مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید سیستمی همراه صرفا برای نمایش عکس و ارزان قیمت
Master89
26-11-2011, 23:21
سلام دوستان
همونطور که از عنوان تایپک مشخصه ، دنبال یک وسیله ؛ حالا شده لپ تاپ - تبلت یا هرچی ، برای نمایش عکس هستم که نمیخوام قیمتش از 250 هزار تومن بیشتر بشه.
خیلی ممنون:46:
اگر فقط میخوای برای عکس و برات ویندوز مهم نیست به نظرم تبلت بگیر و با این قیمت فکر نمی کنم نت بوک هم گیر بیاری چه برسه به نوت بوک .
با پولت انتخاب archos مناسبه . که لینک زیر رو ببین دو تای اولو میتونی انتخاب کنی 7 اینچه پردازندش بهتره . اون یکی پردازندش پایین تره ولی صفحش 10 اینچه . تازه هم ارزون شده قیمتاش یه 50 تومن گرونتر بود قبلا . من باشم 7 اینچه رو ترجیح میدم ولی با خودتونه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Master89
26-11-2011, 23:58
الان که تبلت ها رو دیدم.عاشقشون شدم.
چون در پی خرید گوشی بودم و پیشرفت سریع گوشی و قیمت ها رو دیدم ، عقب کشیدم. حالا تصمیم گرفتم پول گوشی رو هم بذارم روی این پولم و یه تبلت تا حدود 400تومن بگیرم.
که هم پردازنده خوب و هم حافظه بالا داشته باشه. نظرتون چیه دوستان ؟
rommatti
27-11-2011, 01:23
به نظرم تو همین فروم ها بگرد یه گالاکسی تب کارکرده پیدا کن عالیه
بدون سیم کارتش ارزونترم هست
Mr.Mazmamfi
27-11-2011, 01:37
سلام
archos کیفیت صفحه نمایش خوبی نداره .
بهتره با این بودجه (400 تومن ) یه گلگسی تب بخری .
اگرم نخواستی میتونی نت بوک بخری که حافظه بالاتری هم داشته باشه .
سلام دوستان
همونطور که از عنوان تایپک مشخصه ، دنبال یک وسیله ؛ حالا شده لپ تاپ - تبلت یا هرچی ، برای نمایش عکس هستم که نمیخوام قیمتش از 250 هزار تومن بیشتر بشه.
خیلی ممنون:46:
سلام من فکر می کنم با این قیمتی که در نظر داری نه تبلت خوبی بتونی گیر بیاری نه لپ تاپ . مگر اینکه بگردی دست دوم گیر بیاری .
Master89
29-11-2011, 11:37
سلام من فکر می کنم با این قیمتی که در نظر داری نه تبلت خوبی بتونی گیر بیاری نه لپ تاپ . مگر اینکه بگردی دست دوم گیر بیاری .
شما اگر تا انتها تایپک منو مطالعه میکردی بودجه رو بردم بالا تا 450 تومن. که گلکسی تب 7 اینچ با این بودجه جور در میاد.
اما چرا آرچز انقدر تفاوت قیمت داره ؟ ینی فقط بخاطر صفحه نمایش ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.