ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جام حذفی فوتبال ایران | فصل ۹۱-۱۳۹۰

Kurosh
27-11-2011, 17:38
با سلام ...

فصل جدید جام حذفی چند ماهی است که شروع شده و در حال حاضر، دور یک‌هشتم اون در حال برگزاری است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در دور یک‌شانزدهم که پنجم آبان به پایان رسید، چند شگفتی خلق شد.

در این دور، سپاهان قهرمان 3 دوره این جام با شکست مقابل فولاد حذف شد، ملوان که سابقه 7 دوره حضور در فینال و 3 قهرمانی را نیز دارد، به ابومسلم باخت و سایپا قهرمان جام حذفی 72 نیز با شکست از تیم دسته دومی سیاه جامگان با جام حذفی خداحافظی کرد. تراکتورسازی فینالیست دو دوره جام حذفی نیز در یاسوج حذف شد. راه آهن که در سال 87 فینالیست جام حذفی شده بود، با علی دایی 3-1 به تیم دسته دومی مهر کرج باخت. گسترش فولاد دسته اولی نیز که سابقه یک بار حضور در فینال را دارد، 2-1 به ذوب آهن باخت و از گردونه مسابقات بیرون رفت.

ترکیب 16 تیم حاضر در مرحله یک هشتم نهایی به این ترتیب است: 11 تیم از لیگ برتر، 3 تیم از دسته اول و 2 تیم از دسته دوم.

از بین تیم های صعود کرده به مرحله یک هشتم نهایی، تیم های پرسپولیس، استقلال، صبای قم، فجرسپاسی، ذوب آهن سابقه قهرمانی در جام را دارند و ابومسلم مشهد، داماش گیلان نیز سابقه حضور در فینال جام حذفی را دارند.

Kurosh
27-11-2011, 17:45
امروز دور یک‌هشتم با 4 بازی پیگیری شد که طی اون پرسپولیس موفق شد در اصفهان، تیم ذوب‌آهن رو 3-2 شکست بده. داماش در دیداری که در 90 دقیقه به تساوی رسیده بود، موفق شد با وجود اخراج دروازه‌بان و 10 نفره شدن، بازی خودش مقابل ماشین‌سازی رو در تبریز در وقت‌های اضافی ببره. صبای قم و مس سرچشمه هم که در 90 دقیقه چیزی جز تساوی عایدشون نشده بود، بازیشون به ضربات پنالتی کشید که در این بین، صبا موفق شد بازی رو 5-4 به نفع خودش به پایان برسونه ...

در دو دیدار دیگر این دور، تیم خداداد عزیزی از پس شهرداری یاسوج برنیومد و سیاه‌جامگان مشهد، در خانه 2-1 به نماینده‌ی یاسوج بازی رو واگذار کردن.

فردا در همین چارچوب چهار بازی دیگر این دور برگزار میشه که طی اون مس کرمان با هدایت بلاژویچ که این روزها خوب داره نتیجه می‌گیره، پذیرای فجری خواهد بود که یاوری رو به عنوان سرمربی جدید خودش می‌بینه. استقلال تهران، صدرنشین بلامنازع لیگ برتر، میزبان تیم شگفتی‌ساز سایپا مهر کرج خواهد بود. ابومسلم که تیم دومش امروز حذف شد، در مشهد با شاهین بوشهر و فیروز کریمی بازی خواهد کرد. و در دیگر بازی این دور هم دربی خوزستان بین صنعت نفت و فولاد خوزستان برگزار خواهد شد ...

satttanism
27-11-2011, 17:51
پیروزی تیم پرسپولیس رو به داور گرامی تبریک میگم و کاملا تایید میکنم که مظفری زاده از هیچ کاری برای پیروزی پرسپولیس دریغ نکرد تا خیال فدراسیون گرامی و باشگاه محترم راحت باشه

من نمیدونم این همه زحمت برای برگذاری جام حذفی مال چیه
آقا جام رو از همون اول بدید به پرسپولیس والا اگه ما بگیم چرا یا ناراضی باشیم

گرافيكار
27-11-2011, 17:57
پرسپولیس بازی بدی در مقابل ذوب انجام نداد و هر چه به اواخر بازی میرسیدیم پرسپولیس بهتر هم میشد
فکر میکنم ذوب توان بدنیش در اواخر بازی کمی تحلیل رفت

گل اول ذوب آهن رو فکر میکنم کمک داور اشتباه کرد درسته که بخش بیشتری از توپ عبور کرد اما چیزی که من از تصاویر دیدم این بود که همه توپ عبور نکرد و گل اشتباه بود
ضمن اینکه پنالتی پرسپولیس رو هم درست نشون نداد و من چیزی ندیدم

کریمی کمی بهتر شده بود و تحرک بیشتری داشت
استیلی بالاخره درست تصمیم گرفت و نوری رو نشوند روی نیمکت و همین باعث شد خط میانی تحرک بیشتری داشته باشه

دقایقی از بازی در نیمه دوم ذوب میتونست گل سوم رو بزنه اما بعد از اون پرسپولیس رفته رفته به بازی سوار شد فکر میکنم اومدن هوار کمکی به ذوب نکرد و ماچادو خیلی بهتر بازی میکرد ماچادو اگر توی زمین میموند و 5 تا سانتر دیگه میکرد پرسپولیس به احتمال زیاد گل رو میخورد

در کل تبریک میگم به دوستان پرسپولیسی و مثل اینکه باید منتظر یه دربی دیگه باشیم

گرافيكار
27-11-2011, 18:04
پیروزی تیم پرسپولیس رو به داور گرامی تبریک میگم و کاملا تایید میکنم که مظفری زاده از هیچ کاری برای پیروزی پرسپولیس دریغ نکرد تا خیال فدراسیون گرامی و باشگاه محترم راحت باشه

من نمیدونم این همه زحمت برای برگذاری جام حذفی مال چیه
آقا جام رو از همون اول بدید به پرسپولیس والا اگه ما بگیم چرا یا ناراضی باشیم

عجیبه
دست پیش و میگیرین ؟؟؟
میشه بگین داور کجا اشتباه کرد
میشه بگین گل اول ذوب بیشتر مشکل داشت یا مثلا پنالتی پرسپولیس

این واقعا غیر عقلانیه که هر چیزی میشه برد پرسپولیس رو کار داور میدونید
اگرقصد داشتن از پرسپولیس حمایت کنن با این فشردگی کاملا مشکوک بازیهای پرسپولیس رو برگزار نمیکردن و به دیدار ذوب نمیفرستادن
اگر میخواستن حمایت کنن که اوضاع این تیم بهتر بود

واقعا متوجه شدن این که مسئولین زیاد دوست ندارن به اوضاع پرسپولیس رسیدگی کنن اینقدر سخته
من توی این بازی یه اشتباه احتمالی دیدم و اونم گل اول ذوب بود

Kurosh
27-11-2011, 18:05
بعد از بازی پرسپولیس زدم شبکه باران و بازی داماش و ماشین‌سازی رو تا آخر دیدم، خیلی بازی جالب و بامزه‌ای شد :دی

بازی تو وقت اضافه بود، دقیقه‌های اول وقت اضافه، بازیکن ماشین‌سازی همین جوری بی‌هدف یه شوت زد از وسط زمین، شانس داماشی‌ها، مهدی (مهدوی‌کیا) آفساید رو پر کرده بود و توپ رسید به بازیکن ماشین‌سازی، اونم تک به تک شد و محمد محمدی رو داشت دریبل می‌کرد که محمدی پاش رو گرفت و اخراج شد.

حالا پنالتی شده بود، داماش هم سه تعویضش رو انجام داده بود. یکی از بازیکنا (آب‌شک) وایساد تو دروازه ...
سرمربی ماشین‌سازی، همون طوری که می‌دونید، رسول خطیبیه !‌
تا پنالتی شد، خودش اومد تو بازی و وایساد پشت ضربه :دی
خیلی با اعتماد به نفس ضربه رو زد، توپ رفت بیرون : ))

جالبه که بعد از اون گزارشگر تبریزی هی منتظر بود ماشین‌سازی یه خطر ایجاد کنه تا دروازه‌ی به خیال اون، خالی، رو باز کنن ! اما هر توپی ارسال می‌کردن، آب‌شک (بازیکن دروازه‌بان داماش) انقدر خوب خروج می‌کرد، مشت می‌کرد، جمع می‌کرد :دی
اصلاً انگار نه انگار که دروازه‌بان تخصصی نیست ...

خلاصه پنج شش دقیقه بعد یه حمله کرد داماش، مهدی (مهدوی‌کیا) یه دریبل کرد تو محوطه جریمه‌ی ماشین‌سازی، یه پاس به بیرون قشنگ داد و مهدوی گل دوم رو واسه داماش زد.

جالبه که با همون گل داماش بازی رو برد و رفت مرحله‌ی بعد ...

ولی حرکت رسول خطیبی خیلی باحال بود ! جالبیش اینجاست که کلاً هیچ نشانی از یه سرمربی رو نداشت ! همش بی‌خودی دریبل می‌کرد، پاس نمی‌داد، توپ لو می‌داد : ))

B3HZ@D
27-11-2011, 18:16
فکر کنم توی یک بازی دیگه هم که پنالتی برای ماشین سازی گرفته شد خود خطیبی اومد داخل و پنالتی رو زد
البته اون موقع توپ گل شد
جریان خطیبی هم شده مثل چیلاورت که هر پنالتی به نفعشون گرفته میشد بلا استثنا خودش پشت توپ می ایستاد
پیروزی پرسپولیس رو هم تبریک میگم...امیدوارم بتونیم جام حذفی رو برای سومین بار کسب کنیم

satttanism
27-11-2011, 18:21
عجیبه
دست پیش و میگیرین ؟؟؟
میشه بگین داور کجا اشتباه کرد
میشه بگین گل اول ذوب بیشتر مشکل داشت یا مثلا پنالتی پرسپولیس

این واقعا غیر عقلانیه که هر چیزی میشه برد پرسپولیس رو کار داور میدونید
اگرقصد داشتن از پرسپولیس حمایت کنن با این فشردگی کاملا مشکوک بازیهای پرسپولیس رو برگزار نمیکردن و به دیدار ذوب نمیفرستادن
اگر میخواستن حمایت کنن که اوضاع این تیم بهتر بود

واقعا متوجه شدن این که مسئولین زیاد دوست ندارن به اوضاع پرسپولیس رسیدگی کنن اینقدر سخته
من توی این بازی یه اشتباه احتمالی دیدم و اونم گل اول ذوب بود
ما دست پیش رو میگیریم؟

گل اول هر 2 تیم رو من ندیدم روش بحثی ندارم

اما گل دوم پرسپولیس
چطور بازیکن قبل از چیدن دیوار دفاعی میتونه خطا رو بازی کنه؟
اگه دیوار چیدن دل بخواهی هست پس چرا کلا هست؟
حالا کاری با خود خطا هم ندارم که اصلا خطا نبود

موقع تک به تک شدن کاسترو با حقیقی هم پنالتی 100% بود و حداقل برای حقیقی کارت زرد داشت چون کاملا مشخص بود برای پای کاسترو اومد اون جفت پا!

البته از شما و کلا هواداران پرسپولیس انتظار نمیره اشتباهاتی که به سود شماست رو اصلا ببینید

در کل هم برای من پیروزی یا حتی قهرمانی پرسپولیس اصلا مهم نیست و از اول هم میدونستم به هر نحوی که خواهد بود میبره و امروز هم از روی بیکاری فقط نشستم نگاه کردم (و اشتباه هم کردم) چون کاملا توی ترک هست!!!
ولی از این ناراحت میشم که شما هواداران پرسپولیس فکر میکنید تیمتون خودش با سعی و تلاش خودش بازی رو برنده شده

Amir M.ohAma.D
27-11-2011, 18:24
بردو به دوستان پرسپولیسی تبریک میگم:11:
اگه فردا شگفتی رقم نخوره و ما حذف نشیم:31:
18 اذر چهارمین دربی امسالو شاهد خواهیم بود

Kurosh
27-11-2011, 18:26
ما دست پیش رو میگیریم؟

گل اول هر 2 تیم رو من ندیدم روش بحثی ندارم

اما گل دوم پرسپولیس
چطور بازیکن قبل از چیدن دیوار دفاعی میتونه خطا رو بازی کنه؟
اگه دیوار چیدن دل بخواهی هست پس چرا کلا هست؟
حالا کاری با خود خطا هم ندارم که اصلا خطا نبود

البته از شما و کلا هواداران پرسپولیس انتظار نمیره اشتباهاتی که به سود شماست رو اصلا ببینید

در کل هم برای من پیروزی یا حتی قهرمانی پرسپولیس اصلا مهم نیست و از اول هم میدونستم به هر نحوی که خواهد بود میبره و امروز هم از روی بیکاری فقط نشستم نگاه کردم (و اشتباه هم کردم) چون کاملا توی ترک هست!!!
ولی از این ناراحت میشم که شما هواداران پرسپولیس فکر میکنید تیمتون خودش با سعی و تلاش خودش بازی رو برنده شده
این جریانات رو سری قبلی که پرسپولیس این جوری گل زد هم داشتیم و آخرش هم ثابت شد که گل درست بوده، نمی‌دونم چند بار باید تکرار بشه !!

به طور کلی از نظر شما پرسپولیس اگه ببره به لطف داور برده، مگه اینکه خلافش ثابت بشه !!

از نظر هوشنگ نصیرزاده، گل دوم پرسپولیس هیچ ایراد قانونی نداشته.

به گزارش خبرآنلاین؛ گل دوم پرسپولیس مقابل ذوب‌آهن در شرایطی به ثمر رسید که داور بازی پشت محوطه جریمه ذوب‌آهن خطا گرفته بود و در حالی که ذوبی‌ها در حال اعتراض به داور بودند، پرسپولیسی‌ها مسابقه را شروع کردند و گل زدند. هوشنگ نصیرزاده کارشناس داوری فوتبال در مورد این‌که آیا پرسپولیسی‌ها حق داشتند به سرعت مسابقه را شروع کنند یا نه می‌گوید: «وقتی داور بازی را متوقف می‌کند، شروع کردن بازی با تیم صاحب توپ است. دیگر داور نمی‌گوید بازی را شروع کنید. خود تیم صاحب توپ باید بازی را شروع کند و پرسپولیسی‌ها خیلی زود این کار را کردند که این حرکت آن‌ها منجر به گل شد. این گل پرسپولیس از نظر قانونی هیچ ایرادی نداشت.»

Masоud
27-11-2011, 18:36
فردا استقلال بازی داره ؟ با کی ؟

Amir M.ohAma.D
27-11-2011, 18:38
اره با مهر کرج بازی داریم

satttanism
27-11-2011, 18:40
درسته شما و آقای نصیر زاده درست میگید

خیلی از آقای نصیر زاده دوست دارم بپرسم پس اگه هر موقع بازیکن دوست داشت بازی رو شروع کنه دقیقا داور برای چی سوت میزنه؟
و با این تفاسیر پس در تمامی بازی ها که دیوار دفاعی تشکیل شده همینجوری هردنبیل برای دلخوشی بازیکنها بوده!

خود شما که صحبت نصیرزاده رو ملاک قرار میدید هم جواب من رو بدید ممنون میشم!

Aria1997
27-11-2011, 18:41

استقلال فردا در مقابل مهر کرج بازی داره ........

ایشالا که حذف نمیشیم :31:

h_r_v
27-11-2011, 18:44
این نصیرزاده و فنایی خفن پرسپولیسی هستند.. از افراط هم یه چیزی اونورتر..

عجب مس سرچشمه جلوی صبا مقاومت کرد.. دمش گرم..
حالا ایشاا... مس صبا رو میزنه.. مس امسال یک طرفه فیناله..

Pessimist
27-11-2011, 18:45
من نمیدونم این همه ناراحتی و جر و بحث واسه چیه؟!

اگه اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس بود باز هم شما از داوری انتقاد میکردید؟

من که بازی رو ندیدم اما بعید میدونم تصمیمات داور عمدی بوده باشه و باید قبول کنیم اشتباهات داوری بخشی از فوتباله!

Kurosh
27-11-2011, 18:47
درسته شما و آقای نصیر زاده درست میگید

خیلی از آقای نصیر زاده دوست دارم بپرسم پس اگه هر موقع بازیکن دوست داشت بازی رو شروع کنه دقیقا داور برای چی سوت میزنه؟
و با این تفاسیر پس در تمامی بازی ها که دیوار دفاعی تشکیل شده همینجوری هردنبیل برای دلخوشی بازیکنها بوده!

خود شما که صحبت نصیرزاده رو ملاک قرار میدید هم جواب من رو بدید ممنون میشم!
خبری که نقل کردم، صحبت یه کارشناس داوری بود که به قوانین بین‌المللی فوتبال آشناست!

گل سالمه، چون کاملاً قانونی بوده، حالا اینکه چرا این قانون رو گذاشتن خیلی به بنده ارتباطی نداره ...

اما اگه بخوایم سوای این بحث‌ها در مورد این قانون صحبت کنیم، به عقیده‌ی من منظور نصیرزاده اینه که بازیکن دو تا آپشن داره، یک اینکه بخواد ضربه رو به طور مستقیم به طرف دروازه بزنه : در این حالت حتماً باید دیوار دفاعی شکل بگیره و فاصله هم کاملاً رعایت بشه ... حالت دوم هم اینه که بخوان بازی رو سریع آغاز کنن و پاس بدن.

در حالت اول دقیقاً همون حرف نصیرزاده میشه که گفت در صورت درخواست بازیکن. بازیکن با رفتارش به داور نشون میده که می‌خواد مستقیم بزنه، داور هم به درخواست اون براش دیوار دفاعی رو می‌چینه ...

حالا اگه دیوار چیده شد و اینا خواستن زود شروع کنن، داور حق داره جلوی این کار رو بگیره و بگه با سوت من آغاز کنید، همون طوری که بارها هم دیدیم این قضیه رو ...

اما گل دوم پرسپولیس در شرایطی بود که فقط دو ثانیه از زدن سوت خطا می‌گذشت و از تیزهوشی بادامکی بود که پرسپولیس به این گل رسید. نه به زعم شما، لطف داوری !!

Amir M.ohAma.D
27-11-2011, 18:53
این نصیرزاده و فنایی خفن پرسپولیسی هستند
فنایی بله پرسپولیسیه
اما نصیرزاده استقلالیه و معمولا هم بی طرف نظر میده

satttanism
27-11-2011, 18:55
خبری که نقل کردم، صحبت یه کارشناس داوری بود که به قوانین بین‌المللی فوتبال آشناست!

گل سالمه، چون کاملاً قانونی بوده، حالا اینکه چرا این قانون رو گذاشتن خیلی به بنده ارتباطی نداره ...

اما اگه بخوایم سوای این بحث‌ها در مورد این قانون صحبت کنیم، به عقیده‌ی من منظور نصیرزاده اینه که بازیکن دو تا آپشن داره، یک اینکه بخواد ضربه رو به طور مستقیم به طرف دروازه بزنه : در این حالت حتماً باید دیوار دفاعی شکل بگیره و فاصله هم کاملاً رعایت بشه ... حالت دوم هم اینه که بخوان بازی رو سریع آغاز کنن و پاس بدن.

در حالت اول دقیقاً همون حرف نصیرزاده میشه که گفت در صورت درخواست بازیکن. بازیکن با رفتارش به داور نشون میده که می‌خواد مستقیم بزنه، داور هم به درخواست اون براش دیوار دفاعی رو می‌چینه ...

حالا اگه دیوار چیده شد و اینا خواستن زود شروع کنن، داور حق داره جلوی این کار رو بگیره و بگه با سوت من آغاز کنید، همون طوری که بارها هم دیدیم این قضیه رو ...

اما گل دوم پرسپولیس در شرایطی بود که فقط دو ثانیه از زدن سوت خطا می‌گذشت و از تیزهوشی بادامکی بود که پرسپولیس به این گل رسید. نه به زعم شما، لطف داوری !!
اتفاقا اگه دقت کرده باشید جدیدا خیلی کم میشه که کارشناسا کار یک داور رو مخصوصا اگه صحنه تاثیر گذار باشه زیر سوال ببرند(این مورد رو منظورم روی همه بازی ها هست و کاری به استقلال و پرسپولیس ندارم)
اونقدرم این مورد تابلو هست که خیلی وقتا خود فردوسی پور هم روی نظر کارشناس شاکی میشه!
من فکر میکنم قبلا که این کار رو میکردند و ایراد میگرفتند یه مشکلی برای داوران یا خودشون به وجود اومده که این روند رو در پیش گرفتند!

حالا سوال من از شما اینه که توی این بازی داور از کجا فهمید که دیوار میخواد تشکیل بشه یا نه؟
و آیا بازیکن برای داور تایین تکلیف میکنه؟
تا اونجا که بوده بازیکن فقط میتونه به فاصله دیوار دفاعی اعتراض کنه و نه تشکیل شدنش

کلا بیخیال
همینقدرم که وقتمون (یا حداقل وقت من) برای این فوتبال هدر رفت خیلیه

h_r_v
27-11-2011, 19:02
یادمه یک بار هم T.Henry هم با آرسنال به چلسی فکر کنم همچین گلی زد.. یعنی هنوز دیوار تشکیل نشده بود و داور سوت نزده بود T.Henry شوت زد یه راست رفت تو گل.. دقیقا قبل از ضربه هم با داور یه شوخی کرد فکر کنم ( حالا مطمئن نیستم بازی با چلسی بود یا نه ولی مطمئنم T.Henry بود و توی آرسنال بود )

B3HZ@D
27-11-2011, 19:02
اتفاقا اه دقت کرده باشید جدیدا خیلی کم میشه که کارشناسا کار یک داور رو مخصوصا اگه صحنه تاثیر گذار باشه زیر سوال ببرند

با این قسمت صحبتتون موافقم

کلا بیخیال
همینقدرم که وقتمون (یا حداقل وقت من) برای این فوتبال هدر رفت خیلیه

دوست عزیز طوری میگین وقت من که آدم فکر میکنه شما رو اجبار کرده بودن بازی پرسپولیس رو نگاه کنین
کلا بعد از اون بازی پرسپولیس و سپاهان که منجر به قهرمانی پرسپولیس شد دوستان اصفهانی نسبت به مظفری زاده یک سری جبهه گیری بی مورد میکنن
از اون موقع هم حساسیت رو داوری بازی های پرسپولیس زیادتر هم شد
راستش من بازی رو ندیدم ولی به نظرم شما بیش از حد نسبت به بازی های پرسپولیس حساسیت نشون میدین

گرافيكار
27-11-2011, 19:15
اگر بعد از خطا ، بازیکنای تیمی که به نفعشون خطا گرفته شده بلافاصله توپ رو از جایی که خطا شده بزنن داور اصلا اجازه نداره جلوی توپ رو بگیره
اما اگر در زدن توپ مکث کردن داور میتونه با نشون دادن سوت بگه که بعد از زدن سوت ضربه رو بزنن و به تیم مدافع اجازه بده دیوار دفاعی چیده بشه

از این جور گلها زیاد زده شده و در فوتبال اروپا هم زده میشه

اصولا مهم نیست خطا کجای زمین (به غیر از 18) اتفاق میفته تیمی که خطا به نفعش گرفته شده میتونه از جایی که خطا شده بلافاصله بازی رو شروع کنه

Kianoosh
27-11-2011, 19:45
من فقط گلها رو دیدم باید بگم یاد بعضی ضربه آزاد های آنری که ناگهانی و قبل سوت داور میزد افتادم(هنوزم دیوار کامل شکل نگرفته بود و دروازه بان اون سمتی که باید میگرفتو ول کرده بود!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با اطلاعاتی که من دارم به نظرم گل صحیح بود مطمئن نیستم ...یعنی بعد از خطا اگه مدافع بره برای تشکیل دیوار دفاعی و خود مهاجمین هم صبر کنن دیگه نمی تونن بازی سریع آغاز کنن دیوار باید کاملا شکل بگیره فاصله رعایت بشه و با سوت داور ضربه زده بشه درغیر این صورت می تونن سریعا و بلافاصله شروع کنن (؟)این اختلاف نظر ها هم فکر می کنم برای این به وجود اومده که کلا ما عادت داشتیم کاشته های نزدیک دروازه رو رو با مکث و تشکیل دیوار دفاعی و به صورت ضربه مستقیم به دروازه ببینیم و مثلا خطاهای تو یک سوم خودی یا نیمه رو شروع سریع!در حالی که قانون برای جفتشون یکسان هست و محل خطا مهم نیس حالا این نظر منه ممکنه اشتباه کنم نود نشون میده :دی

مثلا که چی بالاخره هر سال یکی قهرمان لیگ میشه یکی قهرمان حذفی همین ! بعد جفتشون میرن لیگ آسیا حذف میشن میان تیم ملی میره جام ملت ها دست از پا درازتر میاد امید و نوجوانان و جوانان و پیشکسوتان هم به ترتیب ناکام میشن :دی داخل کشور هی بزنیم تو سر خودمون!:13:

mkh-n71
27-11-2011, 20:07
مثلا که چی بالاخره هر سال یکی قهرمان لیگ میشه یکی قهرمان حذفی همین ! بعد جفتشون میرن لیگ آسیا حذف میشن میان تیم ملی میره جام ملت ها دست از پا درازتر میاد امید و نوجوانان و جوانان و پیشکسوتان هم به ترتیب ناکام میشن :دی داخل کشور هی بزنیم تو سر خودمون!:13:
این قسمت رو گل کاشتی!
اما
قبول کنید جام حذفی رو امسال هم مثل پارسال میخوان بدن به پرسپولیس!

تا وضع به همین منوال باشه میشه نقل قول بالا:31:

aluminum
27-11-2011, 20:46
با اطلاعاتی که من دارم به نظرم گل صحیح بود مطمئن نیستم ...یعنی بعد از خطا اگه مدافع بره برای تشکیل دیوار دفاعی و خود مهاجمین هم صبر کنن دیگه نمی تونن بازی سریع آغاز کنن دیوار باید کاملا شکل بگیره فاصله رعایت بشه و با سوت داور ضربه زده بشه درغیر این صورت می تونن سریعا و بلافاصله شروع کنن (؟)این اختلاف نظر ها هم فکر می کنم برای این به وجود اومده که کلا ما عادت داشتیم کاشته های نزدیک دروازه رو رو با مکث و تشکیل دیوار دفاعی و به صورت ضربه مستقیم به دروازه ببینیم و مثلا خطاهای تو یک سوم خودی یا نیمه رو شروع سریع!در حالی که قانون برای جفتشون یکسان هست و محل خطا مهم نیس حالا این نظر منه ممکنه اشتباه کنم نود نشون میده

همونجوری که گرافیکار عزیز گفت به غیر از خطای پنالتی و شروع بازی(به نقل از نصیر زاده) برای بقیه موارد نیاز به زدن سوت نیست
در مورد مکث هم حرف شما اشتباه هست .مکث یا غیر مکث تفاوتی نداره و تیم زننده توپ هر وقت بخواد میتونه بازی رو شروع کنه و منتظر تشکیل دیوار دفاعی نمونه.به همین خاطر هست که اگه دقت کنید توی خطاهای نزدیک محوطه یک بازیکن سریع میره جلوی توپ وایمیسته تا نذاره تیم حریف سریع رو شروع کنه.در این لحظه هست که داور با اشراه به سوت به تیمی که قراره ضربه بر علیه شون زده میشه اطمینان میده که قبل از زدن سوت توپ زده نمیشه و در همین فاصله دیوار دفاعی تشکیل میشه.وسلام.

یهتره جنبه باخت داشته باشیم

قبول کنید جام حذفی رو امسال هم مثل پارسال میخوان بدن به پرسپولیس!
اره این همیشه بوده و قهرمانی لیگ برتر سالهای گذشته هم از پیش تعیین شده بود و اشتباهات داوری به حدی بود که فردسی پور هم صداش در اومده بود. احتمالا فراموش کردیم

s.w.a.t
27-11-2011, 21:37
ایول داماش هم صعود کرد...
عجب بازی بود!!
محمدی اوایل وقت اضافه اخراج شد چون 3 تا تعویض رو کرده بودن آبشک رفت دروازه بجاش!!!:31:
اصلا فک نمیکردم با این شرایط ببریم...:40:

Kianoosh
28-11-2011, 10:20
همونجوری که گرافیکار عزیز گفت به غیر از خطای پنالتی و شروع بازی(به نقل از نصیر زاده) برای بقیه موارد نیاز به زدن سوت نیست
در مورد مکث هم حرف شما اشتباه هست .مکث یا غیر مکث تفاوتی نداره و تیم زننده توپ هر وقت بخواد میتونه بازی رو شروع کنه و منتظر تشکیل دیوار دفاعی نمونه.به همین خاطر هست که اگه دقت کنید توی خطاهای نزدیک محوطه یک بازیکن سریع میره جلوی توپ وایمیسته تا نذاره تیم حریف سریع رو شروع کنه.در این لحظه هست که داور با اشراه به سوت به تیمی که قراره ضربه بر علیه شون زده میشه اطمینان میده که قبل از زدن سوت توپ زده نمیشه و در همین فاصله دیوار دفاعی تشکیل میشه.وسلام.

گفتم که من دقیق نمی دونم شاید حق با شما باشه ولی تو تعداد زیادی از بازی هایی که دیدم چه آسیا چه اروپا داور تو خیلی از موارد اجازه شروع سریع رو نمیده!یه وقت بازیکنا دارن با داور بحث می کنن یا یه بازیکن روی زمین افتاده و یا داور داره کارت میده و باید مشخصات رو ثبت کنه پس ضربه رو تکرار می کنه اینکه گفتید نیازی به سوت نیست مراجعه کنید به قوانین فیفا کتاب قوانین بازی مربوط به فصل 2011-2012 (صفحه 78 Use Of Whistle) کل بندهای استفاده و عدم استفاده از سوت رو بخونید + اون توضیح نهایی ...

من بازم رو نظر قبلیم هستم میگم اگه شرایط طوری باشه که وقفه بیوفته در بازی حتما باید با سوت و تایید داور زده بشه در واقع تشخیص این امر با داوره که در اون شرایط بازی میتونه سریع ادامه پیدا کنه موارد ساده ای مثل خطا در مرکز زمین یا موقعیت حمله مناسب ... یعنی بازیکن مهاجم میتونه سریعا بازی رو شروع کنه به شرطی که سریعا شروع کنه!نه اینکه وقفه بندازه بعد ناگهانی شروع کنه بارها دیدم بازیکنها قبل از سوت داور ضربه رو زدن و داور نپذیرفته و ضربه رو تکرار کرده این برای چیه؟برای اینه که داور میگه شما نمیخواید شروع سریع داشته باشید باید دیوار تشکیل بشه من باید فاصله درست مدافع رو از محل خطا چک کنم خودم درست جا گیری کنم و محوطه رو چک کنم بعد به شما اجازه ضربه زدن رو بدم برای همین بود گل آنری یا گلهای مشابهش هم حرف و حدیث دار شد! وگرنه به قول شما اگه بازیکن بیاد جلو توپ وایسه که ضربه زود زده نشه!دوست عزیزم تیم مهاجم میتونه سریع توپ رو بزنه بازی رو شروع کنه و با برخود به مدافع به خاطر عدم رعایت فاصله مدافع کارت زرد میگیره و ضربه تکرار میشه :دی ممانعت از شروع مجدد سریع >می تونید مراجعه کنید به قوانین فیفا کتاب قوانین بازی مربوط به فصل 2011-2012 (قانون 13 صفحه 125 distance پاراگراف دوم) که لینکشم آخر پست میدم منتها عرف فوتبال به این شکله که همه صبر می کنن ضربات نزدیک 18 رو تا فاصله رعایت بشه و دیوار تشکیل بشه و با سوت داور ضربه رو باید بزنن و تو نقاط کم اهمیت تر زمین سریع با یک پاس بازی رو شروع می کنن پس همونطور که قبلا هم گفتم به نظرم گل درست بود ولی قانونو اشتباه برداشت نکنیم!

اینا نظر من با اطلاعات سطحیم هست از قوانین داوری حتما کارشناسای برنامه نود یا هرجا نظر قطعی رو میدن باز برای مطالعه بیشتر :

Laws Of The Game 2011/2012 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی .تمام...

گرافيكار
28-11-2011, 16:35
فولاد هم بازی حیثیتی رو از نفت برد

کلا این فولاد با این نوسان وحشتناکش اگر روزای خوبش به جام حذفی برسه به راحتی قهرمان میشه

برای نفت آبادان هم فقط باید تاسف خورد متاسفانه فرهنگ اشتباهی که بر فوتبال این شهر حاکمه اجازه کار به هیچ مربیی رو نمیده

H00m@N
28-11-2011, 19:16
خدا رو شکر شگفتی رخ نداد!:31:

با اینکه گل به خودیشون خیلی بد بود ولی واقعا تیم خوبی بودن اصلا احساس نمیشد یه تیم دست دویی هستن!
یه گلم زدیم که اشتباه افسایذ گرفتن!
+
درگیری لفظی کرار و جباری ناراحت کننده بود!به نظرم میذاشت کرار اون ضربه رو بزنه بهتر بود!:41:

خوب مرحله بعد اخرای اذر با پرسولیس بازی داریم اگه ببریم میخوریم به فولادخوزستان(اگه از شهرداری یاسوج نبازن) و بعدم فینال!

اینم چارت جام حذفی:

aluminum
28-11-2011, 19:36
اتفاقا اگه دقت کرده باشید جدیدا خیلی کم میشه که کارشناسا کار یک داور رو مخصوصا اگه صحنه تاثیر گذار باشه زیر سوال ببرند(این مورد رو منظورم روی همه بازی ها هست و کاری به استقلال و پرسپولیس ندارم)این حرفهای شما در مقابل مصاحبه رئیس کمیته داوران که قبول کرده بازی استقلال و شاهین داور اشتباه کرده و این مصاحبه همه چیز مشخصه.تا الان هم من ندیدم کارشناسی بیاد و حرفهای شما رو تایید کنه.

عسگري: مظفري زاده داوري بسيار خوبي داشت

نايب رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: مربيان ذوب‌آهن بگويند شکست‌هاي گذشت ذوب‌آهن به دليل فني بوده يا داوري؟

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، حسین عسگری درباره قضاوت سعید مظفری زاده درباره بازی ذوب آهن و پرسپولیس اظهار داشت: برخلاف صحبت هایی که از سوی برخی از افراد مطرح شده، سعید مظفری زاده داوری بسیار خوبی داشت و به همه صحنه ها نزدیک بود و تصمیم گیری های او کاملا منطبق با قوانین و مقررات داوری روز جهان بود.

عسگری درباره صحنه گل اول ذوب آهن گفت: داور و کمک داور به خوبی رد شدن توپ را از خط تشخیص دادند. در صحنه پنالتی پرسپولیس مظفری زاده عالی عمل کرد و صحنه صددرصد پنالتی بود و در صحنه گل دوم پرسپولیس که بیشتر به این صحنه اعتراض کردند باید بگویم مظفری زاده کاملا درست عمل کرد چرا که بازیکنانی تیمی که به نفعشان خطا گرفته می شود مختار هستند تا ضربه ایستگاهی بزنند یا بازی را به سرعت آغاز کنند. بازیکنان پرسپولیس هم تصمیم گرفتند بازی را به سرعت آغاز کنند و به درستی به گل رسیدند.

وی در پایان گفت: مظفری زاده کلاس بالای داوری اش را به نمایش گذاشت و در صحنه گل دوم پرسپولیس بارها و بارها در لیگ های سطح بالای اروپایی مشاهده شده است. ضمن اینکه ادعا می کنند سه باخت گذشته ذوب آهن با مظفری زاده اتفاق افتاده است، چرا نگاهی به عملکرد فنی تیمشان ندارند. آیا این سه باخت با اشتباه داوری رخ داده است یا اشکالات فنی در تیم ذوب آهن وجود داشته است؟ مربیان این تیم بهتر می توانند به این سوال پاسخ دهند.

کاظميان و کرار محرومان دربي خواهند بود.

جواد کاظمیان با کارت زردی که در بازی مقابل ذوب آهن دریافت کرد، بازی تیمش در مرحله یک چهارم نهایی را از دست داد. از آنجایی که در جام حذفی قانون دو کارت زرد اعمال می شود، کاظمیان نیز به دلیل دریافت اولین کارت زرد در بازی مقابل مس رفسنجان از حضور در دربی محروم خواهد بود. همچنین جاسم کرار بازیکن عراقی استقلال نیز به دلیل کارت زردی که در بازی مقابل مهر کرج گرفت، دو کارته شد و استقلال رادربازی تیمش مقابل پرسپولیس همراهی نخواهد کرد.

satttanism
28-11-2011, 20:05
همینجا تشکر میکنم از دوستانی که با توجه به اینکه من در مورد تیم مورد علاقه اونها با شدیدترین لحن حرف میزم اما پا رو فراتر از احترام ها و حرمت ها نمیذارن

و این رو هم بگم علاقه همه دوستان برای من بالاترین احترام رو داره و من اصلا در مورد علاقه اونها بحثی ندارم و موضوع مورد بحث من چیز دیگه ای هست

چون بعضی مواقع بحث ها به جاهایی میرسه که من شدیدا از شروع کردنشون پشیمون میشم!

Amir M.ohAma.D
29-11-2011, 15:28
من یه سوال دارم از دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم پاسخ بدن
یادم میاد چند سال پیش برای دربی هم استقلال یه محروم داشت و هم پرسپولیس که جفتشونو بخشیدن
اصلا همچین چیزی بوده یا من اشتباه میکنم؟
اگه قبلا بوده باشه میشه امید داشت کرارو کاظمیان هم بخشیده بشن؟

hojjatinho
29-11-2011, 15:37
من یه سوال دارم از دوستانی که اطلاع دارند ممنون میشم پاسخ بدن
یادم میاد چند سال پیش برای دربی هم استقلال یه محروم داشت و هم پرسپولیس که جفتشونو بخشیدن
اصلا همچین چیزی بوده یا من اشتباه میکنم؟
اگه قبلا بوده باشه میشه امید داشت کرارو کاظمیان هم بخشیده بشن؟
/* امیر ، من که اطلاع ندارم ...:31:
ولی نقل قول گرفتم و خودم رو انداختم وسط بگم چه کاریه خب؟!:31:
کاظمیان برای پرسپولیس مهمتره تا کرار برای استقلال ... سری رو که درد نمی کنه دستمال نمی بندن که!:دی

ولی جدای از شوخی امیدوارم اینطور نشه ...
خیلی لوس می شه اگه بازیکنان رو ببخشن ...:41:
واسه دربی هم زوده کری بخونیم ... ولی می بریم دیگه ، عادت کردیم.

Nasser_ZRE
29-11-2011, 21:35
برنامه کامل مرحله یک چهارم حذفی فوتبال ۱۸ آذر؛ پرسپولیس – استقلال ساعت ۱۶:۱۵

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، دربی پایتخت در مرحله یک چهارم جام حذفی بین تیم‌های پرسپولیس و استقلال ساعت ۱۶:۱۵ روز جمعه هجدهم آذر ماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

*برنامه دیدارهای این مرحله به شرح زیر است:
جمعه ۱۸ آذر
پرسپولیس – استقلال (ورزشگاه آزادی تهران) ساعت ۱۶:۱۵

پنجشنبه ۲۴ آذر
داماش گیلان – شاهین بوشهر (ساعت و محل برگزاری این بازی پس از قرعه کشی برای تعیین میزبان و میهمان اعلام خواهد شد).
فولاد خوزستان – شهرداری یاسوج (ساعت و محل برگزاری این بازی پس از قرعه کشی برای تعیین میزبان و میهمان اعلام خواهد شد).

دوشنبه ۲۸ آذر
صبای قم – مس کرمان (ورزشگاه یادگار امام قم) ساعت ۱۴:۳۰

جمعه ۹ دی
برنده دیدار پرسپولیس – استقلال با برنده دیدار فولاد خوزستان – شهرداری یاسوج
برنده دیدار مس کرمان – صبای قم با برنده دیدار داماش گیلان – شاهین بوشهر

Amir M.ohAma.D
08-12-2011, 11:34
دربی، این بار با طعم حذف/ انتقام استیلی یا یک برد دیگر برای مظلومی؟
خبرگزاری فارس: دو تیم پرسپولیس و استقلال در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی روز جمعه به مصاف یکدیگر می‌روند.
به گزارش خبرگزاری فارس، این اتفاق فقط در فوتبال ایران رخ می‌دهد که برنامه مسابقات لیگ برتر را به خاطر جام حذفی تغییر می دهند. با این حال این مسئله رخ داد تا پرسپولیس و استقلال برگزار کننده اولین بازی از مرحله یک چهارم حذفی باشند در حالی که دیگر مسابقات این مرحله 28 و 24 آذر برگزار می شود.

دیدار استقلال و پرسپولیس که ساعت 16:15 روز جمعه در ورزشگاه آزادی آغاز می شود هفتاد و سومین بازی این دو تیم پرطرفدار است. خیلی از طرفداران پرسپولیس برای رقیب یا کری نمی خوانند و یا خیلی کم این کار را انجام می دهند زیرا با توجه به شرایط کنونی و تجربه دربی های قبلی شانس کمتری برای شکست دادن استقلال قائل هستند. هرچند این آرزوی قلبی و رویایی آنهاست اما استقلال که اکنون پرستاره ترین و آماده ترین تیم ایران است در سه دربی گذشته برابر پرسپولیس به پیروزی رسیده است. پرویز مظلومی هم که سه برد متوالی برابر پرسپولیس داشته رکورد رویایی به دست آورده و برای خود لقب پرویز دوبله و سوبله را انتخاب کرده و شاید اگر در این دربی هم پیروز شود برای خود لقب پرویز سوبله چوبله را برگزیند!

این بازی یک ویژگی مهم دیگر هم دارد و آن هم اینکه در این مسابقه خبری از مساوی نیست و یک تیم باید برنده شود به همین دلیل جذابیت دربی 73 دوچندان خواهد شد.
حمید استیلی که یک دربی را باخته و وضعیت بدی هم در پرسپولیس دارد، در این مسابقه نیز دستش بسته است. پرسپولیس تعداد زیادی بازیکن مصدوم و محروم دارد و به همین دلیل هم بود که مسئولان پرسپولیس به زمان این بازی اعتراض داشتند. اعتراضی که البته به جایی نرسید و علی فتح الله زاده نیز سعی کرد نشان دهد سازمان لیگ بی طرف است و از سازمان لیگ خواست در هر تاریخی که پرسپولیسی ها می گویند دربی برگزار شود. البته او می دانست که چنین امری غیر ممکن است با این حال این تعارف را زد!

حضور مجتبی جباری بازیکنی که پرویز مظلومی و شایستگی های فنی اش را زیر سوال برد نیز می تواند در این بازی مهم باشد زیرا مربیان پرسپولیس و حتی امیر قلعه نویی با کنایه به مظلومی و باشگاه استقلال گفتند حاضر نیستند برای نتیجه گرفتن اصول را زیر پا بگذارند ولی مسئولان استقلال و مظلومی حاضر شده اند چشم خود را بر روی تمام اتفاق ها ببندند تا ستاره عصیانگر ولی کارآمدشان در دربی باشد.

در آن سوی میدان هم حرف از حضور نصرتی و شیث رضایی در دربی بود که رویانیان اول گفت به نصرتی بازی نمی دهد ولی بعد پشیمان شد و گفت او بازی می کند و در نهایت تصمیم گرفت که از بازیکن متخلفش استفاده نکند. تمام این تصمیم گیری ها در کمتر از یک روز رخ داد!

به هر حال دربی 73 اوج هیجان است و دوستداران فوتبال در این روز میخکوب صفحه های تلویزیون خواهند شد تا یک بازی کاملا هیجانی را تماشا کنند، مسابقه ای که اگر اسیر حاشیه ها نشود می تواند یکی از زیباترین بازی های تاریخ دو تیم باشد فارغ از اینکه کدام تیم برنده می شود.

اوج هیجان را با دربی 73 پایتخت می توان تجربه کرد. این بازی می تواند یک تئاتر رویایی برای فوتبال ایران باشد فوتبالی که در اسم حرفه ای است اما از فقر امکانات و مدیریت و برنامه ریزی رنج می برد .این بازی می تواند حسرت کشورهای حوزه خلیج فارس را برانگیزد. کشورها و باشگاه هایی که امکانات عالی دارند اما تماشاگر ندارند به تئاتر رویاهای فوتبال ایران خیره می شوند و افسوس داشتن چنین تماشاگران پرشمار و پرشوری را می خورند. امیدواریم این تماشاگران نیز رفتاری در شان و شخصیت شان را به نمایش بگذارند و روی سکوها از شعارهای زشت و رکیک خبری نباشد و تماشاگران تیم بازنده هر تیمی که هست نتیجه بازی را بپذیرند حتی اگر داور اشتباه کند.

Amir M.ohAma.D
01-01-2012, 13:15
استقلال - شاهین بوشهر، 9 بهمن در حافظیه شیراز

به گزارش خبرگزاری فارس، امروز جلسه ای در محل سازمان لیگ برتر فوتبال با حضور نمایندگان دو باشگاه استقلال و شاهین بوشهر برای مشخص شدن تاریخ و محل برگزاری فینال جام حذفی برگزار شد.

در این جلسه مقرر شد دیدار فینال جام حذفی بین استقلال و شاهین بوشهر به صورت تک بازی یکشنبه 9 بهمن سال جاری در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شود. ساعت برگزاری این مسابقه هنوز مشخص نشده است.

پیش از اعلام شده بود فینال ۱۴ بهمن برگزار می شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پ.ن
شیراز 2 ساعت با بوشهر فاصله داره.چه فرقی با بوشهر داره؟به خاطر گرمی هوا خیلی از بوشهریا شیراز زندگی میکنند!
رفت و برگشت که نیست!!! حد اقل تبریز یا مشهد بازیو مینداختن

همه قبول کردن بازی اونجا باشه!!چون قهرمانی استقلالو زیر سوال نبرن!!! همه قبول کردن....ورزشگاه 20 هزار نفری!! الان من که میخوام برم شیراز چه تضمینی وجود داره این همه راه برم تا اونجا و بتونم بازیو ببینم؟شیراز نزدیک بوشهر خود شاهینیا 30 هزار تا میان تکلیف ما تهرانیا چی میشه؟زمینشم که نیاز به گفتن نداره....تمام بازی میشه بکش زیرش

Amir M.ohAma.D
10-01-2012, 13:22
بعد از زمان، مکان فینال جام حذفی هم تغییر می کند!

سایت گل- تغییرات مکرر در برنامه های سازمان لیگ کار را به جایی رسانده که حالا قرار است مکان فینال جام حذفی هم تغییر کند. پس از آن که این بازی به اسفند موکول شد حالا خبر می رسد موید مدیرکل اداره ورزش وجوانان فارس بر اساس برنامه قبلی خود تصمیم دارد از اواسط اسفند روند بازسازی حافظیه را آغاز کند. او که در بعد نصب صندلی و... اقدامات خوبی انجام داده برای چمن ورزشگاه هم برنامه هایی دارد که با توجه به آب وهوای شیراز، آن را به اواسط اسفند موکول کرده تا در بهار شاهد رشد چمن تازه ورزشگاه باشیم.
قرار است بازی های فجر در سعادت شهر، برق در زمین اختصاصی خود ومخابرات در ورزشگاه شهید دستغیب برگزار شود وبر همین اساس میزبانی شیراز در فینال جام حذفی هم به خودی خود منتفی خواهد بود. از مشهد به عنوان شهر جایگزین نام می برند که باید دید تا چه حد به واقعیت نزدیک است.

Amir M.ohAma.D
30-01-2012, 19:52
تاريخ فينال حذفي مشخص شد؛ 25 اسفندماه

سايت گل- رئیس سازمان لیگ در خصوص برگزاری فینال جام حذفی گفت: فینال جام حذفی در تاریخ 25 اسفندماه و همانطور که قبلا اعلام شد در شیراز برگزار خواهد شد.

عزيز محمدي خاطر نشان کرد: در جلسه امروز هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال همچنین مقرر شد تا سازمان لیگ برتر برنامه رقابت‌های لیگ را تا پایان هفته سی و چهارم حداکثر تا هفته آینده اعلام کند. همچنین تصمیم برآن گرفته شد که آقای بهروان برنامه بازی‌های لیگ‌های یک، 2 و 3 را تا هفته پایانی حداکثر تا فروردین ماه اعلام کند.

وی در خصوص کاندیداتوری تاج در انتخابات فدراسیون فوتبال تصریح کرد: آقای تاج باقدرت در انتخابات فدراسیون فوتبال شرکت می‌کند و اگر کفاشیان برای کاندیداتوری ریاست فدراسیون نام‌نویسی کند وی به نفع کفاشیان کنار خواهد کشید.

محمدی در پاسخ به این پرسش که "آیا شما نیز قصد دارید برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندیدا شوید؟"، تصریح کرد: با وجود افرادی مانند کفاشیان و تاج صلاح نیست که من برای ریاست فدراسیون فوتبال کاندیدا شوم و اگر هر یک از کاندیداهای ریاست فدراسیون فوتبال من را بخواهند آمادگی خدمت در پست نایب رئیسی فدراسیون را دارم.

aluminum
10-03-2012, 21:30
محمدپور: قهرماني استقلال مبارک!

ديدار نهايي بيست و پنجمين دوره مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي کشور که قرار بود روز 25 اسفند در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شود، با پيشنهاد مدير کل ورزش استان خوزستان و موافقت سازمان ليگ برتر به ورزشگاه غدير اهواز منتقل شد.

مهرداد محمدپور مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر ضمن بیان این مطلب افزود: بدون جلب رضایت ما عصر امروز نامه‌ای رسمی از سوی سازمان لیگ برتر به باشگاه شاهین بوشهر ارسال شد که در آن ورزشگاه غدیر اهواز به عنوان میزبان فینال جام حذفی انتخاب شده است.

وی در ادامه افزود: ما مجبور به بازی مقابل استقلال در ورزشگاه غدیر اهواز نیستیم اما با این حال برد از پیش تعیین شده استقلال را به این تیم و آنهایی که می خواهند استقلال قهرمان شود، تبریک می گوییم.

مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر در خاتمه تصریح کرد: از آقای رئیس جمهور می خواهیم در این زمینه به یاری باشگاه شاهین بوشهر آمده و زمینه برقراری عدالت را فراهم آورند.

varzesh3.com

aluminum
10-03-2012, 21:30
محمدپور: قهرماني استقلال مبارک!

ديدار نهايي بيست و پنجمين دوره مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاه‌هاي کشور که قرار بود روز 25 اسفند در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار شود، با پيشنهاد مدير کل ورزش استان خوزستان و موافقت سازمان ليگ برتر به ورزشگاه غدير اهواز منتقل شد.

مهرداد محمدپور مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر ضمن بیان این مطلب افزود: بدون جلب رضایت ما عصر امروز نامه‌ای رسمی از سوی سازمان لیگ برتر به باشگاه شاهین بوشهر ارسال شد که در آن ورزشگاه غدیر اهواز به عنوان میزبان فینال جام حذفی انتخاب شده است.

وی در ادامه افزود: ما مجبور به بازی مقابل استقلال در ورزشگاه غدیر اهواز نیستیم اما با این حال برد از پیش تعیین شده استقلال را به این تیم و آنهایی که می خواهند استقلال قهرمان شود، تبریک می گوییم.

مدیرعامل باشگاه شاهین بوشهر در خاتمه تصریح کرد: از آقای رئیس جمهور می خواهیم در این زمینه به یاری باشگاه شاهین بوشهر آمده و زمینه برقراری عدالت را فراهم آورند.

varzesh3.com

aluminum
10-03-2012, 21:36
خدا راصدهزار مرتبه شکر حرف ما را گوش کردند!

سيدمهدي رحمتي با ابراز خرسندي از تغيير محل برگزاري ديدار فينال جام حذفي گفت: خدا را صدهزار مرتبه شکر که مسئولان حرف ما را گوش کردند.

سیدمهدی رحمتی پس از تساوی 2 بر 2 عصر امروز شنبه استقلال برابر راه آهن ضمن بیان این مطلب گفت: ما از قبل بارها اعلام کرده بودیم که زمین ورزشگاه حافظیه شیراز شرایط مطلوبی ندارد و خدا را صد هزار مرتبه شکر می کنم که مسئولان به حر فمان گوش کردند و محل بازی را تغییر دادند.

رحمتی در ارزیابی اش از دیدار استقلال و راه آهن نیز گفت: بازیکنان ما هنوز در حال و هوای دیدار برابر الریان بودند و به خاطر خستگی که داشتند در دقایق پایانی بازی از نظر بدنی تحلیل رفتند. با این حال همین که توانستیم بازی عقب افتاده را با تساوی عوض کردیم خوشحال کننده است. ما روی دو غافلگیری گل خوردیم اما خوشحالم که توانستیم بازی را مساوی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: بازیکنان استقلال تحت فشار بازی های پرتعداد هستند و شرایط خوبی از این جهت ندارند. با این حال امیدوارم بتوانیم در فینال جام حذفی قهرمان شویم.

varzesh3.com

oumadam
13-03-2012, 05:52
با امیر خان همه جا سالاریم
با مظلومی همه جا سرافکنده

Amir M.ohAma.D
13-03-2012, 15:38
با امیر خان همه جا سالاریم
با مظلومی همه جا سرافکنده
گرچه اینجا جاش نیست.اما میشه بگین کجا سرافکنده شدین که ما هم بدونیم؟