاپ به وجود آمد سیستم رو ریستارت کردم مشکل بر طرف شد تا امروز که باز اون نقطه بوجود اومده باز از موقعی که سیستم رو روشن میکنم این نقطه هست
با کسپر اسکی و SUPERAntiSpyware Professional سیستم رو چک کردم هیچ ویروس یا تروجانی رو هم نشون نداد
کسی میدونه این مشکل چه جوری برطرف میشه؟
با سپاس فراوان:11:
اینم اضافه کنم که وقتی از دسکتاپ عکس میگیرم تو عکس معلوم نیست
سلام
مشکل از ویروس نیست عزیز.
اگه یک لحظه به شواهد مشکلتون دقیق نیگاه کنین میبینین که :
1)) با نرم افزارهایی که من همیشه پیشنهاد میکنم مشکلی شناسایی نشده!
2)) و اینکه وقتی عکس میگیرین داخل عکس نیست
این یا به خاطر از دست دادن یک پیکسل روی مانیتور هست با توجه به این که رنگش قرمز هست و از رنگهای اصلی هست و یا کارت گرافیک هست..
امتحانش مجانیه با یک مانیتور و یک گرافیک دیگه امتحان کنین
Take Care:40:
ممنون از پاسختون اما سیستم من لپ تاپ هست حدود 2 ماه خریدم
مدلش Dell XPS L502x آیا به نظرتون این مشکل غیر عادی هست و باید به نمایندگی مراجعه کنم برای چک کردنش؟
ممنون از پاسختون اما سیستم من لپ تاپ هست حدود 2 ماه خریدم
مدلش Dell XPS L502x آیا به نظرتون این مشکل غیر عادی هست و باید به نمایندگی مراجعه کنم برای چک کردنش؟
سلام
بله حتما..
مخصوصا تا گارانتی داره ، برای لپ تاپ هم پیش اومده این مشکل اتفاقا
نبری پشیمون میشی ها
دقیقا روی لپ تاپ من هم همین مشکل هست و یک پیکسل به رنگ قرمزه در صورتی که لپ تاپ اصلا ضربه نخورده ؟!!!!
دقیقا روی لپ تاپ من هم همین مشکل هست و یک پیکسل به رنگ قرمزه در صورتی که لپ تاپ اصلا ضربه نخورده ؟!!!!
سلام
البته خوب ارتباطی به ضربه خوردن یا نخوردن نداره این موضوع ، به نوع کیفیت ساخت این Crystal ها بستگی داره.
اگه رنگهای سبز یا آبی هم دیدین تعجب نکنین.
من با یه دستمال روی اون نقطه قرمز دست زدم فعلا محو شده صبر میکنم اگر باز اومد باید ببرمش گارانتی:31:
من با یه دستمال روی اون نقطه قرمز دست زدم فعلا محو شده صبر میکنم اگر باز اومد باید ببرمش گارانتی:31:
حتما یه عطسه زدی یا بچه کوچیک اومده اون نقطه هه رفته رو مانیتور بعد تونستی با دستمال پاکش کنی :31:قبلش یه دست میزدی میدیدیش :31:
حتما یه عطسه زدی یا بچه کوچیک اومده اون نقطه هه رفته رو مانیتور بعد تونستی با دستمال پاکش کنی :31:قبلش یه دست میزدی میدیدیش :31:
:laughing:نه آخه قطره عطسه کجا این کجا این به اندازه ی 1 پیکسل هست به این کوچیکی هست این عطسه موش هست:31:
:laughing:نه آخه قطره عطسه کجا این کجا این به اندازه ی 1 پیکسل هست به این کوچیکی هست این عطسه موش هست:31:
سلام
پس الان مطمئنین که مشکل سخت افزاری هست دیگه ؟
سریعتر ببرین گارانتی چکش کنه
باید درستش کنن مشکلی نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.