مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ k53sv
سلام خسته نباشید
کسی میتونه این شماره سریال تو سایت ایسوز چک کنه ببینه لپ تاپ اصلی یا نه؟
B4N0AS41031616H
چون یکی از دوستان گفت شماره سریال تو سایت ایسوز بزنی مشخصات کامل میاد
(خواهشا" اگر کسی میتونه برام اینکارو بکنه اخه لپ تاپ خریدم توش گارانتی نبوده فکر میکنم دسته دوم بهم داده به فروشنده که گفتم میگفت گارانتی میخواد چه شماره سریال داره! بعد که گیر دادیم گفت زنگ میزنه تهران که بفرسته الان گفته طول میکشه یک دوهفته !! موندم خواهشا" یکی چک کنه ببینه اصلی من هر کار کردم نفهمیدم چون که فکر میکنم دسته دوم یا یه جریانی داره میخواد گارانتی رو از سر رد کنه)
اگر گارنتی اومد میشه فهمید لپ تاپ اصل هسته و دسته دوم نیسته؟
راستی لپ تاپ lcdهم داریم اگر داریم چطور میشه فهمید led هسته یا lcd?
ضمنا" لپ تاپ ایسوز k53sv هسته رم 8 گرافیک 2 سی پی یو هفت هسته ای هارد 640 گیگابایت واینکه یک میلیون و پانصد هزار تومان خریدم
و اینکه چطور بفهمم از Blu-ray Disk پشتیبانی میکنه یا نه؟
mojtaba-p30
26-11-2011, 12:12
دوست عزیز سلام آیا usb3 داره؟؟؟؟
سلام نمیدونم از کجا بفهمم؟
دوست عزیز من لپتاپ شما را ریجستر کردم مشکلی نداره
اما تشخیص دست دو و نو بودن با ریجستر کردن نمیشه فهمید
سلام میشه بگین از کجا ریجستر کردین؟سریال کدوم قسمت سایت ایسوز وارد کردین؟میشه لینک همون صفحه جستجو رو بدین؟
باید عضو شید و بعد سریال را وارد کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام میگه این شماره سریال قبلا ثبت نام شده یا نام کاربری ورمز که خودت ثبت نام کردی بده یا حذفش کن من بتونم ثبت نام کنم
ضمنا" یکی از دوستان بگه چطور بفهمم lcd هسته یا led؟
همینطور چطور بفهمم usb2هسته یا usb3؟وچه فرقی میکنه؟و اگر usb2 باشه خودم میتونم به سه ارتقاع بدم چقدر هزینه میبره؟
سلام میگه این شماره سریال قبلا ثبت نام شده یا نام کاربری ورمز که خودت ثبت نام کردی بده یا حذفش کن من بتونم ثبت نام کنم
ضمنا" یکی از دوستان بگه چطور بفهمم lcd هسته یا led؟
همینطور چطور بفهمم usb2هسته یا usb3؟وچه فرقی میکنه؟و اگر usb2 باشه خودم میتونم به سه ارتقاع بدم چقدر هزینه میبره؟
روی کارتن لپتاپ قید شده led
usb3 رنگ داخلی پورتش ابی رنگه اما 2 مشکیه
روی لپتاپ برچسب ابی رنگ بلو ری وجود داره همچنین روی بلوری رام نوشته بلو ری
سلام خسته نباشید لپ تاپی من گرفتم 640گیگابایت هارد و 2گیگ گرافیک 8 گیگ رم و سی پی یو 7 هسته ای
و قرار بود USB3باشه الان متوجه شدم 2 هسته و قرار بود از بلو ری پشتیبانی کنه الان موجه شدم پشتیبانی نمیکنه و لپ تاپ یک میلیون پانصد چهل هزار تومان خریدم به نظرتون خوبه؟و اینکه بعد از 10 روز فهمیدم USB3 نیسته و از بلو ری پشتیبانی نمیکنه برای همین بعد از ده روز نمیتونم برم با فروشنده جر بحث کنم چون میگه بعد ده روز اینارو فهمیدی همون روز اول چرا نیومدی !!
حالا با این حال ضرر کردم چقدر؟
و اینکه به نظرتون این لپ تاپ چندسال بروز هسته؟
ضمنا" خودم میتونم USB2به USB3 ارتقاع بدم؟و همینطور بلو ری میتونم بگیرم روش نصب هر کدوم جدا چقدر هزینه میبره؟
راستی فرق USB2 و USB3 فقط در سرعته؟
ضمنا" برای شناخت LED راه دگه ای وجود نداره؟ چون رو کارتون زده
Lcd+ID-color : 15.6 hd(gl,led) / usb2.0
ولی تو لپ تاپ
fn+f8
میزنم مینویسه
lcd
?
سلام خسته نباشید لپ تاپی من گرفتم 640گیگابایت هارد و 2گیگ گرافیک 8 گیگ رم و سی پی یو 7 هسته ای
و قرار بود USB3باشه الان متوجه شدم 2 هسته و قرار بود از بلو ری پشتیبانی کنه الان موجه شدم پشتیبانی نمیکنه و لپ تاپ یک میلیون پانصد چهل هزار تومان خریدم به نظرتون خوبه؟و اینکه بعد از 10 روز فهمیدم USB3 نیسته و از بلو ری پشتیبانی نمیکنه برای همین بعد از ده روز نمیتونم برم با فروشنده جر بحث کنم چون میگه بعد ده روز اینارو فهمیدی همون روز اول چرا نیومدی !!
حالا با این حال ضرر کردم چقدر؟
و اینکه به نظرتون این لپ تاپ چندسال بروز هسته؟
ضمنا" خودم میتونم USB2به USB3 ارتقاع بدم؟و همینطور بلو ری میتونم بگیرم روش نصب هر کدوم جدا چقدر هزینه میبره؟
راستی فرق USB2 و USB3 فقط در سرعته؟
ضمنا" برای شناخت LED راه دگه ای وجود نداره؟ چون رو کارتون زده
Lcd+ID-color : 15.6 hd(gl,led) / usb2.0
ولی تو لپ تاپ
fn+f8
میزنم مینویسه
lcd
?
دوست عزیز مبارک باشه فنش برات بچرخه لپتاپ خوبیه:33:
در مورد قیمت فکرشو نکن دیگه گرفتی اما یه کم زیاده
امکان ارتقا به usb3 نیست چون روی برد اصلی هست و برد کلا عوض میشه پس نمیشه:32:
بلوری فعلا هیچ کاربردی نداره و جنبه تزئینی داره اما اگه بخاین میتونین بلوری رام یا رایتر بزارین.هزینه هم از 90 شروع میشه البته تو یه سایت قیمت زده بود 145 تومن
فرق usb2 و usb3 هم فقط در سرعت 10 برابر بیشتر(بشرط اینکه فلش یا حافظه شما هم usb3 باشه):28:
دوست عزیز لپتاپ شما led خیالت راحت اونی که تو ویندوز میزنه lcd منظورش تعویض بین مانیتور و lcd لپتاپه:6:
hootas23
26-11-2011, 23:23
قرار بود USB3باشه الان متوجه شدم 2 هسته
سی پی یو چه مدلیه؟
روی این مدل لپ تاپ تا جایی که من رفتم سراغش برای خرید سی پی یو های سندی بریج اینتل وجود داشت.
مثلا cori5 یا cori7
در سایت ایسوز هم همین موارد هستش.
اگر اینها هستند و شما مدل i7 رو خرید لپ تاپ شما 8 هسته ای هست مطمئن باشید.
قرار بود از بلو ری پشتیبانی کنه الان موجه شدم پشتیبانی نمیکنه
بهتر.
بلوری که در حال حاضر روی یسری مدل های لپ تاپ نصب میشه فقط قابلیت خوندن سی دی بلوری روداره و رایت نمیکنه.
اکثر بوری هایی که الان هستن به خاطر پایین بودن بافر خوندنشون در خوندن دی وی دی های معمولی مشکل دارند.
پس بهتر که این رو نداره اما اگر شما بابتش هزینه کردید حتما از فروشنده علت رو جویا بشید.
در در مورد usb 3 هم همینطور.
نبودنش عیب محسوب نمیشه و فعلا چندان مانوری روش وجود نداره اما این رو هم اگر براش هزینه دادید حتما با فروشنده در میون بزارید
چون میگید روی جعبه زده داره.
در ضمن در حال حاضر مانیتور این مدلهای لپ تاپ و اکثر مدلهایی که میگن led هستد در واقع فول led نیستند و فقط بک لایت led دارن یعنی روشنایی نور صفحه از لامپ های led تامین میشه به خاطر کاهش مصرف برق.
نه روی کارتن زده usb2 ولی قرار بود 3 باشه که بعد از ده روز متوجه شدم 2 هسته که فکر نمیکنم بعد از ده روز فروشنده ادم گری از خودش نشون بده ! کمه زیادش دگه خدا خودش میدونه بخاطر همین لپ تاپ از صبح سر درد گرفتم که اونی میخواستم چرا نداده
!! حالا دوستان به نظر شما با اینکه usb2 هسته و بلو ری پشتیبانی نمیکنه به نظرتون تا حداقل چهار سال جز لپ تاپ های به روز حساب میشه؟
الان قیمت این لپ تاپ بنده چنده؟
نه روی کارتن زده usb2 ولی قرار بود 3 باشه که بعد از ده روز متوجه شدم 2 هسته که فکر نمیکنم بعد از ده روز فروشنده ادم گری از خودش نشون بده ! کمه زیادش دگه خدا خودش میدونه بخاطر همین لپ تاپ از صبح سر درد گرفتم که اونی میخواستم چرا نداده
!! حالا دوستان به نظر شما با اینکه usb2 هسته و بلو ری پشتیبانی نمیکنه به نظرتون تا حداقل چهار سال جز لپ تاپ های به روز حساب میشه؟
الان قیمت این لپ تاپ بنده چنده؟
حداقل 4 سال:18::18::18:
دوست عزیز 4 سال زمان زیادیه.تغییرات و پیشرفت تو دنیای لپتاپ خیلی سریعه.هیچ لپتاپی نمی تونه تو این مدت بروز باشه
turkughly
27-11-2011, 00:49
داداش تو قیمت فکر کنم یکم بهت قالب کرده
من هفته پیش خریدم هم usb 3 داره هم ویندوز 1460 خریدم
البته سی پی یو i7 هم قویتر شده نسبت به سری های قبلی
نمیدونم والا اینم پشتش تاریخ 2011 زده فکر کنم ساخت یک سال پیش باشه!! حالا دگه کاریش نمیشه کرد ممنون از راهنمایتون و اینم خیلی بروز باشه چند ماه!
راستی میگم مطمن هستین مبدل usb2 به سه وجود نداره؟
turkughly
27-11-2011, 11:20
cvta+k133نام یک هاب بسیار جالب دایره شکلی است که می تواند ۲ یو اس بی ۲ را به ۱۲ یو اس بی ۳ تبدیل کند.
وقتی شما می خواهید برای انتقال فایلی از طریق یو اس بی ۲ ساعت وقت صرف کنید تصور اینکه سیستمتان از فناوری یو اس بی ۳ بهره می برد و این زمان به ۲۰ دقیقه کاهش می یافت شاید شما را رنج دهد.
کمپانی با ساخت چنین هابی این مژده را به کاربرانی که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند را داد که نیازی به هزینه های هنگفت برای تغییر سیستم یا لپ تاپتان برای برخورداری از این فناوری نیست.
این هاب بسیار کوچک و جمع و جور است و شما می توانید آن را با خود به هرجا که دوست دارید بدون مشکلی از لحاظ حمل و نقل ببرید.
قیمت اعلام شده برای این هاب ۴۰ دلار آمریکا است.
پس مشکلی از لحاظ ارتقاع به usb3 وجود نداره خب این هاب در ایران وجود داره؟
hootas23
27-11-2011, 22:15
در مورد خریدش و قیمت حرص نخور کاریه که شده یکم بالا یکم پایین فدای سرت.
مهم اینه که جنس سالم تحویل گرفته باشی.
به نظرم یکی از بهترین مدلهای لپ تاپ هم رده خودش رو خریدی.
هرکی داره راضیه.
ایمان داشته باش که خرید ایسوز خیلی عاقلانه تر از خرید دل و اچ پی هستش.
این لپ تاپ یکی از گزینه های خرید من بود اما چیز شدم:31:رفتم دل گرفتم5110....تقریبا موهام رو سفید کرده اینقدر حرصم داده:31:
خیلی کار خوبی کردی این رو خریدی واقعا میگم.
نگران usb3 هم نباش در حال حاضر برای ماها کاملا بی فایدست(نه فلشش رو داریم نه مودمی نه پرینتری نه چیزی)
تا یکی دو سال دیگه هم که انواع اقسام دستگاه های usb 3بیاد این لپ تاپ قدیمی میشه و باید یکی جدیدتربگیری.
در عوض الان:
جنس بدنه عالی ی داری
سیستم آنتی شوک هاردش عالیه
صفحه مانیتور خوبی داره(در مقایسه یا مدلهای مشابه از مارک های دیگه)
گرافیکت کاملا برای کارهای حجیم مناسبه
کی بوردش حرف نداره.
از نظر دما از هم رده های خودش خنک تره.
ولی یه مشکل اینجاست تو کارتون گارانتی نبود و کارتون قبل از اینکه ما برسیم باز کرده بود ویندوز نصب کرده که رو گارانتی گیرش دادم گفته بیا شماره سریال که داره شماره سریال با تاریخ میزنم با مهر امضاء جا گارانتی به نظرتون قبول کنم؟
چیشد جای گارانتی مهر امضاء فروشنده کافی؟
hootas23
28-11-2011, 23:34
معمولا عرف گارانتی ها معتبر اینطوریه که:
داخل جعبه کارت گارانتی وجود داره که روش شماره سرویس تگ دستگاه + تاریخ شروع گارانتی + تاریخ اتمام گارانتی + مهر و یا هالوگرام و یا بارکد اصلی شرکت زده شده.
و این سرویس تگ با شماره سرویس تگ زیر دستگاه + زیر باطری + روی باطری + شارژر و جعبه یکیه.
خیلی از گارانتی ها مثل مادیران امکان چک کردن سرویس تگ در سایتشون و یا تلفنی موجوده و میتونید از اصل بودن سرویس تگ و اینکه آیا خدمات داره یا نه به این طریق مطلع بشید.
دستگاه با هالوگرام های سه بعدی پلمپ شده و این پلمپ روی بخشهایی که باز میشند برای تعمیر(زیر لپ تاپ معمولا یکی دو جا...پشت قاب مانیتور و..)زده شده.
اینهارو چک کنید که مخدوش و دست خورده نباشند.
یسری گارانتی معتبر داریم مثل مادیران،ویستا،زیگورات که اینطور لپ تاپ هاشون رو گارانتی میکنن و یسری جاها هم خودشون لپ تاپ رو وارد کردن و یا باقی عمده فروش ها و اینها خودشون شرکتی لپ تاپ رو گارانتی میکنن مثلا مهر و امضای مغازه خودشون رو میزنن و تا یک سال هر خرابی رو پشتیبانی میکنن و ...
که معمولا اعتباری بهشون نیست و موقع خرابی دائم ایراد هایی مثل نوسان برق بوده،ضربه خورده و اینهارو ازت میگیرن و درخواست پول میکنن...چند موردم دیدم که اصلا بعد چند وقت مغازه ای وجود نداشته !یا بوده صاحبش عوض شده.
در حال حاضر اعتباری رو گارانتی های اصلی و معروف هم نیست چه برسه به این نوع گارانتی ها.
نه میگه گارانتی خودش گارانتی الماس هسته ولی میگه خودمم تعجب میکنم گارانتی داخل جعبه نیسته به شرکت زنگ زده گفته گارانتی داخل جعبه باید باشه و حالا برای اینکه دوباره کارت گارانتی صادر بشه طول میکشه حتی ممکنه به یک ماه هم بکشه!!! برای همین فروشنده مهر امضاء خودشو میده حالا به نظرتون چطور مطمن بشم واقعا گارانتی الماس هسته یا نه؟چون میگه اگر گارانتی نبود شماره سریال نداشت
ضمنا" ادرس سایت گارانتی الماس چی؟
این لپ تاپی که من خریدم کلا" بم اینطوری هسته خریدار میره لپ تاپ مورد نظرشو به فروشنده میگه اونم از تهران سفارش میده
زنگ بزن اینجا شماره سریال رو بده ببین ویستا ( الماس ) گارانتی کرده یا نه؟
88728700-1
آدرس سایت الماس چی؟و اینکه تو اینترنت یه سایت میشناسین لپ تاپ با این مشخصات بفروشه؟آدرس بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و ادرس یه سایت لپ تاپ با همین مشخصات ولی usb2 و بدون بلو ری
شماره تلفن ادرس چندتا نمایندگی asus تو ایران بدین ممنون
سلام خسته نباشی -لب تاپ ایسوس k53sv -i7 با مشخصات گرافیک 2 هارد 750 رم 8 دارا ی usb3 به قیمت یک میلیون پانصد وچهل هزار تومان یک سال گارانتی به همراه کیف وموس خوبه بخرم ؟
سلام خسته نباشی -لب تاپ ایسوس k53sv -i7 با مشخصات گرافیک 2 هارد 750 رم 8 دارا ی usb3 به قیمت یک میلیون پانصد وچهل هزار تومان یک سال گارانتی به همراه کیف وموس خوبه بخرم ؟
هارد اگه 7200دور باشه بهتره - گارانتی هم معمولا 2 ساله هست(گرچه تو واقیعت بود و نبودش فرقی نداره)
کلا یه کم زیاده بگردی ارزون تر پیدا میکنی (حدود 14,900,000)خوبه به پایین - کیف و موس هم رو همه اش هست(اصلا کیفیت نداره:2::2::2: مخصوصا کیفش - نباشه سنگینتری)
turkughly
12-12-2011, 22:43
چرا همه راجع به کیف های اسوس اینطور میگن؟
ماله من که خیلی خوبه مگه شما چه انتظاری از کیف لپ تاپ دارید؟
ببخشید دوستان اونی که گرفته بودم usb2 بود پس دادم الان دنبال همین لپ تپ هستم که مشخصاتشو گفتم فقط گارانتی سازگار گیرم نمی یاد هر گارانتی بود بخرم خوبه؟
یه نمونه گارانتی امرتاب هسته یک ماه گارانتی lcd شارژر باتری هسته یکسال هم بقیه مشخصات خوبه؟
چرا همه راجع به کیف های اسوس اینطور میگن؟
ماله من که خیلی خوبه مگه شما چه انتظاری از کیف لپ تاپ دارید؟
دوست عزیز کیفیتش خیلی پایینه وقتی لپتاپو گرفته بودم یکی از اشناها کیفو دید روش 5هزار تومن:18: قیمت گذاشت.واقعا هم بیشتر نمی ارزه( - تو ایران هرچی اسم هدیه و اشانتیون داره همینجوریه):10:
ببخشید دوستان اونی که گرفته بودم usb2 بود پس دادم الان دنبال همین لپ تپ هستم که مشخصاتشو گفتم فقط گارانتی سازگار گیرم نمی یاد هر گارانتی بود بخرم خوبه؟
یه نمونه گارانتی امرتاب هسته یک ماه گارانتی lcd شارژر باتری هسته یکسال هم بقیه مشخصات خوبه؟
مادایران الماس(ویستا پخش) امرتات هر کدوم بود خوبه
m.r.devil
13-12-2011, 18:53
بچه ها یکی از دوستان من asus k53sv داره که 6 ماهه خریده مدتیه که صفحه lcd نویز شدید میندازه که اولش گفتیم شاید از ویندوز و گرافیکش باشه اما تازگیها روی محیط dos هم نویز رو میندازه به نظرتون مشکل از جی میتونه باشه؟
سلام
من این مدل لپ تاپ رو خریدم میخاستم ببینم آیا این مدل بک لایت کیبورد داره یا نه اگه داره چطور میشه روشنش کرد؟
با تشکر
سلام
من این مدل لپ تاپ رو خریدم میخاستم ببینم آیا این مدل بک لایت کیبورد داره یا نه اگه داره چطور میشه روشنش کرد؟
با تشکر
مباركه.
نداره.
درود
من یک k53sv دارم .باتری رو در اوردم و لپ تاپ رو به برق زدم و کار میکنم
و اکثر اوقات کامپیوتر رو برای دانلود روشن میذارم و صفحه نمایش رو خاموش میکنم-صولانی مدت-
این 2تا کار مشکلی تو سیستم بوجود میاره؟
سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.