ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای انتخاب کارت شبکه وایرلس usb

behrooz3229
27-11-2011, 07:19
با سلام
دوستان آیا قدرت دریافت سیگنال وایرلس در کارت شبکه ها متفاوت است؟ و کیفیت دریافت سیگنال و پایداری آن به کارت شبکه هم بستگی داره؟(فرض کنید تو فاصله یکسان از مودم وایرلس کارت شیکه های مخالف را تست کنیم -- کدامیک میتونند بهتر امواج دریافت کنند؟)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++
من میخوام از اینترنت یکی از دوستانم که روبروی خانه ما سکونت دارند استفاده کنم . (البته با هماهنگی خودش -سوء تفاهم نشه!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . خونشون یه طبقه است و مودم روی میز کامپیوتره که بالای آن یک پنجره بزرگ قرار دارد.
از بین مدلهایی که بود نهایتا دو مدل دی لینک انتخاب کردم. اما نمیدونم کدوم یکی را بگیرم. به شرح زیر:
1- d-link DWA 126 که آنتن خارجی 3dbi جدا شدنی داره و از N150 پشتیبانی میکنه فکر میکنم سال 2009 معرفی شد و یک سال گارانتی شرکت ایزی قیمت حدود 35
------------------------------- -------- -------
2- d-link DWA 135 که آنتن داخلی داره (فکر میکنم 2 تا) و از N300 پشتیبانی میکنه و نسبت به قبلی جدیدتره (2010)
البته 3 سال گارانتی شرکت ایزی داره. قیمت حدود 30

سایر ویژگیها در دو آدرس زیر:
اینم data sheet مربوط به دو مدل بالا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدضمن سپاس از دوستان محترم
حالا به نظر شما کدوم مدل بهتره ؟ یعنی تو یه فاصله یکسان کدوم قدرت گیرندگی سیگنال بهتری داره؟(فقط این ویژگی برام مهمه) اگه مدلای دیگه هم مد نظره لطفا شرح دهید.
ممنون

mrmostafa
30-11-2011, 10:26
منم دنبايل يه كارت وايرلس usb هستم چه برند و مدلي بخرم كه جديد باشه خوب باشه و قوي باشه براي پي سي ميخوام كه با وايمكس به راحتي كار كنم. ممنونم

behrooz3229
01-12-2011, 14:51
منم دنبايل يه كارت وايرلس usb هستم چه برند و مدلي بخرم كه جديد باشه خوب باشه و قوي باشه براي پي سي ميخوام كه با وايمكس به راحتي كار كنم. ممنونم

dwa 135 از دی لینک بد نیست . 3 سال گارانتی داره
مدلای دیگه از دی لینک گارانتیشون یه ساله یود .

mrmostafa
03-12-2011, 17:23
من دوستم خودش بازار رضا مغازه داره و مخه کلا. بهش گفتم 135 بیاره گفت مدل DWA 131 خیلی خوبه و نویز هم نداره برام آورده زدم استفاده کردم خوب کار میکرد بعدش الان همش قطع و وصل میشه نمیدونم چیکار کنم؟؟؟ در ضمن درش آوردم دیدم داغ کرده مشکلی نداره؟؟؟ تو هاب یو اس بی جنس خوب بزنیم مشکل داره؟؟؟؟
من ابن رو خریدم 29000 البته به من ابن قیمت داد بالاتره و جدیدتر هم هستش.

sinaxex
03-12-2011, 19:25
این مدل ها هیچ کدوم جواب کارتون رو نمیده چون ایندور هست وانتن ضعیفی داره
تاپیک پایین بنده رو ببینید فکر کنم این جواب کار شما رو میده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mrmostafa
03-12-2011, 20:15
من الان کامپیوتر رو ریست کردم درست شد کلا و الان به اینترنت وصل هست و مشکلی نداره و سرعت عالی هم داره. برای محیط خونه کافیه دیگه و مشکل آنتن و سرعت نداره و جدیدترین ورژن هست.

dimoos
14-12-2011, 13:52
با سلام
یه سوال فنی دارم... وایرلس لپ تاپم برودکام هستش و کلا واسه ه ک بدرد نمیخوره(توسط برنامه های ه ک شناخته نمیشه) ایا بغیر از خرید
کارت وایرلس یو اس بی دار راه حل دیگری هست....
من یه دونه مودم ای دی اس ال (وایرلس دار )و یه دونه مودم وایمکس مبین نت (وایرلس دار ) دارم...از اینا نمیشه یجوری به عنوان کارت وایرلس واسه لپ تاپ استفاده کرد...؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورتی که راهی بجز خرید کارت وایرلس نباشه...چه کارتی رو واسه -- پیشنهاد میدین..؟(اکسترنال واسه لپ تاپ)
لطفا قیمت و بردش رو هم ذکر کنید.
ممنون