ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار این ویروسا چیه؟

GOLI87
28-11-2011, 20:41
سلام
دوستان من اویرا آنتی سکوریتی رو سیستم دارم حالا ویروس یابی کردم این دو ویروسو شناسایی کردهو به قرنطینه منتقل کرده،حالا میخواستم ببینم خطری واسه سیستم من هست یا نه و اینکه کار این دو ویروس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

A M ! N
28-11-2011, 22:19
سلام
دوستان من اویرا آنتی سکوریتی رو سیستم دارم حالا ویروس یابی کردم این دو ویروسو شناسایی کردهو به قرنطینه منتقل کرده،حالا میخواستم ببینم خطری واسه سیستم من هست یا نه و اینکه کار این دو ویروس چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
البته آنتی سکوریتی نه آویرا اینترنت سکوریتی !

اولی که یک تروجان هست و تقریبا با همه ی آنتی ویروس ها برطرف میشه
بیشتر به وسیله ی یک ه.کر استفاده میشه تا سکوریتی رو پایین بیاره تا حمله اش رو شروع کنه ، و کلا هدف اصلی این تروجان پایین آوردن امنیت سیستم هست و همچنین رجیستری رو ویرایش میکنه و شاید هم محدودیت به وجود بیاره داخل سیستم عامل
و حالا که آویرا شناسایی کرده مشکلی برای سیستمتون نیست

دومی هم اگه اشتباه نکنم مربوط به یک کیجن یا کرک باید باشه ... درسته ؟
اگه مربوط به کیجن هست مشکلی نداره و آویرا گیر بیخود بهش داده
ولی اگه شک دارین بهش فایلش رو زیپ کنین و آپلود کنین اینجا تا آنالیزش کنم براتون

Take Care:40:

GOLI87
29-11-2011, 12:52
البته آنتی سکوریتی نه آویرا اینترنت سکوریتی !
نه،منظورم این بوده که اویرا دارم ولی security suite اش،که یه وقت اشتباه نشه

ولی اگه شک دارین
احتمال زیاد خودمم همینه ولی بخوام مطمئن شم باید چیکار کنم؟

wini
29-11-2011, 12:54
درگیری آویرا با سریال ها و پچ ها چیه ؟ حتی کرک هایی که کسپر بهشون کاری نداره رو آویرا گیر میده ؟

A M ! N
29-11-2011, 14:13
نه،منظورم این بوده که اویرا دارم ولی security suite اش،که یه وقت اشتباه نشه

احتمال زیاد خودمم همینه ولی بخوام مطمئن شم باید چیکار کنم؟
سلام
برای اطمینان هم فایل مشکوک رو از قرنطینه در بیارین و اینجا آپلودش کنین به صورت زیپ شده

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

درگیری آویرا با سریال ها و پچ ها چیه ؟ حتی کرک هایی که کسپر بهشون کاری نداره رو آویرا گیر میده ؟
هر آنتی ویروسی یک سری الگوهایی برای خودش داره که اگه هر فایلی رفتارش با اون الگوها یکی باشه آنتی ویروس امضای اون رو شناسایی کرده ( چون از قبل این امضا براش نوشته شده ) و به اون عنوان ویروس یا Malware شناسایی میکنه.
این به همین خاطره که یکی از معیارهای مهم یک آنتی ویروس خوب کمتر بودن تعداد False Alert ها هست.
آنتی ویروس مکافی کمترین تعداد آلارم های اشتباه رو داره.

GOLI87
30-11-2011, 00:03
دوست عزیز اونی که گفتید احتمالا کیجن هست رو نگاه کردم درست عرض کرده بودین ولی چند تا ازشونو براتون میفرستم که زحمتشو بکشین
ممنونم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A M ! N
30-11-2011, 00:33
دوست عزیز اونی که گفتید احتمالا کیجن هست رو نگاه کردم درست عرض کرده بودین ولی چند تا ازشونو براتون میفرستم که زحمتشو بکشین
ممنونم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
شما فایل قرنطینه با پسوند QUA رو restore کردین ، من خود فایل رو نیاز دارم که Exe هست
آخه این توسط آویرا رمز دار شده
لطفا فایل اجرایی Exe رو بزارین اینجا