ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین فرمت ویدیوی برای فیلم های آموزشی

7alma
28-11-2011, 11:12
با سلام
تعدادی فایل آموزشی دارم و می خواستم آنها را برای دانلود در اینترنت قرار بدم ولی حجم فایلها خیلی بالاست.
لطفا یه راهنمای کنید که:
بهترین فرمت فایل ویدیوی کیفیت بالا با حجم پایین چیست؟
با چه نرم افزاری باید تبدیل کنیم ؟
در کل بهترین راه فشرده سازی یه فایل ویدیوی چیه؟

darkeliden
29-11-2011, 16:20
با سلام
تعدادی فایل آموزشی دارم و می خواستم آنها را برای دانلود در اینترنت قرار بدم ولی حجم فایلها خیلی بالاست.
لطفا یه راهنمای کنید که:

1 : avi
2 : ashampoo video converter
3 : اول فرمتش رو avi کن بعد فایل رو zip بکن

Red EXotic
29-11-2011, 19:58
با سلام
لطفا یه راهنمای کنید که:

FLVبا کیفیت720*1280 (720p) مثل شرکت Digital Tutorsکه آموزشهای سال 2011 خودش رو با این فرمت و کیفیت ساخته که خیلی عالیه و ما هم استفاده می کنیم!:27:
شما می تونی با نرم افزارXilisoft Video Converter Ultimateتبدیل کنی که تو این زمینه بی رقیبه.
برای زیپش هم می تونی از WinRARاستفاده کنی.

7alma
23-12-2011, 16:50
FLVبا کیفیت720*1280 (720p) مثل شرکت Digital Tutorsکه آموزشهای سال 2011 خودش رو با این فرمت و کیفیت ساخته که خیلی عالیه و ما هم استفاده می کنیم!:27:
شما می تونی با نرم افزارXilisoft Video Converter Ultimateتبدیل کنی که تو این زمینه بی رقیبه.
لطفا در مورد فرمت mkv هم یه راهنمایی کنید .:11:

Mostafa 3D
23-12-2011, 17:45

100 درصد تایید میشه

Red EXotic
23-12-2011, 19:11
لطفا در مورد فرمت mkv هم یه راهنمایی کنید .:11:
MKVفرمت فوق العاده ای هست ولی برای کاری که شما می خوای حجمش زیاده و مناسب نیست،البته میشه BitRateش رو پایینتر آورد و حجم رو هم آورد پایین ولی اونموقع کیفیت تصویر هم به شکل محسوسی پایین میآد.
در ضمن شما می تونی از فرمت MP4-HDهم استفاده کنی و با تنظیم درست موقع تبدیل حجم مناسبی هم به دست بیآری.
مثل آموزشهای جدیدMaster Class 2011که با همین فرمت با حجم و کیفیت بسیار مناسب(720p) پخش شده و خود من چند تا از اونا رو دانلود کردم و خیلی راضی بودم.:8:

kamron_devil
29-01-2012, 17:06
ببین برنامه Camtasia Studio 7.1.1 Build 1785 رو پیدا کن من همه convertor ها رو امتحان کردم این از همه خفن تره. با mp4 تبدیل می کنی هم کیفیتش خوبه هم حجمش پایینه. حتی از فلش هم حجمش پایین تره. تست کردم. خیالت راحت. اگر تو کار کردن باهاش مشکل پیدا کردی پیغام بده برات توضیح میدم. برنامه AVS Video Converter 8.0.4.495 il هم از برنامه هایی که دوستان گفتن بهتره چون من اونها رو هم تست کردم. ولی همون اولی که گفتم بگیر

ALI2019
02-03-2012, 18:27
به نظر من بهترین کیفیت رو نرم افزار rad video tools داره که فرمتش bik هست البته این نرم افزار برای بازی ها استفاده میشه
ولی فیلم هارو بدون هیچ کاهش کیفیتی به بالا ترین کیفیت خروجی میگیره خودم شخصا فیلمی با حجم 3گیگ رو به 20 مگا بایت تبدیل کردم دوستان کمتر از این نرم افزار ارزشمند خبر دارن امتحان بکن خیلی خوبه یه سرچ تو اینترنت بزن حتما پیدا میکنی

7alma
05-05-2012, 21:20
متشکرم از همه کسانی که راهنمایی کردن . من هم شروع به آپلود فایلهای آموزشی کردم .
باز هم تشکر:40: