ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لامپ‌هاي التهابي براي هميشه حذف مي‌شوند



wichidika
28-11-2011, 16:10
مديرعامل سابا در گفت‌وگو با ايسنا:
لامپ‌هاي التهابي براي هميشه حذف مي‌شوند

مديرعامل سازمان بهره‌وري انرژي با تشريح برنامه‌هاي اين سازمان براي اصلاح سيستم‌هاي روشنايي كشور، گفت: لامپ‌هاي التهابي براي هميشه از سيستم روشنايي كشور حذف مي‌شوند.
سعيد مهذب ترابي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا، راهبرد کلي اين سازمان را در مديريت و برنامه‌ريزي هدفمند براي استفاده از لامپ‌ها و چراغ‌هاي پربازده و سيستم‌هاي هوشمند روشنايي در کشور اعلام كرد و افزود: حذف لامپهاي التهابي، ايجاد سهم 50 درصدي براي روشنايي CFL و 10 درصدي براي LED و همچنين سهم 40 درصدي براي لامپ‌هاي فلورسنت عاز برنامه‌هاي ماست.
وي همچنين تصريح كرد: پيش بيني مي‌شود که در برنامه ششم توسعه اقتصادي، سهم لامپهاي LED به بيش از 50 درصد برسد.
مهذب ترابي البته نقش ارگان‌هاي مرتبط از جمله وزارت صنايع، سازمان استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران، بازرگاني و گمرک، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در تحقق اين اهداف ملي بسيار مهم و اساسي دانست.
وي در ادامه اهداف نقشه راه روشنايي کشور را حذف استفاده از لامپ‌هاي رشته‌اي و جايگزين كردن لامپ‌هاي کم مصرف، جايگزيني لامپ‌هاي فلورسنت T8 پربازده به‌جاي T10 و T12، جايگزيني لامپ‌هاي LED بجاي لامپهاي هالوژن و ساير تجهيزات روشنايي و همچنين توسعه سيستم‌هاي کنترل هوشمند روشنايي در تمام ساختمانهاي اداري کشور اعلام كرد.
به گزارش ايسنا، صبح روز دوشنبه در تهران سمينار استفاده از نور روز جهت روشنايي فضاهاي داخلي با حضور مسئولان و کارشناسان سازمان نظام مهندسي ساختمان کشور، شرکت توانير، مناطق شهرداري و همچنين نمايندگان سنديکاي توليدکنندگان لامپ برگزار شد.
در اين سمينار مطالبي با موضوع بهره‌گيري از روشنايي روز در ايران از آغاز تا امروز، نور روز و معماري ساختمان و بررسي استفاده از سيستم‌هاي هدايت نور روز مطرح شد.
انتهاي پيام