مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای ساختن یک div
فرض کنید ما دو تا div داشته باشیم یکی برای هدر و دومی هم برای بقیه بدنه سایت. بین هر دو div فاصله وجود داره یعنی اول هدر قرار میگیره بعد یه margen بعدش هم div بعدی.
حالا اگر بخوایم منو یا هر چیز دیگه رو جوری بسازیم که نصفش تویه هدر و نصف دیگش تویه بقیه بدنه باشه یعنی div که میسازیم باید بتونه روی دو div دیگه قرار بگیره. حالا چطور میشه این رو ساخت؟
tasnim68
27-11-2011, 00:19
فکر کنم با position و z-index بشه یه کارایی کرد؟
میشه با کد تست کنید. آخه من که می نویسم مشکلاتی داره!
m.m.m5651
27-11-2011, 01:13
فکر کنم اگر به صورت عکس درش بیارید راحت تر بشه چون دوباره ممکنه توی مرورگرها و رزولوشن های مختلف نتیجه متفاوتی بگیرید.
فکر کنم اگر به صورت عکس درش بیارید راحت تر بشه چون دوباره ممکنه توی مرورگرها و رزولوشن های مختلف نتیجه متفاوتی بگیرید.
منو رو چطوری می شه بصورت عکس در آورد!!!؟
این قابلیتی که می گم تویه خیلی از سایت ها وجود داره. به نظر من ساختن عکس صحیح نیست چون ممکنه بخوایم کنترل های دیگه ای هم قرار بدیم.
m.m.m5651
27-11-2011, 02:04
شما یه نمونه، ماننذ عکس یا آدرس بذارید ممنون میشم.
قبلا خیلی از این سایت ها دیده بودم ولی الان که خودم می خوام درست کنم نمی دونم چرا پیداشون نمی کنم :)
اینجا هم نمی شه عکس اپلود کرد وگرنه یه عکس از کاری که می خوام انجام بدم قرار می دادم.
یه سوال: یه جوری می شه درستش کرد ولی به نظر من شاید روش درستی نباشه. نظر شما چیه؟
مثلا برای عکس بیام اون رو به سه قسمت برش بدم بعد هر تیکه رو تویه یه div قرار بدم (یکی تویه هدر، یکی بین هدر و بقیه بدنه، یکی هم تویه بدنه) جوری که به هم بچسبن. حالا اگر قرار باشه کاربر بتونه روی عکس کلیک کنه و به جای دیگه ای از سایت بره باید برای هر سه تیکه رویداد بنویسم. به نظر شما این کار درسته؟ (اون رو به سه قسمت تقسیم کنم) یا روش بهتری هم وجود داره؟
tasnim68
27-11-2011, 16:04
خب شما یه راه دیگه داری: بجای 3 تا div پنج تا داشته باش؛ یعنی بجای هدر و منو و بدنه اینا رو داشته باش:
هدر
منو-هدر
منو
منو-بدنه
بدنه
به نوعی اون جاهایی که با هم تداخل داشتن رو جدا کردیم که دیگه تداخل نداشته باشن
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
یا شما عکس یا کدای مربوط به این بخش از قالبت رو بذار اینجا تا بچه ها بهتر نظر بدن. برای آپلود میتونی از پیکوفایل استفاده کنی
خب شما یه راه دیگه داری: بجای 3 تا div پنج تا داشته باش؛ یعنی بجای هدر و منو و بدنه اینا رو داشته باش:
هدر
منو-هدر
منو
منو-بدنه
بدنه
به نوعی اون جاهایی که با هم تداخل داشتن رو جدا کردیم که دیگه تداخل نداشته باشن
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
یا شما عکس یا کدای مربوط به این بخش از قالبت رو بذار اینجا تا بچه ها بهتر نظر بدن. برای آپلود میتونی از پیکوفایل استفاده کنی
ممنون از اینکه دنبال می کنید.
روشی که من گفتم (سوال قبلیم) منظور چنین چیزی بود. ولی مشکلی که داره اگر قرار باشه رویداد کلیک رو برای منو بنویسم یا قرار گرفتن موس و... باید برای سه بدنه (منو-هدر، منو ، منو-بدنه) بنویسم.
سوالم هم همین بود که این کار درستیه؟ یا می شه div ای ساخت که روی دو div دیگه قرار بگیره.
یه نمونه عکس ساده از کاری که می خوام انجام بدم رو ساختم و تویه لینک زیر گذاشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
dracula_killer
27-11-2011, 22:28
ببین دوست من شما می تونی با 3تا div این کارو بکنی،دیوی که برای منو می خوای بذاری رو جوری باید بسازی که بکگراندش ترکیبی از هدر و بادی باشه،اینجوری وقتی می بینی انگار که منو بین این دو div قرار گرفته
tasnim68
27-11-2011, 22:49
خب الان من دو راه به ذهنم میرسه:
1. شما 3 تا div پشت سر هم داشته باشی (بدون margin) و برای اون div که قراره منو باشه و لینکارو نگه داره تصویر بکگراند رو طوری تعریف کنی که وقتی یکی داره نگاه می کنه فکر کنه نصفش از بالا اومده نصفش از پایین در صورتی که در اصل اینطور نیست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. راه دوم همون راهیه که خودت اول خواسته بودی و من گفتم با position و z-index میشه درستش کرد. شما تو این راه باید همون دوتا div رو واسه هدر و بدنه تعریف کنی و همون مارجین رو بینشون بذاری؛ بعد، بعد یا قبل از اونا یه div هم واسه منوها طراحی کنی که position ثابتی داشته باشه که از بالا h پیکسل و از چپ یا راست صفر پیکسل فاصله داشته باشه و عرضش 100٪ باشه و z-indexش هم یه عدد مثبت بزرگتر از 1 باشه تا روی اون دوتا div قبلی قرار بگیره:
خب الان من دو راه به ذهنم میرسه:
1. شما 3 تا div پشت سر هم داشته باشی (بدون margin) و برای اون div که قراره منو باشه و لینکارو نگه داره تصویر بکگراند رو طوری تعریف کنی که وقتی یکی داره نگاه می کنه فکر کنه نصفش از بالا اومده نصفش از پایین در صورتی که در اصل اینطور نیست:
2. راه دوم همون راهیه که خودت اول خواسته بودی و من گفتم با position و z-index میشه درستش کرد. شما تو این راه باید همون دوتا div رو واسه هدر و بدنه تعریف کنی و همون مارجین رو بینشون بذاری؛ بعد، بعد یا قبل از اونا یه div هم واسه منوها طراحی کنی که position ثابتی داشته باشه که از بالا h پیکسل و از چپ یا راست صفر پیکسل فاصله داشته باشه و عرضش 100٪ باشه و z-indexش هم یه عدد مثبت بزرگتر از 1 باشه تا روی اون دوتا div قبلی قرار بگیره:
ممنون جواب گرفتم.
حالا به نظر شما کدام اصولی تره؟
تویه قالب من هم عکس و هم منو وجود داره که باید روی چند div قرار بگیرن. به نظر من برای عکسها بهتره برش بدم و تیکه تیکه روی هر div قرار بدم و برای منوها هم از روش دوم استفاده کنم. به نظر شما اینطوری بهتر نیست؟
tasnim68
28-11-2011, 10:08
به نظر من اگه بتونی از روش اول استفاده کنی خیلی بهتره. روش دوم ممکنه تو مرورگرای مختلف جوابای مختلفی بده. البته اگه کد رو درست بنویسی اونم مشکلی نداره. برای کسب اطلاعات بیشتر می تونی به سایت w3schools.com هم سری بزنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.