مشاهده نسخه کامل
: ساخت منو دی وی دی
moosavimaleki
26-11-2011, 21:56
سلام دوستان
من میخوام برای دی وی دی منو بسازم ! از همون منو هایی که همتون دیدید با برنامه ای مال شرکت سونی دارم کار میکنم
برنامه های دیگه هم دیدم مثل dvd lab pro اما با هیچ کدوم نتونستم کاری کنم که وقتی موس میاد روی دکمه اون دکمه تغیییر حالت بده
روش کلیک میکنم تغییر حالت داره امه وقتی موس میاد روش دیدم بعضی ها یه کار میکنن حالتش تغییر می کنه (یا عکس تغییر میکنه یا فیلم شروع به حرکت میکنه)
ممنون میشم راهنمایی کنید !
منتظر المهدی
27-11-2011, 18:31
سلام
تمام این چیزایی که می خوای توی adobe encore هست حسنی هم که داره لازم نیست حتما پریمیر کار باشی چون می تونی فیلمم توش اضافه کنی اموزششم که البته زیاد کامل نیست توسایت وطن دانلود هست اگه تونستی سی دی های اموزششی رو بگیر یکم باهاش ور بری بهش مسلط میشی اونوقته که حالشو می بری
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------
heliah28
16-02-2012, 02:37
سلام خسته نباشید
منم همین مشکلو دارم میخوام منوی دی وی دی بسازم از convert x to dvd خوشم نیومد خیلی ابتدایی هست .
چندتا فیلم MKV دارم .
نمیدونم دی وی دی برف روی شیروانی داغ رو دیدی یا نه میخوام کاری در اون سطح انجام بدم و ای بسا در سطح بالاتر خواهش میکنم یکی راهنمایی کنه :40:
adame_haji
18-02-2012, 04:26
سلام
با برنامه ADOBE DVD ENCORE معمولا منو هاي حرفه اي رو ميسازن
خيلي هم كامل و دقيقه
فقط يه مشكل داره
اونم اينكه تمپپليت هاي متحرك و سه بعدي براش پيدا نكردم
ولي روال كلي اين شكليه كه قسمتهاي متحركشو با هر برنامه كه دوست دارن ميسازن مثل افتر افكت يا سينما 4d يا ... و ما بقي منو گذاري cHAPTER گذاري TITEL و كد دهي و پاپ آپ منو براي بلوري و غيره رو با اين برنامه تنظيم ميكنن
خودت سخته ياد بگيري
آموزش و برنامه رو ميتوني 2-3 هزار تومن از بازار بخري
خودم در به در دنبال تمپليت هاي متحرك هستم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.