PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ابتدایی در استفاده از Post_$ در 2 صفحه

NIMA_AZX
26-11-2011, 17:29
با سلام خدمت دوستان.

من یه مشکلی دارم .در 2 صفحه php که درست کردم.
اول یه صفحه دارم به اسم Action.php که 2 تا textbox داره که اطلاعات رو میگیره و میریزه داخل دیتابیس . این صفحه به درستی کار میکنه .
اینم کدش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه صفحه دومی دارم به اسم show.php که وظیفش این که اطلاعات تمام دیتابیس رو میخونه میریزه داخل یه جدول و در کنار هر اسم یه نوشته Edit است. زمانی که من رو Edit هر اسمی که میزنم میخوام بره به همون صفحه اول ولی این دفعه بالای صفحه اول پیغام اپدیت کردن اطلاعات بنویسه و زمانی که textbox ها رو پر میکنم اطلاعات همون رکورد اپدیت بشه .
مشکل من تو کد نویسیش اینه که من وقتی از صفحه show زمانی که edit میزنم، میرم داخل صفحه Action ، هیچ تفاوتی نداره با اینکه همون اول برم تو صفحه action و باز هم میخواد اطلاعات رو وارد کنه.
اینم کدش:

در صفحه show یه جایی از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کردم و در صفحه action برای اینکه تمایز قائل بشه از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی جواب نمیده.:41:. و نمیتونم از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید خالی استفاده کنم چون خود صفحه اول داره از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده میکنه.
امیدوارم منظورم رو رسونده باشم. چون تازه php رو شروع کردم.
و یه تکه کد برا اپدیت نوشتم که به صورت کامنت هست.اگر کسی میتونه اون کد رو هم صورت درستشو برای ما بنویسه.
سپاسگذارم.

moein_ak
27-11-2011, 10:44
دوست عزیز در مورد این که وقتی از show.php میری به action.php چرا اطلاعات پر نمیشه منم نفهمیدم مشکل کد چیه
یه نگاه بنداز ببین وقتی رو لینک کلیک میکنی آیدی توی لینک میاد يا نه
در صغحه show.php هم من نمیبینم جایی از $_POST استفاده کرده باشی
کد action.php هم یه ایراد اساسی داره اونم اینه که هیچ وقت وارد اولین elseif نمیشه
اینجا کدتو ادیت میکنم ببین میفهمی همشو یا نه
اگه سوالی داشتی بگو

NIMA_AZX
27-11-2011, 12:11
واقعا ممنون.درست شد.
یه چندتا سوال:
من خودم تو صفحه دومم از

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستفاده کرده بودم ولی نمیدونم چرا هیچ فرقی نمیکرد وقتی میومدم تو صفحه اول! تو صفحه اولم شرط ست شدن بعدا میذاشتم
ولی همون طوری انگار از صفحه اول وارد شدی.اون طوری هیچ راهی نداشت ؟
الانم کلا کد صفحه دومم این طوری شد و درست کار می کنه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن اول میخواستم یه ['POST['id _$ تو صفحه دو ارسال شه و صفحه اول چکش کنه اگر این اومد اپدیت صورت بگیره و در غیر این صورت...

و یه توضیحی در مورد اون تیکه کد های پایین فرم و شرطی که نوشتین میدین ؟ چرا شرط if به اون صورت هست.

با تشکر و قدر دانی از شما.

moein_ak
28-11-2011, 01:06
خوشحالم که مشکلت حل شده
در مورد فرمی که تو گذاشتی
اون فرم هیچ تاثیری نداره چون وقتی که کاربر روی یه لینک کلیک میکنه ربطی به فرم نداره و فرم فقط از طریق دکمه ی سابمیت ارسال میشه(با جاوا اسکریپت این امکان هست که فرم با یه لینک سابمیت شه)

در مورد کدی که من گذاشتم

این کد کاری که میکنه اینه
وقتی از صفحه show.php وارد action.php میشی متغیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو داری واسه همین میدونی که باید ادیت کنی نه این که یه جدید بسازی
واسه همین توی فرمت یه input اضافه میکنی که کاربر نیازی نداره ببینه که حاوی آیدی ای که از طریق
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید گرفتی
و بستگی به این که این input توی فرمت باشه یا نه کوئری INSERT یا UPDATE اجرا میشه(چون وقتی آیدی رو داری UPDATE میکنی و وقتی نداری INSERT)

mosi2007
28-11-2011, 22:43
سلام
یه سوال بارم پیش اومده اینه که وقتی مقداری از یه لینک فرستاده میشه از متود get استفاده میکنه مثل همین مثالی که شما زدید

چون بعدش از

استفاده کردید

moein_ak
29-11-2011, 07:02
سلام
یه سوال بارم پیش اومده اینه که وقتی مقداری از یه لینک فرستاده میشه از متود get استفاده میکنه مثل همین مثالی که شما زدید

چون بعدش از

استفاده کردید

الان سوال دقیقا چیه؟

mosi2007
29-11-2011, 19:32
الان سوال دقیقا چیه؟
دستت درد نکنه بعد یه روز میام که جوابمو بگیرم میگی سوال چیه خوب پرسیدم دیگه
وقتی مقداری از یه لینک فرستاده میشه از متود get استفاده میکنه ؟(این سواله منه)
چون در این مثال شما چند بار این کار را انجام دادید