ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کاهش قیمت تلویزیون ها!

ressaa
26-11-2011, 22:34
کسی از روند تغییر قیمت تلویزیون ها توی هر سال خبر داره؟ همونطور که میدونید با اومدن تلویزیون های جدید هر سال، قیمت مدل های سال قبل ارزونتر میشه، حالا سوال اینه که
1-این کاهش قیمت ها تا به ایران(نمایندگی ها) برسه چقدر طول میکشه؟(چه ماهی؟)
2- از این نظر همه نمایندگی ها مثل همن یا باز هر کدومشون فرق میکن؟
3- و دیگه اینکه مدل های سال قبل رو تا کی تو نمایندگیها نگه میدارن؟
لطفا هر کی اطلاع داره جواب بده...:دی

die my darling
27-11-2011, 02:36
عزیزم اینجا ایرانه مملکتی که شب میخوابی صبح که بلند میشی ماست گرون میشه آب گرون میشه برق گرون میشه تاکسی گرون میشه خونه گروووووووووون میشه .... از اول سال تا حالا دلار نزدیک 300 تومن گرون شده حالا شماها چه دل خوشی به ارزونی تو این مملکت دارید من نمیدونم حتما برنامه های تلویزیونو زیاد نگاه میکنید آخه من خودم هر دو سه روز یه بار که برنامه های تلویزیون ایرانو نگا میکنم وقتی از خونه میام بیرون دو سه دقیقه اول توهم میزنم ایران اندازه ژاپن پیشرفت کرده ولی دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه شما هم یه دو سه دقیقه تو بازار ایران یه چرخی بزنی بیشتر طول نمیکشه ...

mzy
27-11-2011, 08:32
عزیزم اینجا ایرانه مملکتی که شب میخوابی صبح که بلند میشی ماست گرون میشه آب گرون میشه برق گرون میشه تاکسی گرون میشه خونه گروووووووووون میشه .... از اول سال تا حالا دلار نزدیک 300 تومن گرون شده حالا شماها چه دل خوشی به ارزونی تو این مملکت دارید من نمیدونم حتما برنامه های تلویزیونو زیاد نگاه میکنید آخه من خودم هر دو سه روز یه بار که برنامه های تلویزیون ایرانو نگا میکنم وقتی از خونه میام بیرون دو سه دقیقه اول توهم میزنم ایران اندازه ژاپن پیشرفت کرده ولی دو سه دقیقه بیشتر طول نمیکشه شما هم یه دو سه دقیقه تو بازار ایران یه چرخی بزنی بیشتر طول نمیکشه ...
شاید این جمعه بیاید...شاید

ressaa
27-11-2011, 18:37
در مورد ماست و آب و برق و تاکسی درسته ولی قیمت تلویزیون رو تو همین فروم ها هم که نگاه کنی میبینی که ماه به ماه ارزونتر میشه که علتش هم ارائه تکنولوژی های جدیدتره و ربطی هم به ایران نداره....:46:

amir_t6262
28-11-2011, 19:16
ارزان شدن هم حدی داره. اولا یک محصول قیمتش از یک حد پایین تر نمیره.
وقتی قیمت خیلی پایین بره، دیگر آن مدل را پیدا نمیکنی. مدلهای جدید می آیند.

پس اینطور نیست که همینطور قیمت یک مدل کم و کمتر شود.

brad pitt
28-11-2011, 20:38
من سرچ که کردم در بازار دیدم تلویزیون های سونی یکم ارزون شده

طرف گفت ماه محرم چون تقاضا میاد پایین شرکت سونی برا اینکه مردم خرید کنن یکم ارزون کرده

نمیدونم ربطش خوب داد یا نه

mzy
28-11-2011, 21:18
من سرچ که کردم در بازار دیدم تلویزیون های سونی یکم ارزون شده

طرف گفت ماه محرم چون تقاضا میاد پایین شرکت سونی برا اینکه مردم خرید کنن یکم ارزون کرده

نمیدونم ربطش خوب داد یا نه
سونی واسه بازار فروش خودش اینکارو کرده واینکه قیمت بین باگارانتی و بدون گارانتیش اختلاف زیادی داشت. آخه 1ماه بیشتره که سونی آف زده پس محرم دروغه