PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجرای فیل های swf در اندروید

rmao
28-11-2011, 11:28
سلام به همه دوستان من این نرم افزار را پیدا کردم ولی برای من که Sony Ericsson Xperia X8 کار نمیده اگه کسی سراغ داره بگه تا همه بهره ببرند .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

:10:

راستی به دنبال Adobe Flash Player هم رفتم ولی نتیجه ای حاصل نشده و انگار نه انگار که نصب هستن.انواع ورژن هاش را هم امتحان کردم اما هیچ کدوم جواب نداده مثل:

ATA FARZADI
01-12-2011, 11:59
Adobe Flash Player برای اینه که فایل فلش رو در مرورگر خودت در دیدن وب پیج ببینی

marn
01-12-2011, 19:34
دوست من سلام
بهنرین راه برای باز کردن فایلهای فلش اینه که نرم افزاری که گفتی (adobe flash player) نصب کنی بعد بطور مثال شما ینرم افزار مثل opera رو که برای وبگردی حتما رو گوشیت نصب داری حلا برو رو فایلت بزن(روی فایل فلش swf) بعد جایی که میگه نرم افزار انتخاب کن برا باز کردن شما نرم افزار opera انتخاب کن حال فایل فلشتون اجرا میشه.
موفق باشین.

rmao
02-12-2011, 11:47
ممنون از راهنمایی.اگه بعضی از فایل های swf را دیده باشی.بازی هستن اونا چی؟!؟
حالا میرم روش شما را هم امتحان میکنم اگه جواب بده همه را مطلع میکنم.
با تشکر از هم راهی و همکاری همه عزیزان...

جواب نداده عزیزان.اگه کسی پیدا کرده بیاد در اختیار همه قرار بده ممنون.
:20:

rmao
20-02-2012, 10:44
سلام به همه اینجور که معلومه تا الان هیچ نرم افزاری برای نشون دادن و پخش کردن فایل های فلش روی گوشی اندروید ساخته نشده شایدم من پیدا نکردم هر کی پیدا کرده بیاد ما را هم در جریان قرار بده تا همه استفاده کنن ممنون:5:

amirreza_r143
23-02-2012, 17:15
سلام به همه اینجور که معلومه تا الان هیچ نرم افزاری برای نشون دادن و پخش کردن فایل های فلش روی گوشی اندروید ساخته نشده شایدم من پیدا نکردم هر کی پیدا کرده بیاد ما را هم در جریان قرار بده تا همه استفاده کنن ممنون:5:
فلش روی گوشی های اندرویدی مشکلی نداره روی گوشی شما مشکل داره چون با نوع پردازنده گوشی شما سازگار نیست توی بخش گوشیت برو (یا اینجا یا موبایستان) بعد همین سوال رو بکن به راه حل میرسی ولی فقط بگم در گوشی بنده که ایس باشه با اینکه پردازندش مثل گوشی شماست ولی راحت فلش ساپرت میکنه در گوشیما باید اول کرنلی که فلش ساپرت میکنه نصب کنیم بعد چند ورژن از فلش پلیر اومده که روی پردازنده های ما هم جواب میده اونا رو نصب میکنم و مشکل حل میشه

khashayar7206
06-03-2012, 10:30
سلام دوستان
چند تا سوال دارم
من تو گوشیم نرم افزار Adobe flash player دارم
ولی فقط کارش باز کردن فایل های pdf هست
مگه برنامه Adobe flash player نباید فایل های فلش موجود در صفحه وب رو اجرا کنه؟
آخر سر ما نفهمیدیم کار اصلی Adobe flash player چیه
فایل pdf بازی میکنه یا فایل های فلش موجود در سایت ها؟
من الان یه برنامه می خوام تا گوشیم فایل های فلش موجود در سایت ها مثل بازی های فلش موجود در سایت ها و ...
رو ساپورت کنه؟
میشه راهنمایی کنید